mantsag1 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) παιδια ενας φιλος μου θελει πολυ να αγορασει το κινητο αλλα ανησυχει για τον αν θα του παρουσιασει προβληματα ειτε στο software ειτε στο hardware...μπορειτε να μου πειτε τα βασικα πλοβληματα που σας εχει παρουσιασει και αν διορθονονται??? ευχαριστω εκ των προτερων! Αν δεν το "πειράζεις" με εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις προγραμμάτων τότε κανένα πρόβλημα στο 99,9% των τηλεφώνων.. Απο Browsing στο ιντερνετ τέλεια, σήμα Wi-Fi "πιάνει" ΑΜΕΣΑ και η μπαταρία κρατάει αρκετά για τηλέφωνο με οθόνη αφής.. Edited January 25, 2010 by mantsag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Το κινητο το εχω 3 μήνες και το μόνο που εχω να πω είναι πως αν πάθει κάτι, το επόμενο πρωί θα το εχω αγοράσει ξανά.το εχω λάτρεψει! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Το κινητο το εχω 3 μήνες και το μόνο που εχω να πω είναι πως αν πάθει κάτι, το επόμενο πρωί θα το εχω αγοράσει ξανά.το εχω λάτρεψει! ...Και αν παθει κατι σοβαρο,η εγγυηση γι'αυτο τον λογο ειναι ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ...Και αν παθει κατι σοβαρο,η εγγυηση γι'αυτο τον λογο ειναι ;) Η οποια εγγυηση συνοδευεται με 2μηνη+ αναμονη!!!!! Καλυτερα να μην παθει τπτ γτ ως γνωστων η νοκια εχει ΑΘΛΙΟ service! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Η οποια εγγυηση συνοδευεται με 2μηνη+ αναμονη!!!!! Καλυτερα να μην παθει τπτ γτ ως γνωστων η νοκια εχει ΑΘΛΙΟ service! εστω κι'ετσι!! απο το να μεινεις χωρις τηλεφωνο?? περιμενεις λιγο παραπανω :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 εστω κι'ετσι!! απο το να μεινεις χωρις τηλεφωνο?? περιμενεις λιγο παραπανω :cool: Μου αρεσει που το ΑΘΛΙΟ σερβις της Νοκια εχει γινει πλεον συνειδηση στους πελάτες της και οι δυο μηνες πλεον δεν ειναι και τιποτα σοβαρό. Καλα μας κανουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια εγω πριν μια βδομαδα πηρα το 5530 και ειναι παρα πολυ καλο.ειχα τραβηκσει τα πανδεινα πριν 2 χρονια που ειχα ενα win/mo 6 touch και το οποιο στο τελοσ πεταξα και βρηκα την ηρεμια μου! Εχω την εκδοση 11.0.054 και θελω να περασω την 20.0.080 αλλα το software updater (pc) μου λεει πως η 11 ειναι η πιο καινουργια και πωσ δεν υπαρχει νεωτερη.οταν παω να το κανω μεσω wifi μου λεει πωσ η συνδεση απετυχε!σε σελιδες μεσω wifi μπαινει κανονικα. εσεις που την εχετε περασει πωσ τα καταφερατε? εχει ερθει επισημα στην ελλαδα η 20.0.08 η την κατεβασατε μεσω ας πουμε μεσω του nokia.uk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια εγω πριν μια βδομαδα πηρα το 5530 και ειναι παρα πολυ καλο.ειχα τραβηκσει τα πανδεινα πριν 2 χρονια που ειχα ενα win/mo 6 touch και το οποιο στο τελοσ πεταξα και βρηκα την ηρεμια μου! Εχω την εκδοση 11.0.054 και θελω να περασω την 20.0.080 αλλα το software updater (pc) μου λεει πως η 11 ειναι η πιο καινουργια και πωσ δεν υπαρχει νεωτερη.οταν παω να το κανω μεσω wifi μου λεει πωσ η συνδεση απετυχε!σε σελιδες μεσω wifi μπαινει κανονικα. εσεις που την εχετε περασει πωσ τα καταφερατε? εχει ερθει επισημα στην ελλαδα η 20.0.08 η την κατεβασατε μεσω ας πουμε μεσω του nokia.uk ? οχι, κανονικοτατα ελληνικη αναβαθμιση μεσω υπολογιστη, μεσα απο το ovi suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα.:) manolatsitsi_25 το product code της συσκευής σου ποιο είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Kαλησπερα φιλε.product code τι εννοεις ? λεει 11.0.054.295.01 τυπος rm-504. ειναι απο τη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Από το faq της πρώτης σελίδας Product Codes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Kαλησπερα φιλε.product code τι εννοεις ? λεει 11.0.054.295.01 τυπος rm-504. ειναι απο τη wind. Αν είναι RM-504 δεν είναι ελληνικό τηλέφωνο (σημαίνει ότι δεν προοριζόταν για ελλάδα, αλλά ήρθε εδώ μέσω παράλληλης εισαγωγής, ή, πιο γνωστά, παραεισαγωγής). Γι αυτό δε μπορείς να αναβαθμίσεις ακόμη στο τελευταίο firmware. Διάβασε περισσότερα εδώ. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αν είναι RM-504 δεν είναι ελληνικό τηλέφωνο (σημαίνει ότι δεν προοριζόταν για ελλάδα, αλλά ήρθε εδώ μέσω παράλληλης εισαγωγής, ή, πιο γνωστά, παραεισαγωγής). Γι αυτό δε μπορείς να αναβαθμίσεις ακόμη στο τελευταίο firmware. Διάβασε περισσότερα εδώ. ;) Λάθος!!!!;) "Συσκευές: Nokia 5230 (RM-588): 0585611 (Black-Black) / 0585946 (White-Blue) / 0587762 (White-Pink) / 0584948 (White-Red) / 0589702 (White-Silver) Nokia 5235 Comes With Music (RM-xxx): Nokia 5530 XpressMusic (RM-504): 0573227 (Red) Nokia 5800d-1 XpressMusic (RM-356): 0573762 (Black) / 0559395 (Blue) / 0559299 (Red)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Λάθος!!!!;) "Συσκευές: Nokia 5230 (RM-588): 0585611 (Black-Black) / 0585946 (White-Blue) / 0587762 (White-Pink) / 0584948 (White-Red) / 0589702 (White-Silver) Nokia 5235 Comes With Music (RM-xxx): Nokia 5530 XpressMusic (RM-504): 0573227 (Red) Nokia 5800d-1 XpressMusic (RM-356): 0573762 (Black) / 0559395 (Blue) / 0559299 (Red)" Ooops! Νόμιζα ότι εδώ έχουμε μόνο το RM-505, αλλά έκανα λάθος! :X Και πάλι όμως, για να μη μπορεί να δει την τελευταία αναβάθμιση, προφανώς η συσκεύη είναι παραεισαγωγής. Το product code μπορείς να το δεις τυπωμένο σε ένα αυτοκόλλητο κάτω από τη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 λεει ce 0434 και το product code 0592418 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 λεει ce 0434 και το product code 0592418 Χμ... Βρίσκω ότι αυτό το product code ανήκει σε μοντέλα 5530 XM RM-504 WIND Hellas GR Black V1. Αλλά η v.20.0.80 δεν είναι ακόμα διαθέσιμη γι αυτά. Υπομονή λοιπόν! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Και πάλι όμως, για να μη μπορεί να δει την τελευταία αναβάθμιση, προφανώς η συσκεύη είναι παραεισαγωγής. λεει ce 0434 και το product code 0592418 Άρα είναι παραεισαγωγής..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Άρα είναι παραεισαγωγής..:confused: Κι όμως δεν είναι, όπως έγραψα ακριβώς από πάνω: 5530 XM RM-504 WIND Hellas GR Black V1. Περίεργα πράγματα. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Κι όμως δεν είναι, όπως έγραψα ακριβώς από πάνω: 5530 XM RM-504 WIND Hellas GR Black V1. Περίεργα πράγματα. :confused: όντως περίεργο.. Δεν θα έπρεπε να κάνει την αναβάθμιση τότε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 παιδια αυριο το 5530 μου αλλαζει ιδιοκτητη και θελω να μου πει καποιος πως θα μεταφερω τα sms μου στον υπολογιστη (εαν γινεται φυσικα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Εγω σημερα εκανα update λογισμικου (μεσα απο το κινητο).η ολη διδικασια δεν πηρε περισσοτερο απο 5 λεπτα. μεχρι στιγμης ειδα πιο γρηγορο μενου,περισσοτερες επιλογες και εξτρα λειτουργιες και εχω την ενυπωση καλυτερη αποκριση στα πατηματα της οθονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Raver, πες μου λιγο ρε συ... Πληκτρο στο 5530 αντιστοιχο με το "c" πληκτρο των s60 v3rd Νοκια υπαρχει? Ξερεις, που οταν θες να διαγραψεις κατι απλα πας πανω του και πατας το"c". (αντι να πηγαινεις στο επιλογες---> δαγραφη) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Raver, πες μου λιγο ρε συ... Πληκτρο στο 5530 αντιστοιχο με το "c" πληκτρο των s60 v3rd Νοκια υπαρχει? Ξερεις, που οταν θες να διαγραψεις κατι απλα πας πανω του και πατας το"c". (αντι να πηγαινεις στο επιλογες---> δαγραφη) Φίλε μου στα μηνύματα στις εικόνες και στα βίντεο έχει μπροστά σου κάτω κάτω ένα πλήκτρο delete. δηλαδή με μια κινηση πατας delete και με την άλλη επαλήθευση. Αυτό δεν υπάρχει στον file manager και στον music player ομως Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Εγω σημερα εκανα update λογισμικου (μεσα απο το κινητο).η ολη διδικασια δεν πηρε περισσοτερο απο 5 λεπτα. μεχρι στιγμης ειδα πιο γρηγορο μενου,περισσοτερες επιλογες και εξτρα λειτουργιες και εχω την ενυπωση καλυτερη αποκριση στα πατηματα της οθονης. Θα δεις ότι το κινητό θα "πηγαίνει" καλύτερα!!!:) Raver, πες μου λιγο ρε συ... Πληκτρο στο 5530 αντιστοιχο με το "c" πληκτρο των s60 v3rd Νοκια υπαρχει? Ξερεις, που οταν θες να διαγραψεις κατι απλα πας πανω του και πατας το"c". (αντι να πηγαινεις στο επιλογες---> δαγραφη) Δεν έχει hardware κουμπί, ούτε "μολυβάκι" ούτε "c".. μόνο μέσα απο τα μενού..:cry: Φίλε μου στα μηνύματα στις εικόνες και στα βίντεο έχει μπροστά σου κάτω κάτω ένα πλήκτρο delete. δηλαδή με μια κινηση πατας delete και με την άλλη επαλήθευση. Αυτό δεν υπάρχει στον file manager και στον music player ομως yeap...άβολο για πολλούς χρήστες συσκευών Symbian 3d edition...:( παιδια αυριο το 5530 μου αλλαζει ιδιοκτητη και θελω να μου πει καποιος πως θα μεταφερω τα sms μου στον υπολογιστη (εαν γινεται φυσικα)... κάνε μια αναζήτηση [thread=219853]εδώ που κουβεντιάζουμε για εφαρμογές[/thread] και μετά ψάξε στα γνωστά μέρη... Edited January 27, 2010 by mantsag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Eυχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια! Θα τα μεταφερω στην κοπελα μου Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts