tre Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ψαξε καπου στο μενου απο τις επαφες που θα σου εχει την επιλογη απο που θες να εμφανιζονται οι επαφες... εκει θα βαλεις καρτα μνημης(αν καταλαβα καλα την ερωτηση τουλαχιστον αυτο πρεπει να κανεις) σορρυ που ειναι πολυ γενικο αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα πατησει εγω και δεν εχω χρονο να δοκιμασω... Σαν επιλογεs εμφανιζει μονο μνημη τηλεφωνου καρτα σιμ και αριθμοι υπηρεσιων το οποιο δεν ξερω τι ειναι.Eυχαριστω παντωs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 παιδια εχθες εκανα εκλεισα νεο ροκορ με την μπαταρια μου κρατησε 5 μιση 24ωρα με 7 ωρες flight mode καθε βραδυ πως σας ακουγετε???:lol: Φυσιολογικο... δες και το δικο μου ρεκορ στο post 1000 σελ 67 ;) (χωρις flight mode και χωρις λειτουργεια 24/24 ωρες Νομίζω πως αποτελείτε εξαίρεση στον κανόνα. Γενικότερα διαβάζω πολλά παράπονα για την αυτονομία του Satio :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1908 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Μήπως ξέρετε πώς σβήνουμε τα default αρχεία π.χ. sonyericsson.aac ? Παράθεση ----------------------- Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 ακουγεται μια χαρα ο ηχος κλησης. το βιντεο που τραβαει ειναι αρκετα καλο και οι φωτο ειναι σουπερ. Το βίντεο είναι πολύ καλό σαν εικόνα, αλλά από ήχο ...άστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Αυτή η μπαταριούλα 1350mAh βγήκε ή ακόμα είναι μύθος;;;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλημέρα.. Όχι ότι θέλω να το πάρω (έχω το iPhone που δεν πιστεύω να συγκρίνεται :p ), αλλά μια ματιά είδα ότι στο site της vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithBundleParts-42023.action?menuId=629 Γιατί λέει ότι η συσκευή διατίθεται ΜΟΝΟ για νέες συνδέσεις ή για ανανέωση συμβολαίου?? Αυτή η ιστορία μου θυμίζει λίγο πολύ το iphone που δεν το έδιναν σκέτη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Να ρωτήσω κάτι ? Θυμάστε που είχα γράψει ότι το satio μου είχε βγάλει ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης?? (Εδώ και κανά μήνα βέβαια) το είχα πάει και μου το έφτιαξαν και μου το αναβάθμισαν..Μου είπαν όταν θέλω , να πηγαίνω μόνο εκεί να το αναβαθμίζω... Ωστόσο , αφού μου το έχουν λύσει το θέμα (λογικά) δεν μπορώ να το αναβαθμίσω άφοβα απο΄τον υπολογιστή μου? :O Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Γιατί λέει ότι η συσκευή διατίθεται ΜΟΝΟ για νέες συνδέσεις ή για ανανέωση συμβολαίου?? Αυτή η ιστορία μου θυμίζει λίγο πολύ το iphone που δεν το έδιναν σκέτη συσκευή.. Εννοείται ότι η συσκευή διατίθεται γενικά και σαν σκέτη συσκευή. Τώρα αν στην vodafone έχουν άλλη πολιτική αυτό είναι άλλο θέμα. Ωστόσο , αφού μου το έχουν λύσει το θέμα (λογικά) δεν μπορώ να το αναβαθμίσω άφοβα απο΄τον υπολογιστή μου? :O Και βέβαια μπορείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdimiz Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 s.o.s. ειμαι κατοχος του satio εδω και 1-2 μηνες και μου παρουσιασε προβλημα με το φλας.δεν ξερω αν το εχει κανει κ σε αλλους (70 σελιδες ειναι πολλες για να τις διαβασεις ολες!!).συγκεκριμενα αναβει παντα το led της εστιασης αλλα οταν παταω να βγαλω την φωτο δεν αναβει το μεγαλο (στο σκοταδι φαινεται να αναβει ελαχιστα) και οι φωτος βγαινουν μαυρες... :-( το θεμα ειναι οτι αυτο δε συμβαινει παντα..!μερικεσ φορες αναβει κανονικα..!please help,τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos92 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βρω κατι σαν msn ή ακριβως το msn??? (εχω δοκιμασει ηδη με το e-buddy αλλα τπτ δν λειτουργει!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeNSeR Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Παιδιά, Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει γιατί κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή μου ζητάει πιστοποιητικά; Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 s.o.s. ειμαι κατοχος του satio εδω και 1-2 μηνες και μου παρουσιασε προβλημα με το φλας.δεν ξερω αν το εχει κανει κ σε αλλους (70 σελιδες ειναι πολλες για να τις διαβασεις ολες!!).συγκεκριμενα αναβει παντα το led της εστιασης αλλα οταν παταω να βγαλω την φωτο δεν αναβει το μεγαλο (στο σκοταδι φαινεται να αναβει ελαχιστα) και οι φωτος βγαινουν μαυρες... :-( το θεμα ειναι οτι αυτο δε συμβαινει παντα..!μερικεσ φορες αναβει κανονικα..!please help,τι να κανω? και εγω εχω προβλημα με το φλασ οταν βαζω τα κοκκινα ματια κομπλαρει η λιτουργια τις καμερας και πολες φορες αναβοσβινει το φλας σαν στρομπολαιτ:mad::mad::cry::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Παιδια για να ενεργοποιησουμε το a-gps τι κανουμε? Επιλογη υποβοηθουμενο gps δεν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Και βέβαια μπορείς. Ok.....Δηλαδή , πάλι βλακείες έλεγαν...:mad: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!:rolleyes: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Το βίντεο είναι πολύ καλό σαν εικόνα, αλλά από ήχο ...άστο... λυπάμαι που θα το πω ωμά αλλα η φωτογραφική του ειναι χάλι μαύρο,το δε βίντεο για τα μπάζα,σε σχέση με το 905 που επίσης έχω.Εβγαλα χθες το βράδυ σε πολύ σκοτεινό χώρο φωτός και βίντεο και με τα δύο και είναι η μέρα με τη νύχτα.Ενώ είχα σκοπό να χρησιμοποιώ το SATIO για φωτος και βίντεο και το C 905 καθημερινά τελικά θα γινει το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaveMustaine13 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Ρε παιδια τα applications σε ποιον φακελο τα βαζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 λυπάμαι που θα το πω ωμά αλλα η φωτογραφική του ειναι χάλι μαύρο,το δε βίντεο για τα μπάζα,σε σχέση με το 905 που επίσης έχω.Εβγαλα χθες το βράδυ σε πολύ σκοτεινό χώρο φωτός και βίντεο και με τα δύο και είναι η μέρα με τη νύχτα.Ενώ είχα σκοπό να χρησιμοποιώ το SATIO για φωτος και βίντεο και το C 905 καθημερινά τελικά θα γινει το αντίθετο. Οντως ετσι ειναι,το C905 εχει ισχυροτερο xenon flash απ το satio και στις νυχτερινες φωτογραφιες τραβαει καλυτερα και πιο φωτεινα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με το C905, γιατί δεν το έχω. Εμένα το Satio από πλευράς φωτογραφίας με καλύπτει καλύτερα από ότι είχα μέχρι τώρα και ειδικά βράδυ, συγκρινόμενο με το Renoir τουλάχιστον! Ο ήχος στο βίντεο μου τα χαλάει αλλά ελπίζω να διορθωθεί με καμία αναβάθμιση λογισμικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest noodle_4 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 παίδες το έχω αγορασμένο το satio απο 30 Νοεμβρίου απο την πρώτη μέρα που το πήρα αν δυναμώσω το ακουστικό απο την μέση και πάνω κατα την συνομιλία τρίζει....... Θα το πάω στην δωδεκανήσου στην SE service στην Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν έσκασα 569 ευρω για να μου το ανοίξουν το κινητό με κατσαβιδάκια κτλπ... θα χαλαστώ πως να το πω ρε παιδί μου θα μου φύγει η κ@υλ@.. Υπάρχει περίπτωση να απαιτήσω αντικατάσταση συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hirvonen Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 καλησπέρα,την περασμένη εβδομάδα μού έκαναν δώρο το satio με λογισμικό vodafone.Εχω δυστυχώς εταιρική σύνδεση cosmote και δεν μπορώ να την αλλάξω!Γίνεται να απαλλαγώ τελείως από vodafone;(η sony-ericsson απάντησε αρνητικά)...ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicole220109 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ρε παιδια καμια επαφη με σιμπιαν?μονο σονυ ερικσον εχετε χρησιμοποιησει σε ολη σας τη ζωη?Δεν θελω να θιξω κανεναν...αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν το προτεινετε το τηλεφωνο για καποιον που εχει να αγορασει σονυ τηλεφωνο αρκετα χρονια.η ποιοτητα του ειναι καλη?γιατι τα τελευταια χρονια εχω νοκια...ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hirvonen Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 και εμένα το προηγούμενο κινητό ήταν το Ν95 για 2,5 χρόνια μιλάμε για αστέρι τηλέφωνο!!Δυστυχώς ειναι πολύ νωρίς ακόμα για σύγκριση με το satio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Με ποιό κινητό (μοντέλο) της ΝΟΚΙΑ το συγκρίνουμε όταν θέλουμε να βρούμε κοινές εφαρμογές, έτσι ώστε να ταιριάζουν οθόνες, αναλύσεις κλπ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Με ποιό κινητό (μοντέλο) της ΝΟΚΙΑ το συγκρίνουμε όταν θέλουμε να βρούμε κοινές εφαρμογές, έτσι ώστε να ταιριάζουν οθόνες, αναλύσεις κλπ Νομιζω εχει κοινες εφαρμογες-προγραμματα με 5800,Ν97 κλπ...με οσα εχει δηλαδη κοινη πλατφορμα symbian S60 5th edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicole220109 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 νοκια ν85 και 7390.ρωταω για την ποιοτητα κατασκευης υλικα και τετοια.οι εφαρμογες και ολα αυτα τα βρισκω.η ποιοτητα της συσκευης με ενδιαφερει.ελπιζω να σας κατατοπησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts