panos_27 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κορυφαιο σχολιο! Χαχαχα!! Εε μα χιονάνθρωπο και ζωακια παμε καλα μωρε :Ρ χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστό Αυτή είναι η φυσιολογία της μνήμης του android. πάνω εκεί πατάει Και το art Τωρα που εχω root το κινητό με gravity box, moto guide, greenify, λες αξιζει μια αλλαγη σε αρτ; με την αρτ χανεις το xposed γι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγώ θα μείνω για λίγο σε dalvik. πώς μπορούμε να βάλουμε ποσοστό μπαταρίας επάνω στη notification bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπόν παράγγειλα τα εξής: http://www.ebay.co.uk/itm/181336037526?var=480343279701&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/191065705157?var=490261646600&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Στο κινητό τώρα, το φόρτησα αμέσως μόλις το έβγαλα από το κουτί και από Παρασκευή το 'χω λιώσει και είμαι στο 15%. Αναλυτικά 2ημέρες 2ώρες 17 λεπτά σε μπαταρία Screen 43% Voice calls 18% Phone idle 7% Android System 7% Cell Standby 6% Android OS 3% Dialer 3% Motorola Migrate 2% com.android.systemui 2% Στα θετικότερα σημεία η τιμή και η απόδοση. Στα αρνητικά η κάμερα όπου απογοητεύει λίγο καθώς το X10 mini pro (ναι, δουλεύει ακόμα!) που έχει ίδια κάμερα και είναι πολύ παλαιότερο (3 χρόνια), έχει καλύτερη απόδοση. Γενικά το τηλέφωνο είναι σούπερ μέχρι στιγμής! Τώρα απομένει να δούμε πόσο θα αντέξει στα χέρια μου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπόν παράγγειλα τα εξής: http://www.ebay.co.uk/itm/181336037526?var=480343279701&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/191065705157?var=490261646600&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Στο κινητό τώρα, το φόρτησα αμέσως μόλις το έβγαλα από το κουτί και από Παρασκευή το 'χω λιώσει και είμαι στο 15%. Αναλυτικά 2ημέρες 2ώρες 17 λεπτά σε μπαταρία Screen 43% Voice calls 18% Phone idle 7% Android System 7% Cell Standby 6% Android OS 3% Dialer 3% Motorola Migrate 2% com.android.systemui 2% Στα θετικότερα σημεία η τιμή και η απόδοση. Στα αρνητικά η κάμερα όπου απογοητεύει λίγο καθώς το X10 mini pro (ναι, δουλεύει ακόμα!) που έχει ίδια κάμερα και είναι πολύ παλαιότερο (3 χρόνια), έχει καλύτερη απόδοση. Γενικά το τηλέφωνο είναι σούπερ μέχρι στιγμής! Τώρα απομένει να δούμε πόσο θα αντέξει στα χέρια μου...:lol: Το μεγαλυτερο μειον του κινητου ειναι η καμερα!δυστυχως!!εχεις δικαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπόν παράγγειλα τα εξής: http://www.ebay.co.uk/itm/181336037526?var=480343279701&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/191065705157?var=490261646600&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Στο κινητό τώρα, το φόρτησα αμέσως μόλις το έβγαλα από το κουτί και από Παρασκευή το 'χω λιώσει και είμαι στο 15%. Αναλυτικά 2ημέρες 2ώρες 17 λεπτά σε μπαταρία Screen 43% Voice calls 18% Phone idle 7% Android System 7% Cell Standby 6% Android OS 3% Dialer 3% Motorola Migrate 2% com.android.systemui 2% Στα θετικότερα σημεία η τιμή και η απόδοση. Στα αρνητικά η κάμερα όπου απογοητεύει λίγο καθώς το X10 mini pro (ναι, δουλεύει ακόμα!) που έχει ίδια κάμερα και είναι πολύ παλαιότερο (3 χρόνια), έχει καλύτερη απόδοση. Γενικά το τηλέφωνο είναι σούπερ μέχρι στιγμής! Τώρα απομένει να δούμε πόσο θα αντέξει στα χέρια μου...:lol: screen on Δεν μας είπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγω δεν θα ελεγα οτι η καμερα του ειναι χαλια.Ειναι μια χαρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Να φανταστώ ένα 5ωρο ενεργή οθόνη το βγάζει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Να φανταστώ ένα 5ωρο ενεργή οθόνη το βγάζει ε; Η μπαταρία είναι η μεγάλη έκπληξη της συσκευής. Μερικές φορές χτυπάει και 3ήμερο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Διάβαζα το θέμα περί μπαταρίας στο xda και είδα να βγάζουν από 4:30 ώρες οθόνη έως 7:30 μερικοί!!! Εκεί φρίκαρα 7:30 ώρες οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Διάβαζα το θέμα περί μπαταρίας στο xda και είδα να βγάζουν από 4:30 ώρες οθόνη έως 7:30 μερικοί!!! Εκεί φρίκαρα 7:30 ώρες οθόνη! Το moto g και το G3 ίσως είναι τα καλύτερα στημένα κινητά για την κατανάλωση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγώ θα μείνω για λίγο σε dalvik. πώς μπορούμε να βάλουμε ποσοστό μπαταρίας επάνω στη notification bar? Root θελει και μετα xposed kai gravity box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε σεις απο τοτε που εχω το κινητο οταν ειμαι με mb ποτε δεν εμφανιζει το 3g πανω μονο H+ η E! Ειναι λογικο αυτο? Και ειμαι σε 3g λειτουργεια δυκτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε σεις απο τοτε που εχω το κινητο οταν ειμαι με mb ποτε δεν εμφανιζει το 3g πανω μονο H+ η E! Ειναι λογικο αυτο? Και ειμαι σε 3g λειτουργεια δυκτιου H+ είναι λειτουργία 3G (HDSPA+), E είναι λειτουργία 2G (GPRS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το moto g και το G3 ίσως είναι τα καλύτερα στημένα κινητά για την κατανάλωση. έχω βγάλει πάνω από 5ώρες Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι νομίζω πως έχει μια αστάθεια στην μπαταρία. Δηλαδή άλλες φορές θα βγάλει 4ω άλλες 5 άλλες 3ω κτλ. Με την ίδια Χρήση. Αλλά ακόμα και σε sleep Που κανονικά μου τρώει 1% ανά 5ω μερικές φορές το βλέπω Μετά από 10ω να έχει φάει 5, 6% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 H+ είναι λειτουργία 3G (HDSPA+), E είναι λειτουργία 2G (GPRS) Ναι το ξερω αυτο! Οποτε δεν γραφει ποτε 3g στο status bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τη μοτορολα και με το τελευταίο firmware που έχουμε. Είναι θέμα software τελικά οι ξαφνικές επανεκκινήσεις που έχουμε αναφέρει κάποιοι. Μ άφησε για 2 φορά εν ώρα εργασίας και ένοιωσα ότι με πρόδωσε κυριολεκτικά. Ενώ πρόκειται για ένα καταπληκτικό τηλέφωνο, δυστυχώς τα λέω (γράφω) και λυπαμαι. Ίσως γι αυτό η motorola servise δίνει οδηγίες για κλείσιμο τηλεφώνου ανά 24,48 ώρες, για να αποτρέπεται με χειροκίνητο τρόπο το συγκεκριμένο σφάλμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τη μοτορολα και με το τελευταίο firmware που έχουμε. Είναι θέμα software τελικά οι ξαφνικές επανεκκινήσεις που έχουμε αναφέρει κάποιοι. Μ άφησε για 2 φορά εν ώρα εργασίας και ένοιωσα ότι με πρόδωσε κυριολεκτικά. Ενώ πρόκειται για ένα καταπληκτικό τηλέφωνο, δυστυχώς τα λέω (γράφω) και λυπαμαι. Ίσως γι αυτό η motorola servise δίνει οδηγίες για κλείσιμο τηλεφώνου ανά 24,48 ώρες, για να αποτρέπεται με χειροκίνητο τρόπο το συγκεκριμένο σφάλμα. Τι εγινε ακριβως φιλε left? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι το ξερω αυτο! Οποτε δεν γραφει ποτε 3g στο status bar? εξαρτάται από το που μένεις.. κέντρο Αθήνα μου δείχνει 3g.. Στον Πειραιά που μένω έχω σχεδόν μόνιμα h+ (που είναι λίγο χαμηλότερα σχετικά με την ταχύτητα από το 3g..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τη μοτορολα και με το τελευταίο firmware που έχουμε. Είναι θέμα software τελικά οι ξαφνικές επανεκκινήσεις που έχουμε αναφέρει κάποιοι. Μ άφησε για 2 φορά εν ώρα εργασίας και ένοιωσα ότι με πρόδωσε κυριολεκτικά. Ενώ πρόκειται για ένα καταπληκτικό τηλέφωνο, δυστυχώς τα λέω (γράφω) και λυπαμαι. Ίσως γι αυτό η motorola servise δίνει οδηγίες για κλείσιμο τηλεφώνου ανά 24,48 ώρες, για να αποτρέπεται με χειροκίνητο τρόπο το συγκεκριμένο σφάλμα. Μήπως είναι κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει που προκαλέι το πρόβλημα; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με επανεκκινήσεις εγώ. Ας μας πουν κι άλλοι φίλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τι εγινε ακριβως φιλε left? Απο το 80% μου εκλεισε και μετα ητανε στο 1%. Ξενερωσα απιστευτα τοσο που αν το κανει ξανα το πουλαω. Δεν μπορω να ειμαι στο 'ελεος' της μοτορολα για το ποτε θα αξιωθει να βγαλει fix. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μια φορα μου το εκανε την πρωτη μερα και ποτε ξανα απο τοτε. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία μήπως έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία μήπως έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή; Όχι. Κατηγορηματικά δε τίθεται θέμα εφαρμογής. Είναι υπαρκτό θέμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα με επανεκκινήσεις. Η μπαταρία μια φορά είχε φάει κόλλημα Και έπεσε στο 1% Όταν το είχα συνδέσει στον υπολογιστή. Μετά τίποτα.Όλα φυσιολογικά! εκτός την κατανάλωση που μου φαίνεται να παίζει κάπως... άντε να έρθει η καινούργια ενημέρωση να στρώσουν κάποια πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απο το 80% μου εκλεισε και μετα ητανε στο 1%. Ξενερωσα απιστευτα τοσο που αν το κανει ξανα το πουλαω. Δεν μπορω να ειμαι στο 'ελεος' της μοτορολα για το ποτε θα αξιωθει να βγαλει fix. Εμένα δεν το έκανε ποτέ αυτό. εξαρτάται από το που μένεις.. κέντρο Αθήνα μου δείχνει 3g.. Στον Πειραιά που μένω έχω σχεδόν μόνιμα h+ (που είναι λίγο χαμηλότερα σχετικά με την ταχύτητα από το 3g..) Το H+ είναι πιο γρήγορο από το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts