Itchrist86 Δημ. June 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Με την απαραίτητη εφαρμογή ναι. Στο θέμα των εφαρμογών έχει αναφερθεί... ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Τι ρυθμισεις θελουν τα βιντεο που μπορεις να περασεις μεσα στο κινητο για να γινει η αναπαραγωγη τους?Γιατι περασα μερικα βιντεο σε μορφη mp4 αλλα δεν τα παιζει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδιά έχω ένα προβλημα ,έχω το 5530 εδώ και ένα εξάμηνο , και τωρα τελευταια παω να παρω τηλ και με το που το βαζω το ακουστικο στο αυτι μου κλεινει...αν το κρατισω κατω κ βαλω ανοιχτη ακροαση δουλευει κ οταν βαλω handsfree τι μπορει να φτεει???? Εχω ακριβως το ιδιο θεμα!! Καμια βοηθεια? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδιά έχω ένα προβλημα ,έχω το 5530 εδώ και ένα εξάμηνο , και τωρα τελευταια παω να παρω τηλ και με το που το βαζω το ακουστικο στο αυτι μου κλεινει...αν το κρατισω κατω κ βαλω ανοιχτη ακροαση δουλευει κ οταν βαλω handsfree τι μπορει να φτεει???? Εχω ακριβως το ιδιο θεμα!! Καμια βοηθεια? Καλημέρα Εννοείς ότι σβήνει η οθόνη?Αν ναι, αυτό είναι ο αισθητήρας για να σβήνει η οθόνη όταν έρχεται σε επαφή με κάποια επιφάνεια έτσι ώστε να μην πατιέται η οθόνη όταν είναι ξεκλείδωτη. Τον έχουν όλα τα που διαθέτουν οθόνη αφής. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Καλημέρα Εννοείς ότι σβήνει η οθόνη?Αν ναι, αυτό είναι ο αισθητήρας για να σβήνει η οθόνη όταν έρχεται σε επαφή με κάποια επιφάνεια έτσι ώστε να μην πατιέται η οθόνη όταν είναι ξεκλείδωτη. Τον έχουν όλα τα που διαθέτουν οθόνη αφής. Oχι εμενα μαυριζει η οθονη και η συσκευη κανει shut down. Βασικα κολλα και μαυριζει η οθονη και δεν κανει καν επανεκκινηση απλα σβηνει και πρεπει να πατησω το κουμπι power για να ξεκινησει παλι η συσκευη. Αν ομως ενεργοποιησω την ανοικτη ακροαση τοτε ολα οκ Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skigo Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Oχι εμενα μαυριζει η οθονη και η συσκευη κανει shut down. Βασικα κολλα και μαυριζει η οθονη και δεν κανει καν επανεκκινηση απλα σβηνει και πρεπει να πατησω το κουμπι power για να ξεκινησει παλι η συσκευη. Αν ομως ενεργοποιησω την ανοικτη ακροαση τοτε ολα οκτο ιδιο ακριβωσ εχω κ εγω προβλημα τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 το ιδιο ακριβωσ εχω κ εγω προβλημα τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε??? Κανενα hard format δοκιμασατε?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skigo Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Κανενα hard format δοκιμασατε?:worry: εβγαλα την καρτα μνημησ μηπωσ ειναι αυτο το προβλημα αλλα παλι εκλεινε τι να κανω??? η βλαβη αυτη καλιπτεται απο την εγκιυση πληρωσ? Edited June 7, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 εβγαλα την καρτα μνημησ μηπωσ ειναι αυτο το προβλημα αλλα παλι εκλεινε τι να κανω??? η βλαβη αυτη καλιπτεται απο την εγκιυση πληρωσ? Παιδιά έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post το ίδιο πρόβλημα από άλλο παιδί που το πήγε στο service και του αλλάξανε τον ελαττωματικό proximity sensor.Για ψάξτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 εβγαλα την καρτα μνημησ μηπωσ ειναι αυτο το προβλημα αλλα παλι εκλεινε τι να κανω??? η βλαβη αυτη καλιπτεται απο την εγκιυση πληρωσ? Oχι εμενα μαυριζει η οθονη και η συσκευη κανει shut down. Βασικα κολλα και μαυριζει η οθονη και δεν κανει καν επανεκκινηση απλα σβηνει και πρεπει να πατησω το κουμπι power για να ξεκινησει παλι η συσκευη. Αν ομως ενεργοποιησω την ανοικτη ακροαση τοτε ολα οκ Αν ήδη έχετε κάνει hard format και το πρόβλημα παραμένει τότε θα πρέπει να πάτε σε κάποιο nokia care και να το κοιτάξουν. Πιθανότατα να φταίει αυτό που είπε και ο Chem. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) Παιδια ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα μονο που δεν ειχα δοκιμασει αυτο που λετε με την ανοιχτη ακροαση και τα hands-free.Το πηγα σε ενα nokia care και μου ειπε οτι δεν κανει καλη επαφη η μπαταρια...Πραγματικα αυτο εφταιγε..Μολις εβαλα μια χαρτοπετσετα για να καλυψει το κενο δουλευε ρολοι...Να ρωτησω και γω ομως κατι με την σειρα μου...Υπαρχει τροπος να επαναφερω τα διεγραμενα μηνυματα??Ολα τα μηνυματα βρισκονται στο pc suite μεσω συγχρονισμου που ειχε γινει... Edited June 8, 2010 by nektarios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν υπάρχει GPS στο κινητό. Αντί να πάει μπροστά η νόκια πάει αιώνες πίσω!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν υπάρχει GPS στο κινητό. Αντί να πάει μπροστά η νόκια πάει αιώνες πίσω!!!!!!! Λαθος!!!! Υπαρχουν και χρήστες που δεν θελουν GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Firmware-Update-Nokia-5530-updated-to-v-30-0-009 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Firmware-Update-Nokia-5530-updated-to-v-30-0-009 καλο νεο αλλα οσοι το εχουμε παρει απο WIND θα μεινουμε με την V.11 (!!!). την πρωτη πρωτη δηλαδη. απαραδεκτοι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Εμενα μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις.....δοκιμασα μεσω fota:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Λαθος!!!! Υπαρχουν και χρήστες που δεν θελουν GPS. Το ότι κάποιοι δεν θέλουν gps δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ΛΑΘΟΣ. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε και για λόγους ανταγωνισμού εκτός των άλλων. όπως έχεις εσύ τη γνώμη σου έτσι και άλλοι έχουν τη δική τους άρα για μένα εσύ έχεις λάθος. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Το ότι κάποιοι δεν θέλουν gps δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ΛΑΘΟΣ. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε και για λόγους ανταγωνισμού εκτός των άλλων. όπως έχεις εσύ τη γνώμη σου έτσι και άλλοι έχουν τη δική τους άρα για μένα εσύ έχεις λάθος. Αν θες GPS παιρνεις το 5800 ΧΜ ή το 5230. Γιατι να εχει το 5530? Εχουν τα υπολοιπα. Αλλη κατηγορια συσκευης η καθεμια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Και εγω συμφωνω,δηλαδη δινεις 200 ευρω και περιμενεις τουλαχιστον να εχει 3g βεβαια ενταξει ολα αυτα τα ξεραμε πριν αγορασουμε την συσκευη........οσο για την αναβαθμιση την περασα με το nokia software updater και θα γραψω εντυπωσεις σε λιγο:D Edited June 10, 2010 by Argonath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 εκανα αναβαθμιση μεσω φοτα αλλα θολωσε ο φακος της καμερας?τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 οι κατηγοριες κινητων γι αυτο υπαρχουν ρε παιδια....αυτο ειναι κυριως μουσικο κινητο....και φυσικα το gps δεν ειναι παντα απαραιτητο..διαβαζω και διαβαζω διαφορα...εχει gps τους φαινεται αργο , δεν εχει , τι κινητο ειναι αυτο??? παιδες τα χαρακτηριστικα δεν ειναι κρυφα. Σε οποιον τον αρεσει το παιρνει και σε οποιον οχι απλα δε το κοιταει... Φιλικα παντα Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Το μονο ''προβλημα''με την αναβαθμιση τουλαχιστον σε εμενα ειναι οτι οταν πηγαινω στον φακελο εφαρμογες και κανω scroll down δεν το κανει πολυ γρηγορα φαινεται σαν να κολλαει λιγο,ενω πχ στις επαφες οταν κανεις scroll down πηγαινει πολυ γρηγορα.Δεν ξερω αν συμβαινει μονο στην δικη μου συσκευη αυτο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 καλο νεο αλλα οσοι το εχουμε παρει απο WIND θα μεινουμε με την V.11 (!!!). την πρωτη πρωτη δηλαδη. απαραδεκτοι Περίεργο αυτό που λες, γιατί το έχω πάρει από Wind με αναβάθμιση και του έχω κάνει update μέσω fota στην v.20 και τώρα μου βγάζει διαθέριμη την v.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Eγω παντως εχω την V.20 περασμενη απο 127/01/10. Πριν καμια 10ρια μερες επιχειρησα να κανω online update μεσα απο το κινητο αλλα δεν μου βρηκε νεα εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Eγω παντως εχω την V.20 περασμενη απο 127/01/10. Πριν καμια 10ρια μερες επιχειρησα να κανω online update μεσα απο το κινητο αλλα δεν μου βρηκε νεα εκδοση. Και εμενα χτες φιλε raver που δοκιμασα με online update δεν μου εβρισκε νεα εκδοση,εβαλα το nokia software update με το καλωδιο του κινητου και την περασα σε 2 λεπτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts