Jump to content

tntslack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tntslack

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tntslack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να μου πιο ακριβός επεξεργαστή φορά το Gio? Γιατί έχω δει και με Arm v6 να γράφουν και με Arm 11 σε κάποια reviews... Ευχαριστώ!
  2. Στο σιτε που είδες, είναι για εμφάνιση μόνο και μόνο, το Android το κάνουν αλλού :) http://gitorious.org/h1droid/ Ασχολείται και ο moisesfco και άλλα παιδιά, από το http://www.limofans.com/ (Κινέζοι)
  3. Ωραίος φίλε! :) Μου γλίτωσες τον χρόνο :D Εγώ λέω να βάλω σε Android tar που έχει και το background όπως του Android.
  4. ναι έτσι είναι δυστυχώς. αλλά αν βάλεις το αρχείο zImage σε άλλο tar αρχείο τις αρεσκείας σου, πιστεύω θα δουλέψει, ακόμα δεν βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ.
  5. http://www.mediafire.com/?fkudymdqxnd Κατέβασε αυτό και ξανά δοκίμασε.
  6. Πια έκδοση χρησιμοποιείς? Την i6410 OdinMulti 091023?
  7. Η έκδοση είναι H2Mod, όπως το ανάφερα και πιο πάνω Λοιπόν, όπως όλα τα αρχεία που υπάρχουν για την αναβάθμιση, έτσι και στο overclock, δεν έχει οδηγίες, είναι το κλασικό .tar αρχείο, που το κάνεις αναβάθμιση μέσο Odin και μόνο το .tar επιλέγεις. Ο πυρήνας του overclock βρίσκετε στο αρχείο μέσα στο .tar με το όνομα zImage. Υπάρχει τρόπος βασικά, να μεταφέρεις το αρχείο αυτό και να το βάλεις σε άλλο .tar αρχείο αρεσκείας σου, απλός δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. GL :)
  8. όχι, το .tar αρχείο ειναι για το Η1 μόνο. Δεν έχει κάτι για Μ1.
  9. Χαιρετώ και πάλι το κόσμο του Η1/Μ1 . Έχετε ακουστά ή αν έχετε δοκιμάσει να κάνετε overclock το κινητό σας? Αν όχι, υπάρχει τρόπος. http://samsungi8320.wordpress.com/category/limo-rom/ Έχει δυο εκδόσεις, στα 800Mhz και στα 1000Mhz. Εγώ για την ασφάλεια μου, έβαλα το 800 και έχει απίστευτη διάφορα...:) Όποιος τολμά, ας δοκιμάσει, το έχω εδώ και 2 μέρες, και δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα. Η έκδοση είναι H2Mod. Για το Android info, βρίσκετε στην έκδοση v4 και από αρχές του μίνα, ακούστηκε ότι θα είναι σε πλήρεις λειτουργιά.
  10. Η φωτογραφία είναι crap, χωρισμένη στα δυο... δείτε στη μέση πως είναι :/
  11. http://samsungh1.foro.bz/go/aHR0cDovL3d3dy5tZ2xkLz9kPU9STE9CUElQ
  12. Samsung Bada Widgets on Samsung H1 :) http://samsungh1.foro.bz/aplicacoes-limo-widgets-samba-f8/samsung-bada-widgets-no-h1-t103.htm κάντε translate για αν διαβάσετε το περιεχόμενο.
  13. Σε μένα δουλεύει πάντως. Σε αυτό το σίτε http://www.k137.com/zhuti/ μπορείτε να βρείτε και άλλα skins, κάντε google translate όλοι την σελίδα, για να μπορέσετε να βρείτε το κλικ για να κατεβάσετε :D
  14. Κατέβασε το OdinMulti_091023. Ψάξε λίγο εδώ στο φόρουμ για την διαδικασία τα έχουμε πει όλα αυτά.
×
×
  • Create New...