atillas24 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να κανω και αλλη μια ερωτησουλα ρε παιδια μιας και ακομα το σκαλιζω και το μαθαινω: η kitkat δεν εχει επιλογη να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας στην αρχικη οθονη; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 αυτό θα μ'ενδιέφερε κι εμένα, προτιμώ 1000 φορές έναν αριθμό % παρά μία ένδειξη άδειας μπαταρίας. Υπάρχει κάπου επιλογή γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Υπάρχει σχετική επιλογή στο gravitybox. Απαιτεί φυσικά root και xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να κανω και αλλη μια ερωτησουλα ρε παιδια μιας και ακομα το σκαλιζω και το μαθαινω: η kitkat δεν εχει επιλογη να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας στην αρχικη οθονη; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να κανω και αλλη μια ερωτησουλα ρε παιδια μιας και ακομα το σκαλιζω και το μαθαινω: η kitkat δεν εχει επιλογη να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας στην αρχικη οθονη; Αν αγγίξεις με δύο δάχτυλα την status bar, θα την δεις στη δεύτερη σειρά ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent Πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι παιδιά υποτίθεται ότι με art θα έχω ταχύτερο κινητό και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας σε σχέση με dalvik? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι παιδιά υποτίθεται ότι με art θα έχω ταχύτερο κινητό και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας σε σχέση με dalvik? Προσωπικα μονο το δευτρο εχω δει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αν αγγίξεις με δύο δάχτυλα την status bar, θα την δεις στη δεύτερη σειρά ;) Αυτο με τα 2 δαχτυλα το ειχα ξεχασει να πω την αληθεια, απλα εγω ηθελα κατι σε στυλ samsung's touchwiz που το εμφανιζει μονιμα διπλα στη μπαταρια αναμεσα στο ρολοι χωρις να χρειαζεται να κανεις τιποτα(statusbar κλπ.). Παντως και η εφαρμογουλα που linkαρε ο φιλος παραπανω φαινεται ενδιαφερουσα... Thanks a lot παιδια!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σε πόσες μέρες έρχεται από amazon? Λεπτομέρεια που ίσως μη γνωρίζεις. Το Moto G των 16GB δεν καλύπτεται Ελλάδα. Το 8άρι, το οποίο φέρνει η Wind με 2ετή εγγύηση, ναι μεν καλύπτεται εδώ, αλλά μόνο για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Λεπτομέρεια που ίσως μη γνωρίζεις. Το Moto G των 16GB δεν καλύπτεται Ελλάδα. Το 8άρι, το οποίο φέρνει η Wind με 2ετή εγγύηση, ναι μεν καλύπτεται εδώ, αλλά μόνο για ένα χρόνο. Που το είδες αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Που το είδες αυτό? Απάντηση από επίσημο service. Επίσης η Amazon δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Το γράφουν και στο site τους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Απάντηση από επίσημο service. Επίσης η Amazon δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Το γράφουν και στο site τους ;) Στο αμαζον σου ειπανε οτι μαζι με την εγγυηση σου προσφερουν και υπερεσιες servise και εκτος εγγυησης; Πιο γρηγορα θα στο επισκευασουν στην Αγγλια παρα Ελλαδα. Ειναι λιγο ψυχολογικο το θεμα της εγγυησης πιστευω. Διαλεγεις και παιρνεις. Θελεις την προσιτη τιμη του αμαζον αλλα με ενα χρονο εγγυηση η θελεις το ακριβο ελληνικο με δυο χρονια. Με 191 ευρω πηρα το 16αρι. Ποσο κανει στη wind το 8αρι;... Ρητορικο το ερωτημα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 αν η ζημιά είναι οθόνη, μπαταρία, κανά κουμπί, τα φτιάχνω μόνος μου οπότε η εγγύηση δε με πολυαπασχολεί για τέτοιες μηχανικές βλάβες. Αν είναι ηλεκτρονική... τη πατήσαμε απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Στο αμαζον σου ειπανε οτι μαζι με την εγγυηση σου προσφερουν και υπερεσιες servise και εκτος εγγυησης; Πιο γρηγορα θα στο επισκευασουν στην Αγγλια παρα Ελλαδα. Ειναι λιγο ψυχολογικο το θεμα της εγγυησης πιστευω. Διαλεγεις και παιρνεις. Θελεις την προσιτη τιμη του αμαζον αλλα με ενα χρονο εγγυηση η θελεις το ακριβο ελληνικο με δυο χρονια. Με 191 ευρω πηρα το 16αρι. Ποσο κανει στη wind το 8αρι;... Ρητορικο το ερωτημα. Πώς πήρες το 16άρι 191 ευρώ; Μέσω ποιάς τράπεζας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πώς πήρες το 16άρι 191 ευρώ; Μέσω ποιάς τράπεζας; Τραπεζα Πειραιως Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Η Πειραιώ δεν έχει 2% φόρο; Τί δεν μετράω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πολύ καλό!!! Το χει φτιαξει ενας xda developer! Eιναι καλο αλλα θα ηθελα να δειχνει και οταν η μπαταρια πχ ειναι γεματη! Θα τα αψογο! Αν δεν βαριεσαι φιλε κανε αξιολογηση και γραψτο αυτο να το γραψω και γω μπας και το φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδιά ξέρετε κάτι για αξεσουάρ;, έχω ακούσει πως η Wind θα φέρει όλα τα αξεσουάρ όπως θήκες κλπ σε πολύ καλές τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδιά ξέρετε κάτι για αξεσουάρ;, έχω ακούσει πως η Wind θα φέρει όλα τα αξεσουάρ όπως θήκες κλπ σε πολύ καλές τιμές http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amoto%2Bg&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat1590004pp&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat1590004pp&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Ριξε εδω μια ματια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amoto%2Bg&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat1590004pp&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat1590004pp&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Ριξε εδω μια ματια! Μπραβο! Ωραιος! Ηθελα grip shell και το εβρισκα μονο στο γερμανικο αμαζον στα 30 ευρω με μεταφορικα. Κλεψια δηλαδη. Μια ερωτηση για τα παιδια που ειχαν μοτορολα και παλιοτερα και ασχοληθηκαν με modding. Υπαρχει "πλαγιος" τροπος ξεκλειδωματος/κλειδωματος του bootloader ωστε να μην χασουμε την εγγυηση ή μπα; Γενικα δεν βλεπω πολλη υποστηριξη στο moto g και ημουν καλομαθημενος με το Galaxy S! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μπραβο! Ωραιος! Ηθελα grip shell και το εβρισκα μονο στο γερμανικο αμαζον στα 30 ευρω με μεταφορικα. Κλεψια δηλαδη. Μια ερωτηση για τα παιδια που ειχαν μοτορολα και παλιοτερα και ασχοληθηκαν με modding. Υπαρχει "πλαγιος" τροπος ξεκλειδωματος/κλειδωματος του bootloader ωστε να μην χασουμε την εγγυηση ή μπα; Γενικα δεν βλεπω πολλη υποστηριξη στο moto g και ημουν καλομαθημενος με το Galaxy S! :p Ενδομεταξυ δες λιγο στο site! Εχει καπακια ανταλλακτικα η μου φαινεται? :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ενδομεταξυ δες λιγο στο site! Εχει καπακια ανταλλακτικα η μου φαινεται? :-P Το "Motorola shell" στα 9.99€ ναι, είναι το πίσω καπάκι σε διαφορετικά χρώματα. Το "Grip Shell" είναι στην ουσία πάλι το πίσω καπάκι με bumper γύρω γύρω και το "Flip shell" είναι η γνωστή μόδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επειδή πρώτη φορά αγοράζω από αμαζον διευκρινίστε μου κάτι. Βλέπω τιμή £154.95 (Dispatched from and sold by Amazon.) Το προσθέτω στο καλάθι και μου δείχνει Items............................................£158.83 Estimated Postage & Packaging...£5.76 Estimated Order Total...................£164.59 Γιατί το Items έγινε 158.83? Επίσης όταν πάω να κάνω την αγορά μου δείχνει αποστολή σε 3-7 μέρες... κάπου στο forum είδα για αποστολή σε 1-2 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επειδή πρώτη φορά αγοράζω από αμαζον διευκρινίστε μου κάτι. Βλέπω τιμή £154.95 (Dispatched from and sold by Amazon.) Το προσθέτω στο καλάθι και μου δείχνει Items............................................£158.83 Estimated Postage & Packaging...£5.76 Estimated Order Total...................£164.59 Γιατί το Items έγινε 158.83? Επίσης όταν πάω να κάνω την αγορά μου δείχνει αποστολή σε 3-7 μέρες... κάπου στο forum είδα για αποστολή σε 1-2 εργάσιμες. Για την αυξημένη τιμή, είμαι 99% σίγουρος πως φταίει το ελληνικό φ.π.α. Όσο για το χρόνο παράδοσης, τόσο κάνει συνήθως. Αν θες πιο γρήγορα, κούριερ και έξτρα κόστος. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts