mikekap Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Και εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το e-shop και θα το έχω αύριο!! Επιτέλους έφτασε η στιγμή!!!! :D Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Και εγώ το παρήγγειλα σήμερα από το e-shop και θα το έχω αύριο!! Επιτέλους έφτασε η στιγμή!!!! :D Αντε καλορίζικο:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 thx.........:O Βασικά περίμενα το review του gsmarena και να το αγοράσει κανένας από εδώ....... Επιτέλους όμως θα γίνει δικό μου!;D Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ρε παιδιά,επαναλαβάνω. Τα sms πως συντάσσονται?Οπως στα ΝΟΚΙΑ ή όπως στα SE όπως ξεραμε μέχρι τώρα; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δεν έχει διαφορα με παλια SE, το κενο ειναι στο 0, ολα οπως τα ξέρεις. Αλλα γενικοτερα εχει διαφορους τροπους για να συνταξεις μυνημα, ειται με Full Qwerty, small qwerty και κανονικο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο. Ειναι πολυ βολικο το Satio στο μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιηται το a-gps. Στις μεθοδους εντοπισμου στιγματος υπαρχει μονο το ενσωματομενο, bluetooth και βαση δικτυου.....Τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 gia sas paidia exw sta xeria m to neo kinito tis sony ericsson satio. 8a parakalousa opoios gnwrizei poio programa na perasw mesa gia ploigish (gps) xwris na apetite sundesh apla mesw doriforou na grapsei parakatw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια θελω να ρωτισω αν υπαρχει καποιο software για πλοηγιση χωρις συνδεση στο internet. οποιος γνωριζει 8α με βοηθουσε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Διάβασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 gd4ever καλώς ήρθες στο forum! Για το Satio υπάρχει θέμα στο οποίο μπορείς να απευθύνεις το οποιοδήποτε ερώτημά σου. Διάβασε επίσης το πολύ χρήσιμο post του mirrorofsorrow. Θα σε βοηθήσει αρκετά Προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει. Χρησιμοποιήσε την Αναζήτηση ή ρίξε μια ματιά στο Ευρετήριο θεμάτων. Τέλος θα ήθελα να σε παρακαλέσω θερμά να μην γράφεις με greeklish μιας και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 το Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed χρειαζετε για ολεσ τισ εφαρμογεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Στο Sygic είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία. Χρησιμοποιείς μια γεννήτρια κωδικών στην οποία βάζεις τον κωδικό που σου δίνει η εφαρμογή μόλις την τρέχεις πρώτη φορά. Τα εχω κανει ολα αυτα και ο χαρτης φορωθηκε..Αλλα σημα δε βρισκει! Παταω αυτοματος εντοπισμος και βγαζει αποτυχια εντοπισμου...και ημουν σε ανοιχτο χωρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 το Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed χρειαζετε για ολεσ τισ εφαρμογεσ? Μερικές εφαρμογές γράφουν unsigned. Αυτές, και μόνο αυτές, πρέπει να τις υπογράψετε με το πιστοποιητικό που θα πάρετε για την συσκευή σας. Όλες όσες γράφουν signed ή τίποτα, τις κάνετε κανονικά εγκατάσταση. Τα εχω κανει ολα αυτα και ο χαρτης φορωθηκε..Αλλα σημα δε βρισκει! Παταω αυτοματος εντοπισμος και βγαζει αποτυχια εντοπισμου...και ημουν σε ανοιχτο χωρο! Ρυθμίσεις - Συσκευή GPS Θυρα COM επέλεξε ενσωματωμένο ή υποβοηθούμενο Ταχύτητα επικοινωνίας 9600 Και στο επόμενο εικονίδιο πρέπει να έχει ένα μεγάλο Χ και να γράφει Απενεργοποίηση (όχι ενεργοποίηση). Αυτά πρέπει να έχεις και θα λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δυστυχως ετσι το χω...Παλι παταω αυτοματος εντοπισμος κ λεει αποτυχια εντοπισμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Συνέχεια εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 κατι αλλο που θελω να ρωτισω ειναι το satio εχει και μπροστα καμερα για βιντεο κλιση ή χρεισιμοποιει την πισω οπωσ το c905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Έχει και μπροστινή κάμερα. http://jiboneus.com/wp-content/uploads/2009/05/satio_front_horizontal_black-490x332.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 και το c905 εχει κατι τετοια μπροστα αλλα δεν ειναι καμερα.εισαι σιγουρος γιαυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 CAMERA Primary: 12 MP, 4000 x 3000 pixels, autofocus, xenon flash, video LED flash, Features: Touch focus, geo-tagging, face and smile detection, Video VGA@30fps Secondary: VGA videocall camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 ωραιος μεγαλε tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Τελικα καταφερα και περασα το Garmin εγω εφταιγα που δεν το ετρεχε και σας παραπληροφορησα λαθος.Sorry απο ολους..Η εκδοση 5.00.60 που περασα τρεχει αψογα σε fullscreen mode και φυσικα touch και με τον καινουριο autodrive..οποτε βουρ...:D;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 χαρτες ελλαδασ απο που βρικεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Καποιος φιλος ελεγε οτι η εκδοση 5.00.50 του κολλαει πολυ. Εσενα η 60 πως συμπεριφερεται? Τρεχει καλα εχει κολληματα? χαρτες ελλαδασ απο που βρικεσ? Απαγορευεται η αναρτηση λινκ με παρανομο περιεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 H 50.00.60 που εβαλα εγω δουλευει μια χαρα προς το παρον,το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι στα Αγγλικα αλλα εχω περασει Ελληνικη γλωσσα στην πλοηγηση,οποτε ολα οκ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gd4ever Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 φιλος πες μου που μπορω να βρω νομιμο. αμεσως να την γραψεις την κακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts