Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Κ εγώ δεν έχω ιδεά αν πιάνει 3G στο σπίτι μου.Θα το μάθω βέβαια αύριο που θα το πάρω επιτέλους το πολυπόθητο! Μεγεια σου :) Πριν επιλέξεις πάντως πάροχο θα μπορούσες να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που θες και να σου πει συγκεκριμένα στην οδό που είσαι τι κάλυψη έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μεγεια σου :) Πριν επιλέξεις πάντως πάροχο θα μπορούσες να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που θες και να σου πει συγκεκριμένα στην οδό που είσαι τι κάλυψη έχεις Τον πάροχο τον έχω ήδη επιλέξει είμαι χρόνια στην cosmote.Θα το ρωτήσω αν είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Όσοι δεν έχετε καλό σήμα 3g στην περιοχή σας δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον opera mini που κυκλοφόρησε σήμερα στο Appstore και είναι δωρεάν. Υπόσχεται μεγάλη αύξηση στην ταχύτητα με την οποία εμφανίζονται οι σελίδες κυρίως σε περιβάλλοντα με χαμηλό η καθόλου σήμα 3g. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ποια είναι η ένδειξη 3G ??Είναι μήπως η κουκίδα δίπλα από το σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Γράφει "3G" πάνω αριστερά. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Γράφει "3G" πάνω αριστερά. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση...τότε δεν μου έχει ενεργοποιηθεί το 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να βλεπω ενα custom mail που εχω στο iphone?Μονο το SMTP δεν πρεπει να αλλαξω?Εχω συνδεση Cosmote EDIT:Εχω δωκιμασει το mail.mycosmos.gr αλλα δεν... Edited April 14, 2010 by rallyman Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Το έχω μόνο λίγες ώρες και το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι ότι είναι πάρα πολύ εύχρηστο και δεν το περίμενα!Το πληκτρολόγιο αν και touch είναι καλύτερο από όλα τα άλλα κινητά που είχα .Είναι πολύ γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση...τότε δεν μου έχει ενεργοποιηθεί το 3G! Αποκλείεται.. Όταν το συνδέσεις με το iTunes θα λάβεις και τις ρυθμίσεις.. Το κυκλάκι είναι το GPRS.. Στα settings > general > network έχει το Enable 3G στο ΟΝ? Έλεγξέ το κι απο κεί.. Και αν είναι έτσι τότε σίγουρα δεν έχει 3G η περιοχή σου.. αν και για καλό και για κακό ρώτα και στην εξυπηρέτηση να σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Αποκλείεται.. Όταν το συνδέσεις με το iTunes θα λάβεις και τις ρυθμίσεις.. Το κυκλάκι είναι το GPRS.. Στα settings > general > network έχει το Enable 3G στο ΟΝ? Έλεγξέ το κι απο κεί.. Και αν είναι έτσι τότε σίγουρα δεν έχει 3G η περιοχή σου.. αν και για καλό και για κακό ρώτα και στην εξυπηρέτηση να σου πουν. Επειδή σήμερα έκανα ανανέωση του προγραμματός μου και δεν μου έχει έρθει ακόμη μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε γι'αυτό το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Επειδή σήμερα έκανα ανανέωση του προγραμματός μου και δεν μου έχει έρθει ακόμη μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε γι'αυτό το λέω. Περίμενε τότε να δεις.. Πάρε και στο 13830 καλύτερα να ρωτήσεις αν είναι ενεργοποιημένο και από αυτούς το 3G στη γραμμή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Στις σπασμένες εφαρμογές το λογικό είναι να μη γίνονται αναβαθμίσεις μέσω appstore οκ; Στο Navigon όμως είδα ότι ενώ το έχω «αγοράσει» από αλλού, μου δείχνει διαθέσιμη αναβάθμιση και μάλιστα το λέει για free στο appstore. Να ρισκάρω την free αναβάθμιση ή μήπως θα χρεώσει χωρίς να το πάρω χαμπάρι; Σε σας το ίδιο συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Στις σπασμένες εφαρμογές το λογικό είναι να μη γίνονται αναβαθμίσεις μέσω appstore οκ; Στο Navigon όμως είδα ότι ενώ το έχω «αγοράσει» από αλλού, μου δείχνει διαθέσιμη αναβάθμιση και μάλιστα το λέει για free στο appstore. Να ρισκάρω την free αναβάθμιση ή μήπως θα χρεώσει χωρίς να το πάρω χαμπάρι; Σε σας το ίδιο συμβαίνει; Λέει free αλλά το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσει να την αγοράσεις από την στιγμή που δεν είναι όντως αγορασμένη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Λέει free αλλά το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσει να την αγοράσεις από την στιγμή που δεν είναι όντως αγορασμένη. Άρα δεν αναβαθμίζω. :p Και πώς φεύγει το κόκκινο νουμεράκι ψηλά στο εικονίδιο του AppStore που μου υπενθυμίζει την αναβάθμιση; Θα το έχω συνέχεια εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Δυστηχώς... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να βλεπω ενα custom mail που εχω στο iphone?Μονο το SMTP δεν πρεπει να αλλαξω?Εχω συνδεση Cosmote EDIT:Εχω δωκιμασει το mail.mycosmos.gr αλλα δεν... Κανενας που να ξερει?:( Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Περίμενε τότε να δεις.. Πάρε και στο 13830 καλύτερα να ρωτήσεις αν είναι ενεργοποιημένο και από αυτούς το 3G στη γραμμή σου. Τελικά ενεργοποιήθηκε το 3G απλά δεν έχει σήμα στο σπίτι μου, το οποίο δεν με απασχολεί και πολύ γιατί έχω το wi-fi.Το ερώτημα τώρα είναι ποιο από τα δύο "τρώει" πιο πολύ μπαταρία το wi-fi το 3G?Ήξερα ότι είναι απογοτευτική η διάρκεια της μπαταρίας αλλά όχι κ έτσι...έλεγε 100 ώρες αναμονής και είμαι στις 23 και στο 16%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Τελικά ενεργοποιήθηκε το 3G απλά δεν έχει σήμα στο σπίτι μου, το οποίο δεν με απασχολεί και πολύ γιατί έχω το wi-fi.Το ερώτημα τώρα είναι ποιο από τα δύο "τρώει" πιο πολύ μπαταρία το wi-fi το 3G?Ήξερα ότι είναι απογοτευτική η διάρκεια της μπαταρίας αλλά όχι κ έτσι...έλεγε 100 ώρες αναμονής και είμαι στις 23 και στο 16%. Χρόνος αναμονής εννοεί πόσο αντέχει το κινητό όταν είναι σε κατάσταση αναμονής δηλαδή όταν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) καλησπερα...υπαρχει τροπος για σωσιμο των sms poy εχουμε?αλλο προγραμμα για συγχρονισμο υπαρχει? επισης παρατηρω οτι ο συγχρονισμος με το outlook δεν εμφανιζει ολα τα τηλεφωνα και δεν κανει καθολου συγχρονισμο με το ημερολογιο.. καμια ιδεα? ευχαριστω ιδιαιτερα Edited April 16, 2010 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Τελικά ενεργοποιήθηκε το 3G απλά δεν έχει σήμα στο σπίτι μου, το οποίο δεν με απασχολεί και πολύ γιατί έχω το wi-fi.Το ερώτημα τώρα είναι ποιο από τα δύο "τρώει" πιο πολύ μπαταρία το wi-fi το 3G?Ήξερα ότι είναι απογοτευτική η διάρκεια της μπαταρίας αλλά όχι κ έτσι...έλεγε 100 ώρες αναμονής και είμαι στις 23 και στο 16%. Το 3G τρωέι πολλή περισσότερη μπαταρία από το wifi. Διπλάσια σχεδόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 καλησπερα...υπαρχει τροπος για σωσιμο των sms poy εχουμε?αλλο προγραμμα για συγχρονισμο υπαρχει? επισης παρατηρω οτι ο συγχρονισμος με το outlook δεν εμφανιζει ολα τα τηλεφωνα και δεν κανει καθολου συγχρονισμο με το ημερολογιο.. καμια ιδεα? ευχαριστω ιδιαιτερα Άλλο πρόγραμμα για συγχρονισμό του iPhone δεν υπάρχει. Τα sms τα κρατάς μέσω backup από το iTunes. Για να σου περάσει τα ημερολόγια από το Outlook θα πρέπει να έχεις τσεκάρει την αντίστοιχη επιλογή στο Itunes, στην καρτέλα Info. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Άλλο πρόγραμμα για συγχρονισμό του iPhone δεν υπάρχει. Τα sms τα κρατάς μέσω backup από το iTunes. Για να σου περάσει τα ημερολόγια από το Outlook θα πρέπει να έχεις τσεκάρει την αντίστοιχη επιλογή στο Itunes, στην καρτέλα Info. ευχαριστω για την απαντηση μολις ειδα οτι τα ειχε περασει σε αλλη καρτελα του Outlook ..οποτε οκ το προβλημα ομως με τις επαφες παραμενει..δε τις σωζει ολες...καμια ιδεα? και η επιλογη για backup απο itunes ποια ειναι? χιλια ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο εξτρα πρόγραμμα που να μετράει τα γράμματα στα sms όπως κάνουν πλέον τα περισσότερα Νοκια. Πολλές φορές για 1-2 γράμματα χρεώνομαι για 2 μηνύματα και είναι λίγο παράλογο αυτό. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να διαγράψω εικόνες απο το κινητό τις οποίες έχω βάλει απο τον υπολογιστή. Εικόνες που έχω τραβήξει με το τηλέφωνο μου βγάζει την επιλογή διαγραφής ενώ στις άλλες δεν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να διαγράψω εικόνες απο το κινητό τις οποίες έχω βάλει απο τον υπολογιστή. Εικόνες που έχω τραβήξει με το τηλέφωνο μου βγάζει την επιλογή διαγραφής ενώ στις άλλες δεν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα Αν κατάλαβα καλά, έχεις συγχρονίσει κάποιες εικόνες που υπάρχουν στον υπολογιστή σου με το τηλέφωνο. Αν είναι έτσι τότε απλώς διακόπτεις το συγχρονισμό (από το iTunes) και θα φύγουν από το τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο εξτρα πρόγραμμα που να μετράει τα γράμματα στα sms όπως κάνουν πλέον τα περισσότερα Νοκια. Πολλές φορές για 1-2 γράμματα χρεώνομαι για 2 μηνύματα και είναι λίγο παράλογο αυτό. Πολλά τηλέφωνα το κάνουν το iPhone δυστυχώς όχι πράγμα που αλλάζει στην νέα έκδοση του λειτουργικού 4.0 που θα είναι διαθέσιμη δωρεάν τον Ιούνιο. Στο μεταξύ υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν αλλά απαιτείται jailbreak του τηλεφώνου και αν δεν είσαι εξοικειωμένος με το θέμα δε θα σου συνιστούσα αυτή τη στιγμή να μπλέξεις με αυτή την ιστορία εν όψει και του νέου λειτουργικού. Edited April 18, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts