Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξιζει να δωσω το Xperia SP γι'αυτο?

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μνημη.

Αν καποιος το πουλαει ας στειλει p.m

να το συζητησουμε :)

Αξιζει να δωσω το Xperia SP γι'αυτο?

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μνημη.

Αν καποιος το πουλαει ας στειλει p.m

να το συζητησουμε :)

Ναι σίγουρα άξιζε η αλλαγή που έκανες και ας μη ξεχνάμε ότι το moto g είναι σχεδόν αδιάβροχο!

Ναι, και μετά έχεις 1 χρόνο εγγύηση, αντί για δυο που δίνει η Wind. Να μου λείπει. Το κέρδος ούτως ή άλλως είναι γελοίο μπροστά στην υποστήριξη ;)

Το αμαζον δίνει ένα χρόνο, αλλά η Motorola δίνει δύο. Άρα, δύο χρόνια και στις δύο περιπτώσεις.

Το αμαζον δίνει ένα χρόνο, αλλά η Motorola δίνει δύο. Άρα, δύο χρόνια και στις δύο περιπτώσεις.

Οχι ,γιατι αν το κινητο εχει θεμα , ή παρακαλας τον courier να ερθει να το παρει η πας στη wind και σε παρακαλουν να μην διαλυσεις το μαγαζι...

Νομιζω στα 189 το πιο σημαντικο ειναι 2ετη εγγυηση wind , τουλαχιστον εγω που ειμαι ψειρας θα τους γυριζα ολα πισω μεχρι να μου δωσουν ενα σωστο τηλεφωνο που το συναρμολογησε ενας κινεζος που ξερει με πια φορα βιδωνουν οι βιδες...

Έχεις παρακαλέσει πολλές φορές κούριερ να έρθει να πάρει ένα πακέτο?

Και για το λόγο που λες ότι θα το γύριζες πίσω, τότε χίλιες φορές αμαζον! Εγώ ένα mail έστειλα και είχα σε δύο μέρες καινούριο, και είχε το πρόβλημα με το update που έχανε σήμα.

Άντε πήγαινε στη wind και εξήγησε τους αυτό το πρόβλημα.

Αν λοιπόν προτιμάς 8gb αντί για 16gb στην ίδια τιμή, εγγύηση δύο χρόνων wind αντί δύο χρόνων Amazon-Motorola, τότε πήγαινε και παρ'το από wind.

Και για να ξέρουμε λοιπόν, παρ'το από wind και αν έχει πρόβλημα ενημέρωσε μας για την αντιμετώπιση... να μην την κακολογω άδικα δηλαδή!

Edited by SagoniasSlutRose

Και για το λόγο που λες ότι θα το γύριζες πίσω, τότε χίλιες φορές αμαζον! Εγώ ένα mail έστειλα και είχα σε δύο μέρες καινούριο, και είχε το πρόβλημα με το update που έχανε σήμα.

Αν λοιπόν προτιμάς 8gb αντί για 16gb στην ίδια τιμή, εγγύηση δύο χρόνων wind αντί δύο χρόνων Amazon-Motorola, τότε πήγαινε και παρ'το από wind.

Και για να ξέρουμε λοιπόν, παρ'το από wind και αν έχει πρόβλημα ενημέρωσε μας για την αντιμετώπιση... να μην την κακολογω άδικα δηλαδή!

Πολύ καλά τα λες +1

Μεγάλο μείον όμως αυτό...

Δυστυχως ναι, μακαρι καποιος να βρει τροπο για ξεκλειδωμα του bootloader χωρις να παρεμβάλλεται η Motorola .

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι κάποιες εφαρμογές που θέλουν ρουτ όπως greenify κτλ..

Εγω που σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω στα κοντα, μαλλον θα το κρατησω stock για κανα 2-3 μηνες και μετα θα το rootαρω. Συνηθως τα προβληματα τα σοβαρα σε αυτο το διαστημα εμφανιζονται.

Ακριβώς! Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ amazon και wind. Το amazon είναι έτη μπροστά σε υποστήριξη, μέχρι και τα έξοδα αποστολής σου γυρνάνε.

Ναι .

Σε βίντεο unboxing του techblog.gr λέει ότι ο εκπρόσωπος της Motorola στην συνέντευξη τύπου της Wind είπε ότι η εγγύηση για το hardware κομμάτι δεν χάνεται με το ξεκλείδωμα του bootloader. Μήπως αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές που πωλούνται από την Wind;

Θέλω μια βοήθεια για την αγορά!

Δεν έχω αγοράσει ξανά από amazon. Εμπειρίες έχω μόνο από ebay, αρκετές αλλά από amazon θα είναι η πρώτη αγορά.

Έχω διαθέσιμες κάρτες μόνο χρεωστικές, Πειραιώς που χρησιμοποιώ στο paypal για το ebay, μια millenium (τώρα πειραιώς κ αυτή) που

την έχω κατοχυρώσει στο amazon όταν έκανα εγγραφή και μια attica.

Η Πειραιώς έχει 2% προμήθεια σε συναλλαγή ξένου νομίσματος. προφανώς και με την κάρτα της παλιας millenium το ίδιο θα ισχύει εφόσον έγινε πειραιώς κ αυτή.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή δεν γλυτώνω τον φόρο;

Από τελωνεία και τέτοια θα χω θέμα; τί πρέπει να προσέξω στην αγορά; Πώς θα γίνει η πληρωμή; Θα κάνει το συνάλλαγμα η τράπεζα ή το amazon? τί συμφέρει περισσότερο;

Θέλω μια βοήθεια για την αγορά!

Δεν έχω αγοράσει ξανά από amazon. Εμπειρίες έχω μόνο από ebay, αρκετές αλλά από amazon θα είναι η πρώτη αγορά.

Έχω διαθέσιμες κάρτες μόνο χρεωστικές, Πειραιώς που χρησιμοποιώ στο paypal για το ebay, μια millenium (τώρα πειραιώς κ αυτή) που

την έχω κατοχυρώσει στο amazon όταν έκανα εγγραφή και μια attica.

Η Πειραιώς έχει 2% προμήθεια σε συναλλαγή ξένου νομίσματος. προφανώς και με την κάρτα της παλιας millenium το ίδιο θα ισχύει εφόσον έγινε πειραιώς κ αυτή.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή δεν γλυτώνω τον φόρο;

Από τελωνεία και τέτοια θα χω θέμα; τί πρέπει να προσέξω στην αγορά; Πώς θα γίνει η πληρωμή; Θα κάνει το συνάλλαγμα η τράπεζα ή το amazon? τί συμφέρει περισσότερο;

Η πληρωμή θα γίνει από την κάρτα που έχεις δηλώσει αφού προσθέσεις στο καλάθι σου το προϊόν και προχωρήσεις στην αγορά μέχρι το τελικό βήμα. Τελωνείο προφανώς και δεν θα έχεις θέμα αφού θα το πάρεις από το amazon.co.uk. Από το "Your Account" θα επιλέξεις να είναι Off το "Αmazon Currency Converter" ώστε να ισχύσουν οι πραγματικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και όχι αυτές του Αmazon που είναι "φουσκωμένες".

ηρθε και το δικο μου το μοτο τζι..εχω μεινει μ@λ@κ@ς απο το ποσο καλη κατασκευη ειναι και απο την πολυ καλη οθονη του...
:thanks:

ηρθε και το δικο μου το μοτο τζι..εχω μεινει μ@λ@κ@ς απο το ποσο καλη κατασκευη ειναι και απο την πολυ καλη οθονη του...

Αντε καλοριζικο αδερφε!!

Αντε καλοριζικο αδερφε!!

βασικα για την γυναικα μου το πηρα...αλλα τοεχει αγαπησει απο χθες που το πηρε στα χερια της.

:thanks:

Παιδια σημερα βρηκα μια πολυ μικρη γρατζουνιτσα στην χωρις να ξερω πως στο δ@@@ο εγινε! Το προσεχω τοσο πολυ !

Δεν ξερω τι να πω..ξενερωσα πολυ ειναι η αληθεια καθως απορω ποσο απλα μπορει να χαρακτει η οθονη του! Τι να πω!

Και ειχα παρει μαζι μου καθως εφυγα απο το σπιτι και το screen protector για να μου το βαλουν στα public και ειδα αυτο!

Λετε ρε παιδια να φαινεται αμα βαλω το screen protector?και ετσι μονο του δεν φαινεται πολυ αλλα οπως και να το κανεις ειναι καπως :-( :-(

Σε βίντεο unboxing του techblog.gr λέει ότι ο εκπρόσωπος της Motorola στην συνέντευξη τύπου της Wind είπε ότι η εγγύηση για το hardware κομμάτι δεν χάνεται με το ξεκλείδωμα του bootloader. Μήπως αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές που πωλούνται από την Wind;

Το εχω δει το βιντεο και κατα τη γνωμη μου αποκλειεται κατι τετοιο. Στο site της motorola το λεει ξεκαθαρα οτι η εγγυηση χανεται οριστικα αν ζητησεις τον κωδικο για να ξεκλειδωσεις τον bootloader ακομα και αν δεν τον χρησιμοποιησεις.

Έχω ανοίξει ένα τελευταίο θέμα πριν την τελική μου απόφαση με σκοπό να με ωθήσει λίγο περισσότερο

όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5287837#post5287837

Moto g 8Gb

Καλησπέρα θέλω να σας πω οτι τελικά μετα απο ενα μήνα χρήσης, μονο για e-mail(επαγγελματικά) και κάνα δυο εφαρμογές τα 8Gb είναι πολύ λιγα . Μάλλον το 16Gb είναι μονόδρομος.

• The title was changed to Moto G