geonik21 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Τελικά ρε παιδιά πλοήγηση μέσω δορυφόρου χωρίς χρήση ίντερνετ γίνεται? Μιλάω για πλοήγηση με φωνητικές εντολές και πλήρεις ελληνικούς χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 H 50.00.60 που εβαλα εγω δουλευει μια χαρα προς το παρον,το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι στα Αγγλικα αλλα εχω περασει Ελληνικη γλωσσα στην πλοηγηση,οποτε ολα οκ... Πρεπει να βρεις τα αρχεια της Ελληνικης γλωσσας και να τα βαλεις στον καταλληλο φακελο. φιλος πες μου που μπορω να βρω νομιμο. αμεσως να την γραψεις την κακια Χαχα δεν ειναι κακια φιλε μου απλα το αναφερω γιατι πιθανον να μην το ξερεις.:happy: Τον autodrive μπορεις να τον βρεις σε διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα αλλα η τιμη του ειναι αρκετα υψηλη. Γιαυτο οι περισσοτεροι καταφευγουν σε αλλες λυσεις "δωρεαν":shifty: Τελικά ρε παιδιά πλοήγηση μέσω δορυφόρου χωρίς χρήση ίντερνετ γίνεται? Μιλάω για πλοήγηση με φωνητικές εντολές και πλήρεις ελληνικούς χάρτες. Yeap. Αρκει να βαλεις καποια απο τα προγραμματα που κυκλοφορουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 ναι και εγω αυτο 8α κανω πεσ οτι εχω το garmin τους χαρτεσ πωσ τουσ βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 ναι και εγω αυτο 8α κανω πεσ οτι εχω το garmin τους χαρτεσ πωσ τουσ βαζω? Επειδη ειδα ανοιξες και ενα thead αλλα και δω ειμαστε off-topic οτι θες θα το βρεις εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 ;) Εχει αναλυτικες οδηγειες πως να το περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ρε παιδια καλησπερα πως περνανε τισ επαφες με outlook;thanks........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 καλησπερα , τι ακριβως κανουν τα πιστοποιητικα και που χρησιμευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 καλησπερα , τι ακριβως κανουν τα πιστοποιητικα και που χρησιμευουν? Κυριως οι σπασμενες εφαρμογες θελουν ψηφιακη υπογραφη καθως "ανοιγονται" για να τις σπασουν. Για να την περασεις την unsign εφαρμογη θα πρεπει να χεις πιστοποιητικο το οποιο θα αποκτησεις με τις μεθοδους που περιγραφονται στο αναλογο τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 καλησπέρα φίλοι μου. εγω θα ρωτησω το εξης. εχω το κινητο απο το εξωτερικο.ελληνικα δεν εχει.πως γινεται να του περάσω ελληνικά? Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ενημέρωση περί μπαταρίας: κατά πάσα πιθανότητα τα Satio θα παραδίδονται με μπαταρία 1350 mAh,αντί αυτής των 1000 mAh. Ή,αν δε γίνει αυτό,θα κυκλοφορήσει ως αξεσουάρ για αγορά η μπαταρία αυτή. Μολις το πηρα κι εγω απο πλαισιο ολα αψογα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το κινητο,αλλα ρε παιδια ειναι απαραδεκτο σε τετοια συσκευη η se να μην συμπεριλαμβανει στη συσκευασια cd με τους drivers εστω του κινητου!!...που τους βρισκουμε,ξερει κανεις?:( Κατεβάζεις απ'την ιστοσελίδα της Υποστήριξης το Pc Suite(όχι απαραίτητα για το Satio,όποιο μοντέλο απ'τα καινούρια κι αν επιλέξεις είναι 1 και μοναδική η εφαρμογή).Το Pc Suite έχει ενσωματωμένους όλους τους drivers όλων των συσκευών της εταιρίας.Πρώτα το περνάς κι έπειτα συνδέεις το κινητό σε λειτουργία τηλεφώνου. Υ.Γ.:Λόγοι περιβαλλοντικής δέσμευσης η έλλειψη του cd..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Φίλε μου δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα. Μόλις το συνδέσεις στον υπολογιστή σου, επέλεξε από το κινητό μαζική αποθήκευση, και θα σου ανοίξει την sd του τηλεφώνου. Εκεί μέσα τρέξε το instalation. Είναι η τελευταία έκδοση του pc suite μαζί με το pc companion!!! Πατέντα η sony-ericsson!! Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 καλησπέρα φίλοι μου. εγω θα ρωτησω το εξης. εχω το κινητο απο το εξωτερικο.ελληνικα δεν εχει.πως γινεται να του περάσω ελληνικά? DaVinciteam μόνο όταν υποστηριχθεί;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Να ρωτήσω κάτι? Επειδή το απόγευμα θα πάω να το πάρω από το E-shop και με ενημέρωσαν πως η παραγγελία έχει έρθει, δεν νομίζω να μου φέρουν κανα μοντέλο παραεισαγωγής...:O Έχει συμβεί ποτε αυτό στο E-shop , ή να μην ανησυχώ? :( Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Διάβασε αυτό και αυτό Ίσως σε βοηθήσουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πως γινεται να αποθηκευσεις ενα δικτυο wifi που ειναι κλειδωμενο ωστε να μη σου ζηταει το κωδικο καθε φορα? Κι επισης πως μπορω να πειραξω τις ρυθμισεις για DNS IP κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 κανενα video που εχει τραβηξει με το satio μπορει να ποσταρει κανεις? Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 υπαρχει περιπτωση φλασαρισματος εχει ακουσει κανεις τιποτα??? να κατεβαζουμε δηλαδη τη ρομ στον υπολογιστη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Λίγη υπομονή και εντός των ημερών θα παρέχεται πλήρως η δυνατότητα αυτή από το davinciteam.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Λίγη υπομονή και εντός των ημερών θα παρέχεται πλήρως η δυνατότητα αυτή από το davinciteam.eu Μόλις έλαβα email περι τούτου γιατί πιο παλιά είχα σχοληθεί με το Davinciteam....;) http://img20.imagehosting.gr/out.php/t1207575_katagrafh.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πως γινεται να αποθηκευσεις ενα δικτυο wifi που ειναι κλειδωμενο ωστε να μη σου ζηταει το κωδικο καθε φορα? Κι επισης πως μπορω να πειραξω τις ρυθμισεις για DNS IP κλπ? Αν μπορουσατε να με βοηθησετε λιγο...... Επισης που θα βρω ρυθμισεις για Internet, MMS και το agps ειναι αυτο που λεει βασει δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Λοιπόν το πήρα και εγώ.... Κατ' αρχάς με το που το έπιασα μου άφησε μια πολύ ωραία αίσθηση ενός ποιοτικού κινητού.... Με το που το άνοιξα , αμέσως περιηγήθηκα στο μενού... Πολύ καλή απόκριση της οθόνης (μάλιστα κατάφερα να πληκτρολογήσω και μήνυμα ταχύτατα!).... Μόνο αρνητικό το διπλό tap που χρειαζεται σε ορισμένα σημεία του μενού και το scrolling ανάμεσα στα tabs του μενού , που στην αρχή εμένα με δυσκόλεψε , αλλά μετά από λίγο το κατάλαβα (αρχάριος γαρ στα touchscreen :O) Δεν του πέρασα ακόμα αρχεία , αυτό σκοπεύω να κάνω.... Γενικά μου έχει δώσει πολύ καλή πρώτη εντύπωση , με ελάχιστα κολλήματα, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι....:D Αααα ξέχασα...Η κάμερα απλά φανταστική!!! edit:Άκουσα μερικά τραγουδάκια με τα ακουστικά........Καιρό είχα να ακούσω καθαρό ήχο από κινητό...... Θα τολμούσα να συγκρίνω την καθαρότητα του ήχου με του 6234.....:O Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Έχει ανακαλύψει κανείς πώς μπορούμε να κλείσουμε μια κολλημένη εφαρμογή χωρίς να κλείσουμε το κινητό??? Και κάτι ακόμα. Με το s60 τελικά η ericsson μπήκε στα τρυπάκια της nokia και έχασε κάποιες πολύ χρήσιμες εφαρμογές που είχαν τα παλιά κινητά της. Για παράδειγμα, όταν ακούς μουσική, δεν μπορείς να αλλάξεις τραγούδι με τα πλήκτρα της έντασης, επίσης στο ραδιόφωνο όταν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο μετά ως δια μαγείας το ραδιόφωνο έχει κλείσει. Στο μενού αναπαραγωγής μουσικής και στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ρύθμιση ήχου. Αυτά τουλάχιστον τα πράγματα τα θεωρώ κλασσικά για τα τηλέφωνα της sony ericsson και ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να φτιαχτούν. Ειδικά το μενού του ραδιοφώνου νομίζεις πως είναι ανολοκλήρωτο. Προς θεού, το κινητό είναι σούπερ, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν τώρα που είναι αρχη. Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Για να κλεινεις κολλημενες εφαρμογες θα πρεπει να περασεις καποιον task manager(πχ handy taskaman, best taskman κτλ). Ειναι ενα εργαλειο που θα πρεπε καθε smartphone να χει προεγκατεστημενο αλλα... Για τα υπολοιπα ενταξει η SΕ πηρε το λογισμικο απο την νοκια και προσπαθησε να το φερει στα μετρα τις και ειναι λογικο σε καποια σημεια να μην το καταφερει. Δεν μπορει το satio που ειναι symbian να ειναι ιδιο με την κλασικη πλατφορμα Α2 της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Μπορεί.Εδώ και 1.5 χρόνο έγινε ενοποίηση των διαφόρων προγραμματιστικών τμημάτων και πλέον-άσχετα απ'το λειτουργικό-περνάει η φιλοσοφία της Ericsson Mobile Platform στο στήσιμο & τις λειτουργίες του μενού,είτε μιλάμε για Symbian,είτε για Android,είτε για WM..Απλά εδώ δεν προλάβαιναν.Ίσως,προστεθεί μελλοντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Έχει ανακαλύψει κανείς πώς μπορούμε να κλείσουμε μια κολλημένη εφαρμογή χωρίς να κλείσουμε το κινητό; Handy taskman, best taskman και jbtaskman είναι τα διαθέσιμα εργαλεία για διαχείριση εφαρμογών. Αλλά δεν είναι εγγυημένο ότι θα μπορείς πάντα να ξεμπλοκάρεις την συσκευή. Εξαρτάται από το κόλλημα που έχει φάει και τι δουλειά έχει κάνει η SE σε αυτό τον τομέα. Και κάτι ακόμα. Με το s60 τελικά η ericsson μπήκε στα τρυπάκια της nokia και έχασε κάποιες πολύ χρήσιμες εφαρμογές που είχαν τα παλιά κινητά της. Για παράδειγμα, όταν ακούς μουσική, δεν μπορείς να αλλάξεις τραγούδι με τα πλήκτρα της έντασης, επίσης στο ραδιόφωνο όταν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο μετά ως δια μαγείας το ραδιόφωνο έχει κλείσει. Στο μενού αναπαραγωγής μουσικής και στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ρύθμιση ήχου. Αυτά τουλάχιστον τα πράγματα τα θεωρώ κλασσικά για τα τηλέφωνα της sony ericsson και ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να φτιαχτούν. Ειδικά το μενού του ραδιοφώνου νομίζεις πως είναι ανολοκλήρωτο. Πολλά από αυτά που περιγράφεις δεν είναι χαρακτηριστικά του series 60 5th edition αλλά ελλείψεις του Satio. To παν είναι να υπάρξει ολοκληρωμένη υποστήριξη, μέσω αναβαθμίσεων και ενημερώσεων, ώστε να λυθούν κάποια προβλήματα, που λογικό είναι να υπάρχουν. Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ότι αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Απλά εδώ δεν προλάβαιναν.Ίσως,προστεθεί μελλοντικά. Να δούμε πως θα τα πάει η SE στον τομέα της υποστήριξης γιατί η Samsung, παρόλο που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα Series 60, απέτυχε παταγωδώς και προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατόχων, δημιουργώντας μια πολύ άσχημη εικόνα. Τόσο καιρό, τόσες συσκευές series 60, και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία i8510 και i8910, που ήταν τόσο ξεχωριστά και υποσχόμενα, δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μία αναβάθμιση. Απλά, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, το παντρευόσουν. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Λοιπόν το πήρα και εγώ.... Κατ' αρχάς με το που το έπιασα μου άφησε μια πολύ ωραία αίσθηση ενός ποιοτικού κινητού.... Με το που το άνοιξα , αμέσως περιηγήθηκα στο μενού... Πολύ καλή απόκριση της οθόνης (μάλιστα κατάφερα να πληκτρολογήσω και μήνυμα ταχύτατα!).... Μόνο αρνητικό το διπλό tap που χρειαζεται σε ορισμένα σημεία του μενού και το scrolling ανάμεσα στα tabs του μενού , που στην αρχή εμένα με δυσκόλεψε , αλλά μετά από λίγο το κατάλαβα (αρχάριος γαρ στα touchscreen :O) Δεν του πέρασα ακόμα αρχεία , αυτό σκοπεύω να κάνω.... Γενικά μου έχει δώσει πολύ καλή πρώτη εντύπωση , με ελάχιστα κολλήματα, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι....:D Αααα ξέχασα...Η κάμερα απλά φανταστική!!! edit:Άκουσα μερικά τραγουδάκια με τα ακουστικά........Καιρό είχα να ακούσω καθαρό ήχο από κινητό...... Θα τολμούσα να συγκρίνω την καθαρότητα του ήχου με του 6234.....:O εμενα παλι δεν με χει δυσκολεψει πουθενα η οθονη του,συνηθειο ειναι. οσο για κολληματα???απλα τιποτα.αστερι προς το παρον.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts