sani54 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Τα εχω παρει στο κρανιο με το satio. Βοηθηστε ρε παιδια γιατι με βλεπω να το στελνω να βρει δορυφορο αυτοπροσωπος. Και ρωταω. Οταν περναω τραγουδια αυτα αποθηκευονται στα κομματια. Υστερα τα τοποθετω σε playlist που εχω δημιουργησει αναλογα με τη κατηγορια τους, πχ rock, dance κτλ. Οταν μετα διαγραφω τα κομματια , δεν παιζουν τα τραγουδια στις playlist που εχω δημιουργησει. Τι συμβαινει? Ειναι λογικο να μην μπορω να τα διαγραψω απο τα κομματια διατηρωντας τα μονο στις playlist? Ρωταω γιατι οταν προσθετω και αλλα τραγουδια , και αυτα αποθηκευονται στα κομματια και αντε μετα να θυμαμαι πια εχω ηδη περασει στις playlist. Χανω τη μπαλλα. Βοηθηστε με παρακαλω, τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Τα εχω παρει στο κρανιο με το satio. Βοηθηστε ρε παιδια γιατι με βλεπω να το στελνω να βρει δορυφορο αυτοπροσωπος. Και ρωταω. Οταν περναω τραγουδια αυτα αποθηκευονται στα κομματια. Υστερα τα τοποθετω σε playlist που εχω δημιουργησει αναλογα με τη κατηγορια τους, πχ rock, dance κτλ. Οταν μετα διαγραφω τα κομματια , δεν παιζουν τα τραγουδια στις playlist που εχω δημιουργησει. Τι συμβαινει? Ειναι λογικο να μην μπορω να τα διαγραψω απο τα κομματια διατηρωντας τα μονο στις playlist? Ρωταω γιατι οταν προσθετω και αλλα τραγουδια , και αυτα αποθηκευονται στα κομματια και αντε μετα να θυμαμαι πια εχω ηδη περασει στις playlist. Χανω τη μπαλλα. Βοηθηστε με παρακαλω, τι κανω λαθος? Οταν περνας ενα τραγουδι σε Playlist δεν σημαινει οτι αυτο αποθηκευεται σε μια νεα τοποθεσια και οτι μπορεις να διαγραψεις το αλλο. Η playlist ειναι απλα μια συντομευση που οταν την πατας σε παει στο αναλογο τραγουδι. Οταν διαγραψεις (η μεταφερεις σε αλλο φακελο) το τραγουδι αυτο δεν το βρησκει και δεν το παιζει. Οποτε αφηνεις τα τραγουδια ως εχουν και προσθετεις τα νεα. Σιγουρα ειναι δυσκολο αν εχει πολλα να βρεις τα νεα απλα δεν γινεται να τα διαγραφεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Προφανώς και δεν παίζουν,αφού τα διαγράφεις!!!Όταν φτιάχνεις μια playlist δημιουργείς συντομεύσεις για τα κομμάτια που βρίσκονται σε διάφορους φακέλους,αν διαγράψεις τα κομμάτια η playlist δε θα τα βρει για να τα παίξει.:ninja: edit:με πρόλαβε ο stefan :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani54 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Τι να πω, εχεις δικιο σε ευχαριστω πολυ. παιδια ευχαριστω πολυ, μπορει οι αποριες μου να ειναι απλοικες αλλα τωρα μαθαινω. Και παλι ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Βρήκα 2 ωραίες εφαρμογές και έβαλα http://www.offscr.com/ ενδιαφέρον site Banner Touch (μιλάμε για κάψημο) http://store.ovi.com/content/73403FE734DAA4B3E040050A87326D82?clickSource=related%2Bcontent Night Stand Touch(άμα δεν έχεις ρολόι.....) http://store.ovi.com/content/73403FE7443AA4B3E040050A87326D82?clickSource=homepage&contentArea=home το mylook το έφτιαξα! BTw ξέρετε ποιά είναι η last έκδοση firmware του;;Το se updater μου βγάζει ότι έχω την ήδη τελευταία,αλλά δεν έχει βγει άλλη; Από wotanserver δεν μπορούμε να το κάνουμε update ε;; Η έκδοση που έχω είναι η software version 1218-9500_R1BB041 ,ημέρα έκδοσης 6/10/09 και custom version 1225-9491_R1AB029 για 6/10/09 πάλι . Βρήκα αυτό εδώ: http://seusdb.10001mb.com/index.php http://seusdb.10001mb.com/index.php?searchtype=version&phone=U1&version=R1BB041/R1B017 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Παιδια ειμαι αναμεσα σε Pixon και Satio... Επαιξα και με τα δυο αρκετη ωρα. Βασικα ειμαι Se-akias οποτε ηθελα να παω για το Satio. Λοιπον, το Samsung μου φανηκε οτι η οθονη του ηταν ΚΛΑΣΕΙΣ ονωτερη απο του SE. Βεβαια μπορω να κανω και λαθος γιατι το δοκιμασα σε Saturn μου ειναι χρεισιμοποιημενα απο πολλους. 2ον το ειδα το Satio να αργει αρκετα σε σχεση με το Samsung. Μετα απο διαβασμα στο Pixon topic ανακαλυψα οτι το κιν ειναι "κλειστο" και δεν παιρνει πχ Garmin που θελω να βαλω. Το SE ειναι ανοιχτο ετσι? Δηλαδη εγω μονο το Garmin θελω να βαλω. Απο εφαρμογες δεν με πειραζει και τοσο... Τι λετε ρε παιδια? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Παιδια ειμαι αναμεσα σε Pixon και Satio... Επαιξα και με τα δυο αρκετη ωρα. Βασικα ειμαι Se-akias οποτε ηθελα να παω για το Satio. Λοιπον, το Samsung μου φανηκε οτι η οθονη του ηταν ΚΛΑΣΕΙΣ ονωτερη απο του SE. Βεβαια μπορω να κανω και λαθος γιατι το δοκιμασα σε Saturn μου ειναι χρεισιμοποιημενα απο πολλους. 2ον το ειδα το Satio να αργει αρκετα σε σχεση με το Samsung. Μετα απο διαβασμα στο Pixon topic ανακαλυψα οτι το κιν ειναι "κλειστο" και δεν παιρνει πχ Garmin που θελω να βαλω. Το SE ειναι ανοιχτο ετσι? Δηλαδη εγω μονο το Garmin θελω να βαλω. Απο εφαρμογες δεν με πειραζει και τοσο... Τι λετε ρε παιδια? Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις το Garmin όπως και τα NDrive,Sygic(εγώ του είχα βάλει το NDrive πάντως και συνεργαζόταν άψογα). Τα Symbian ποτέ δεν ήταν πολύ γρήγορα αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει κανείς να θυσιάσει μπροστά στα γενικότερα ωφέλη του ανοιχτού λειτουργικού,στο SATIO ειδικότερα αν κανείς επιλέξει άλλο θέμα αρχικής οθόνης και βάλει πχ. το Χρήση δακτύλου τότε η ταχύτητα πλοήγησης και στο μένου ανεβάινει(είναι κάτι σαν τα εφέ θεμάτων στα ΝΟΚΙΑ ή όλη υπόθεση, μόνο λόγω του διαφορετικού implementation στο SATIO δεν μπορείς στα θέματα να απενεργοποιήσεις τα εφέ διότι απλά δεν υπάρχει ως επιλογή αυτό), με αποτέλεσμα μια πιο γρήγορη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_f Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλημερα σας παιδια. ειμαι εντελως νεος εδω και εντελως νεος με τη χρηση κινητου με symbian κλτ κτλ. λοιπον χρονια αγοραζω sonyericsson (καλα να παθεις λεει :) ) και τωρα αγορασα το satio. ομολογω πως θελω να το σπασω.εφαγα τετοιο ξενερωμα που αμεσως πηρα την sonyericsson και εχει να κανει κυριως με τον player toy. 1. δεν εχει ισοσταθμιστη (πραγμα απαραδεχτο) τον εβγαλε 2. αλλαξε ο τροπος (ο πανευκολος) που εβαζες τραγουδια στις playlists απο εκει που απλα κλικαρες τα κομματια απο τον φακελο που τα εχεις βαλει και περναγαν αμεσως τωρα ψαχνεις σε ΟΛΑ τα κομματια να βρεις οτι ψαχνεις(εγω περασα αμεσως 350 κομματια) εχετε να προτεινετε κατι? SAVE ME PLZ!!!!!! ξερετε κανεναν free player? και που? να παιζει με καλο ηχο και να κανς τη δουλεια μου? και γενικα κανενα site με free εφαρμογες? αυτα για αρχη και θα επιστρεψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλημερα σας παιδια. ειμαι εντελως νεος εδω και εντελως νεος με τη χρηση κινητου με symbian κλτ κτλ. λοιπον χρονια αγοραζω sonyericsson (καλα να παθεις λεει :) ) και τωρα αγορασα το satio. ομολογω πως θελω να το σπασω.εφαγα τετοιο ξενερωμα που αμεσως πηρα την sonyericsson και εχει να κανει κυριως με τον player toy. 1. δεν εχει ισοσταθμιστη (πραγμα απαραδεχτο) τον εβγαλε 2. αλλαξε ο τροπος (ο πανευκολος) που εβαζες τραγουδια στις playlists απο εκει που απλα κλικαρες τα κομματια απο τον φακελο που τα εχεις βαλει και περναγαν αμεσως τωρα ψαχνεις σε ΟΛΑ τα κομματια να βρεις οτι ψαχνεις(εγω περασα αμεσως 350 κομματια) εχετε να προτεινετε κατι? SAVE ME PLZ!!!!!! ξερετε κανεναν free player? και που? να παιζει με καλο ηχο και να κανς τη δουλεια μου? και γενικα κανενα site με free εφαρμογες? αυτα για αρχη και θα επιστρεψω Όπως έχω αναφέρει και παραπάνω, όντως ο music player είναι ελλειπής. Εγώ ευτυχώς είχα έτοιμες τις playlists από το προηγούμενο κινητό μου. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται λίγη υπομονή γιατί το λογισμικό βρίσκεται υπό ανάπτυξη ακόμα και σε λίγο καιρό θα έχουμε το πρώτο μεγάλο firmware update με τις πρώτες βελτιώσεις. Όσο για τη δημιουργία playlist τώρα, αν είχες walkman κινητό πριν,όπως εγώ, θα σου φανεί τεράστια διαφορά. Κάνε το εξής. Πάρε την playlist από το προηγούμενο κινητό σου μαζί με τα τραγούδια και βάλτα στο satio. Άνοιξε την playlist με έναν text editor στον υπολογιστή, και άλλαξε το path σε όλα τα τραγούδια σου σε E:\ και στη συνέχεια το πού βρίσκονται τα κομμάτια. Έπειτα κάνε save και όχι save as. :D Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μήπως δεν φταίει η SonyEricsson για τις ελλείψεις αυτές; Μήπως - λέω μήπως - φταίει η Nokia και το ελλιπές Symbian 9.4; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μήπως δεν φταίει η SonyEricsson για τις ελλείψεις αυτές; Μήπως - λέω μήπως - φταίει η Nokia και το ελλιπές Symbian 9.4; Δεν αμφέβαλλε κανείς γι' αυτό. Δουλειά της se που τροποποίησε το λειτουργικό ήταν να το κάνει "SE Friendly", να προσθέσει όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν τα κινητά της εταιρίας τόσο δημοφιλή Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasconar Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Σε λιγες μερες θα παρω στα χερια μου το SATIo απο Αγγλια το οποιο θα ειναι κλειδωμενο στην 3 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ωστε να μπορει να δουλεψει στις δικες μας εταιριες κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Σε λιγες μερες θα παρω στα χερια μου το SATIo απο Αγγλια το οποιο θα ειναι κλειδωμενο στην 3 μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ωστε να μπορει να δουλεψει στις δικες μας εταιριες κινητης να στο ξεκλειδωσουν στην αγγλια ειναι πιο ευκολο και πιο φτηνο απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μήπως δεν φταίει η SonyEricsson για τις ελλείψεις αυτές; Μήπως - λέω μήπως - φταίει η Nokia και το ελλιπές Symbian 9.4; Γιατι τα βαζεται ρε παιδια με την νοκια. Οι ελλειψεις ειναι γνωτες και τις ξερουμε. Και ρωταω εγω μηπως φταιει η se γιατι αντι για symbian foundation εβαλε τελικα 9.4 γιατι δεν προλαβαινε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Γεια χαρα και απο εμενα! Αυτο που θελω να ρωτησω εχει απαντηθει νομιζω(καπου το ειχα δει....), αλλα τωρα εψαχνα και δεν μπορεσα να βρω την απαντηση. Πηρα και εγω το satio πριν λιγες ωρες και ηθελα να ρωτησω πως θα περασω της επαφες απο το κ810ι στο satio; Τη sim μου την εχω στο satio και εχει μεσα και τις επαφες μου, πως θα της βαλω στης ''επαφες - καταλογο'' του τηλεφωνου(satio); Στο κ810ι εβαλα μια ανενεργη sim για να στειλω ολες της επαφες με bluetooth στο satio αλλα τιποτα.... μου ερχοταν σε μηνυμα μονο η πρωτη επαφη του κ810ι. συγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα δεν το ξερω καθολου αυτο το λειτουργικο που εχει το satio. Ενταξη το βρηκα απο http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/tocopycontactsbetweentwophones/satio?lc=el&cc=gr Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasconar Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 να στο ξεκλειδωσουν στην αγγλια ειναι πιο ευκολο και πιο φτηνο απο εδω. το τηλ. βρισκετε στο δρομο δε πιστευω πως μπορω να το γυρισω πισω γι αυτο και εκανα την ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 το τηλ. βρισκετε στο δρομο δε πιστευω πως μπορω να το γυρισω πισω γι αυτο και εκανα την ερωτηση μια λυση ειναι να κανεις αναζητηση στο google http://www.google.gr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4SKPB_enGR318GR319&q=unlocking+codes+for+3+network και η αλλη λυση αν εχουν κατι εδω: http://www.9volto.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Σήμερα είχα την πρώτη επαφή με το εν λόγο κινητό. Σαν μέγεθος και πάχος είναι μια χαρά και απορώ που πολύς κόσμος παραπονιέται για το καπάκι στο πίσω μέρος που παρεπιπτόντος έχει κορυφαία ποιότητα ανοίγματος. Η όλη ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Αν χρειαζόμουν άλλο κινητό, μάλλον θα το αγόραζα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εχω μερικες αποριες...1)Ειναι συμβατο με VLIVE? 2)Screensavers δεν εχει? 3)Κανενα καλο site με εφαρμογες υπαρχει?μπηκα στο ovi αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη....thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 1) Εννοείς να περιηγηθείς στο vodafone live? 2) - 3) Ρίξε μια ματιά σε αυτά Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 Προτάσεις εφαρμογών Παιχνίδια Symbian OS v9.4 & v9.5 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_f Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπερα και παλι δηλ θα υπαρξει συντομα αναβαθμιση του κινητου? μακαρι γιατι αγορασα το satio για εναν σημαντικο λογο των καλων player που ηθελα να εχω μαζι μου και πολλα mp3 μαζι μου και εχω χαλαστει αγρια.παντως και το c905 που εχω εχει και ισοσταθμιστη και ευκολη αναζητηση τραγουδιων και περασμα στις playlists ασχετα που δεν ειναι walkman. κανενα site με free εφαρμογες και παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αναβαθμίσεις θα βγουν κανονικά..Δεν είναι Samsung,οπότε μην ανησυχείς :p Θα υπάρξει 1 αναβάθμιση εντός 3 εβδομάδων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπερα και παλι δηλ θα υπαρξει συντομα αναβαθμιση του κινητου? μακαρι γιατι αγορασα το satio για εναν σημαντικο λογο των καλων player που ηθελα να εχω μαζι μου και πολλα mp3 μαζι μου και εχω χαλαστει αγρια.παντως και το c905 που εχω εχει και ισοσταθμιστη και ευκολη αναζητηση τραγουδιων και περασμα στις playlists ασχετα που δεν ειναι walkman. κανενα site με free εφαρμογες και παιχνιδια? Δεν εχει να κανει με το brand name που φερει η καθε se συσκευη (walman, cybershot κτλ) αλλα εχει σχεση με το λογισμικο με την πλατφορμα Α2 στο c905 αλλα και symbian στο satio. Για freeware εφαρμογες ριξε μια ματια εδω:http://www.symbian-freeware.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω αν ολες αυτες οι εφαρμογες,παιχνιδια που ειναι συμβατα για νοκια πεζουν και στο σατιο λογο symbian?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Τα περισσότερα ναι, παίζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts