Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μου ειναι jb με blackra1n. Αρα αν κατάλαβα καλα, αμα βαλω το sbsettings η bosspreffs και απενεργοποιήσω το EDGE ειμαι καλυμμένος.

Να υποθέσω οτι το cydia τα εχει η μηπως χρειάζεται να προσθέσω καποιο repo? (δεν εχω wi-fi στο γραφείο και να μην ρωταω τελευαια στιγμη.)

ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς ενός υπομενού ; Από ιστοσελίδα;:confused:

πχ settings >> general >>network > enable 3G

Το τελευταίο να βγεί στο αρχικό μενού για να το βρισκω πιο ευκολα χωρίς να κανω ολη τη διαδρομή.

πχ settings >> general >>network > enable 3G

Το τελευταίο να βγεί στο αρχικό μενού για να το βρισκω πιο ευκολα χωρίς να κανω ολη τη διαδρομή.

Τέτοιου είδους επιλογές αν θυμάμαι καλά τις έχει μόνο ο δρόμος του JB με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις αρκετές ρυθμίσεις με μια δυο κινήσεις :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Το κινητό μου ειναι jb με blackra1n. Αρα αν κατάλαβα καλα, αμα βαλω το sbsettings η bosspreffs και απενεργοποιήσω το EDGE ειμαι καλυμμένος.

Να υποθέσω οτι το cydia τα εχει η μηπως χρειάζεται να προσθέσω καποιο repo? (δεν εχω wi-fi στο γραφείο και να μην ρωταω τελευαια στιγμη.)

ευχαριστώ πολύ.

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες (έχω κόψει εδώ και καιρό to jb) πρέπει να υπάρχει στα προεγκατεστημένα repos του cydia.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Τέτοιου είδους επιλογές αν θυμάμαι καλά τις έχει μόνο ο δρόμος του JB με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις αρκετές ρυθμίσεις με μια δυο κινήσεις :confused:

Πώς περνάς μουσική στο iPhone?? :blink::blink: Aπό το iTunes απλά και μετά κάνεις sync.. Αν κατάλαβα σωστά... :O

Ναι και εγώ έτσι πίστευα αλλά όταν πήγα να το κάνω μου έγραψε μήνυμα ότι θα σβηστούν ότι έχει μέσα και θα περάσει την μουσική από τη νέα library.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ναι και εγώ έτσι πίστευα αλλά όταν πήγα να το κάνω μου έγραψε μήνυμα ότι θα σβηστούν ότι έχει μέσα και θα περάσει την μουσική από τη νέα library.

Άρα εννοείς ότι απλά άλλαξες pc ή οτι το πήρες μεταχειρισμένο με μουσική που θέλεις να κρατήσεις? Sorry αλλα δεν κατάλαβα καλά.. :confused:

Άρα εννοείς ότι απλά άλλαξες pc ή οτι το πήρες μεταχειρισμένο με μουσική που θέλεις να κρατήσεις? Sorry αλλα δεν κατάλαβα καλά.. :confused:

Όχι καινούριο είναι και πρώτη φορά θα βάλω μουσική. Έχω 2 pc. Παίζει ρόλο σε ποιο πρωτοσυνδέθηκα?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Όχι καινούριο είναι και πρώτη φορά θα βάλω μουσική. Έχω 2 pc. Παίζει ρόλο σε ποιο πρωτοσυνδέθηκα?

Ναι.. Αλλα αφού δεν έχεις καθόλου μουσική τι σε πειράζει.. Δεν υπάρχει κάτι που θα σβηστεί αν δεν έχεις τίποτα μέσα.. ( το ίδιο ισχύει και για τα apps) Έχε 1 pc για αυτήν την δουλειά.. Δεν γίνεται και με τα 2.. ειναι δύσκολο και μπορει να γίνει κανένα λάθος και να τα χάσεις μετά..

Ναι.. Αλλα αφού δεν έχεις καθόλου μουσική τι σε πειράζει.. Δεν υπάρχει κάτι που θα σβηστεί αν δεν έχεις τίποτα μέσα.. ( το ίδιο ισχύει και για τα apps) Έχε 1 pc για αυτήν την δουλειά.. Δεν γίνεται και με τα 2.. ειναι δύσκολο και μπορει να γίνει κανένα λάθος και να τα χάσεις μετά..

Ok. Κοίτα το μήνυμα που μου βγάζει. "Το itunes είναι συνδεδεμένο με άλλη itunes library. Θέλεις να διαγράψεις αυτό το iphone και να το συγχρονίσεις με αυτή την itunes library??? 1 iphone μπορεί να συγχρονιστεί μόνο με 1 itunes library. Διαγράφοντας και συγχρονίζοντας αντικαθιστά τα περιεχόμενα αυτού του iphone με τα περιεχόμενα αυτής της itunes library." Εγώ στο iphone έχω επαφές, apps κτλ. Θα σβηστούν όλα αν προχωρήσω??

Ok. Κοίτα το μήνυμα που μου βγάζει. "Το itunes είναι συνδεδεμένο με άλλη itunes library. Θέλεις να διαγράψεις αυτό το iphone και να το συγχρονίσεις με αυτή την itunes library??? 1 iphone μπορεί να συγχρονιστεί μόνο με 1 itunes library. Διαγράφοντας και συγχρονίζοντας αντικαθιστά τα περιεχόμενα αυτού του iphone με τα περιεχόμενα αυτής της itunes library." Εγώ στο iphone έχω επαφές, apps κτλ. Θα σβηστούν όλα αν προχωρήσω??

Από δικό μου συγχρονισμό όταν είχα κάνει το δικό μου και της συζύγου μου είχα φροντίσει πρώτα να κάνω ένα backup και μετά να προβώ σε διαγραφή για να μπορούμε και από κοινού φυσικά να έχουμε ίδιες εφαρμογές :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Από δικό μου συγχρονισμό όταν είχα κάνει το δικό μου και της συζύγου μου είχα φροντίσει πρώτα να κάνω ένα backup και μετά να προβώ σε διαγραφή για να μπορούμε και από κοινού φυσικά να έχουμε ίδιες εφαρμογές :rolleyes:

Για να κάνω backup πως το κάνω?? Και όταν πάω να περάσω τις επαφές μου στο outlook μου γράφει merge info or replace info ?? Τί επιλέγω. ( Το user account μου είναι άδειο όλες οι επαφές μου είναι στο τηλ. δεν έχω κάνει backup.

Για να κάνω backup πως το κάνω?? Και όταν πάω να περάσω τις επαφές μου στο outlook μου γράφει merge info or replace info ?? Τί επιλέγω. ( Το user account μου είναι άδειο όλες οι επαφές μου είναι στο τηλ. δεν έχω κάνει backup.

Eμένα πάντως κάνει back up αυτόματα κάθε φορά που κάνω sync με το iTunes και αν επιλέξω restore , μου έχει και την επιλογή restore to a back up (κάτι τέτοιο :O )

όπως έγραψε και ο Alex, αν δεν έχεις αλλάξει κάτι στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του itunes το backup γίνεται αυτόματα κάθε φορά που συνδέεις το τηλέφωνο μέσω USB με το iTunes.

Στις επαφές η επιλογή merge θα "παντρέψει" όσες επαφές έχεις στο outlook με το address book. Από εκεί και πέρα όταν και όπου περνάς μια επαφή (outlook ή address book) την επόμενη φορά που θα συνδεθεί το τηλέφωνο με το iTunes οι επαφές θα συγχρονιστούν και στα 2 σημεία (μπορεί να γίνει και over the air αλλά αυτό απαιτεί Mobile Me account, υπάρχουν και άλλες λύσεις - π.χ. Google αλλά αναλόγως τι ακριβώς ανάγκες έχεις αυτές οι λύσεις μπορεί να είναι πιο περίπλοκες).

Γεια σας παιδια.

Μολις παρελαβα το iphone απο τη vodafone. Μου το ενεργοποιησαν απο το καταστημα. Ετσι γινεται παντα ή επρεπε να το ενεργοποιησω εγω?

Γιατι το κανουν αυτο? κρατανε καποια στοιχεια απο το κινητο μας μηπως

οπως το επεξεργαζομουν λιγο εχθες κατι εκανα κατα λαθος μαλλον στην οθονη αφης και ''ετρεμαν΄'' ολα τα εικονιδια.Πατησα το κουμπι και ηρεμησαν...χαχαχαχα

αλλα κατα παραδοξο τροπο ενα εικονιδιο μεταφερθηκε σε αλλη σελιδα μονο του. ενω στην πρωτη σελιδα εμεινε ενα κενο.

Πως εγινε αυτο ?

υπαρχει τροπος να μεταφερονται τα εικονιδια-apps?

και αν ναι πως?

Γεια σας παιδια.

Μολις παρελαβα το iphone απο τη vodafone. Μου το ενεργοποιησαν απο το καταστημα. Ετσι γινεται παντα ή επρεπε να το ενεργοποιησω εγω?

οπως το επεξεργαζομουν λιγο εχθες κατι εκανα κατα λαθος μαλλον στην οθονη αφης και ''ετρεμαν΄'' ολα τα εικονιδια.Πατησα το κουμπι και ηρεμησαν...χαχαχαχα

αλλα κατα παραδοξο τροπο ενα εικονιδιο μεταφερθηκε σε αλλη σελιδα μονο του. ενω στην πρωτη σελιδα εμεινε ενα κενο.

Πως εγινε αυτο ?

και αν ναι πως?

αν πατησεις παρατεταμενα πανω σε ενα εικονιδιο τοτε αρχιζουν και τρεμουν. Εκει μπορεις να τα μετακινησεις οπου θες εσυ. Μετα πατα το Home button και σταματανε.

ευχαριστω πολυ.τοσο ευκολο αλλα και πολυ δυσκολο αμα δεν το ξερεις.

μηπως ξερετε παιδια αν ο φορτιστης του i phone που στην ουσια εχει υποδοχη usb,φορτιζει και συσκευες που φορτιζονται στο pc.Οπως mp3 players? ξερει κανεις ή εχει δοκιμασει?

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Χθες για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και μετά που αγόρασα το iphone, αυτό «με κρέμασε» και έκανε από μόνο του επανεκκίνηση με τα γνωστά συνεπακόλουθα αφού έχω κάνει jailbreak... Υπολογιστή έτυχε να μην έχω κοντά μου, οπότε έμεινα για 24ώρες χωρίς κινητό και χωρίς ίντερνετ. :shock: Είναι σπαστικό αυτό... Ακόμα να έρθει νέα version για jailbreak; :cry:

Χθες για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και μετά που αγόρασα το iphone, αυτό «με κρέμασε» και έκανε από μόνο του επανεκκίνηση με τα γνωστά συνεπακόλουθα αφού έχω κάνει jailbreak... Υπολογιστή έτυχε να μην έχω κοντά μου, οπότε έμεινα για 24ώρες χωρίς κινητό και χωρίς ίντερνετ. :shock: Είναι σπαστικό αυτό... Ακόμα να έρθει νέα version για jailbreak; :cry:

Δεν θα βγει.. Θα βγει με τη νέα έκδοση για όλους λογικά όποτε αυτή βγει :happy:

Γεια σας παιδια.

Πως εγινε αυτο ?

και αν ναι πως?

Όχι , εγώ μόνος μου το ενεργοποίησα από το pc μου.. Αυτό το κάνους μόνο σε κάτι γκόμενες που το παίρνουν για ''μούρη'' το iPhone και απλά δεν έχουν ιδέα :p

μηπως ξερετε παιδια αν ο φορτιστης του i phone που στην ουσια εχει υποδοχη usb,φορτιζει και συσκευες που φορτιζονται στο pc.Οπως mp3 players? ξερει κανεις ή εχει δοκιμασει?

Προσωπικά, το έχω χρησιμοποιήσει σ' αρκετές άλλες συσκευές (από πλοηγό μέχρι εξωτερικό δίσκο που χρειάζεται USB τροφοδοσία), χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα...

Βασίλης

Γεια σας παιδια.

Πως εγινε αυτο ?

και αν ναι πως?

Όταν κρατήσεις παρατεταμένα πατημένο ένα εικονίδιο οποιασδήποτε εφαρμογής αρχίζει το "φαινόμενο" που παρατήρησες και τότε μπορείς να "σύρεις" εφαρμογές από μια θέση σε άλλη θέση στην ίδια ή και άλλη σελίδα όπως επίσης και στο dock. Επίσης, μπορείς να απεγκαταστήσεις / διαγράψεις μια εφαρμογή πατώντας στο (Χ) που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία κάθε εγκατεστημένης εφαρμογής (δεν εμφανίζεται για τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που έρχονται μαζί με το λειτουργικό). Όταν τελειώσεις πατάς το Home button και σταματάς αυτό το mode.

Καλησπέρα! Ποια εφαρμογή είναι καλή για Mac για μετατροπή video σε μορφή που να τα παίζει το iPhone αλλά όμως να ενσωματώνει και τους υπότιτλους?Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Ποια εφαρμογή είναι καλή για Mac για μετατροπή video σε μορφή που να τα παίζει το iPhone αλλά όμως να ενσωματώνει και τους υπότιτλους?Ευχαριστώ!

Quicktime (που έρχεται με το λειτουργικό) + Perian (δωρεάν) ;)

Είμαι σε φάση να αγοράσω το iPhone 3GS. Πώς μπορώ να ελένξω χωρίς υπολογιστή αν φοράει την αναβαθμισμένη bootrom ή όχι? Πάνω στο κουτί μήπως με κάποιο τρόπο να αναγράφει την ημερομηνία παραγωγής? Απο πότε και μετά έχουν την νέα bootrom?

Γεια σας παιδια.

Γιατι το κανουν αυτο? κρατανε καποια στοιχεια απο το κινητο μας μηπως οπως το επεξεργαζομουν λιγο εχθες κατι εκανα κατα λαθος μαλλον στην οθονη αφης και ''ετρεμαν΄'' ολα τα εικονιδια.Πατησα το κουμπι και ηρεμησαν...χαχαχαχα

Πως εγινε αυτο ?

και αν ναι πως?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό :wacko: , σαφώς και μόνος σου το ενεργοποιείς.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το ανοίξουν και να κάνουν κάτι τέτοιο.

*για τα υπόλοιπα τα έχει καλύψει πλήρες ο kkalog νωρίτερα :rolleyes:

• The topic was unpinned