Xander Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ευτυχώς είναι πολύ μικρή και το περίεργο είναι πως δεν είναι ευθεία αλλά φιδωτη. αν βάλω screen protector (αν Και αργά) θα το καλύψει στο μάτι; έχετε να προτείνετε κανένα καλό από ebay; Καλά μπορεί να έγινε από το οτιδήποτε.. Από ένα δαχτυλίδι από σκόνη... Εγώ στις συσκευές μου πάντα βάζω τα πιο φτηνά που βρίσκω από ebay και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. Πάρε καμιά 6αδα με 2 ευρώ και θα είσαι μια χαρά.. Όσο για την γρατζουνιά ανάλογα με το πόσο βαθιά είναι μπορεί να την εξαφανίσει και τελείως το screen protector.. Ακόμα καλύτερη δουλειά θα έκανε ένα ματ protector αλλά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου μιας και αλλοιώνουν την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ματ εχω εγω και εχει πολυ καλη αισθηση. Το καλο ειναι οτι δεν αφηνει δαχτυλιες και ειναι καλη για κοντρα στον ήλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για Ρίξτε κανένα link. από Αγγλία άμα γίνεται για να έρθει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται εδώ; Μου έχει φάει περίπου 2GB τα οποία δε φαίνεται πουθενά ότι έχουν δεσμευτεί. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ευτυχώς είναι πολύ μικρή και το περίεργο είναι πως δεν είναι ευθεία αλλά φιδωτη. αν βάλω screen protector (αν Και αργά) θα το καλύψει στο μάτι; έχετε να προτείνετε κανένα καλό από ebay; αυτο ακριβως επαθα και γω γρατζουνια μικρη μεν αλλα ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ απο το πουθενα! μην πω τιποτα για το gorilla glass! εγω εβαλα screen protector κατευθειαν και δεν φαινεται τιποτα! βεβαια ειναι ματ αλλα πιστευω οτι οποια και να βαλεις δεν θα φαινεται η γρατζουνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εδώ υπολογιστές κολλάνε με 4k το moto δεν θα κολλούσε? Ναι ρε εννοειται πως δεν εχω παραπονο! Απλα ειπα να κανω το πειραμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται εδώ; Μου έχει φάει περίπου 2GB τα οποία δε φαίνεται πουθενά ότι έχουν δεσμευτεί. Δεν υπολόγισες μαλλον το χωρο που ειναι κρατημενος απ τις εφαρμογες του συστήματος και απ το λογισμικο του android. Με 5.5 giga περιπου ξεκιναμε διαθεσιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ναι ρε εννοειται πως δεν εχω παραπονο! Απλα ειπα να κανω το πειραμα! Ναι δεν το είπα επιθετικά, ξέχασα να βάλω καμία φάτσα για να μην παρεξηγηθεί..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Δεν υπολόγισες μαλλον το χωρο που ειναι κρατημενος απ τις εφαρμογες του συστήματος και απ το λογισμικο του android. Με 5.5 giga περιπου ξεκιναμε διαθεσιμα Απ' τα 8GB, τα 2.5GB είναι το σύστημα κι έχουμε διαθέσιμο συνολικά 5.52 GB καθαρά δικά μας. Το θέμα είναι ότι μου λέει: Συνολικός χώρος: 5.52 GB Διαθέσιμος χώρος: 343 MB Χώρος σε χρήση: ~3.45 GB 5.52 - 3.45 = 2.07 GB και όχι 343 MB που μου λέει ότι έχω ελεύθερα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται εδώ; Μου έχει φάει περίπου 2GB τα οποία δε φαίνεται πουθενά ότι έχουν δεσμευτεί. όντως παράξενο.. έχεις art μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 όντως παράξενο.. έχεις art μήπως? Όχι, dalvik ήταν ανέκαθεν. Πραγματικά αυτό το πρόβλημα δεν το έχω συναντήσει ποτέ εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι με Android. Το κινητό είναι stock 4.4.2, χωρίς root. Έκανα 4-5 reboot και έψαξα εξονυχιστικά κάθε φάκελο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Όχι, dalvik ήταν ανέκαθεν. Πραγματικά αυτό το πρόβλημα δεν το έχω συναντήσει ποτέ εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι με Android. Το κινητό είναι stock 4.4.2, χωρίς root. Έκανα 4-5 reboot και έψαξα εξονυχιστικά κάθε φάκελο. έψαξες στο google μήπως έχει και άλλος πρόβλημα? κατέβασε αυτό μήπως δεις τίποτα που σου τρώει χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 έψαξες στο google μήπως έχει και άλλος πρόβλημα? κατέβασε αυτό μήπως δεις τίποτα που σου τρώει χώρο Τα ίδια στοιχεία δείχνει και αυτό. Έψαξα αρκετά στο google και δεν βρήκα ούτε ένα παρόμοιο πρόβλημα. Τι να πω... Και το θέμα είναι ότι το κινητό είναι του αδερφού μου και δε θα θέλει να χάσει τα save από κάτι παιχνίδια που έχει αν πω να κάνω factory reset. Και δεν έχω σκοπό να κάνω root για να τα κρατήσω με Titanium backup. Το hellium, λέει στο Play, ότι δεν υποστηρίζει τα Motorola. Θα δοκιμάσω το apk του και θα δω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Απ' τα 8GB, τα 2.5GB είναι το σύστημα κι έχουμε διαθέσιμο συνολικά 5.52 GB καθαρά δικά μας. Το θέμα είναι ότι μου λέει: Συνολικός χώρος: 5.52 GB Διαθέσιμος χώρος: 343 MB Χώρος σε χρήση: ~3.45 GB 5.52 - 3.45 = 2.07 GB και όχι 343 MB που μου λέει ότι έχω ελεύθερα. Και γω σαν να εχω παρομοιο θεμα! Τι φαση? Αυτο νομιζω μου συνεβει απο την στιγμη που εβαλα το fifa 2014 το οποιο βεβαια το εσβησα αλλα δεν ξερω σαν να εχει μεινει και τρωει χωρο Ειναι λογικο να μου βγαινει ενα μηνυμα καθε λιγο και λιγακι το οποιο λεει οτι απομενει 1.82 γιγα Edited May 8, 2014 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ξαναγυρισα σε dalvik ! Γιατι ειχα διαφορα crashes! diecast τώρα που έχεις αρκετή εμπειρία με art και έβαλες dalvik πες μας ποιο είναι καλύτερο τελικά! Φαντάζομαι τα crash είναι από εφαρμογές που δεν τα πάνε καλά ακόμα με art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά έχω ερωτήματα 1. Η μπαταρία όντως δεν αφαιρείται; Κι όταν κολλάει τι κάνετε; 2. Ποιος είναι ο official φορτιστής της συσκευής; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 diecast τώρα που έχεις αρκετή εμπειρία με art και έβαλες dalvik πες μας ποιο είναι καλύτερο τελικά! Φαντάζομαι τα crash είναι από εφαρμογές που δεν τα πάνε καλά ακόμα με art? Είναι το ίδιο. Σε art όμως έχεις καλύτερη διαχείριση της αυτονομίας. Εμένα που μ ενδιαφέρει η μπαταρία είναι ότι καλύτερο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Είναι το ίδιο. Σε art όμως έχεις καλύτερη διαχείριση της αυτονομίας. Εμένα που μ ενδιαφέρει η μπαταρία είναι ότι καλύτερο. Κι εγώ art έχω από την αρχή, αναρωτιόμουν πώς είναι η dalvik :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφορικά με το πρόβλημα της παραμόρφωσης του ήχου στις κλήσεις, οι μοτορολάδες ακόμα το ψάχνουν. Στο σχετικό φόρουμ παροτρύνουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή earpiece με την οποία μπορείς να ακούσεις π.χ. μουσική από το ακουστικό που ακούς όταν κάνεις κλήσεις, ώστε να δουν αν φταίει το μεγαφωνάκι εή είναι θέμα software. Οι πιο πολλοί που δοκίμασαν το earpiece app (κι εγώ επίσης) ακούνε κρυστάλλινο ήχο, οπότε είναι σίγουρα θέμα software και γίνεται μόνο στις κλήσεις. Μπείτε αν θέλετε να συμμετέχετε: https://forums.motorola.com/posts/e4bf86edc1?page=8 Άντε μακάρι να το λύσουν το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Κι εγώ art έχω από την αρχή, αναρωτιόμουν πώς είναι η dalvik :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφορικά με το πρόβλημα της παραμόρφωσης του ήχου στις κλήσεις, οι μοτορολάδες ακόμα το ψάχνουν. Στο σχετικό φόρουμ παροτρύνουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή earpiece με την οποία μπορείς να ακούσεις π.χ. μουσική από το ακουστικό που ακούς όταν κάνεις κλήσεις, ώστε να δουν αν φταίει το μεγαφωνάκι εή είναι θέμα software. Οι πιο πολλοί που δοκίμασαν το earpiece app (κι εγώ επίσης) ακούνε κρυστάλλινο ήχο, οπότε είναι σίγουρα θέμα software και γίνεται μόνο στις κλήσεις. Μπείτε αν θέλετε να συμμετέχετε: https://forums.motorola.com/posts/e4bf86edc1?page=8 Άντε μακάρι να το λύσουν το πρόβλημα! Αν δεν είναι θέμα software τότε θα πρέπει να βγει η μοτορολα και με θάρρος να πει ότι ναι... έχουμε τοποθετήσει φθηνό ακουστικό στη συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά έχω ερωτήματα 1. Η μπαταρία όντως δεν αφαιρείται; Κι όταν κολλάει τι κάνετε; 2. Ποιος είναι ο official φορτιστής της συσκευής; 1.H μπαταριά δεν αφαιρείται και όταν κολλήσει κάνεις restart κρατώντας πατημένο το power button για 7-10 δευτερόλεπτα. 2. Οfficial φορτιστής δεν υπάρχει, οποιοδήποτε φορτιστής με έξοδο usb κάνει με μόνο περιορισμό το ρεύμα να μην ξεπερνάει το 1,5 Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αν δεν είναι θέμα software τότε θα πρέπει να βγει η μοτορολα και με θάρρος να πει ότι ναι... έχουμε τοποθετήσει φθηνό ακουστικό στη συσκευή. Δεν είναι left! Βάλε το ear piece ( https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece ) και θα δεις ότι είναι κρυστάλλινος ο ήχος της μουσικής. Κι αν κάνεις κλήσεις με viber θα δεις ότι έχει πολύ καλό ήχο επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 diecast τώρα που έχεις αρκετή εμπειρία με art και έβαλες dalvik πες μας ποιο είναι καλύτερο τελικά! Φαντάζομαι τα crash είναι από εφαρμογές που δεν τα πάνε καλά ακόμα με art? Δεν ξερω φιλε μου θα μεινω με dalvik τωρα για να συγκρινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δεν είναι left! Βάλε το ear piece ( https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.omegacentauri.Earpiece ) και θα δεις ότι είναι κρυστάλλινος ο ήχος της μουσικής. Κι αν κάνεις κλήσεις με viber θα δεις ότι έχει πολύ καλό ήχο επίσης Ισχυει, πολυ καλος ο ηχος της μουσικης απο το ακουστικο. Αρα ειναι θεμα ειτε software ή κεραιας της συσκευης. Εμενα παντως σε σχεση με την πρωτη συσκευη, ειναι πολυ καλυτερος ο ηχος του ακουστικου αλλα συνεχιζει να παραμορφωνει το "τουτ τουτ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ισχυει, πολυ καλος ο ηχος της μουσικης απο το ακουστικο. Αρα ειναι θεμα ειτε software ή κεραιας της συσκευης. Εμενα παντως σε σχεση με την πρωτη συσκευη, ειναι πολυ καλυτερος ο ηχος του ακουστικου αλλα συνεχιζει να παραμορφωνει το "τουτ τουτ". Κι εμένα το ίδιο ακριβώς! Δεν με ενοχλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Το flip shell πολύ καλό! Ακριβούτσικο σχετικά αλλά δίνει άλλη αίσθηση στο τηλέφωνο χώρια που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το power button που είναι χαλαρό! Όμως έχω ερώτηση νομίζω ότι όταν μιλάω με τη θήκη κλειστή ο ήχος του ακουστικού παραμορφώνεται λίγο το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts