Vakalaos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Καλησπέρα, Αν και έχω το Corby ένα χρόνο, σήμερα ενεργοποίσα πακέτο για mobile internet. Προσπαθώ να συνδεθώ στο widget του facebook (και στο gmail, μέσω του αντίστοιχου εικονιδίου) και μου λέει "Δίκτυο μη διαθέσιμο"... Κατά τα άλλα μπορώ να μπω μέσω browser όπου θέλω και να ανοίξω κανονικά την mobile version του fb χωρίς πρόβλημα. Έχετε ιδέα τι θα πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 μια φίλη μου εχει το corby από cote.. Το χρησιμοποιεί ομως σε wind. δεν μπορέσαμε ακόμα να περάσουμε τις ρυθμίσεις για το internet. Πολύ ΚΑΚΟ μενού σε αυτό το θέμα. Μεσω μιας εφαρμογής που ελεγε google ειχαμε μια μικρή προσβαση να δούμε τα προφιλ του ιντερνετ. Αν και πληροφορικός σε μια επαφή που ειχα με το κινητό γι 2-3 λεπτά ΔΕΝ μπορεσα να βρώ που κρύβει τις ρυθμίσεις με αλλον τρόπο πλην του να πας καπως μεσω του google. Δοκιμάσαμε την αυτοποιημένη ρύθμιση.. Στλελνοντας ALL και αποστολη στο 19234 τα μηνύματα που ήρθαν εβγαλαν μνημα λαθους οτι το προφιλ υπάρχει ακόμα και οταν διαγραψαμε αυτά της cosmote, wind. Μονο τα mms παίρνει (mms και αποστολη στο 19234). Ουτε το internet ή WAP και αποστολη στο 19234 δούλεψε. Ισως να φταίει που προέρχεται από Cote.. Καποια λαμογιά θα εκαναν με το firmware :mad: Στο site της wind ειναι αστείο που εχει τμημα ρυθμισης συσκευών γιατί απλά εχει κατι πολύ λιγα μοντέλα.. Ποτε δεν βρίσκεις αυτό που θες. Καμιά ιδέα.. και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επειδή δεν εχω το κινητό και της μιλώ από το τηλεφωνο, αν καποιος το περιγράψει σε βηματα θα το εκτιμούσα (πχ menu->ρυθμίσεις->κτλ κτλ :) Υ.Γ. Πάντως να πω το παράπονό μου για αυτό το νήμα, είναι πολλες αναπάντητες ερωτήσεις.:( Μαλλον κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με το εν λογω κινητό.:rolleyes: Καλύτερα να της πώ να πάρει κανα ΖΤΕ blade android μου φαίνεται, ήρθε καιρός.. :p Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Distretto Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 γεια σας! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Corby μου. Δεν μπορω να του περασω μεγαλα αρχεια (κυριως τραγουδια) ειτε απο κινητο, ειτε απο υπολογιστη. Δεν τα δεχεται.:mad: Στο Πλαισιο μου ειχαν πει οτι πιθανως χρειαζεται καποια αναβαθμιση. Ομως οι γονεις μου δεν το κοβω να μου πληρωνουν service για "χαζομαρες". Τι αλλο μπορω να κανω?:cry::worry: Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 βαλε την micro-SD σου σε εναν USB adaptor (που την κανει φλασάκι) ή σε ανταπτορα που την κανει κανονική SD και μετά σε έναν card reader και γραψε από/και προς τον ΗΥ οτι θες. ;) http://images.e-shop.gr/images/PER/PER.553994.jpg Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Distretto Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες! Η καρτα μνημης που του εχω βαλει ειναι κ φλασακι. Την πηρα απο το Πλαισιο κ η συσκευασια γραφει Transcend microSDHC Card +Card Reader. (ειμαι λιγο ασχετη με αυτα) να βγαλω την καρτα απο το κινητο, να την περασω στο φλασακι της κ ετσι να γραψω ο,τι θελω απο τον υπολογιστη? .... αχ τα καταφεραααα!!!! κ παλι σε ευχαριστω!!!:D:D:D να ρωτησω κ κατι τελευταιο?:O επειδη τα ακουστικα του κινητου ειναι βολικοοοτατα(:lol:), μπορω να βρω πουθενα καλυτερα? αν ναι, σε τι τιμη περιπου? Edited March 9, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πατάμε "τροποποίηση" αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 να ρωτησω κατι και εγω! μπορω να χρησιμοποιησω αυτο (http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_59&products_id=506) στο κινητο αυτο παιδια?? αν μπορειτε πειτε μου σιγουρα και αμεσα γιατι επιγει το θεμα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 όταν σας στέλνουν mms μπορείτε να αποθηκευσετε τις φωτογραφίες/ήχους/βίντεο στο κινητό; και επίσης για να μπούνε εφαργογές java, απλά τις αντιγράφεις στην κάρτα; ρωτάω γιατί μερικά κινητά έχουν κάποιο κλείδωμα και δέχονται μόνο εφαρμογές κατεβασμένες κατευθείαν από το δίκτυο. μετά θέλει να κάνεις πατέντα (samsung e590) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Αν ξέρει κάποιος, η θήκη του Corby έχει τις ίδιες διαστάσεις με το B5722; Η θήκη περιέχεται στη συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί οταν συνδέω το κινητό στο pc ώστε να του περάσω νέο firmware δεν το αναγνωρίζει; Κάνω κανονικά αναζήτηση των drivers χωρίς όμως αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλημερα παιδια, να ρωτησω κατι ? Βρηκα αυτο το κινητο στον δρομο, με σπασμενο το εμπρος τζαμι/ προσοψη. Ομως η οθονη αφης, λειτουργει ακομα κανονικα, . Δεν πανε σετ η οθονη με το τζάμι, αλλά γινεται να αλλαξω μονο το εμπρος τζαμι αμα βρω στο ebay ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Για βγάλε μια φωτό τη ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλημερα παιδια, να ρωτησω κατι ? Βρηκα αυτο το κινητο στον δρομο, με σπασμενο το εμπρος τζαμι/ προσοψη. Ομως η οθονη αφης, λειτουργει ακομα κανονικα, . Δεν πανε σετ η οθονη με το τζάμι, αλλά γινεται να αλλαξω μονο το εμπρος τζαμι αμα βρω στο ebay ? To πλαστικό που λέγεται digitizer πουλιέται και μονο του και πιστευω ενα από αυτα σου κάνει, αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) To πλαστικό που λέγεται digitizer πουλιέται και μονο του και πιστευω ενα από αυτα σου κάνει, αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου.. ευχαριστω και τους 2 για απαντησεις. ισως τελικα να το τολμησω και να παραγγειλω ενα απο αυτα τα digitizer, νομιζω οτι αμα το αλλαξω αυτο θα λειτουργει και θα φαινεται και παλι τελειο το κινητακι. (τωρα που πηρα το κολάι με το ebay, οταν με το καλο ερθει η πρωτη μου παραγγελια θα το μπουμπουνησω και θα ψαξω κανα βιντεακι στο youtube για λυσε-δεσε. http://img593.imageshack.us/img593/6100/0239a.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited November 30, 2011 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalala16 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Έχω ένα samsung corby στην αρχή όταν το είχα πρώτο πάρει αφού πέρασε λίγος καιρός που το είχα βαρεθεί έψαξα στo youtube και βρήκα ένα firmware που είχα άλλα θέματα κτλ. αφού έκανα την πατάτα και το έβαλα χάθηκαν τα πάντα και οι γλώσσες που δυστυχώς τότε δεν το ήξερα με αποτέλεσμα να χάσω τα Ελληνικά.. Αφού έψαχνα συνεχώς δεν βρήκα τίποτα και μετά απο λίγο καιρό άλλαξα συσκευή, τώρα το ξανά πήρα και το έβαλα σε λειτουργία ψάχνοντας πάλι δεν βρήκα κανένα τρόπο να βάλω αυτά τα τιμημένα Ελληνικά του έβαλα το αρχίκο firmware που κατέβασα απο έναν ιστότοπο (είχε ότι γλώσσα μπορείτε να φανταστείτε εκτός Ελληνικά ) είμαι απελπισμένος δεν ξέρω τι να κάνω θέλω βοήθεια!! (δεν με νοιάζει τόσο τα Ελληνικά όσο το Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί δεν αντέχω τα greeklish) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα στην παρεα. ο γιος μου εχει ενα corby pro αυτο με το πληκτρολογιο. απο εχθες εχει ενα προβλημα, οταν συνδεει τον φορτιστη (ή το καλωδιο usb) σαν να "βραχυκυκλωνει" και κλεινει, δεν μπορει να το φορτισει (ανοιχτο εννοειται) αλλα και δεν μπορω να το συνδεσω με το KIES ωστε να ξαναπερασω το FW... εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο? τι λετε να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) hardware μοιάζει το πρόβλημα. δεν νομίζω να βοηθάει νεο firmware. μια λυση ειναι να βρεις στο ebay φορτιστή μπαταριών (όχι κινητού), και να αλλάζεις φορτισμένες μπαταρίες. Αλλα νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς.. Δοκίμασε και ένα λύσιμο, καθάρισμα, ξαναδέσιμο μπας και φτιάξει κάτι αλλα... :( Edited November 19, 2012 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οκ ευχαριστω... τελικα απο αντοχη ειναι αστα να πανε, ο γιος μου το εχει 3-4 μηνες... και τα παιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Έπεσε στα χέρια μου αυτό το τηλεφωνάκι (GT-S3650) το οποίο θα με βόλευε για δεύτερη συσκευή. Το πρόβλημα είναι πως είναι κλειδωμένο (network lock) και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση ούτε καν στο μενού της συσκευής. Υπάρχει μήπως τρόπος να του περάσω νέο "καθαρό" firmware?? :( Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okosmos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Έχω ένα samsung corby στην αρχή όταν το είχα πρώτο πάρει αφού πέρασε λίγος καιρός που το είχα βαρεθεί έψαξα στo youtube και βρήκα ένα firmware που είχα άλλα θέματα κτλ. αφού έκανα την πατάτα και το έβαλα χάθηκαν τα πάντα και οι γλώσσες που δυστυχώς τότε δεν το ήξερα με αποτέλεσμα να χάσω τα Ελληνικά.. Αφού έψαχνα συνεχώς δεν βρήκα τίποτα και μετά απο λίγο καιρό άλλαξα συσκευή, τώρα το ξανά πήρα και το έβαλα σε λειτουργία ψάχνοντας πάλι δεν βρήκα κανένα τρόπο να βάλω αυτά τα τιμημένα Ελληνικά του έβαλα το αρχίκο firmware που κατέβασα απο έναν ιστότοπο (είχε ότι γλώσσα μπορείτε να φανταστείτε εκτός Ελληνικά ) είμαι απελπισμένος δεν ξέρω τι να κάνω θέλω βοήθεια!! (δεν με νοιάζει τόσο τα Ελληνικά όσο το Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί δεν αντέχω τα greeklish) http://hotfile.com/dl/144765636/8fb32d8/S3650PMIK2.zip.html έχει και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amanteous Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα. Μου έδωσε ενας φίλος ενα κινητό που δεν χρησιμοποιεί πλέον αλλά δυστυχώς διαπίστωσα πως το έχει κλειδώσει(κλείδωμα τηλεφώνου). Δυστυχώς, και πάλι, δεν το θυμάται το κωδικό και προσπαθώ να βρω μια άκρη μέσα απο το ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι οπυ να πετύχει!! Εχει κάποιος απο εσάς κάποια ιδέα; Πίστευω πως με hard reset θα προσπελαστεί το πρόβλημα - και για αυτό έψαχνα αλλά δεν βρήκα κάτι που να πετύχει!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 http://hotfile.com/dl/144765636/8fb32d8/S3650PMIK2.zip.html έχει και ελληνικά Υπάρχει περίπτωση να την έχεις? Ή καμία άλλη που να έχει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχει κανείς ένα firmware με Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_xanios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 να κανω μια ερωτηση ? .... πως θα φτιαξω προφιλ ιντερνετ στο κινητο μου ?... (samsung gt-s3650) που θα βρω τις πληροφοριες που ζηταει για το προφιλ ? ... προσπαθω να συνδεθω με το ιντερνετ του σπιτιου μου αλλα κατι κανω λαθος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts