soublaki-3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πώς να το μετρήσω ρε συ; Που να βρω τέτοια ακρίβεια με το χάρακα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 φιλε τρολαρεις τρελα κατσε και περιμενε να στο μετρησει το myphone και μη κανεις τιποτα μονος σου αντε γεια και μη ξεχασεις να ανοιξεις θεμα για το ποτε θα ανασανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 φιλε τρολαρεις τρελα κατσε και περιμενε να στο μετρησει το myphone και μη κανεις τιποτα μονος σου αντε γεια και μη ξεχασεις να ανοιξεις θεμα για το ποτε θα ανασανεις Ρε φίλε, κάθε site λέμε γράφει διαφορετική διάσταση, ακόμα και να το μετρήσω νομίζεις θα έχει την ακρίβεια που έχουν τα εργοστάσια; :rolleyes: Οσο για το άλλο, μπορείς να το ανοίξεις εσύ. ;) Λες θήκη 11 σε κινητό 11 είναι μικρή. Πες μας πόσο πρέπει να έχει για να ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Εγώ στην επίσημη σελίδα βλέπω 110*58 και στο gsmarena 110 x 58 x 12.6 mm. http://www.alcatelonetouch.com/products/smartphones/ot-890.html http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_890-3793.php To 10.1 x 6.0 που έχεις δει προφανώς είναι λάθος, γιατί αν προσέξεις στην εικόνα που γράφει τις διαστάσεις, έχουν βάλει διαφορετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ευχαριστώ navi55. Έστω ότι η σωστή διάσταση είναι αυτή, 11 x 6.5 είναι ΟΚ ή πρέπει να επιλέξω κάποια άλλη διάσταση; Συνήθισα με τη Samsung που μου έκανε δώρο τις θήκες και δεν ψαχνόμουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Σκεφτομαι να παρω αυτη την διαφανη προσοψη για το κινητο μου(995), ωστε πρακτικα να μπορω να το χρησιμοποιω και να προστατευεται συγχρονως. Εχετε δοκιμασει ποτε αυτον το τυπο θηκης? Επειδη απ οτι διαβασα λεει ενσωματωνεται πανω στο κινητο και εφαρμοζει απολυτα πανω του, φοβαμαι μην χαρακωνεται κιολας το κινητο απο αυτη την πλαστικη προσοψη. Να και μια εικονα περι τινως προκειται,,http://www.ecaseshop.com/images/s10065.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εφαρμόζουν πολύ καλά τέτοιες θήκες, αλλά εμένα προσωπικά δεν με βολεύουν, δεν θα τις έλεγα και τόσο άνετες στην χρήση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Για το Samsung Wave παιδιά ξέρετε τι κυκλοφορεί? Κανά site έγκυρο υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Τσεκαρε στο ebay! Αρκετη ποικιλια για ολα τα γουστα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ηρθε σήμερα η θήκη, χωράει ίσα-ίσα. Τέλεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Βρήκα αυτό σήμερα στο groupon. Η προσφορά ισχύει μέχρι απόψε το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδιά καλησπέρα!τι γνώμη έχετε για τις nillkin θήκες; ειναι καλές η δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά; σε τι υστερούν απο τις σιλικονένιες; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Αν δεν κανω λαθος nillkin ειναι η εταιρια. Δεν δειχνεις μια το προιον που σε ενδιαφερει για να δουμε να σου πουμε διαφορα απο σιλικονης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παράδειγμα: αυτή σε τι υστερεί απο την nillkin και έχει και τοσο ''τρελή'' διαφορά στην τιμή;; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) H nilkin έχει δώρο και μεμβράνη και είναι και θέμα εταιρίας-μάρκας. Η φωτογραφία της 1ης δεν μου δίνει να καταλάβω αν είναι από σιλικόνη ή όχι... Οι σιλικονούχες είναι πιο καλές σε προστασία από πτώση μιας και απορροφάνε την σύγκρουση αλλά είναι πιο παχιές και "κολλάνε" στα ρούχα, στην τσέπη π.χ. Οι θήκες από πολυκαρβονικό υλικό είναι πιο λεπτές και δεν "κολλάνε" στις τσέπες και δεν χαλάνε την εμφάνιση του κινητού δίνοντας την εντύπωση τηλεχειριστηρίου τηλεοράσεως ;) Κάνε μια αναζήτηση στο youtube να δεις παραδείγματα. Λέω να πάρω αυτή την μεμβράνη. Ξέρει κανείς αν θα μειώσει πολύ την φωτεινότητα της οθόνης (και γενικά αυτές που είναι αυτού του στυλ όχι μόνο η συγκεκριμένη);;; Edited December 22, 2011 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 φίλε ενιγκμα δεν θα σε βολέψει η φιμέ ζελατίνα:) εδώ έχουμε σοβαρό θέμα μπαταρίας και μειώνουμε την φωτεινότητα!! με 7 ευρώ πάρε μια στρατιά μεμβρανών από ebay και βρες την κατάλληλη. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Αυτο ειναι που με απασχολει καθως το εχω στο αυτοματο την φωτεινοτητα..... Θα δω αν παρω το ρισκο για μια αρκετα πιο φωτεινη απο την παραπανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι νεος κατοχος sgs και ψαχνω ενα καλυμα μπαταριας σε ασπρο χρωμα γνησιο,ξερετε που μπορω να βρω και ποσο κοστιζει? Ευχαριστω εκ τον προτερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Είμαι κάτοχος ενός neo V και ψάχνω για θήκη . Συγκεκριμένα δεν θέλω τις κλασσικές θήκες που "ντύνουμε" το κινητό αλλά κάτι σαν και αυτό: http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/accessories/thikes/celly-ifitxl01-thiki-kinitoy-mayro/prod2120066pp/ Kαμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_gladiator_ Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Έχω 2 κινητά και σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποια θήκη που να μπαίνουν και τα 2 μαζί αλλά σε ξεχωριστές θέσεις. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Divinia Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα, έχει κανείς να μου προτείνει θήκη σιλικόνης ή οποιαδήποτε άλλη για το συγκεκριμένο κινητό; Ευχαρσιτώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_gladiator_ Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ψάχνω θήκη σιλικόνης για το Samsung Galaxy Y! Έχει βάλει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Κοιταξες στο ebay? Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καμμιά καλή θήκη σιλικόνης για xperia neo v ασπρο μέχρι 10 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλησπερα, εχω το Sony Ericsson Xperia mini pro και ψαχνω μια θηκη για το κινητο. Εχω παρει διαφορες οπως αυτη και αυτη , η πρωτη κανει καλη επαφη αλλα κανει το κινητο πολυ χοντρο και το κρυβει πολυ, η δευτερη δεν κουμπωνει καθολου στο κινητο (την εχω παρει σε διαφανο οχι ροζ) και η οθονη καλυπτεται απο πλαστικο χοντρο με αποτελεσμα να μην αποκρινεται καθολου το touch. Εχω βρει αυτη αν και ειναι σκληρο πλαστικο, θα προτιμουσα μια σε gel. Την εχει παρει κανεις αυτη?? ειναι ευχαριστημενος? Υπαρχει καμια θηκη που να μην μπαινοβγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts