Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα και έπειτα από την πετυχημένη πώληση του Find 5, προχώρησα στην παραγγελία (από motomaker) του moto x! Αν όλα πάνε καλά θα έχω την συσκευή στα χέρια μου σε περίπου 10 ημέρες!:lol:

Ψηνόμουν και γω, μέχρι που διάβασα την τιμή...

Παω καρφωτός για το moto g και με το νομο πλεον:p

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψηνόμουν και γω, μέχρι που διάβασα την τιμή...

Παω καρφωτός για το moto g και με το νομο πλεον:p

Συνολικά, με όλα τα παρεμφερή "κόστη", μου πήγε 360euros!

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο US περιμενεις την off-contract εκδοση να υποθεσω; Το στειλες σε καποιον γνωστο εκει;

Περιμενα την ανακοινωση για το Ευρωπαικο Moto X, αλλα οκ το χουν χασει τελειως αν ζητανε 380 λιρες για τη 16αρα εκδοση...

Από MyUS έκανα την μόντα..

Google Pixel 5

Οποτε Shuffle το Moto X που off-contract εχει $400 προφανως λειτουργει με οποιαδηποτε SIM και εκτος USA ετσι; Καλη η τιμη και αν το κανες και customize οπως λες ακομα καλυτερα. Το myus ειναι δοκιμασμενο ετσι;

Οποτε Shuffle το Moto X που off-contract εχει $400 προφανως λειτουργει με οποιαδηποτε SIM και εκτος USA ετσι; Καλη η τιμη και αν το κανες και customize οπως λες ακομα καλυτερα. Το myus ειναι δοκιμασμενο ετσι;

Ναι, η Unlocked έκδοση είναι, στα 399$ με motomaker. 10$ το one-off fee για το myus, 35$ τα μεταφορικά με DHL (<100$ value declared για μη τελωνείο) και ένα commission περί τα 25euros το δικό τους.

Ναι, είναι δοκιμασμένη λύση, το έχω ξαναχρησιμοποιήσει για μεταφορά από US σε UK.

Google Pixel 5

Μια χαρα, με το καλο η παραλαβη λοιπον. Ηθελα να κανω το ιδιο οταν το βρισκα $350 με το κουπονι που δινε η Μoto πριν το price drop, αλλα επειδη θα ηταν branded δεν ηξερα αν θα ναι sim unlocked (βασικα δε θα ηταν αλλα θα ηταν μαλλον unlockable με κωδικο).

Μια χαρα, με το καλο η παραλαβη λοιπον. Ηθελα να κανω το ιδιο οταν το βρισκα $350 με το κουπονι που δινε η Μoto πριν το price drop, αλλα επειδη θα ηταν branded δεν ηξερα αν θα ναι sim unlocked (βασικα δε θα ηταν αλλα θα ηταν μαλλον unlockable με κωδικο).

Πριν κάνεις checkout σε ρωτάει αν θέλεις με carrier ή GSM unlocked.

Google Pixel 5

Ναι οκ απλα τοτε δεν ισχυε αυτο για αυτη την προσφορα (350 σε carrier αλλα χωρις συμβολαιο). Πιο μετα ηταν που εριξαν και την off-contract εκδοση στα 400.

Τι θα γινει ρε παιδια, θα πειτε τιποτα για το κινητο;

Το μονο πραγμα που διαβαζω ειναι "απο που να το παρω;" , "εγω το πηρα τοσο απο εκει" , "εγω το βρηκα τοσο αλλου" ελεος πια.

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

@shuffle, δε κανεις και το επισημο θεμα του moto x στο φορουμ εγω λεω να τα λεμε εκει;)

Για πείτε από ακουστικά τι χρησιμοποιήται. Τι έχετε αγοράσει και από που; Έτσι για βρίσκουμε και τα παρελκόμενα σιγά σιγά...
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ευχαριστω επισης ενα ακομα.λινκ για το 8αρι? Και τα στοιχεια στο αμαζον τα βαζω στα αγγλικα? Και υπαρχει περιπτωση να γινει καποιο λαθος να μου φανε λεφτα και τετοια? Η απο την στιγμη που κανω την παραγγελια απλα περιμενω να μου ερθει?

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1389706556&sr=8-2&keywords=motorola+moto+g

1.Αγγλικά

2.Προς το παρόν κανείς δεν παραπονέθηκε ότι του έφαγε χρήματα το amazon

3.Απλά περιμένεις αφού ξέρεις το πότε το έστειλαν

Edited by nemos

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1389706556&sr=8-2&keywords=motorola+moto+g

1.Αγγλικά

2.Προς το παρόν κανείς δεν παραπονέθηκε ότι του έφαγε χρήματα το amazon

3.Απλά περιμένεις αφού ξέρεις το πότε το έστειλαν

Ευχαριστω νεμος!

Για πείτε από ακουστικά τι χρησιμοποιήται. Τι έχετε αγοράσει και από που; Έτσι για βρίσκουμε και τα παρελκόμενα σιγά σιγά...

Πήρα μαζί αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H80A30C/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

και αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GNYDRUC/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Τι θα γινει ρε παιδια, θα πειτε τιποτα για το κινητο;

Το μονο πραγμα που διαβαζω ειναι "απο που να το παρω;" , "εγω το πηρα τοσο απο εκει" , "εγω το βρηκα τοσο αλλου" ελεος πια.

Καλησπέρα. Έχεις δίκιο, κι εγω μπάινω στο thread για να διαβάσω κάτι χρήσιμο και το μόνο που βλέπω είναι Q&A για το πως να βγάλουν prepaid cards, αν το amazon ή το x site είναι αξιόπιστο κλπ κλπ, πράγματα άσχετα με το thread.

Θα γράψω λοιπόν εγώ την άποψη μου για το κινητό, έπειτα από 26 μέρες αγαστής συνύπαρξης!

Το παράγγειλα από το αγγλικό άμαζον τον Νοέμβριο και το παρέλαβα στις 18 Δεκεμβρίου. Από την αποθήκη της άμαζον στην πόρτα μου μέσω ups. Αγόρασα το 16άρι και μου κόστισε 204 ευρώ - τελική τιμή, συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά.

Το φόρτισα και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Μετά από τις 26 μέρες που λέγαμε, ένα έχω να πω: η συσκευή τ α σ π ά ε ι .

• All blacκ εμφάνιση, οι λέξεις motorola ή google δεν υπάρχουν πουθενά εξωτερικά της συσκευής. Υπάρχει μόνο ένα ανάγλυφο "Μ" σε μία μικρή καμπύλη λίγο κάτω από το led στην πλάτη.
  • Ωραία αίσθηση ματ πλαστικού στο κάλυμμα της πλάτης. Ωραία αίσθηση στο χέρι. δεν σκοπεύω να πάρω θήκη. Θα πάρω σίγουρα όμως ένα official motorola grip shell μόλις κυκλοφορήσουν. Γκούγκλαρε "motorola moto g grip shells" για περισσότερα.
  • Πλήκτρα ήχου και ον/οφφ στην δεξιά πλευρά της συσκευής, αρχικά το έβρισκα περίεργο, το συνήθισα ωστόσο σε λίγες ώρες.
  • Η συσκευή παίρνει micro sim (το μέσαιο μέγεθος δηλαδή).
  • Η οθόνη είναι εκπληκτική. Πολύ καλή ανάλυση, πολύ φωτεινή, ωραίες αποχρώσεις (προτιμώ την "ψυχρή" ρύθμιση όπως πχ της lcd οθόνης του nexus s που είχα για καιρό, δεν μου αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα τύπου htc desire), μεγάλη, εύλογο κι αποδεκτό περιθώριο δεξιά κι αριστερά.

Σε edit αυτού του post θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες από την εμπειρία χρήσης και την διάρκεια της μπαταρίας. Stay tuned!

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Παιδια το κινητο απο αμαζον ερχεται με καποια αποδειξη μεσα?? Για την εγγυηση ρωταω.. Αν πχ το αγορασουμε απο καποιον στο forum ειμαστε καλυμμενοι αν συμβει κατι?? Θελω να πω πως η εγγυηση δεν ειναι μονο για τον πρωτο αγοραστη εε??

εγω ερχόμενος απο LG Optimus 2x θα διαφωνήσω λίγο για την αίσθηση στο κράτημα αλλα και για την οθόνη.... δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο το πλαστικό και η απόκριση της οθόνης αργεί λίγο σε σχέση με το τριών χρόνων LG. γενικα το κινητο τα σπάει όπως είπες, αρκεί να ξέρει ο άλλος τι παίρνει... value for money. thats all.

απο αυτο που φαίνεται στο φορουμ ειναι οτι ο κόσμος το παίρνει επειδή είναι της μόδας. βλέπω ακόμα και άτομα με ακριβότερα κινητά να το αγοράζουν... εγώ που σκοπεύω να το κρατήσω 2-3 χρόνια τουλάχιστον ειμαι υπερ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια το κινητο απο αμαζον ερχεται με καποια αποδειξη μεσα?? Για την εγγυηση ρωταω.. Αν πχ το αγορασουμε απο καποιον στο forum ειμαστε καλυμμενοι αν συμβει κατι?? Θελω να πω πως η εγγυηση δεν ειναι μονο για τον πρωτο αγοραστη εε??

η απόδειξη γραφει το ονομα του αγοραστή πάνω αλλα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα ... πρόσεξε όμως αυτο που έγραψα πριν κάτι σελίδες. η εγγύηση μπορει να εχει ακυρωθεί αν ο πωλητής που θα στο δώσει εχει ζητήσει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει τον bootloader, κάτι που εσυ λογικά δεν θα έχεις κανένα τρόπο να επιβεβαιώσεις αν συμβαίνει..

Edited by GSF

Και εκεί που ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί της παραγγελίας σκάει και αυτό

http://www.slashgear.com

/moto-g-google-play-edition-makes-surprise-debut-14313182/

Άντε περίμενε πάλι!!!!

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Άντε περίμενε πάλι!!!!

Και τι διαφορά θα έχει αυτό; Αφού και το τωρινό G σχεδόν vanilla android έχει.

Και τι διαφορά θα έχει αυτό; Αφού και το τωρινό G σχεδόν vanilla android έχει.

Προφανώς το σχεδόν φίλε μου

Άντε περίμενε πάλι!!!!

Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός για να αναβάλλεις την αγορά σου!

Καλησπέρα. Έχεις δίκιο, κι εγω μπάινω στο thread για να διαβάσω κάτι χρήσιμο και το μόνο που βλέπω είναι Q&A για το πως να βγάλουν prepaid cards, αν το amazon ή το x site είναι αξιόπιστο κλπ κλπ, πράγματα άσχετα με το thread.

Θα γράψω λοιπόν εγώ την άποψη μου για το κινητό, έπειτα από 26 μέρες αγαστής συνύπαρξης!

Το παράγγειλα από το αγγλικό άμαζον τον Νοέμβριο και το παρέλαβα στις 18 Δεκεμβρίου. Από την αποθήκη της άμαζον στην πόρτα μου μέσω ups. Αγόρασα το 16άρι και μου κόστισε 204 ευρώ - τελική τιμή, συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά.

Το φόρτισα και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Μετά από τις 26 μέρες που λέγαμε, ένα έχω να πω: η συσκευή τ α σ π ά ε ι .

• All blacκ εμφάνιση, οι λέξεις motorola ή google δεν υπάρχουν πουθενά εξωτερικά της συσκευής. Υπάρχει μόνο ένα ανάγλυφο "Μ" σε μία μικρή καμπύλη λίγο κάτω από το led στην πλάτη.
  • Ωραία αίσθηση ματ πλαστικού στο κάλυμμα της πλάτης. Ωραία αίσθηση στο χέρι. δεν σκοπεύω να πάρω θήκη. Θα πάρω σίγουρα όμως ένα official motorola grip shell μόλις κυκλοφορήσουν. Γκούγκλαρε "motorola moto g grip shells" για περισσότερα.
  • Πλήκτρα ήχου και ον/οφφ στην δεξιά πλευρά της συσκευής, αρχικά το έβρισκα περίεργο, το συνήθισα ωστόσο σε λίγες ώρες.
  • Η συσκευή παίρνει micro sim (το μέσαιο μέγεθος δηλαδή).
  • Η οθόνη είναι εκπληκτική. Πολύ καλή ανάλυση, πολύ φωτεινή, ωραίες αποχρώσεις (προτιμώ την "ψυχρή" ρύθμιση όπως πχ της lcd οθόνης του nexus s που είχα για καιρό, δεν μου αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα τύπου htc desire), μεγάλη, εύλογο κι αποδεκτό περιθώριο δεξιά κι αριστερά.

Σε edit αυτού του post θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες από την εμπειρία χρήσης και την διάρκεια της μπαταρίας. Stay tuned!

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Προσωπικά σε ευχαριστώ για την μικρή ανάλυση.Αν μπορούσες σε ύστερη φάση θα ήθελα να μας πεις ποιές ρυθμίσεις θα ήταν οι ιδανικότερες για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία (ρυθμίσεις σε οθόνη, ενδεχομένως ρυθμίσεις σε δίκτυα κινητής κλπ) .

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός για να αναβάλλεις την αγορά σου!

Είναι όταν μπορώ να έχω την gpe για 160€

Είναι όταν μπορώ να έχω την gpe για 160€

Εγώ έχω άλλη άποψη αλλά φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα ποιες είναι οι προτεραιότητες και η ανάγκες σου!

Μόλις έλαβα ειδοποίηση για λήψη της Kitkat (υπενθυμίζω πως είμαι αγγλικού amazon)

Edit: την πέρασα και η συσκευή τώρα κυριολεκτικά ΠΕΤΑΕΙ! Η ανταπόκριση είναι εμφανώς καλύτερη πλέον. Επίσης διορθώθηκε αυτό με το parsing που είχε η 4.3 και το focus της φωτογραφικής είναι πιο γρήγορο και σωστό

Edited by Nognir

• The title was changed to Moto G