Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω non branded Satio με την τελευταία έκδοση. Αν και η διάρκεια μπαταρίας από χρήστη σε χρήστη διαφέρει ανάλογα με τη χρήση, βρίσκω υπερβολή ότι διαρκεί 1 μέρα μόνο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ μπορεί να μην κραταει 24 ώρες μπορεί να κρατάει 32...στα κέφια του!τελικά με την δόνηση τι έγινε?έχετε όλοι στα μηνύματα σας?το φτιάξατε?

Με το καινούριο firmware σας δουλεύει το gps???????????

Το δικό μου GPS, μετά το καινούργιο firmware, πάει σφαίρα. Συνήθως χρειάζεται 3-45 δευτερόλεπτα.

Βέβαια, σε κλειστές περιοχές μπορεί να κάνει μέχρι και 5-6 λεπτά.

Η πιο χαζή ερώτηση είναι αυτή που δεν έκανες ποτέ :!:

Τελικά από vodafone έχουμε update;Βλέπω davinciteam ότι 2/3 έχει μόνο την παλιά R1CA037 CDA 1268-6895,αλλά για wind και cosmote υπάρχουν νέα updates ..!

Αν είναι να περάσουμε την non-branded έκδοση.Αλλά ποιά είναι;

- - - -

Το δικό μου GPS, μετά το καινούργιο firmware, πάει σφαίρα. Συνήθως χρειάζεται 3-45 δευτερόλεπτα.

Βέβαια, σε κλειστές περιοχές μπορεί να κάνει μέχρι και 5-6 λεπτά.

Γενικά μετά το καινούριο firmware το κινητό όλο περίεργα κολήμματα έκανε και καθυστερούσε. Έκανα μια επανεγκατάσταση και όλα δουλεύουν ρολόϊ. Κάτι θα είχε πάει στραβά στην εγκατάσταση μάλλον...........

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

χρονια πολλα.θα θελα να ρωτησω κατι μπαινω ιντερνετ κανονικα απο το σατιο .παω να μπω ομως στο twitter κ ενω μου εμφανιζει κανονικα την σελιδα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι ειναι λαθος ο κωδικος προσβασησ η το username...γιατι?

χρονια πολλα.θα θελα να ρωτησω κατι μπαινω ιντερνετ κανονικα απο το σατιο .παω να μπω ομως στο twitter κ ενω μου εμφανιζει κανονικα την σελιδα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι ειναι λαθος ο κωδικος προσβασησ η το username...γιατι?

Αυτό συνέβαινε και με μια παλαιότερη έκδοση το msn γενικότερα στα τηλέφωνα με το ίδιο λογισμικό. Δεν ξέρω το γιατί. Δεν χρησιμοποιώ twitter αλλά υποθέτω πως είναι σφάλμα του προγράμματος... Δοκίμασε όμως παρ' όλα αυτά να χρησιμοποιήσεις το fring το οποιό έχει και twtter.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Καλησπερα,εχω 2 ερωτησεις και ενα προβλημα σχετικα με το satio.

1)δεν υπαρχει στο sony ericsson themes creator το satio για να διαλεξεις υπαρχει καμια λυση ή κανενα κινητο με ιδιες αναλογιες οθονης:O

2)στο equalizer ποια λειτουργια θα ειναι πιο αποτελεσματικη ωστε να ακουγετε καλητερα ο ηχος:D

3)εδω και μια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα πολυμεσα του κινητου ενω μπαινω υπαρχουν 3 λειτουργιες φοτο,βιντεο,ηχος σε μενα ο ηχος δεν υπαρχει μονο τα αλλα 2 τι μπορω να κανω γιαυτο.Ευχαριστω:)

ΠΗΓΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ FRING AΛΛΑ ΔΕΝ ΘΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΤΙΟ ΛΕΕΙ...........

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΤΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΕΧΟΘΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ Κ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ?

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

Εστειλα e-mail στη vodafone πριν 10 ήμερες και τους έγραψα

''έχει βγει νέα έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο μας εδώ και 15 ήμερες, εσείς ποτέ θα την βγάλετε για τους χρήστες σας?''

Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,

οι συσκευές που διατίθονται από τα καταστήματα Vodafone θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προδιαγραφές ποιότητας και υπηρεσιών.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δοκιμάζονται οι νέες αναβαθμίσεις πριν δοθούν στους συνδρομητές μας και για να ελέγχεται

κατά πόσο βρίσκονται οι νέες αυτές αναβαθμίσεις εντός των προδιαγραφών αυτών.

Κατά συνέπεια θα υπάρξει νέα αναβάθμιση αλλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν το πότε θα διατεθεί από την Vodafone.

Οσοι μπορείτε κάντε τον κόπο να μπείτε στη σελίδα της vodafone και να τους στείλετε και εσείς τα παραπόνα σας για την έκδοση λογισμικού μπας και ξυπνήσουν.

Το fring το έχω στο τηλέφωνο μου και συνδέεται και μέσο wi-fi και με vodafone

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εστειλα e-mail στη vodafone πριν 10 ήμερες και τους έγραψα

''έχει βγει νέα έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο μας εδώ και 15 ήμερες, εσείς ποτέ θα την βγάλετε για τους χρήστες σας?''

Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,

οι συσκευές που διατίθονται από τα καταστήματα Vodafone θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προδιαγραφές ποιότητας και υπηρεσιών.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δοκιμάζονται οι νέες αναβαθμίσεις πριν δοθούν στους συνδρομητές μας και για να ελέγχεται

κατά πόσο βρίσκονται οι νέες αυτές αναβαθμίσεις εντός των προδιαγραφών αυτών.

Κατά συνέπεια θα υπάρξει νέα αναβάθμιση αλλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν το πότε θα διατεθεί από την Vodafone.

Οσοι μπορείτε κάντε τον κόπο να μπείτε στη σελίδα της vodafone και να τους στείλετε και εσείς τα παραπόνα σας για την έκδοση λογισμικού μπας και ξυπνήσουν.

Το fring το έχω στο τηλέφωνο μου και συνδέεται και μέσο wi-fi και με vodafone

Σωστος!!.θα τους στειλω κ εγω τωρα. δηλαδη τι παραπανω θα τεσταρουν αυτοι απο την μαμα sony ericsson?.το κακο ειναι πως δεν ''ιδρωνουν''!.μας βλεπω να κανουμε κ καλοκαιρινες διακοπες με την παλια εκδοση!.

ΠΗΓΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ FRING AΛΛΑ ΔΕΝ ΘΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΤΙΟ ΛΕΕΙ...........

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΤΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΕΧΟΘΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ Κ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ?

Εγώ το fring χρησιμοποιώ από τότε που πήρα το κινητό και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε παρόλαυτα να το εγκαταστήσεις γιατί έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες εφαρμογές με το που κάνεις εγκατάσταση εμφανίζουν πως η συσκευή δεν υποστηρίζει την εφαρμογή. Μάλλον το βγάζει για να λένε και καλά "σου το είπα εγώ..." σε περίπτωση που δεν τρέξει :lol:

Το "περίεργο" είναι που ακούω πολύ κόσμο να λέει ότι γενικά η συσκευή βγάζει χίλια μύρια προβλήματα... Αρχίζω να νιώθω τυχερός μιας και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα 4 μήνες τώρα που το έχω...:rolleyes::p

Σωστος!!.θα τους στειλω κ εγω τωρα. δηλαδη τι παραπανω θα τεσταρουν αυτοι απο την μαμα sony ericsson?.το κακο ειναι πως δεν ''ιδρωνουν''!.μας βλεπω να κανουμε κ καλοκαιρινες διακοπες με την παλια εκδοση!.

Όχι απλά δεν ιδρώνουν αλλά δεν το νιώθουν μία... Ανάθεμα που το πήρα branded ενώ είχα πει να μην το ξανακάνω...:( Τέλος πάντων, μόνο υπομονή γίνεται πλέον και κανένα mail όπως λέει και ο φίλος Karthan.. Άντε ίσως και κανένα debrand:p

3)εδω και μια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα πολυμεσα του κινητου ενω μπαινω υπαρχουν 3 λειτουργιες φοτο,βιντεο,ηχος σε μενα ο ηχος δεν υπαρχει μονο τα αλλα 2 τι μπορω να κανω γιαυτο.Ευχαριστω:)

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα hard reset αν και ίσως αποβεί μεγάλη διαδικασία...

Edited by giannis_b
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

οκ μπορεί να μην κραταει 24 ώρες μπορεί να κρατάει 32...στα κέφια του!τελικά με την δόνηση τι έγινε?έχετε όλοι στα μηνύματα σας?το φτιάξατε?

Εμενα που το χω καποιες μερες τωρα η μπαταρια μου κραταει 3 μερες με τη χρηση που κανω... δηλαδή καμια δεκαρια τηλεφωνηματα των 3 λεπτων, καμια 30αρια μηνύματα, 2-3 φωτογραφιες... το βραδυ δεν το κλεινω... Το βαζω σε flight mode...

Οσο για τη δονηση οχι... Δεν εχω στα μηνύματα κ αρχιζει να ειναι πολυ σπαστικο.... Δεν ξερω τι παιζει... Μηπως φταιει που εχω της cosmote? Οι υπολοιποι με το unbrand τι λενε?

Edited by zxr
Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Εγω εχω δονηση κανονικα στα μηνυματα και με την καινουργια αναβαθμιση ευτηχως. Πραγματικα θα ηταν πολυ σπαστικο να μην ειχε. Εμενα μου την σπαει αλλο ομως...οταν μου κανουν κληση αρχιζει πρωτα η δονηση να βαραει 3-4 φορες και μετα χτυπαει ο ηχος κλησης και εκνευριζομαι...:mad:

Εγω εχω δονηση κανονικα στα μηνυματα και με την καινουργια αναβαθμιση ευτηχως. Πραγματικα θα ηταν πολυ σπαστικο να μην ειχε. Εμενα μου την σπαει αλλο ομως...οταν μου κανουν κληση αρχιζει πρωτα η δονηση να βαραει 3-4 φορες και μετα χτυπαει ο ηχος κλησης και εκνευριζομαι...:mad:

Eιναι branded το τηλεφωνο σου?

(Αν το εχω να μου αποθηκευει τα μηνυματα στην καρτα μνημης τοτε δεν εχω δονηση. Οταν το βαζω να τα αποθηκευει στη μνημη τηλεφωνου τοτε εχω δονηση κανονικα. Εσυ που εχεις βαλει να αποθηκευονται?)

Ενημέρωση από ομάδα διαχείρισης:

Απαγορεύονται οι γραφή τύπου " sms "

Edited by nervous

Οταν το βαζω να τα αποθηκευει στη μνημη τηλεφωνου τοτε εχω δονηση κανονικα. Εσυ που εχεις βαλει να αποθηκευονται?)

αν και εχω το vivaz δουλευει οταν αποθηκευονται στην καρτα μνημης

επιτελους εχω δονηση!! :lol:

Eιναι branded το τηλεφωνο σου?

(Αν το εχω να μου αποθηκευει τα μνμ στην καρτα μνημης τοτε δεν εχω δονηση. Οταν το βαζω να τα αποθηκευει στη μνημη τηλεφωνου τοτε εχω δονηση κανονικα. Εσυ που εχεις βαλει να αποθηκευονται?)

Φιλε το κινητο μου ειναι unbranded. Εκανα αλλαγη ετσι ωστε τα μηνυματα να αποθηκευονται στην καρτα μνημης και οντως δεν εχω δονηση.:mad: Αλλα δεν με απασχολει, τα εχω στην συσκευη και ανανεωνω τακτικα το myphone explorer στο λαπτοπ ετσι ωστε να μην τα χασω αν γινει καμια στραβη.:):shifty: Εγω νομιζα οτι με την αναβαθμιση χαθηκε εντελως η δονηση σε καποιους.

Εγώ το fring χρησιμοποιώ από τότε που πήρα το κινητό και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε παρόλαυτα να το εγκαταστήσεις γιατί έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες εφαρμογές με το που κάνεις εγκατάσταση εμφανίζουν πως η συσκευή δεν υποστηρίζει την εφαρμογή. Μάλλον το βγάζει για να λένε και καλά "σου το είπα εγώ..." σε περίπτωση που δεν τρέξει :lol:

Το "περίεργο" είναι που ακούω πολύ κόσμο να λέει ότι γενικά η συσκευή βγάζει χίλια μύρια προβλήματα... Αρχίζω να νιώθω τυχερός μιας και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα 4 μήνες τώρα που το έχω...:rolleyes::p

Όχι απλά δεν ιδρώνουν αλλά δεν το νιώθουν μία... Ανάθεμα που το πήρα branded ενώ είχα πει να μην το ξανακάνω...:( Τέλος πάντων, μόνο υπομονή γίνεται πλέον και κανένα mail όπως λέει και ο φίλος Karthan.. Άντε ίσως και κανένα debrand:p

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα hard reset αν και ίσως αποβεί μεγάλη διαδικασία...

φιλε να σε ρςτησω λιγο το fring που δουλευεις στο skype μπορεισ να κανεισ βιντοκληση ...εγω κανω αλλα εμενα δεν μπορουν να με δουν ...ευχαριστω

εγω παιδια πιρα το κηνιτο,το εκανα και την αναβαθμιση και τωρα καθε βραδυ κλεινει απο μονο του(καθε βραδυ ομως)!!!με σκεφτεται μαλλον και κλεινει για να μην με τρωει την μπαταρια!!!χαχαχαχα ουτε το προγραμμα Switch Off να ειχα!!!! ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παιδια πιρα το κηνιτο,το εκανα και την αναβαθμιση και τωρα καθε βραδυ κλεινει απο μονο του(καθε βραδυ ομως)!!!με σκεφτεται μαλλον και κλεινει για να μην με τρωει την μπαταρια!!!χαχαχαχα ουτε το προγραμμα Switch Off να ειχα!!!! ;)

Τώρα να του μάθεις τι ώρα να ανοίγει !!!! Μ' έκανες και γέλασα.

• The title was changed to Sony Ericsson Satio