alex61 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ναι παντού όπου και να είσαι.... Πως γίνεται το ζουμ? Πήγα να το δω στον γερμανό αλλά δεν το θυμόντουσαν πως γίνεται! Και δεν θέλω να έρθω καλά είμαι εδώ....:p ΧεΧεΧεΧεΧε. Σε περιμέέέέέέέέέένωωωωωωω!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πως γίνεται το ζουμ? Πήγα να το δω στον γερμανό αλλά δεν το θυμόντουσαν πως γίνεται! Και δεν θέλω να έρθω καλά είμαι εδώ....:p ΧεΧεΧεΧεΧε. Σε περιμέέέέέέέέέένωωωωωωω!!!!!!!!! Πατας λιγο ποιο πανω απο την καμερα και σου βγαζει διακοπτακι Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δεν ξέρω αν καταλάβατε καλά, αλλά ζουμ στα εικονίδια στην αρχική οθόνη θέλω να κάνω και γενικά σε όλες τις οθόνες, αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Και δεν θέλω να έρθω καλά είμαι εδώ....:p Δεν μιλάμε για το ζουμ της κάμερας....:p Πως γίνεται το ζουμ? Πήγα να το δω στον γερμανό αλλά δεν το θυμόντουσαν πως γίνεται! Θα στο πω στο ελληνικό μενού που σίγουρα θα έχει ο γερμανός.. Ρυθμίσεις/Γενικά/Προσβασιμότητα/Ζoom Με διπλό πάτημα στην οθόνη με τα 3 δάχτυλα, και μετά σέρνεις πάνω ή κάτω!! Και για στιγμιαίο zoom out πάλι 2πλο πάτημα πάντα με τα 3 δάχτυλα, Το ίδιο αν θες να σύρεις την εικόνα όσο είσαι zoom, πάντα με τα 3 δάχτυλα.. Κοινός του δάχτυλου το κάγκελο!! :p Edited September 23, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι με τα τρία δάκτυλα δεν ισχύει? Και πως γίνεται? Στο 3GS απλώς τα κτυπάς πάνω στην οθόνη (μου το έδειξε ένας μαθητής μου). Στο 4 πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι με τα τρία δάκτυλα δεν ισχύει? Και πως γίνεται? Στο 3GS απλώς τα κτυπάς πάνω στην οθόνη (μου το έδειξε ένας μαθητής μου). Στο 4 πως? Δες το πίσω μήνυμα σου έγραψα κι΄αλλά....;) Το ίδιο είναι δεν αλλάζει... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Thank's φίλε για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πώς κάνω το "Make my life easier" στο Cydia;;;:!: Κάποιος στα γρήγορα να μου απαντήσει παρακαλώ.....:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάποιος στα γρήγορα να μου απαντήσει παρακαλώ.....:rolleyes: Ανοίγεις το Cydia και στην αρχική σελίδα έχει σχετικό banner. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ανοίγεις το Cydia και στην αρχική σελίδα έχει σχετικό banner. ;) Αν δεν έχει το σχετικό banner γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Αν δεν έχει το σχετικό banner γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί να μην το έχει? Γίνεται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις κάποια στιγμή δώσει το ok από την συγκεκριμένη επιλογή. Αλλιώς μπορείς να σώσεις τα αρχεία SHSH manually χρησιμοποιώντας το Umbrella software. Υπάρχει και σχετικός οδηγός στο forum…. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γιατί να μην το έχει? Γίνεται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις κάποια στιγμή δώσει το ok από την συγκεκριμένη επιλογή. Αλλιώς μπορείς να σώσεις τα αρχεία SHSH manually χρησιμοποιώντας το Umbrella software. Υπάρχει και σχετικός οδηγός στο forum…. ;) Τελικά πρέπει να το είχα πατήσει κάποτε το εν λόγω πλήκτρο, όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone 3G new bootrom και το είχα κάνει jb με το blackra1n. Από δω και στο εξής δηλαδή θα αποθηκεύονται μόνα τους τα SHSH files για τις επόμενες εκδόσεις? Εάν ναι, τότε εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα διότι αυτά που μου έχει κρατήσει μέχρι στιγμής είναι για 3.1.2, 3.1.3, 4.0 και 4.0.1. Τα αρχεία για 4.0.2 και 4.1 γιατί δεν μου τα έχει κρατήσει?:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 καλημερα. αγορσασα το iphone 4 και το εκανα jb, απο εκει και περα του περνουσα προγραμματα μονο απο το instalus και δεν το ειχα κανει synq καθολου στον υπολογιστη για περιπου 3 εβδομαδες απο οταν το αγορασα.... τωρα θελω να το συνδεσω για προτη φορα στον υπολογιστη μου. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι να κανω ετσι ωστε κατα τον συχρονισμο να μην σβιστουν οι εφαρμογες που εχω περασει απο το instalous. υπαρχει τροπος? ευχαρηστω πολυ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μόλις συνδέσεις το iphone σου στο itunes, θα σου το εμφανίσει με το όνομά του στην αριστερή στήλη. Πατάς πάνω του δεξί κλικ και "transfer purchases". Έτσι θα σου μεταφέρει όλες τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου, εκτός από αυτές που έχεις από το cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 αυτο που λετε το push τι ειναι ?> Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) αυτο που λετε το push τι ειναι ?> Είναι αυτό που σε Ελληνική απόδοση θα το δεις ως "Γνωστοποιήσεις" (για εφαρμογές) και ως "Ώθηση" (για mail accounts). Όταν αυτές χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος ανάκλησης mail ή ειδοποιήσεων από εφαρμογές, η συσκευή διατηρεί συνεχώς ανοιχτή σύνδεση internet με τους γνωστούς ως "push notification servers" ώστε να είναι εφικτή η λήψη ειδοποιήσεων άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή. Για να διατηρείται όμως συνεχώς ανοιχτή μια socket σύνδεση του τηλεφώνου με αυτούς τους servers, απαιτείται η επίσης συνεχής χρήση του πομπού της συσκευής, της βαθμίδας δηλαδή που καταναλώνει περισσότερο ενέργεια από οποιαδήποτε άλλη, με αποτέλεσμα την εξασθένηση της μπαταρίας σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Απενεργοποιώντας αυτή τη δυνατότητα (push), χάνεται η αμεσότητα της λήψης για παράδειγμα των email την στιγμή που αυτά φτάνουν στο mail server, αλλά μπορεί αυτόματα να γίνεται μετάκλησή τους ανά συγκεκριμένα τακτά διαστήματα 15 ή περισσότερων δευτερολέπτων. Έτσι αντί η σύνδεση και συνεπώς ο ενεργοβόρος πομπός της συσκευής να είναι συνεχώς ενεργοποιημένα, χρησιμοποιούνται για ελάχιστο συγκριτικά χρονικό διάστημα και επιτυγχάνεται σημαντικότατη εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει ή και ξεπερνά υπό συνθήκες ακόμα και το 50%. Edited September 25, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Είναι αυτό που σε Ελληνική απόδοση θα το δεις ως "Γνωστοποιήσεις" (για εφαρμογές) και ως "Ώθηση" (για mail accounts). Όταν αυτές χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος ανάκλησης mail ή ειδοποιήσεων από εφαρμογές, η συσκευή διατηρεί συνεχώς ανοιχτή σύνδεση internet με τους γνωστούς ως "push notification servers" ώστε να είναι εφικτή η λήψη ειδοποιήσεων άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή. Για να διατηρείται όμως συνεχώς ανοιχτή μια socket σύνδεση του τηλεφώνου με αυτούς τους servers, απαιτείται η επίσης συνεχής χρήση του πομπού της συσκευής, της βαθμίδας δηλαδή που καταναλώνει περισσότερο ενέργεια από οποιαδήποτε άλλη, με αποτέλεσμα την εξασθένηση της μπαταρίας σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Απενεργοποιώντας αυτή τη δυνατότητα (push), χάνεται η αμεσότητα της λήψης για παράδειγμα των email την στιγμή που αυτά φτάνουν στο mail server, αλλά μπορεί αυτόματα να γίνεται μετάκλησή τους ανά συγκεκριμένα τακτά διαστήματα 15 ή περισσότερων δευτερολέπτων. Έτσι αντί η σύνδεση και συνεπώς ο ενεργοβόρος πομπός της συσκευής να είναι συνεχώς ενεργοποιημένα, χρησιμοποιούνται για ελάχιστο συγκριτικά χρονικό διάστημα και επιτυγχάνεται σημαντικότατη εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει ή και ξεπερνά υπό συνθήκες ακόμα και το 50%. χα χα ευχαριστω για τιν μεγααααααααλη περιγραφη αλλα δεν χριαζοτανε τοσο πολυ :D.. μαιλ δεν εχω ανοιχτα... μονο κλισεις κ σμσ αρα δεν χαλαει πλ μπαταρια ε? :D αλλα μου διχνει update apo appstore k installus χαλαει και απο εκει ? και δεν βαριεσαι πες πος βγενει ::D thnx Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 χα χα ευχαριστω για τιν μεγααααααααλη περιγραφη αλλα δεν χριαζοτανε τοσο πολυ :D.. μαιλ δεν εχω ανοιχτα... μονο κλισεις κ σμσ αρα δεν χαλαει πλ μπαταρια ε? :D αλλα μου διχνει update apo appstore k installus χαλαει και απο εκει ? και δεν βαριεσαι πες πος βγενει ::D thnx Απλά απενεργοποιείς την επιλογή "Γνωστοποιήσεις" στις ρυθμίσεις της συσκευής. Επιπλέον και μόνον εφόσον έχεις mail accounts απενεργοποιείς και το "Ώθηση" στις "Ρυθμίσεις - Mail - Νέα Δεδομένα" ενεργοποιώντας αντίστοιχα την "Μετάκληση" και ρυθμίζοντας τον χρόνο που αυτή πραγματοποιείται π.χ. στα 15". Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Απλά απενεργοποιείς την επιλογή "Γνωστοποιήσεις" στις ρυθμίσεις της συσκευής. Επιπλέον και μόνον εφόσον έχεις mail accounts απενεργοποιείς και το "Ώθηση" στις "Ρυθμίσεις - Mail - Νέα Δεδομένα" ενεργοποιώντας αντίστοιχα την "Μετάκληση" και ρυθμίζοντας τον χρόνο που αυτή πραγματοποιείται π.χ. στα 15". οκ μαν , τα σμσ και της αναπαντητες τις βγαζει κανονικα ετσ? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 οκ μαν , τα σμσ και της αναπαντητες τις βγαζει κανονικα ετσ? Ναι κανένα πρόβλημα. Αυτά δεν έχουν σχέση με τα push notifications. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 thnx... κατι last που μπορει να μου χαλαει τιν μπαταρια . οταν δεν εχω ανοιχτο wifi μου διχνει εκει στιν θεση του σηματος του wifi ενα Ε ι ενα κυκλο.. τι ειναι αυτα? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 thnx... κατι last που μπορει να μου χαλαει τιν μπαταρια . οταν δεν εχω ανοιχτο wifi μου διχνει εκει στιν θεση του σηματος του wifi ενα Ε ι ενα κυκλο.. τι ειναι αυτα? Δεν έχουν σχέση. Αυτά τα σύμβολα απλά δείχνουν το προτόκολο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είναι ενεργό κάθε στιγμή (κύκλος:GPRS, E:EDGE,3G). Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 χμ.... το gprs γιατι το ανοιγει χωρις να κανει κατι ? με χρεωνει ? και το Ε το 3g το εχω βγαλει:P να κανω βγαλω κατι για το GPRΣ να μιν με χρεωνει ? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Όχι μην ανησυχείς δε σε χρεώνει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 χμ.... το gprs γιατι το ανοιγει χωρις να κανει κατι ? με χρεωνει ? και το Ε το 3g το εχω βγαλει:P να κανω βγαλω κατι για το GPRΣ να μιν με χρεωνει ? Ποια έκοδση iOS έχεις στο κινητό σου; Φυσικά και μπορεί να σε χρεώνει αν έχεις ανοιχτό το GPRS ανεξάρτητα αν έχεις απενεργοποιημένο το 3G. Το μόνο που αλλάζει απενεργοποιώντας το 3G είναι η ταχύτητα λήψης δεδομένων που κάνει το iPhone σου♠ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts