Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις διαβάζει στο site της μοτορολα τους όρους όταν πας να πάρεις τον κωδικό? Λέει ξεκάθαρα ότι εάν ζητήσεις κωδικό ανεξάρτητα αν τον χρησιμοποιησεις ή όχι η μοτορολα θα θεωρεί την εγγύηση άκυρη..

Ναι απλα λεω οτι ουσιαστικα η εγγυηση δεν καλυπτει και τιποτα αφου ολα οσα αφορουν το λογισμικο λύνονται αν βάλεις στοκ ρομ. Για τις υλικές ζημίες δεν καλυπτει κατι

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια,εχω αγορασει το moto g 16gb απο amazon.Ελλαδα εχω εγγυηση;;Που ειναι το service της motorola? Edited by andrewk

Έχεις διαβάζει στο site της μοτορολα τους όρους όταν πας να πάρεις τον κωδικό? Λέει ξεκάθαρα ότι εάν ζητήσεις κωδικό ανεξάρτητα αν τον χρησιμοποιησεις ή όχι η μοτορολα θα θεωρεί την εγγύηση άκυρη..

razr i ξεκλειδώθηκε ,χάλασε, και έγινε αντικατάσταση στην εγγύηση.:)

Καλησπερα παιδια,εχω αγορασει το moto g 16gb απο amazon.Ελλαδα εχω εγγυηση;;Που ειναι το service της motorola?

Οχι εδώ δεν έχεις εγγύηση μόνο το 8αρι καλύπτεται.

Ναι απλα λεω οτι ουσιαστικα η εγγυηση δεν καλυπτει και τιποτα αφου ολα οσα αφορουν το λογισμικο λύνονται αν βάλεις στοκ ρομ. Για τις υλικές ζημίες δεν καλυπτει κατι

Αυτο ποιος το λεει; Δηλαδη σε καποια συσκευη που ειναι τελειως στοκ και χαλασει πχ το ακουστικο ή το φλας δεν θα το καλυπτει η εγγυηση; Μια χαρα θα το καλυπτει.

Αυτο ποιος το λεει; Δηλαδη σε καποια συσκευη που ειναι τελειως στοκ και χαλασει πχ το ακουστικο ή το φλας δεν θα το καλυπτει η εγγυηση; Μια χαρα θα το καλυπτει.

Πιστευω αν το γυρισεις σε μαμα ρομ χωρις ρουτ δε θα το καταλαβουν καν οτι το χεις κανει ρουτ. Κι επισης πιστευω οτι λειπουν πολλα απ το κινητό αν δεν το χεις ρουταρισμενο αρα αξιζει να το κανεις κι ας χασεις εγγυηση για να χεις μια καλη εμπερια χρησης

Πιστευω αν το γυρισεις σε μαμα ρομ χωρις ρουτ δε θα το καταλαβουν καν οτι το χεις κανει ρουτ. Κι επισης πιστευω οτι λειπουν πολλα απ το κινητό αν δεν το χεις ρουταρισμενο αρα αξιζει να το κανεις κι ας χασεις εγγυηση για να χεις μια καλη εμπερια χρησης

Θα μπορούσες με λινκ να μας δείξεις τις εφαρμογές που λείπουν απο ένα αρουτάριστο κινητό; Στο ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα διότι έχει περάσει απο το μυαλό μου να ξεκλειδώσω bootloader.

Θα μπορούσες με λινκ να μας δείξεις τις εφαρμογές που λείπουν απο ένα αρουτάριστο κινητό; Στο ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα διότι έχει περάσει απο το μυαλό μου να ξεκλειδώσω bootloader.

Titanium, adaway, greenify, xposed framework... Δηλαδή πράγματα που θα έπρεπε να έχει από το εργοστάσιο κάθε android, ειδικά το titanium και 2-3 tweaks από gravity box...

Back In Black

Titanium, adaway, greenify, xposed framework... Δηλαδή πράγματα που θα έπρεπε να έχει από το εργοστάσιο κάθε android, ειδικά το titanium και 2-3 tweaks από gravity box...

Εγω θα ελεγα και το motoguide για να φυγει το gr cosmote η της αντιστοιχης εταιριας πανω αριστερα απ τη μπαρα ειδοποιησεων. Αλλα ειδικα το xposed και το gravitybox είναι πολύ χρησιμα

Προσωπικά, από όλα αυτά μόνο το adaway θα έλεγα πως είναι το πιο χρήσιμο από όλα. Τα υπόλοιπα συνήθως τα έχω χρησιμοποιήσει σε πιο αδύναμα κινητά που θέλουν ξήλωμα εφαρμογές και παραμετροποίηση για να είναι κάπως πιο ανεκτή η χρήση τους. Σε δυνατό τηλέφωνο πάντως δεν θα καιγόμουν και τόσο να το ρουτάρω για αυτούς τους λόγους. Και διαφωνώ ως προς την εγγύηση. Καλύτερα να υπάρχει γιατί μπορεί κάτι μηχανικό να βγάλει και να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν. Μου είχε τύχει να χαλάσει ρουταρισμένο κινητό με custom rom περασμένη, αλλά ήταν hardware πρόβλημα και δεν άναβε καν μετά. Έτσι δεν μπορούσαν να το δουν πως ήταν πειραγμένο και το αλλάξανε. Αν όμως εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ας πούμε ένα Moto G που έχει ξεκλειδωθεί, και λειτουργεί όμως, αμαρτία δεν είνια να μην μπορείς να το φτιάξεις στην εγγύηση;

Προσωπικά, από όλα αυτά μόνο το adaway θα έλεγα πως είναι το πιο χρήσιμο από όλα. Τα υπόλοιπα συνήθως τα έχω χρησιμοποιήσει σε πιο αδύναμα κινητά που θέλουν ξήλωμα εφαρμογές και παραμετροποίηση για να είναι κάπως πιο ανεκτή η χρήση τους. Σε δυνατό τηλέφωνο πάντως δεν θα καιγόμουν και τόσο να το ρουτάρω για αυτούς τους λόγους. Και διαφωνώ ως προς την εγγύηση. Καλύτερα να υπάρχει γιατί μπορεί κάτι μηχανικό να βγάλει και να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν. Μου είχε τύχει να χαλάσει ρουταρισμένο κινητό με custom rom περασμένη, αλλά ήταν hardware πρόβλημα και δεν άναβε καν μετά. Έτσι δεν μπορούσαν να το δουν πως ήταν πειραγμένο και το αλλάξανε. Αν όμως εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ας πούμε ένα Moto G που έχει ξεκλειδωθεί, και λειτουργεί όμως, αμαρτία δεν είνια να μην μπορείς να το φτιάξεις στην εγγύηση;

Το titanium οντως δεν είναι τοσο χρησιμο οσων αφορα τη διαγραφη αχρήστων εφαρμογων μιας και δεν εχει σκαλωματα. Το gravityboχ ομως ειναι οτι πιο χρησιμο υπάρχει μιας και κανεις παραμετροποιηση σε οτιδήποτε εσυ θελεις. Απ το να βάλεις το ρολοι στο κεντρο μεχρι να μη ζητάει το εντερ οταν βάζεις κωδικο ξεκλειδωματος μεχρι να κάνεις reboot απο το πληκτρο κλειδωματος/ξεκλειδωματος κλπ κλπ

Οχι εδώ δεν έχεις εγγύηση μόνο το 8αρι καλύπτεται.

Ρε παιδιά ποιος το είπε αυτό πως την εγγύηση την καλύπτει μόνο το 8αρι? Εγώ έχω το 16αρι και όταν είχα ενα πρόβλημα με το καπάκι γιατί έτριζα το πήγα στην cellcom που βρίσκεται αργυρούπολη και μου το αντικατέστησαν αμέσως....

Παιδια για μενα ετσι οπως ειναι το κινητο το ροοτ ειναι τελειως περιττο! Το μονο που ειναι απαραιτητο ειναι καποιο adblock γιατι υπαρχουν τοσες διαφημισεις! Κατα τα αλλα τι greenify oλα ανοιχτα και η ραμ ειναι υπερκομπλε οπως και η μπαταρια!

Γεια σας . μερικων ημερων μοτοβg 8 αρη αρχισε να χανει την sim. Επανεκκινηση δεν το φτιαχνει παντα μονο βγγαλε βαλε καπακι και μπαινοβγαλσιμο της sim. Τρεχει 4.4.2 δεν βρηκα κατι να κανω. Να ζητησω αλλαγη συσκευης με αλληβτην ιδια ;

Γεια σας . μερικων ημερων μοτοβg 8 αρη αρχισε να χανει την sim. Επανεκκινηση δεν το φτιαχνει παντα μονο βγγαλε βαλε καπακι και μπαινοβγαλσιμο της sim. Τρεχει 4.4.2 δεν βρηκα κατι να κανω. Να ζητησω αλλαγη συσκευης με αλληβτην ιδια ;

Η σιμ είναι κανονική ή κομμένη από εσένα;

Άμα κάνω factory reset οι αγορασμένες εφαρμογές κατεβαίνουν κανονικά ε;

Δεν πιστεύω να θέλει αγορά πάλι;

Η σιμ είναι κανονική ή κομμένη από εσένα;

Μαλλον θέλει αλλαγη το κινητό επειδη κι εγώ που εχω κομμενη σιμ μια χαρα δουλεύει δεν εχει θεμα να χανει τη σιμ που και που αρα τσεκαρε το

Καλησπέρα,

Έχω καταευχαριστηθεί το Moto G μου τους τελευταίους κοντά 2 μήνες που το έχω!

Έχω παραγγείλει μία θήκη από το e-bay που είναι η μούφα της original flip case!

Βέβαια απ ότι έχω διαβάσει δεν λειτουργεί το κλείδωμα-ξεκλείδωμα με την χρήση μαγνήτη με την συγκεκριμένη και αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει την ίδια δουλειά με τους σένσορες!

Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα στο google store για καλυτερη καμερα για το moto g?

Δοκιμασε αυτην αν σ αρεσει αν και η στοκ καμερα ειναι ηδη αρκετα καλη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera

Παιδιά καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή για το κινητό; Αυτός τι σας λέει; :/

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-USB-Home-Charger-Single-Port-UAD04.htm

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Παιδιά καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή για το κινητό; Αυτός τι σας λέει; :/

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-USB-Home-Charger-Single-Port-UAD04.htm

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Τα turbox γενικα ψιλο σαπια ειναι καλυτερα ψαξε τίποτα άλλο

• The title was changed to Moto G