nemesis_22 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Κι όμως τα έχω κάνει όλα αυτά, αλλά τπτ...... Οπότε δε τ'αποφεύγω το service.... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που μού απάντησες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλημεριζω με πολυ καλα νεα καθως βγηκε καινουργια εκδοση android(0.5) στην οποια λειτουργουν τα εξης: -τηλεφωνο -sms(αν και τα εισερχομενα εμφανιζονται 4 φορες) -wifi -power management(διεαρκεια μπαταριας) -ακουστικα (ηχος) -καλη ανταποκριση της touchscreen μπορει να ξεχναω και τπτ still in progress -3g -camera -gps αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 συναντησα ενα προβλημα στο Μ1 μου...μπαινω στο μηδενικο φειςμπουκ και δεν μου βγαζει ο browser το σημα του facebook...να κλεισω και να ξαναανοιξω το κινητο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensFan Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Δοκιμασε κανεις την εκδοση 0.5?Αν,ναι καλο θα ηταν να μοιραστει τις εντυπωσεις του! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 καλημεριζω με πολυ καλα νεα καθως βγηκε καινουργια εκδοση android(0.5) στην οποια λειτουργουν τα εξης: -τηλεφωνο -sms(αν και τα εισερχομενα εμφανιζονται 4 φορες) -wifi -power management(διεαρκεια μπαταριας) -ακουστικα (ηχος) -καλη ανταποκριση της touchscreen μπορει να ξεχναω και τπτ still in progress -3g -camera -gps αντε να δουμε Την δοκήμασες στο δικό σου τηλ? :blink: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free2GO Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Εχω εδω και ενα χρονο περιπου το Samsung H1.Σαν κινητο εχει αρκετες δυνατοτητες ομως ειμαι πολυ δυσαρεστημενος με τις επιδοσεις του.Τα προβληματα και τα κολληματα εμφανιζονται το ενα μετα το αλλο με το κυριοτερο στα μηνυματα.Εχω εντοπισει οτι αν στειλω μηνυμα σε καποιες συγκεκριμενες επαφες μου δεν λαμβανω αναφορα παραδωσης,ενω λαμβανουν το μηνυμα,και οταν μου απαντανε πρεπει να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω για να λαβω την απαντηση αλλιως μπορει να το λαβω και μετα απο 5 ωρες.Σημα εχω καμπανα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου απαντησει 'Εχω και κάτι ακόμα να ρωτήσω σχετικά με τις αναβαθμίσεις.Αν το δώσω στην VODAFONE το κινητό για αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση αυτή να ειναι διαφορετική απο εκείνη που κάνω μόνος μου με το PC STUDIO; Edited March 18, 2011 by free2GO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolio Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπλερα παιδια...Εχω το Samsung H1 εδώ και κάμποσο καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω...Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν εφαρμογές και που μπορώ να τις βρω??Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπλερα παιδια...Εχω το Samsung H1 εδώ και κάμποσο καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω...Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν εφαρμογές και που μπορώ να τις βρω??Ευχαριστώ υπαρχουν στην εφαρμογη shop Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoscu Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 πηγα το κινητο για service για το προβλημα με την οθονη την προηγουμενη πεμπτη και σημερα το πηρα στα χερια μου.το service εγινε δωρεαν αφου ηταν μεσα στην εγγυηση. εγινε αλλαγη σε ενα εξαρτημα (προφανως πλακετα) και αναβαθμιση και το κινητο παει σαν σιφουνας. το μονο τωρα ειναι οτι εχω να περασω παλι τα παντα μεσα στο κινητο απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi24 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Να ρωτησω κατι?Εμενα το SHOP στο H1 δεν μου το ανοιγει.Ξερει κανεις να βοηθησει? Edited March 18, 2011 by argi24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Να ρωτησω κατι?Εμενα το SHOP στο H1 δεν μου το ανοιγει.Ξερει κανεις να βοηθησει? εχεις καρτα 3g???για να μπορεσεις να συνδεθεις στο 360 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εχω εδω και ενα χρονο περιπου το Samsung H1.Σαν κινητο εχει αρκετες δυνατοτητες ομως ειμαι πολυ δυσαρεστημενος με τις επιδοσεις του.Τα προβληματα και τα κολληματα εμφανιζονται το ενα μετα το αλλο με το κυριοτερο στα μηνυματα.Εχω εντοπισει οτι αν στειλω μηνυμα σε καποιες συγκεκριμενες επαφες μου δεν λαμβανω αναφορα παραδωσης,ενω λαμβανουν το μηνυμα,και οταν μου απαντανε πρεπει να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω για να λαβω την απαντηση αλλιως μπορει να το λαβω και μετα απο 5 ωρες.Σημα εχω καμπανα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου απαντησει 'Εχω και κάτι ακόμα να ρωτήσω σχετικά με τις αναβαθμίσεις.Αν το δώσω στην VODAFONE το κινητό για αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση αυτή να ειναι διαφορετική απο εκείνη που κάνω μόνος μου με το PC STUDIO; Γεια σας Παρόμοιο πρόβλημα με τα μηνύματα αντιμετωπίζω κι εγώ σε Μ1. Υπάρχει κάποιος που να το αντιμετώπισε και να το έχει διορθώσει για να μας βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Για να μην υπάρχει πρόβλημα πρέπει να απενεργοποιηθεί τελείως η αναφορά παράδοσης από το κινητό, και να χρησιμοποιείτε την αναφορά δικτύου, βάζοντας *# κενό και το μήνυμα. (Φυσικά ο παραλήπτης δε θα δει *#). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free2GO Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Για να μην υπάρχει πρόβλημα πρέπει να απενεργοποιηθεί τελείως η αναφορά παράδοσης από το κινητό, και να χρησιμοποιείτε την αναφορά δικτύου, βάζοντας *# κενό και το μήνυμα. (Φυσικά ο παραλήπτης δε θα δει *#). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Δεν ξέρεις πόσο με είχε εκνευρίσει αυτό το πράγμα!Όμως μπορείς να μου πείς,αν ξέρεις,τι διαφορά υπάρχει μεταξύ της αναβάθμισης που κάνω μόνος μου με το Pc Studio και της αναβάθμισης που θα μου κάνουν στη Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Δεν το γνωρίζω 100%, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν επίσημες version, υποθέτω ότι και στο service τις ίδιες περνάνε. Αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα μόνο αν κάποιος που το έχει στείλει στο service μας πει ποια version "φοράει" τώρα το κινητό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καλημερα.μετα απο σερβις την προηγουμενη εβδομαδα: Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRJC1 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drak7family Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 γεια σας και παλι. εχω το Η1 αρκετο καιρο τωρα περιπου 10 μηνες. αν και δεν το χρεισημοποιω πολυ(μονο τηλ μην και wifi) εμενα μου φαινεται καλο! δεν εχω βεβαια και τρελη εμπειρια απο κινητα ομως θελω να ρωτησω τι πρεπει να κανω μηπως και αναβαθμιστει λιγακι και αν υπαρχει καποιο free gps ωστε να μην χρεωνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 γεια σας και παλι. εχω το Η1 αρκετο καιρο τωρα περιπου 10 μηνες. αν και δεν το χρεισημοποιω πολυ(μονο τηλ μην και wifi) εμενα μου φαινεται καλο! δεν εχω βεβαια και τρελη εμπειρια απο κινητα ομως θελω να ρωτησω τι πρεπει να κανω μηπως και αναβαθμιστει λιγακι και αν υπαρχει καποιο free gps ωστε να μην χρεωνομαι! μέσω του προγράμματος samsung pc studio μπορείς να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, αφού συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή σου πρώτα. για gps χωρίς σύνδεση στον ιστό δεν πιστεύω να γίνεται Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasak622002 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδιά βάψτε το μπλε και πεταξτετο στη θάλασσα :D.... ειναι ενα απο τα πιο άχρηστα κινητα... το εχω ενα χρονο και ανυπομονώ να ερθει η επιδότηση να το σουτάρω...! ποτε ξανα vodafone 360 κινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvangelis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά βάψτε το μπλε και πεταξτετο στη θάλασσα :D.... ειναι ενα απο τα πιο άχρηστα κινητα... το εχω ενα χρονο και ανυπομονώ να ερθει η επιδότηση να το σουτάρω...! ποτε ξανα vodafone 360 κινητα... Δεν έχεις και πολύ άδικο! Εδώ η ίδια η vodafone το κοστολογεί μεταχειρισμένο 42€. Πάντως αν τυχόν τα καταφέρουν τα αλάνια και βάλουν android που να δουλεύει κανονικά, τότε ξαφνικά θα πάρει αξία. Οπότε λίγο υπομονή πριν το ...... πετάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drak7family Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 μέσω του προγράμματος samsung pc studio μπορείς να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, αφού συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή σου πρώτα. για gps χωρίς σύνδεση στον ιστό δεν πιστεύω να γίνεται ετσι θα χασω καποια πραγματα ομως η οχι? δηλαδη επαφες φωτο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλημέρα σε όλους. Διαβάζω προσεκτικά τα post και τελικά δεν ξέρω πραγματικά τι θέλει ο καθένας μας, το ένα σέρνεται, το άλλο θα το σουτάρω, και αλλά πολλά τα οποία δεν θα έπρεπε να αναφερθούν. Αυτή η δυνατότητα κατασκευάστηκε για πραγματικές λύσεις και εδώ τα περισσότερα που διαβάζονται είναι ο κύριος αρνητισμός προς την εταιρία του 360, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ας δώσουμε λύσεις για να το κάνουμε καλύτερο. Προσωπικά τα κινητά είναι να εξυπηρετούν την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα πάνε να σταματήσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Κοίτα! Όταν βγήκε το τηλέφωνο κόστιζε 450 ευρώ και σου το πλάσαραν σαν smartphone. Κανένας δεν είπε πως το hardware είναι μάπα. Αντιθέτως!!!Αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά και βλέπεις πως το πιο smart που μπορεί να κάνει είναι το παιχνίδι angry birds, ε τότε είναι μάπα το καρπούζι. Για κινητό των 200 (και πολλά λέω) καλό είναι. Αλλά τι θα πεις σε αυτόν που το πλήρωσε 450? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Οσοι εχουν προβλημα με τα μηνυματα κυριως,μπορουν να καλεσουν τη vodafone για να κανουν την αναβαθμιση αν δεν την εχουν κανει.Εγω εχω το Μ1 και μου ελυσε το προβλημα. Οσο για την ποιοτητα του κινητου αυτου,σχετικα μ αυτα που λετε απο πανω να πω απλως οτι πηρα πριν απο καιρο το samsung galaxy 3 200€ και απλα δεν υπαρχει συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 χτες που ειχα παει καραισκακη ο διπλανος μου ειχε το Η1 και λεω τον καημενο και αυτος επεσε στην παγιδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts