Jump to content

paqman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paqman

  1. Χαίρετε και πάλι..Ακούω τελευταία ένα τραγούδι από τον σταθμό "Κοσμος", του οποίου το ρεφραίν ξεκινά "My secret lover just brings me down..fooling around....and when my secret lover 's around" Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στους στίχους, αν και δεν αποκλείεται.. Περιέργως το Google δεν μου δίνει κανένα αποτέλεσμα λες και το τραγούδι είναι ανύπαρκτο..ενώ τα αποτελέσματα αναζήτησης για Secret lover, φράση που αναφέρεται συνέχεια μέσα στο τραγούδι, "My secret lover εκείνο, my secret lover το άλλο", είναι όλα άσχετα. Παίζει αρκετα στον Κόσμο, Δίεση, Εν Λευκώ.. Γυναικεία φωνή..σχετικά γρήγορο, χαρούμενο κομμάτι.. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? Ευχαριστώ Edit: Alessandro Magnanini feat Jenny B "Secret Lover"
  2. Cristina σε λατρεύω!! Είσαι Θεά.. Χίλια συγνώμη για την τυχόν παραβίαση των κανονισμών, δεν ήξερα πως αλλιώς μπορούσα να βοηθήσω αυτούς που θα ήθελαν να με βοηθήσουν.. Ευχαριστώ θερμά!!!!!!
  3. Πριν ξεσπάσει αυτη η ιστορία με τα πνευματικά δικαιώματα, και με κάποιες εταιρείες που δικαίως ή αδίκως, έχω την εντύπωση πως ζήτησαν κομμάτι από την πίτα που τους αναλογούσε, για όλα τη δουλειά τους που ήταν online....στο Youtube ήταν ανεβασμένα σχεδόν τα πάντα από μουσική.. Τα πιό σπάνια κομμάτια που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει..από οποιοδήποτε είδος μουσικής. Μιλάμε νομίζω για 1 - 2 άντε 3 χρόνια πριν.. Μιλάμε για ένα απέραντο και πληρέστατο Juke Box!!..με τη βοήθεια του οποίου, κατάφερα και εγώ να βρώ τα all time αγαπημένα μου κομμάτια.. Έκτοτε, λογαριασμοί με χιλιάδες uploads έκλεισαν, videos με απενεργοποιημένα audio, κ.ο.κ., εξέλιξη που πιστεύω είναι γνωστή στους περισσότερους...ήταν η απάντηση των εταιριών στις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με το Youtube...
  4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!:) Ψάχνω απεγνωσμένα ένα κομμάτι από τον Α' Κύκλο της 10ης Εντολής..Το όνομα του επεισοδίου "Αγγελικά πρόσωπα", το επεισόδιο με τους σατανιστές, για τους φίλους της σειράς... Το κομμάτι ξεκινά στο 44:40 μέχρι και το τέλος του επεισοδίου..στο 45:40 ακούγονται και κάποια λόγια..? Το επεισόδιο είναι εδώ.. ***moderated*** Αν μπορεί κανείς να ρίξει μια ματιά, γιατί φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο.. Το κομμάτι δεν συμπεριλαμβάνεται στο "Soundtrack" που κυκλοφορεί ανεπίσημα για τον 3ο Κύκλο.. Ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Create New...