nickolas84 Δημοσιεύτηκε October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2009 Τελευταία συνειδητοποίησα ότι ακούω μουσική μόνο από το youtube! Απλά μου φαίνεται πιο πρακτικό από το να πρέπει να κατεβάσω ένα τραγούδι ...και πιο εύκολο να το βρω στο youtube παρά στο χάος του σκληρού μου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Κι εδώ το ίδιο... Σε αυτά που λες, με τα οποία συμφωνώ 100%, να προσθέσω ότι πολλές φορές η συνοδεία του video clip μπορεί να δώσει άλλη "αίσθηση" στο τραγούδι, ειδικά αν είναι παλιό, ενώ το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλα τραγούδια (μέσω των related videos) που δεν ήξερες ή δεν θυμόσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 οχι χρειαζομαι repeat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Kαι γω αρκετες φορες το χρησιμοποιοω για να ακουσω μουσικη γιατι βαριεμαι να κατεβαζω,Αν τα τραγουδια ειχαν την ποιοτητα των mp3 πιστευω πως θα ηταν ο βασικος music player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Εγω πλεον περισσοτερο απο το youtube ακουω. Το θεωρω πολυ πιο ευκολο και γρηγορο απο το να κατεβαζω και να ακουω στο pc.. Βεβαια σε περιπτωσεις που θελω συγκεκριμενη playlist η repeat κα τοτε δεν βολευει αλλα με τα related videos ανακαλυπτω συνεχως νεα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 αν ακους εμπορικα τραγουδια μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Παιδιά αν χρησιμοποιήσετε το Local Media του Winamp θα βρίσκετε όποιο τραγούδι έχετε από τον δίσκο σας μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το youtube για να ακούσω κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι που μου πρότεινε κάποιος ή αν βρίσκομαι σε κάποιο νετ καφέ και θέλω custom μουσική ! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Οχι ... αλλά ακούω και βλέπω βέβαια όλα τα live και τις συναυλίες των αγαπημένων μου γκρουπ. Σε αυτό δεν έχει αντίπαλό το yt. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Όχι.. δεν έχουν και τόσο καλή ποιότητα και επίσης δεν μπορώ να κάθομαι να αλλάξω τραγούδι ένα ένα. Συνήθως το youtube το χρησιμοποιώ όταν θέλω να ψάξω να βρω ένα τραγούδι.. ή αν θέλω να δω βίντεοκλιπ. Όταν βαριέμαι τις έτοιμες λίστες που έχω στον υπολογιστή, βάζω ράδιο από το ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Tις περισσότερες φορές βαριέμαι να ψάχνω τραγούδια στους σκληρούς μου που τα έχω εντελώς χύμα,για αυτό μπαίνω στο youtube και τα βρίσκω πιο εύκολα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Παιδια, προσωπικα το χρησιμοποιώ youtube ως μηχανη αναζήτησης και ευρεσυης πολλων κομματιων.Οποτε το θεωρω πρωτο και αμεσο εργαλειο. Ομως θα ηθελα να μου προτεινε ενα site που να εχει ΑΠΕΙΡΑ κομματια χωρις να κανει τοσο πολυ streaming οσο στο youtube (εικονα και ηχο). Το immeem ειναι μια καλη λυση , μονο που πια εχει περιοριστει στα 30" το κομματι για τον λογο των πνευματικων δικαιωματων. Σχετικα λιγο off-topic... :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Συμφωνώ ότι το youtube είναι το καλύτερο για να βρεις πως λέγεται ακριβώς ένα τραγούδι που ακούς στο ράδιο ή σε ένα club, καθώς και ποιος το λέει. Ωστόσο είναι κουραστικό να το χρησιμοποιείς για να ακούς μουσική γιατί κάθε φορά που τελειώνει το τραγούδι πρέπει να κάθεσαι πάλι στον υπολογιστή για να ακούσεις άλλο... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Εγω οσον αφορα τη μουσικη θα χρησιμοποιησω το youtube μονο αν μου προτεινουν ενα τραγουδι κι εγω θελω πρωτα να το ακουσω πριν το κατεβασω οποτε το βαζω στο search στο youtube!! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Τελευταία συνειδητοποίησα ότι ακούω μουσική μόνο από το youtube! Απλά μου φαίνεται πιο πρακτικό από το να πρέπει να κατεβάσω ένα τραγούδι ...και πιο εύκολο να το βρω στο youtube παρά στο χάος του σκληρού μου!:p Εν μέρη συμφωνώ. Όταν έχω ανοιχτό τον Η/Υ χρησιμοποιώ το YouTube* αλλά τα κατεβάζω για το κινητό και το iPod. * όχι μόνο για τον χώρο αλλά και μέχρι να τα βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Tις τελευταιες μερες ακουω μουσικη αποκλειστικα πλεον απο το youtube μιας και εμενα το προβλημα μου ηταν οτι επρεπε καθε φορα να οταν τελειωσει ενα τραγουδι να πας και να βαλεις αλλο. Δημιουργησα ομως τωρα τις δικες μου playlist και πλεον ακουω σχεδον μονο απο εκει.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Πρώτα πάω στο youtube να ακούσω το τραγούδι και μετά το κατεβάζω.Είναι πολύ χρήσιμο γιατί βλεπεις κατευτείαν το βίντεο και όλοι εκεί τα ανεβάζουν! Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paqman Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Πριν ξεσπάσει αυτη η ιστορία με τα πνευματικά δικαιώματα, και με κάποιες εταιρείες που δικαίως ή αδίκως, έχω την εντύπωση πως ζήτησαν κομμάτι από την πίτα που τους αναλογούσε, για όλα τη δουλειά τους που ήταν online....στο Youtube ήταν ανεβασμένα σχεδόν τα πάντα από μουσική.. Τα πιό σπάνια κομμάτια που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει..από οποιοδήποτε είδος μουσικής. Μιλάμε νομίζω για 1 - 2 άντε 3 χρόνια πριν.. Μιλάμε για ένα απέραντο και πληρέστατο Juke Box!!..με τη βοήθεια του οποίου, κατάφερα και εγώ να βρώ τα all time αγαπημένα μου κομμάτια.. Έκτοτε, λογαριασμοί με χιλιάδες uploads έκλεισαν, videos με απενεργοποιημένα audio, κ.ο.κ., εξέλιξη που πιστεύω είναι γνωστή στους περισσότερους...ήταν η απάντηση των εταιριών στις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με το Youtube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. February 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Για εμένα πάντως η πληρότητα του youtube όλο και βελτιώνεται! Για τα πραγματικά σπάνια (=περιορισμένου ενδιαφέροντος) κομμάτια δεν ενδιαφέρονται ούτε οι εταιρείες για να τα κατεβάσουν. Εμπορικά κομμάτια πάλι βρίσκεις μιας και συνεχώς γίνονται νέα uploads. Βέβαια όντως κάποιες φορές το μόνο που μπορείς να βρεις είναι κάποια live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν το ειχα σκεφτει ποτε να το χρησιμοποιω για μουσικη μεχρι που εψαχνα κατι παναρχαια τραγουδια που ηθελες απειρο χρονο να τα βρεις! Πλεον ναι, αμεσα σου πεταει τραγουδια και με προτεινομενα ακριβως στην στηλη διπλα κανεις και ενα playlist που δεν ειχες καν σκεφτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 βασικά εγώ έχω ανακαλύψει και τραγούδια που δεν ήξερα καν! Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 με βοηθαει να βρω μερικα τραγουδια που δε ξερω καλα τους τιτλους και βαζω για αναζητηση μερικους απο τους στιχους,αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι η κυρια πηγη της μουσικης μου Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 YouTube Music Discovery Project and Playlist Creation Tool http://www.youtube.com/disco Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ειναι το σαιτ που δε θα κλεισει ποτε κ θα εχει απειρη γκαμα. Το θεμα ειναι να το κατεβαζεις σε μορφη mp3 κ σε καλη ποιοτητα. Εκει ειναι το ζητουμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts