eatmydust Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 το παραπανω προγραμμα ειναι το mozilla για iPhone; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 το παραπανω προγραμμα ειναι το mozilla για iPhone; Αν μιλάς για το δικό μου ποστ είναι εφαρμογή που μπορείς να κατεβάζεις από όπου θες. Δεν υπάρχει ff για iPhone Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Εκανα φορματ και εβαλα ξανα το Itunes. To εκανα sync το κινητο αλλα οχι και τα apps. Μου λεει οτι θα τα σβησει ολα στο Iphone και θα περασει του υπολογιστη (τιποτα δλδ). Πως γινεται να κανω backup τα apps? Ξερει κανεις καμια απαντηση; :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ξερει κανεις καμια απαντηση; :) Έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να κατεβασεις εκ νέου τις εφαρμογές από τον υπολογιστή. Όσες από αυτές είναι χρεωσιμες δεν θα σου ξαναπάρει χρήματα γιατί θα δεις πως από τον συγκεκριμένο λογαριασμό έχουν γίνει ήδη αγορά Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Αλλος τροπος δεν υπαρχει; Δηλάδη πρεπει μια μια να την κατεβασω; Εχω και το Navigon που ειναι απο αλλον λογαριασμο... :/ Τρεχα γυρευε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπερα και Χρονια Πολλα Να ρωτησω κατι αν γινεται? Εχω το Winterboard . Πως μπορω να βρω θεματα οχι απο Cydia και ποια ειναι η διαδρομη να το βαλω κατευθειαν Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Εγκατάσταση θεμάτων στο iPhone/iTouch με το WinterBoard Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά, Πέρασα στο iphone μου καμιά τετρακοσαριά mp3 αλλά η ταξινόμηση δεν γίνεται και πολύ σωστά προφανώς επειδή τα πεδία δεν είναι όλα συμπληρωμένα με τον ίδιο τρόμο (greeklish, κεφαλαία/μικρά κτλ). Υπάρχει κανένας τρόπος να επεξεργαστώ αυτά τα πεδία μέσω itunes ή κάπως αλλιώς; Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να σβήσουμε αρχεία που έχουν περαστεί μέσω itunes (τραγούδια, φωτογραφίες κτλ) κατευθείαν απο το κινητό. Η συσκευή μου είναι jailbroken και έχω και το ifile, υποθέτω οτι γίνεται απο εκεί αλλά δεν ξέρω την διαδρομή...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά, Πέρασα στο iphone μου καμιά τετρακοσαριά mp3 αλλά η ταξινόμηση δεν γίνεται και πολύ σωστά προφανώς επειδή τα πεδία δεν είναι όλα συμπληρωμένα με τον ίδιο τρόμο (greeklish, κεφαλαία/μικρά κτλ). Υπάρχει κανένας τρόπος να επεξεργαστώ αυτά τα πεδία μέσω itunes ή κάπως αλλιώς; Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να σβήσουμε αρχεία που έχουν περαστεί μέσω itunes (τραγούδια, φωτογραφίες κτλ) κατευθείαν απο το κινητό. Η συσκευή μου είναι jailbroken και έχω και το ifile, υποθέτω οτι γίνεται απο εκεί αλλά δεν ξέρω την διαδρομή...... Με τον ίδιο ''τρόμο'' δύσκολο :lol: Τα τραγούδια που περνάς, μπορείς να τα επεξεργαστείς.. Απλά από το itunes... Πήγαινε στη συγκεκριμένη playlist που έχεις επιλέξει για να περαστεί στο iphone σου.... κάνε κλικ σε ένα τραγούδι για να ''γίνει μπλε''. Μετά ξανά 1 μόνο κλικ π.χ. στο πεδίο artist και έτσι μπορείς να επεξεργαστείς όλα τα πεδία (album, name κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 χα....μην το γελάς πάντως....ήταν τρομακτικό πρόβλημα :) "Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να σβήσουμε αρχεία που έχουν περαστεί μέσω itunes (τραγούδια, φωτογραφίες κτλ) κατευθείαν απο το κινητό. Η συσκευή μου είναι jailbroken και έχω και το ifile, υποθέτω οτι γίνεται απο εκεί αλλά δεν ξέρω την διαδρομή......" για το παραπάνω καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 χα....μην το γελάς πάντως....ήταν τρομακτικό πρόβλημα :) "Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να σβήσουμε αρχεία που έχουν περαστεί μέσω itunes (τραγούδια, φωτογραφίες κτλ) κατευθείαν απο το κινητό. Η συσκευή μου είναι jailbroken και έχω και το ifile, υποθέτω οτι γίνεται απο εκεί αλλά δεν ξέρω την διαδρομή......" για το παραπάνω καμιά ιδέα? Στις φωτογραφίες όταν πατάς να τις δεις, δεν σου βγάζει έναν κάδο δεξιά κάτω?? Επίσης για εφαρμογές τις σβήνεις, αν πατήσεις παρατεταμένα το δάχτυλό σου πάνω τους, όταν αρχίσουν να ''τρέμουν''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 πως λεγεται η "σπασμενη" εφαρμογη που εχει σαν σημα της cosmote το λογοτυπο της cosmote; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 από το source ripdev πρέπει να εγκατασταθεί το logofix Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 από το source ripdev πρέπει να εγκατασταθεί το logofix καποιες περαιτερω πληροφοριες αν ειναι ευκολο; το source ripdev ειναι εφαρομγη που πρεπει να την εγκαταστησεις σε jailbroken συσκευη; το βρισκω μεσα απο το cydia; προφανως το logofix ειναι το προγραμμα που ζητησα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Στις φωτογραφίες όταν πατάς να τις δεις, δεν σου βγάζει έναν κάδο δεξιά κάτω?? Επίσης για εφαρμογές τις σβήνεις, αν πατήσεις παρατεταμένα το δάχτυλό σου πάνω τους, όταν αρχίσουν να ''τρέμουν''. Τον κάδο τον βγάζει μόνο στις φωτογραφίες που εχω τραβήξει με το κινητό, όσες έχω περάσει με το itunes μπορω να τις σβήσω μόνο απο το itunes.....απο το κινητό δεν γίνεται? (το ίδιο ισχύει και με τα τραγούδια)........ επίσης το κόλπο του itunes για την αλλαγή πεδίων στα τραγούδια δεν έπιασε, δεν με αφήνει να τα διαμορφώσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 εννοείς να φαίνεται το λογότυπο του παρόχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 καποιες περαιτερω πληροφοριες αν ειναι ευκολο; το source ripdev ειναι εφαρομγη που πρεπει να την εγκαταστησεις σε jailbroken συσκευη; το βρισκω μεσα απο το cydia; προφανως το logofix ειναι το προγραμμα που ζητησα. συγγνώμη μάλλον δεν ήμυον σαφής. Αφού κάνεις Jailbrake μέσα απο το cydia θα προσθέσεις το repo της ripdev (http://repository.ripdev.com/ ) και αφού το κάνεις αυτό,θα εγκαταστήσεις το logofix Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 το θεμα με την μπαταρια εχει παραγινει!! με το που εγραψε 100% το αφησα κανα 10λεπτο ακομα να φορτισει και το εβγαλα να το χρησιμοποιησω. πριν προλαβω να κανω κληση, επεσε στο 99%... :X:blink::cry::cry::cry::cry::cry: θελω ιδεες για το πως θα την στρωσω σωστα πριν να ειναι πολυ αργα..! :( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ρε ανθρωπε...10λεπτα δεν ειναι τιποτα...αστο καμια ωρα παραπανω..!!αλλα για να στρωσει η μπαταρια...πρεπει να το ξεφορτισεις και να το φορτωσεις απο το 0% 1-2 φορες..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Τον κάδο τον βγάζει μόνο στις φωτογραφίες που εχω τραβήξει με το κινητό, όσες έχω περάσει με το itunes μπορω να τις σβήσω μόνο απο το itunes.....απο το κινητό δεν γίνεται? (το ίδιο ισχύει και με τα τραγούδια)........ επίσης το κόλπο του itunes για την αλλαγή πεδίων στα τραγούδια δεν έπιασε, δεν με αφήνει να τα διαμορφώσω...... Για το πρώτο δεν ξέρω δυστυχώς τότε να σου πω :X Για το δεύτερο ... κάτι λάθος θα κάνεις.. Εμένα γιατί με αφήνει κανονικά?? 1 ώρα παιδευόμουν και το έκανα αυτό και στα 300 τραγούδια που έχω σε μία playlist που συνδέεται και με το iphone.. Κάνε πρώτα ένα κλικ μόνο στο τραγούδι μέχρι να γίνει μπλε η σειρά... Μετά ξανά 1 κλικ μόνο για να γράψεις αυτό που θες.. Το δεύτερο κλικ κάντο αρκετά αριστερά στο πεδίο αν αυτό είναι κενό.... Δοκίμασε ξανά.. δεν μπορεί.. Δοκίμασε και με άλλα τραγούδια όχι μόνο ένα.. Μήπως έτυχε να είναι προστατευμένο και δεν σε αφήνει (δεν ξέρω αν στα προστατευμένα δεν γίνεται κι όλας αυτό) εγώ σε όσα τραγούδια έκανα αυτή τη δουλειά, δεν είχα κανένα πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 παιδιά, θέλω να μου λύσετε την εξής απορία : κατέβασα στο pc ένα πρόγραμμα μέσω appulous και θέλω να το περάσω στο iphone μου. Σε ποιον φάκελο το βάζω ακριβώς για να το εμφανίσει στην λίστα του installous και να το εγκαταστήσω ; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπερα παιδια,εκανα update ενα iphone στην 3.1.2 και jb με το blackra1n και προσπαθησα να ριξω εφαρμογες απο το itunes αλλα ματεα!έκανε κανονικα sync αλλά δεν τις εμφανιζει στο iphone!Τι μπορει να φταιει?:mad: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ρε ανθρωπε...10λεπτα δεν ειναι τιποτα...αστο καμια ωρα παραπανω..!!αλλα για να στρωσει η μπαταρια...πρεπει να το ξεφορτισεις και να το φορτωσεις απο το 0% 1-2 φορες..!! οκ φιλε... δεν το ξερω γι αυτο ρωταω στο θεμα με τους αρχαριους! αν εσενα σου φαινεται βαρετη η ερωτηση ή αδιαφορη ή τοσο σπαστικη, τοτε μην απαντας καθολου. δεν τη θελω την απαντηση σου. παρολα αυτα ευχαριστω για το χρονο σου. τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο. σημερα παρατηρησα οτι το iphone δεν φορτιζει οντας απενεργοποιημενο. το ρωταω αυτο επειδη το απενεργοποιησα και οταν το εβαλα για φορτιση ενεργοποιηθηκε μονο του... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 οκ φιλε... δεν το ξερω γι αυτο ρωταω στο θεμα με τους αρχαριους! αν εσενα σου φαινεται βαρετη η ερωτηση ή αδιαφορη ή τοσο σπαστικη, τοτε μην απαντας καθολου. δεν τη θελω την απαντηση σου. παρολα αυτα ευχαριστω για το χρονο σου. τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο. σημερα παρατηρησα οτι το iphone δεν φορτιζει οντας απενεργοποιημενο. το ρωταω αυτο επειδη το απενεργοποιησα και οταν το εβαλα για φορτιση ενεργοποιηθηκε μονο του... Πράγματι, όταν είναι κλειστό και το βάλεις στη φόρτιση, ανοίγει μόνο του.. Για να το φορτίσεις κλειστό, απλά βάλ' το πρώτα στη φόρτιση και μετά κλείσ' το... Θα φορτίζει, αλλά δεν θα έχεις καμία ένδειξη όταν ολοκληρωθεί η φώρτιση.... ούτε καμία ένδειξη ότι φορτίζει.. Οπότε καλύτερα να το έχεις ανοιχτό... Έστω και σε flight mode για να φορτίζει πιο γρήγορα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 παιδιά, θέλω να μου λύσετε την εξής απορία : κατέβασα στο pc ένα πρόγραμμα μέσω appulous και θέλω να το περάσω στο iphone μου. Σε ποιον φάκελο το βάζω ακριβώς για να το εμφανίσει στην λίστα του installous και να το εγκαταστήσω ; όταν κατεβάζεις μια ipa στον υπολογιστή πρέπει να έχεις περασμένο στο κινητό το appsync απο cydia και έπειτα τις ipa τις περνάς κανονικά στο itunes Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts