tommacgr Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Από την πρώτη μέρα μου παραπονιουνται όταν κανω κλήση ότι δεν ακούν όλες τις λεξεις που λέω. Μόλις τώρα λοιπόν διάβασα κ σε αλλά ξένα φόρουμ ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα στις κλείσεις τους. Το θέμα είναι τι γίνεται από δω κ έπειτα.Κοιτάξτε το παιδιά κ εσείς είναι θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Αυτο ήθελα να ρωτήσω και εγω σημερα εδω στο φόρουμ.. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Δυστυχως ειναι η αληθεια. Ενω το τηλεφωνο τα σπαει οταν βρισκεσαι σε κληση τρωει λεξεις με σκοπο να καταλαβαινουν τα μισα απο αυτα που λες. Στην αρχη νομιζα οτι δεν ειχα σημα αλλα μετα εκανα τεστ με φουλ σημα κ παλι μια απο τα ιδια. Δεν ξερουν ακομα αν ευθυνεται το λογισμικο αλλα δεν νομιζω. Προφανως ειναι αστοχια υλικου κ θα πρεπει να τα στειλουμε πισω κ καλα κρασια. Το τηλεφωνο τρομερο κ τα προβληματα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλό είναι να μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Επικοινώνησε κάποιος με κάποιον υπεύθυνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Σκεφτομαι να το παραγγείλω απο Expansys αλλα πρεπει να μαθουμε πρωτα γιαυτο το προβληματάκι (-αρα...) . Εδω ειναι η τεχνική υποστήριξη απο Expansys: - http://www.expansys.com/pf.aspx?i=190234 Και ενα καλο site .. περι DROID .. ;) - http://www.droidforums.net/ Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το τηλεφωνο εξακολουθει να κανει τα δικα του επειτα απο hard reset κ διαφορα check στα υπομενου με την επιλογη καθαροτητα φωνης και αλλαγες απο 2g σε 3g και αναλογα. Προφανως δεν εχει να κανει software αλλα hardware οπως αναφερουν και σε ξενα forums. Πακετο κ πισω δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Όπως έχω γράψει,το έχω παραγγείλει και εγώ. Μπορείς να μου δώσεις Link με τις συζητήσεις στα ξένα φόρουμς να μάθω δυο πράγματα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Όπως έχω γράψει,το έχω παραγγείλει και εγώ. Μπορείς να μου δώσεις Link με τις συζητήσεις στα ξένα φόρουμς να μάθω δυο πράγματα παραπάνω; Μπες στο φορουμ του expansys και στο droidforums.net και διαβασε τις παρατηρησεις κ τα σχολια απο τους χρηστες σχετικα με το θεμα call quality. Ελπιζω αφου το περιμενεις να σου βγει εσενα καλο τουλαχιστον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ευχαριστώ! Είδα κάποια threads ,νομίζω όμως ότι το φαινόμενο δεν είναι καθολικό. Ας ελπίσουμε,εγώ και όποιος άλλος το έχει παραγγείλει να μην αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Λοιπον, προς το παρον δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αντιθετως η ποιοτητα ειναι αψογη. Επιπλεον βρηκα τις ρυθμισεις του Cosmote Internet (απο την εξυπηρετηση ακομα να στειλουν email), οποτε τις παραθετω πιο κατω για οποιον τις χρειαστει. settings>wireless & Networks>Mobile Networks>Access Point Names New APN name: cosmote wireless internet APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: default ΟΛΑ τα υπολοιπα τα αφηνετε κενα. Κανετε save APN πριν βγειτε και μετα επανεκκινηση το κινητο. Το ιντερνετ δουλευει κανονικοτατα μονο του, αμεσως. Δεν δουλευουν τα ΜΜΣ ακομη, αλλα δεν τα χρησιμοποιω κιολας, οποτε δεν θα ασχοληθω παραπανω. :) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 υποστηριζει flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Να ρωτήσω 2-3 πράγματα για το τηλέφωνο τους κατόχους, οι οποίοι είναι και οι αρμοδιότεροι... 1) Έχουν όλοι οι κάτοχοι πρόβλημα με το θέμα των κλήσεων ή ορισμένοι μόνο? 2) Την ώρα που το ανοίγεις 1η φορά, αν δεν επιλέξεις την Αγγλική υπάρχει δυνατότητα ελληνικού μενού? Έχει δηλαδη ελληνικό μενού? Αν όχι γίνεται με το locale να έχει ελληνικό μενού? 3) Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο διαφημίζεται? 4) Εκτός το θέμα με το να μην σε ακούν όταν είσαι σε κλήση, έχει παρατηρήσει άλλος κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εννοείς στον browser; Όπως σε όλα τα windows mobile, με λίγο πείραγμα ναι. Εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να ανοίγεις flash sites αν πειράξεις τον browser του Milestone? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Πιστεύω ότι θα "χτυπήσει" άνετα το iPhone αν έχει καλό internet browsing και μεγάλη αυτονομία. Το μεγάλο μείον πιστεύω ότι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν διαθέτει η Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το μεγάλο μείον πιστεύω ότι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν διαθέτει η Motorola. Αν εννοείς ηλεκτρονικό κατάστημα για εφαρμογές, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχει κανένα "κατάστημα" η Motorola :wacko: απλά γιατί υπάρχει το Android Market :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Το expanys σημειωσε τον ταχυτατο αριθμο αγορων που ειχε ποτε. ξεπερασε μεχρι και iphone! Πάμε καλά! :) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Αν εννοείς ηλεκτρονικό κατάστημα για εφαρμογές, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχει κανένα "κατάστημα" η Motorola :wacko: απλά γιατί υπάρχει το Android Market :!: Καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την Motorola -έστω και σε beta- για κάποιο μελλοντικό προγραμματιστή ή για κάποιο προγραμματιστή που θέλει να δοκιμάσει κάποια εφαρμογή για το Milestone και γι'άλλα Motorola κινητά. Πιστεύω ότι το Android Market πρέπει να έχει μόνο επισήμες και καλές εφαρμογές (κι'ας μην το'χω δει ποτέ :p). Το expanys σημειωσε τον ταχυτατο αριθμο αγορων που ειχε ποτε. ξεπερασε μεχρι και iphone! Πάμε καλά! :) Μακάρι να ανακάμψει η Motorola και στην Ελλάδα με το Milestone!. Πάντα τέτοια, Motorola! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την Motorola -έστω και σε beta- για κάποιο μελλοντικό προγραμματιστή ή για κάποιο προγραμματιστή που θέλει να δοκιμάσει κάποια εφαρμογή για το Milestone και γι'άλλα Motorola κινητά. Πιστεύω ότι το Android Market πρέπει να έχει μόνο επισήμες και καλές εφαρμογές (κι'ας μην το'χω δει ποτέ :p). Το ότι δεν το έχεις δεί ποτέ (το Android Market, αλλά πιστεύω και κανένα άλλο app store του είδους), πίστεψέ με γίνεται ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτό, γιατί αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα (συγνώμη κιόλας, αλλά δεν στο λέω με καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλά αυτά που θα "ήθελες" δεν έχουν λόγo ύπαρξης) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Για προγραμματιστές υπάρχει το http://developer.motorola.com/ . Για ηλεκτρονικό κατάστημα Motorola,η εταιρία δοκιμάζει το SHOP4APPS. http://www.engadget.com/2009/12/12/motorolas-shop4apps-online-android-app-store-discovered/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Fengadget+%28Engadget%29 Παρακαλώ,ας συνεχίσουμε στο θέμα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Να ρωτήσω 2-3 πράγματα για το τηλέφωνο τους κατόχους, οι οποίοι είναι και οι αρμοδιότεροι... 1) Έχουν όλοι οι κάτοχοι πρόβλημα με το θέμα των κλήσεων ή ορισμένοι μόνο? 2) Την ώρα που το ανοίγεις 1η φορά, αν δεν επιλέξεις την Αγγλική υπάρχει δυνατότητα ελληνικού μενού? Έχει δηλαδη ελληνικό μενού? Αν όχι γίνεται με το locale να έχει ελληνικό μενού? 3) Η οθόνη είναι τόσο καλή όσο διαφημίζεται? 4) Εκτός το θέμα με το να μην σε ακούν όταν είσαι σε κλήση, έχει παρατηρήσει άλλος κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα? 1) Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον ηχο, στις 2 μερες χρησης. 2) Οχι δεν υπαρχει ελληνικο μενου. Υπαρχει μονο ελληνικο πληκτρολογιο, μεσω 3rd part application 3) Η οθονη ειναι απιστευτη. 4) Η φωτογραφικη δεν ειναι αναλογη ενος high end κινητου, αξιας 500 κ βαλε ευρω. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 4) Η φωτογραφικη δεν ειναι αναλογη ενος high end κινητου, αξιας 500 κ βαλε ευρω. Τι εννοείς? Όσον αφορά τα Mp ότι θα έπρεπε να έχει περισσότερα? Ή ότι η κάμερα που έχει είναι πιο κακή από άλλες κάμερες των 5Μp? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Πέραν του προβλήματος δείτε ενα video, android Droid with 2.1 ΝΑΙ :) θα πάει πολύ καλα αυτο το κινητό ! Το video : Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Το ότι δεν το έχεις δεί ποτέ (το Android Market, αλλά πιστεύω και κανένα άλλο app store του είδους), πίστεψέ με γίνεται ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτό, γιατί αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα (συγνώμη κιόλας, αλλά δεν στο λέω με καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλά αυτά που θα "ήθελες" δεν έχουν λόγo ύπαρξης) ... Συγνώμη για τα φανταστικά πράγματα που έγραψα. :p Θα δούμε σύντομα ελληνικό γλωσσικό πακέτο στο Milestone; Όσοι το έχουν αγοράσει με ξένο γλωσσικό πακέτο, με μία αναβάθμιση θα είναι εντάξει ή πρέπει να το ξαναγοράσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ...Η Μotorola ψάχνει καταστήματα για να το διαθέσει... Είναι πληροφορία αυτό ή προσωπική εκτίμηση? Αν όντως είναι πληροφορία (που εύχομαι) άν μπορείς ανέφερε πηγή. Από κει και πέρα καλορίζικο εύχομαι σε όλους..εγώ άν και είμαι σε άμεση κατάσταση αγοράς θα κάνω λίγο πίσω και θα περιμένω να δω νεότερα μπας και έρθει επίσημα Ελλάδα. Πάντως μου κάνει πραγματικά εντύπωση που ακόμα δεν έχει γίνει εισαγωγή και γενικώς παραγκωνίζεται τόσο η Moto στην Ελλάδα παρόλο που βλέπουμε στην Ευρώπη να γίνεται ο κακός χαμός με την συσκευή. Εν αναμονή λοιπόν.. :spider: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Και μένα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν και σε συνομιλία που είχα με ιδιοκτήτη καταστήματος Vodafone μου είπε ότι δεν την πάει καθόλου την Motorola για το κακό service που έχει εδώ... Τώρα τι να πώ? Δεν έχω προσωπική προυγούμενη εμπειρία με το service της Motorola. Πάντως όντως γίνεται χαμός σε όλη την υπόλοιπη ευρώπη με το Milestone... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts