Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια. :) Θα περιμένω κιάλλο γιατί εξάλλου μαζεύω λεφτά ακόμη.Μέχρι το Πάσχα θα την έχω πάρει την κινητάρα.! :cool:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά έρχεται! Δεν έχει πρόβλημα με την μπαταρία στο αεροπλάνο κλπ. Απλά το αναγράφει στο πακέτο.

εγω χθες το μεσημερι την εκανα..απλα ρωτησα γιατι πολλεεεεεεεεεεεεεεες σελιδες πισω ενα παιδι ελεγε για καποιο κωλυμα για το οτι το αντικειμενο εχει μπαταρια και "κολλαει" στον ελεγχο του αεροδρομιου

Ουτε καν φίλε δεν υπάρχει κανένα θέμα! ;)

ναι παιδια χθες μετα απο λιγο εγινε dispached και εφτασε στην Γερμανια (η απο εκει ξεκινησε αν και παρηγγειλα απο το αγγλικο) και μου λεει estimated delivery time 25/3 δηλαδη 26...Ειναι συνεπεις η μπορει να αργησει παραπανω;επισης αναφερατε οτι η ups συνεργαζεται με την γενικη ταχυδρομικη στην Ελλαδα,ισχυει;
:thanks:

Ο,τι σου γραφει. Στις 26 του μηνα λογω αργιας θα ειναι στο σπιτι σου. Η Ups ειναι Ups, παραδοση θα γινει απο εκεινους μεταξυ 12.00-18.00 (τουλαχιστον για Αθηνα).

ναι παιδια χθες μετα απο λιγο εγινε dispached και εφτασε στην Γερμανια (η απο εκει ξεκινησε αν και παρηγγειλα απο το αγγλικο) και μου λεει estimated delivery time 25/3 δηλαδη 26...Ειναι συνεπεις η μπορει να αργησει παραπανω;επισης αναφερατε οτι η ups συνεργαζεται με την γενικη ταχυδρομικη στην Ελλαδα,ισχυει;

Δυστυχως ναι, γενικη ταχυδρομικη ;)

Ο,τι σου γραφει. Στις 26 του μηνα λογω αργιας θα ειναι στο σπιτι σου. Η Ups ειναι Ups, παραδοση θα γινει απο εκεινους μεταξυ 12.00-18.00 (τουλαχιστον για Αθηνα).

Δυστυχως ναι, γενικη ταχυδρομικη ;)

αποφασιστε τελικα ... :lol:

:thanks:

αποφασιστε τελικα ... :lol:

Το δυστυχως παει για την εξυπηρετηση της ταχυδρομικης... Ας μη βγουμε offtopic ;)

Θα προτιμουσα acs αλλα μην ειμαστε πλεονεκτες.

Η αμαζον την ημερομηνια που λεει τοτε σου ερχεται στο σπιτι.

Μου φαίνεται πως το κενό που έχει κάτω από την οθόνη από τα touch κουμπιά είναι λίγο μεγάλο.

Θα μπορούσαν να βάλουν τα κουμπιά εκτός οθόνης ή να είχε μεγαλύτερη οθόνη.

Μου φαίνεται πως το κενό που έχει κάτω από την οθόνη από τα touch κουμπιά είναι λίγο μεγάλο.

Θα μπορούσαν να βάλουν τα κουμπιά εκτός οθόνης ή να είχε μεγαλύτερη οθόνη.

Σκεψου οτι θα ητανε ιδιο το μοτο Χ αν εκαναν αυτο που λες.

Δε πειραζει ομως.Εκτος οτι ηθελαν να διαφοροποιησουν το μεγαλο μοντελο απο το μικρο, ετσι επιτυνχανεται το καλυτερο ppi που εχει.

Τωρα που ηρθε Ελλαδα τσεκαρε το απο κοντα.

Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο....στο λεω γιατι και μενα μου ειχε κανει εντυπωση.

Σκεψου οτι θα ητανε ιδιο το μοτο Χ αν εκαναν αυτο που λες.

Δε πειραζει ομως.Εκτος οτι ηθελαν να διαφοροποιησουν το μεγαλο μοντελο απο το μικρο, ετσι επιτυνχανεται το καλυτερο ppi που εχει.

Τωρα που ηρθε Ελλαδα τσεκαρε το απο κοντα.

Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο....στο λεω γιατι και μενα μου ειχε κανει εντυπωση.

Πού μπορώ να το δώ; μόνο wind?

Χεχεχε, εμενα η Ταχυδρομικη δεν με απασχολησε. Ups με ενημερωσε, Ups μου παρεδωσε :) Δυο φορες μαλιστα, αφου εστειλα πισω το κινητο στο Αμαζον και παρελαβα νεο.

Το μεγαλο μου προβλημα με το Μοτο: πώς θα γινει να ΜΗΝ κανει επανεκινηση οταν παταω παρατεταμμενα το Power on/of;;;;;; Κραταω το κινητο στην παλαμη αφηρημενος και φυσικα πατωντας το κουμπι σβηνει και δεν το παιρνω μυρωδια. Τι το ηθελαν στα πλαγια; Μια χαρα ειχα μαθει με το κουμπι στο πανω μερος της συσκευης...

Εχετε καμια ιδεα/λυση; Υπαρχει κανενα tweak να εμποδιζω την επανεκκινηση;

Πού μπορώ να το δώ; μόνο wind?

Ευχομαι να το εχουν ανοιχτο.

Εδω στη Καβαλα ειναι λιγο ζωακια. Πηγα να δω το νεξους τις προαλλες και το ειχανε σε κασετινα.

ΕΛΕΟΣ

Χεχεχε, εμενα η Ταχυδρομικη δεν με απασχολησε. Ups με ενημερωσε, Ups μου παρεδωσε :) Δυο φορες μαλιστα, αφου εστειλα πισω το κινητο στο Αμαζον και παρελαβα νεο.

Το μεγαλο μου προβλημα με το Μοτο: πώς θα γινει να ΜΗΝ κανει επανεκινηση οταν παταω παρατεταμμενα το Power on/of;;;;;; Κραταω το κινητο στην παλαμη αφηρημενος και φυσικα πατωντας το κουμπι σβηνει και δεν το παιρνω μυρωδια. Τι το ηθελαν στα πλαγια; Μια χαρα ειχα μαθει με το κουμπι στο πανω μερος της συσκευης...

Εχετε καμια ιδεα/λυση; Υπαρχει κανενα tweak να εμποδιζω την επανεκκινηση;

Πρέπει να είσαι ο μόνος με το "παράπονο" αυτό. :p Η μη ύπαρξη αφαιρούμενης μπαταρίας, σημαίνει οτι στην περίπτωση που κολλήσει το κινητό ο μόνος τρόπος για επανεκκίνηση είναι το παρατεταμένο πάτημα του power button. Δεν γίνεται να κλειδωθεί, αλλά και να μπορούσε δεν θα στο συνιστούσα.

Βέβαια δεν ξέρω ποιά είναι η ευαισθησία του moto, αλλά στις συσκευές μου θέλει 7-8 δευτερόλεπτα πάτημα συνεχώς. Αν το κάνει ακαριαία, ίσως είναι θέμα της συσκευής.

Back In Black

Μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη;

Επειδή αφενός δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 200 ευρώ και αφετέρου δεν θέλω να αλλάξω κινητό μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, τί μπορώ να κάνω όσο αφορά το Moto G;

Να το χτυπήσω τώρα ή να περιμένω μήπως υπάρξει κάτι καλύτερο ή μήπως πέσει η τιμή του;

Το θέμα είναι πως ένα smartphone μου είναι κάπως απαραίτητο αλλά δεν θα ήθελα 2 βδομάδες μετά την αγορά να το δώ 20 ευρώ κάτω.

Τα λεφτά θα πήγαιναν σε ψηφιακή (μάλλον mirrorless) αλλά δυστυχώς κάποιος πρέπει να αντικαταστήσει το χαλασμένο μου Nexus S το οποίο μέχρι και φέτος, αν και είχε γίνει ένα με το φορτιστή, δεν με άφησε ανικανοποίητο.

Έχω την εξής ερώτηση παιδιά. Έβλεπα πριν το βιντεάκι που ποστάρατε σχετικά με το πρώτο power up του moto g που έφερε η wind. Έλεγε αυτός που το άνοιξε ότι από τη μοτορόλα του είπαν ότι αν ξεκλειδώσεις το bootloader δε χάνεται η εγγύηση. Μάλιστα μίλησε για 2ετή Ευρωπαική εγγύηση. Εγώ αναρωτιέμαι τότε όσοι το πήραμε από αμαζον γιατί έχουμε ένα χρόνο εγγύηση η οποία χάνεται κιόλας αν το ξεκλειδώσουμε; Γιατί ισχύουν διαφορετικά πράγματα;
OnePlus 3T, iPad mini 2

Έχω την εξής ερώτηση παιδιά. Έβλεπα πριν το βιντεάκι που ποστάρατε σχετικά με το πρώτο power up του moto g που έφερε η wind. Έλεγε αυτός που το άνοιξε ότι από τη μοτορόλα του είπαν ότι αν ξεκλειδώσεις το bootloader δε χάνεται η εγγύηση. Μάλιστα μίλησε για 2ετή Ευρωπαική εγγύηση. Εγώ αναρωτιέμαι τότε όσοι το πήραμε από αμαζον γιατί έχουμε ένα χρόνο εγγύηση η οποία χάνεται κιόλας αν το ξεκλειδώσουμε; Γιατί ισχύουν διαφορετικά πράγματα;

Σχετικα με την εγγυηση δεν το γνωριζα αλλα μου κανει εντυπωση που το αμαζον δινει μονο ενα χρονο, οσον αφορα το ξεκλειδωμα του bootloader ειμαι 99% σιγουρος οτι η εγγυηση χανεται για ολη τη συσκευη ακομα και αν ζητησεις μονο τον κωδικο ξεκλειδωματος και δεν τον χρησιμοποιησεις.

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Πρέπει να είσαι ο μόνος με το "παράπονο" αυτό. :p Η μη ύπαρξη αφαιρούμενης μπαταρίας, σημαίνει οτι στην περίπτωση που κολλήσει το κινητό ο μόνος τρόπος για επανεκκίνηση είναι το παρατεταμένο πάτημα του power button. Δεν γίνεται να κλειδωθεί, αλλά και να μπορούσε δεν θα στο συνιστούσα.

Βέβαια δεν ξέρω ποιά είναι η ευαισθησία του moto, αλλά στις συσκευές μου θέλει 7-8 δευτερόλεπτα πάτημα συνεχώς. Αν το κάνει ακαριαία, ίσως είναι θέμα της συσκευής.

Ισως ειμαι και ο μονος που κανει τα χερια του βαλιτσα και πολλες φορες κραταει κινητο μαζι με κλειδια αυτοκινητου, ατζεντα, πορτοφολι, στυλό και αλλα μικροαντικειμενα. Παλι καλα που δεν καπνιζω κιολας...

Μολις εκανα ελεγχο, επτα δευτερολεπτα και τελος. Τοσο κανει για reboot. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι το πρωτο αγγιγμα του κουμπιου ξυπναει το κινητο (screensaver), αλλα ηδη αρχιζει να μετραει δευτερολεπτα για να κανει restart. Αν τουλαχιστον περιμενε π.χ. ενα δευτερο πατημα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα (για την περιπτωση μου εννοω) :confused:

με ηπια χρηση ημερησιως (μιση ωρα ιντερνετ, μιση ωρα παιχνιδια, 1 ωρα κλησεις και μερικα sms), ποσο περιπου κραταει η μπαταρια? κανενα 48ωρο ή λιγοτερο?

Θα σου κανω αναλυση της τωρινης καταστασης του κινητου μου και ισως βγαλεις συμπερασματα (εκτος αν καποιος κανει την ιδια χρηση με αυτη που αναφερεις):

5η 1ω ανοικτο αυτη τη στιγμη, υπολοιπο μπαταριας 23%

3ω και 50λ οθονη

1ω και 20λ ομιλια (δεν μιλησα πολυ ειναι η αληθεια αυτες τις μερες)

42λ χρηση voice recorder

15 ω και 42λ wifi

Το βραδυ θα το φορτισω, αλλα αν το αφηνα και δεν το ζοριζα πολυ ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζε εξι μερες ευκολα (με την παραπανω χρηση φυσικα).

με ηπια χρηση ημερησιως (μιση ωρα ιντερνετ, μιση ωρα παιχνιδια, 1 ωρα κλησεις και μερικα sms), ποσο περιπου κραταει η μπαταρια? κανενα 48ωρο ή λιγοτερο?

Φιλε σε αυτη την κατηγορια δεν θα βρεις πιο καλη μπαταρια. Εγω με ολα ανοιχτα και φωτεινοτητα απο 75 εως και 100 μεσα στη μερα μου βγαζει 15 ωρες !

Μιλαω 2 ωρες την ημερα σιγουρα.

Παιδια καποιο screen protector απο ebay εχετε να προτεινεται? Κ καποια θηκη που να καλυβει κ τα κουμπια?

Υπάρχει στο ebay UK μια αρκετά καλή θήκη πλαστική (πάτα x-line ή s-line στην αναζήτηση και διάλεξε) για το Moto G, αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ και καλύπτει και τα κουμπιά και της έρχεται και ωραία. Την έχει σε διάφορα χρώματα και μαζί με πενάκι και screen protector, όλα στα 3,5 με 4€ με τα μεταφορικά μαζί. Βασικά μόνο η θήκη αξίζει, το screen protector ειδικά είναι της πλάκας αλλά για τα λεφτά του, το πακετάκι τα σπάει.

• The title was changed to Moto G