nionios_mot Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Γεια σας και καλή χρονιά! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, λοιπόν, ένας συγγενής μου είχε το motorola moto g (1st gen), του είχε πέσει πολλές φορές με αποτέλεσμα να ραγίσει το κάλυμα της οθόνης, πέραν αυτού όμως, πρόσφατα έπεσε και σε νερό. Μου είπε ότι το στέγνωσε κατευθείαν με πιστολάκι -για τα μαλλιά- και το καθάρισε με οινόπνευμα -εξωτερικά-, το άφησε αρκετές ώρες στην άκρη κα μετά προσπαθώντας να το βάλει μπρος, δεν έπερνε. Το παίρνω, λοιπόν και το ανοίγω, σε μερικά σημεία είχε σκουριά αλλά σε σχέση με φωτογραφίες που είδα στο internet φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση, του έριξα σπρέι για ηλεκτρικές επαφές και το έτριψα με οδοντόβουρτσα, σε 2 επαφές καθάρισε αλλά η σκουριά πάνω σε μεταλλικά σημεία έχει μείνει -την έχω τρίψει, δεν ήταν όπως στην αρχή-. Το θέμα -για να καταλήξω- είναι ότι δεν παίρνει μπροστά από το κουμπί εκκίνησης και επίσης όταν το βάζω στον φορτιστή, ανοίγει η οθόνη δείχνει το σήμα της "motorola" και "powered by android" και ύστερα σβήνει. Η διαδικασία που κάνει με τον φορτιστή είναι, δονείτε και ανάβει το LED δύο φορές ύστερα δείχνει το logo -κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα- και μετά σβήνει. Αυτό το κάνει επ' αόριστον. Γνωρίζετε τι θα μπορούσε να φταίει; και αν θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να το ελέγξω; Υ.Γ. Η οθόνη δεν δουλεύει πλέον μίας και προσπαθώντας να ξεκολλήσω την ταινία από την μητρική, την έκοψα. Αλλά θυμάμε τι έκανε όταν το πρωτο δοκίμαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 παιδιά επειδή έχω απηυδήσει με την ταχύτητα του κινητού και θέλω να το κρατήσω λίγο ακόμα, υπάρχει κανας καλός οδηγός για custom? δεν έχω ξανακάνει σε κινητό μόνο σε psp, ps3 κτλ παλιότερα... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 παιδιά επειδή έχω απηυδήσει με την ταχύτητα του κινητού και θέλω να το κρατήσω λίγο ακόμα, υπάρχει κανας καλός οδηγός για custom? δεν έχω ξανακάνει σε κινητό μόνο σε psp, ps3 κτλ παλιότερα... Πριν πας σε custom rom έχεις δοκιμάσει να κανεις wipe data & clear cache από το recovery menu; Γιατί αν δεν έχεις κάνει πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πριν πας σε custom rom έχεις δοκιμάσει να κανεις wipe data & clear cache από το recovery menu; Γιατί αν δεν έχεις κάνει πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ... τα ειχα κανει στο update... θα το δοκιμασω αλλη μια... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πριν πας σε custom rom έχεις δοκιμάσει να κανεις wipe data & clear cache από το recovery menu; Γιατί αν δεν έχεις κάνει πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ... Ημουν τελειος ασχετος και με αυτο το βιντεο εβαλα την cyanogenmod που ειναι καταπληκτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πως μπορω να κανω downgrade σε 4.4.4? Το mobile radio active bug στην 5.1 ρουφαει πολυ μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχει βάλει κανένας καμια εκδοση του android 6? ανεπισημη φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ξεκλείδωσα και εγώ τον bootloader και φλασαρα την cm12.1. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δικαιώματα su.Τί πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ξεκλείδωσα και εγώ τον bootloader και φλασαρα την cm12.1. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δικαιώματα su.Τί πρέπει να κάνω? Αν θυμάμαι καλα στις ρυθμίσεις είναι η επιλογή ή στις επιλογές για προγραμματιστές. Ενσωματωμένη. Καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ.Κομπλε.Αλλα το titanium μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει δικαιώματα su.Τί φάση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ.Κομπλε.Αλλα το titanium μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει δικαιώματα su.Τί φάση?? Τσέκαρε στο YouTube κάποια βίντεο. Το έχω πάθει αρκετές φορές στο Galaxy Nexus μου αλλά δεν θυμάμαι να σου πω τα βήματα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ.Κομπλε.Αλλα το titanium μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει δικαιώματα su.Τί φάση?? Συνήθως θέλει να έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging από developer's options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Κομπλέ παιδιά.Έβγαλα άκρη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσω 6.0.1 cyanogenmod :devil: Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil9 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 γεια δυστυχώς έπεσε και έσπασε ..η οθόνη - τζάμι ,το τηλέφωνο λειτουργεί. Αξίζει να αλλαχθεί και πόσο θα στοιχίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 βαλατε την αναβαθμιση ασφαλειας που βγηκε??? ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι ενω εχει σταματησει η υποστηριξη στην 5.1 οσον αφορα στην ασφαλεια ακολουθουν τις οδηγιες της Google και πατσαρουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 γεια δυστυχώς έπεσε και έσπασε ..η οθόνη - τζάμι ,το τηλέφωνο λειτουργεί. Αξίζει να αλλαχθεί και πόσο θα στοιχίσει; Ας με διορθώσει κάποιος συνforumιστης άμα καναω λάθος, αλλά νομίζω ότι σε περίπτωση οθόνης, για service ξεκινάς από 50€ και μπορεί να φτάσεις μέχρι 70€. Γνώμη μου, καλύτερα να πας σε καινούριο moto όπου τα 2ης γενιάς παίζουν κοντά στα 100€... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Έτσι είναι. Εκτός αν πιάνει το χέρι του και μπορεί να την αλλάξει μόνος του. Η οθόνη δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβή. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil9 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Έτσι είναι. Εκτός αν πιάνει το χέρι του και μπορεί να την αλλάξει μόνος του. Η οθόνη δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβή. Sent from my XT1562 ευχαριστώ για τις απαντήσεις...πιάνει το ...χέρι μου ..θα δούμε μετά το Πάσχα. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 βαλατε την αναβαθμιση ασφαλειας που βγηκε??? ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι ενω εχει σταματησει η υποστηριξη στην 5.1 οσον αφορα στην ασφαλεια ακολουθουν τις οδηγιες της Google και πατσαρουν :) Στο Moto G 1ης γενιάς αναφερόσουν; Εμένα σήμερα μου βγήκε μια μικρή ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Με TWRP recovery και root να υποθέσω ότι δεν θα εγκατασταθεί επιτυχώς το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 πως φλασαρουμε στοκ ρομ στο κινητακι;;μεχρι ρεκοβερυ μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Το δικό μου σταμάτησε να επικοινωνεί Δεν αναγνωρίζει sim , δεν ενεργοποιείται το wifi, δεν δείχνει καν το imei της συσκευής στις πληροφορίες. Ή εξυπηρέτηση πελατών της motorola πρότεινε να το στείλω στο service , μετά από επαναφορά εργοστασιακών φυσικά και αφού δεν άλλαξε κάτι. Έχει συναντήσει καποιος κάτι παρόμοιο; Βρήκα κάτι αντίστοιχο σε ξένο forum χωρίς δυστυχώς να αναφέρεται κάποια λύση. Edited July 8, 2016 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημέρα παίδες.Με 3G δεν μου δουλεύει το GPS σε αντίθεση με το WiFi Που όλα πάνε καλά.Έχω CM 12.1.Καμιά βοήθεια??Άντε και θέλω να πιάσω τον Πίκατσου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Πήρα πάλι το XT1032 στα χέρια μου μετά από 2 χρόνια που το είχε το έτερον ήμισυ! Είχα ξεχάσει πόσο απολαυστικό είναι στο κράτημα, σε σχέση με τις 5,5άρες γκουμούτσες που κυκλοφορούν! Υπάρχει οδηγός στο forum για ξεκλείδωμα και κατόπιν custom recovery και root? Edited July 22, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts