Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, εσεις που εχετε την 8GB εκδοση, σας φαινονται αρκετα? Χρησιμοποιητε και OTG? Πως τα βγαζετε περα δηλαδη? Γιατι ηθελα να το παρω, αλλα τα 8 μου φαινονται λιγα, και η 16GB εκδοση μου φαινεται λιγο ακριβη.

Εμενα προσωπικά που δεν εχω τραγουδια και τέτοια μεσα μου φτανουν. 5.5 γιγα για εφαρμογες δηλαδη και τις φωτογραφίες μου φαίνονται αρκετά

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εσύ πότε θ αλλάξεις avatar; Βάλε μια συσκευή;;; :D

Χαλάς το feng shui του νήματος; :p

Αστειεύομαι.

Πως αλλαζω ρε left?για help me!

Edit: κομπλε τωρα χαχα

Edited by diecast

Να ρωτησω κατι, στα typing suggestions ειχε ενεργοποιημενο να ψαχνει και στα contacts για να μου προτεινει λεξεις οπως γραφω και το απενεργοποιησα ... αλλα ακομα μου δειχνει Μαριες και Γιωργηδες όταν γραφω. Τι να κανω;

Ναι και εμένα συμβαίνει αυτό και είναι πολύ σπαστικό. Τι κάνουμε; Η κάμερά του για την μέρα είναι αξιοπρεπέστατη. Στα σκοτάδια δυσκολεύεται.

Ναι και εμένα συμβαίνει αυτό και είναι πολύ σπαστικό. Τι κάνουμε; Η κάμερά του για την μέρα είναι αξιοπρεπέστατη. Στα σκοτάδια δυσκολεύεται.

Εμενα ρε παιδια συμβαινει το αντιθετο. Νυχτα με φλας βγαζει πολυ καλα για 5αρα θα ελεγα, ενω μερα μ φαινεται σαν να βγαινει κουνημενη σαν να μην κανει εστιαση ενα πραγμα

Εμενα ρε παιδια συμβαινει το αντιθετο. Νυχτα με φλας βγαζει πολυ καλα για 5αρα θα ελεγα, ενω μερα μ φαινεται σαν να βγαινει κουνημενη σαν να μην κανει εστιαση ενα πραγμα

Snap camera και ησυχασα! Την θεωρω κορυφαία!:p

Φιλε μου τι κινητο ειχεσ πριν?γιατι αν ειναι το πρωτο σου smartphone τοτε οκ αλλιως! Η καμερα του G ειναι μετρια!

Δεν ειναι το πρωτο μου smartphone, αλλα εχω δει φωτο και απο s3 πχ και, οκ, δεν ειναι το ιδιο αλλα το κοντραρει στα ισα. Ειναι το λιγοτερο ανω του μετριου η καμερα του moto g... Βεβαια υποκειμενικα ειναι αυτα. Δε σε αμφισβιτω φιλε μου...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Εγώ συγκρίνοντάς το με το S2, σε εξωτερικό χώρο, νομίζω ότι τραβάει ακόμα καλύτερα.:)
Φιλικά Γιώργος

Εγώ συγκρίνοντάς το με το S2, σε εξωτερικό χώρο, νομίζω ότι τραβάει ακόμα καλύτερα.:)

Επειδη ειχα S 2 Το moto G εχει 100% κατωτερη καμερα. Γενικα ολα τα GAlaxy S ( 1,2,3,4,5,) εχουν κορυφαιες καμερες !

Snap camera και ησυχασα! Την θεωρω κορυφαία!:p

Ευχαριστώ για την πρόταση δικε μου θα τη δοκιμασω

Επειδη ειχα S 2 Το moto G εχει 100% κατωτερη καμερα. Γενικα ολα τα GAlaxy S ( 1,2,3,4,5,) εχουν κορυφαιες καμερες !

Εχεις δικαιο σε αυτο! Ακρινως ετσι

Δεν ειναι το πρωτο μου smartphone, αλλα εχω δει φωτο και απο s3 πχ και, οκ, δεν ειναι το ιδιο αλλα το κοντραρει στα ισα. Ειναι το λιγοτερο ανω του μετριου η καμερα του moto g... Βεβαια υποκειμενικα ειναι αυτα. Δε σε αμφισβιτω φιλε μου...

Δεν ειπα οτι αμφισβητεις προς θεου! Και οντως ειναι και υποκειμενικο :-)

Προσωπικά, από όλα αυτά μόνο το adaway θα έλεγα πως είναι το πιο χρήσιμο από όλα. Τα υπόλοιπα συνήθως τα έχω χρησιμοποιήσει σε πιο αδύναμα κινητά που θέλουν ξήλωμα εφαρμογές και παραμετροποίηση για να είναι κάπως πιο ανεκτή η χρήση τους. Σε δυνατό τηλέφωνο πάντως δεν θα καιγόμουν και τόσο να το ρουτάρω για αυτούς τους λόγους. Και διαφωνώ ως προς την εγγύηση. Καλύτερα να υπάρχει γιατί μπορεί κάτι μηχανικό να βγάλει και να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν. Μου είχε τύχει να χαλάσει ρουταρισμένο κινητό με custom rom περασμένη, αλλά ήταν hardware πρόβλημα και δεν άναβε καν μετά. Έτσι δεν μπορούσαν να το δουν πως ήταν πειραγμένο και το αλλάξανε. Αν όμως εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ας πούμε ένα Moto G που έχει ξεκλειδωθεί, και λειτουργεί όμως, αμαρτία δεν είνια να μην μπορείς να το φτιάξεις στην εγγύηση;

Να αναφέρω ότι πρόσφατα αντιμετώπισαν software πρόβλημα !ε ένα defy mini, το οποίο δεν bootαρε και εμφάνιζε μπλε οθόνη μετά τον bootloader. Με επαναφορά από recovery mode και αλλεπάλληλες προσπάθειες μπήκε κανονικά, το ξερουταρα και το έστειλα για σερβις, όπου μου πέρασαν άλλη Ρομ και τώρα μια χαρά! Με το που το παρέλαβα το ξαναρουταρα, βεβαίως! (Το πρόβλημά μου το παρουσίαζαν αρκετά mini, δεν ηταν θέμα ρουταρισματος άλλωστε εκτός απο link2sd δεν είχα πειράξει το σύστημα!)

Άρα ακόμα και με root, αν το βγάλουμε κάπως, η εγγύηση ισχύει!

Μα ναι, αν όταν πάει δεν είναι ρουταρισμένο, και δεν υπάρχει κάποιος μετρητής φλασαρίσματος που δεν μηδενίζεται, εννοείται πως δεν έχουμε πρόβλημα. Ή διαφορετικά αν δεν ανάβει καθόλου και δεν μπορούν να καταλάβουν αν έχει γίνει κάτι...

Λοιπόν. Το ρούταρα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν απο 10 μέρες παρουσίασε πρόβλημα στο digitizer (?) Κάθε προσπάθεια διόρθωσης του προβλήματος απο μέρους μου (επαναφορά κτλ), δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Το πρόοβλημα παρουσιάστηκε και σε ένα moto g που αγοράστηκε μαζί αρουτάριστο. Τα κινητά στάλθηκαν αγγλία στο άτομο που τα αγόρασε (αγορασμένα απο amazon). Αποτέλεσμα; το stock θα φτιαχτεί μέσω εγγύησης, ενώ για το δικό μου θέλουν κάπου 120 ευρώ... Να το πουλήσω για ανταλλακτικά, ή να ψάξω digitizer μέσω ebay;

Λοιπόν. Το ρούταρα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν απο 10 μέρες παρουσίασε πρόβλημα στο digitizer (?) Κάθε προσπάθεια διόρθωσης του προβλήματος απο μέρους μου (επαναφορά κτλ), δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Το πρόοβλημα παρουσιάστηκε και σε ένα moto g που αγοράστηκε μαζί αρουτάριστο. Τα κινητά στάλθηκαν αγγλία στο άτομο που τα αγόρασε (αγορασμένα απο amazon). Αποτέλεσμα; το stock θα φτιαχτεί μέσω εγγύησης, ενώ για το δικό μου θέλουν κάπου 120 ευρώ... Να το πουλήσω για ανταλλακτικά, ή να ψάξω digitizer μέσω ebay;

το είχες κάνει ξεροοτ πριν το στείλεις? ή δεν μπορούσες να το χειριστείς καθόλου το κινητό? ανταλλακτικά πόσο να πιάσει? κανένα 50? άρα για να πάρεις καινούργιο μοτο θα χρειαστείς κανένα 90άρι.. εγώ θα έπαιρνα την οθόνη νομίζω και θα προσπαθούσα να το φτιάξω

Ακομα και να μην μπορεί κανείς να χειριστεί το κινητό, μπορεί μέσω adb να το κάνει στοκ αλλά θέλει μαεστρία...γίνεται πάντως και οι xda βοηθάνε πολλές φορές!

pandemic σου έκατσε γκαντεμιά μάλλον!

Ωστόσο αφού είναι hardware πρόβλημα, που κολλάει το root? Νομίζω πρέπει να επιβάλλουν στους κατασκευαστες να διαχωροζουν τις εγγυήσεις σε hardware και software!

Απο την στιγμη που για να γινει το εν λογο κινητο root, ξεκλειδωνεται ο bootloader μεσω της εταιρειας η εγγυηση ειναι χαμενη υποθεση! Εκτος και αν (οπως εκανα εγω καποτε) το χαλασα τελειως και δεν πηραν χαμπαρι ουτε root ουτε τιποτα! Βέβαια παιζει ρολο και η ζημια για το τι θα κανεις!

Όπως λέει και ο προηγούμενος, από τη στιγμή που θα ξεκλειδώσεις τον bootloader, είτε μέσω της εταιρίας είτε με άλλον τρόπο, αυτοί στο service θα το δουν και δεν θα τους νοιάξει αν είναι rooted ή όχι.

Οπότε μην αναφέρετε μεθόδους unroot ή συγκρίνετε με κινητά με ξεκλείδωτο bootloader. Το θέμα είναι αν τύχει στο service να κάνουν τα στραβά μάτια.

Και επίσης παρακαλώ μοιραστείτε αν υπάρχει κάποιο περιστατικό με ξεκλειδωμένη συσκευή που στάλθηκε για service και τυχόν κοστολόγιο, όπως έκανε ο pandemic.

Κανενα καλο προγραμμα για επεξεργασία εικονας;

Aviary, picsart!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

το είχες κάνει ξεροοτ πριν το στείλεις? ή δεν μπορούσες να το χειριστείς καθόλου το κινητό? ανταλλακτικά πόσο να πιάσει? κανένα 50? άρα για να πάρεις καινούργιο μοτο θα χρειαστείς κανένα 90άρι.. εγώ θα έπαιρνα την οθόνη νομίζω και θα προσπαθούσα να το φτιάξω

Μάλλον έτσι θα γίνει...

Και επίσης παρακαλώ μοιραστείτε αν υπάρχει κάποιο περιστατικό με ξεκλειδωμένη συσκευή που στάλθηκε για service και τυχόν κοστολόγιο, όπως έκανε ο pandemic.

Εκτός από τον bootloader, πιστεύω έπαιξε ρόλο το ότι στάλθηκαν 2 κινητά από το ίδιο άτομο,με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, το ένα root και το άλλο όχι. Δυστυχώς δεν το σκέφτηκα καν το adb, αλλά ούτως η άλλως φαίνεται το αν έχει εκδοθεί unlocking code. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση...:/

Καλησπέρα! Επειδή είναι πολλές οι σελίδες, προσπάθησα να διαβάσω κάποιες και δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα, μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει το εν λόγω κινητό; Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ αξιόλογο, έτσι είναι; Το παλιό μου samsung s plus μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα κολλήματα που τρώει, οπότε ψάχνομαι για κάτι άλλο με κόστος κάτω από τα 200 ευρώ. Δεν θέλω βαριά χρήση, internet και τα βασικά. Παιχνίδια δεν παίζω τίποτα βαρύ.

Εκτός από το άνετο σερφάρισμα και γενικά την ομαλή χρήση του κινητού, με νοιάζει και το gps του. Έχει σταθερό δυνατό σήμα;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Επειδή είναι πολλές οι σελίδες, προσπάθησα να διαβάσω κάποιες και δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα, μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει το εν λόγω κινητό; Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ αξιόλογο, έτσι είναι; Το παλιό μου samsung s plus μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα κολλήματα που τρώει, οπότε ψάχνομαι για κάτι άλλο με κόστος κάτω από τα 200 ευρώ. Δεν θέλω βαριά χρήση, internet και τα βασικά. Παιχνίδια δεν παίζω τίποτα βαρύ.

Εκτός από το άνετο σερφάρισμα και γενικά την ομαλή χρήση του κινητού, με νοιάζει και το gps του. Έχει σταθερό δυνατό σήμα;

Ευχαριστώ!

Το κινητό αξίζει και για βαρια χρηση. Επειδή ειναι αγνο android δεν εχει σκαλωματα γενικα παρολο που εχει 1 ραμ. Ο επεξεργαστής ειναι αρκετα δυνατος και δεν εχει γενικα θεματα. Η καμερα ειναι πολυ αξιολογη για τα δεδομένα της δηλαδη 5 mega pixel και στην τιμη του αξίζει 100%. Ριχνει και πολυ ανωτερα κινητά σε ταχυτητα και σταθερότητα

Ευχαριστώ!

Το κινητο αν εξαιρεσεις την μικρομεσαια οθονη ειναι ανωτερο απο Galaxy s 3 και " τρεχει " στα ισια το Galaxy s 4 !!! Ειναι κορυφη λεμε !!!

Και ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτα με 100 ευρω ! :)

• The title was changed to Moto G