Jump to content

Το πιο όμορφο κινητό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη η κουβέντα ξέφυγε,για εμένα το πιο όμορφο εμφανιςιακα ήταν το Xperia Arc με διαφορα και κανένα αλλο εως σήμερα δεν με εχει κερδίσει ως προς αυτο το κριτήριο.:)

Άντε μετά θα έλεγα το n9/925.

Στο iPhone 5s μονο η πλάτη του μου αρέσει,οταν το γυρίσουμε απο μπροστα παει χαλάει μετα:lol:

Τι σε χαλαει μπροστα;

Ειδικα στο λευκο, με το ring γυρω απο home button, ειναι απιστευτα ομορφο. Βασικα, ειναι ενας απο τους λογπυα που το πηρα :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σύγχρονο smartphone: HTC One Black

All time smartphone: Nokia N9 White

All time phone: Nokia 8800 Carbon Arte (Δεύτερη θέση το Motorola Aura)

Αυτά...

Συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα!

Μαζί με το HTC One βάζω και το Nexus 4. Πραγματικά, μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ.

Το λευκό Ν9 καλά εντάξει... η Alfa Romeo των κινητών ένα πράγμα.

Στα απλά τηλέφωνα συμφωνώ με το Carbon όμως αντί για το Aura θα προσθέσω το 8850.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Nexus 4

Απίστευτα άσχημο :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Motorola RAZR i black. Πολύ μπροστά και σε εμφάνιση και σε επιδοσεις. Το μόνο που το ανταγνωνιζεται είναι το Motorola Razr i white.
Βεζούβιος

Απίστευτα άσχημο :p

Έλα ρε... ωραίο είναι. "Σκοτείνο" και μίνιμαλ με την τεχνοτροπία πίσω στο γυαλλί.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα!

Μαζί με το HTC One βάζω και το Nexus 4. Πραγματικά, μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ.

Το λευκό Ν9 καλά εντάξει... η Alfa Romeo των κινητών ένα πράγμα.

Στα απλά τηλέφωνα συμφωνώ με το Carbon όμως αντί για το Aura θα προσθέσω το 8850.

Το Aura το έβαλα για ποικιλία μάρκας. Πρακτικά θα μου ηταν πολύ δύσκολο να επιλεξω αναμεσα στα 8850, 8910(i) και 8600 Luna.

Το Aura ειναι ασχημο.

Κιεγω έτσι πίστευα μέχρι που το έπιασα στο χερι μου ;)

Αξεπέραστη ποιότητα και προσεγμένο μέχρι λεπτομέρειας. Απο εκεί και πέρα αν αυτή η λεπτομέρεια είναι του γούστου του καθενός, υποκειμενικό.

Edited by lordelesar

• 2 weeks later...
Με γνώμονα ότι κρίνουμε πάντα τα νεότερα μοντέλα μιας και είναι καλύτερα των παλιών...οι τελευταίες υλοποιήσεις τις Sony, με το Ζ1 και ειδικά τώρα που είδα τη παρουσίαση για το Ζ1 Mini , που θα κάνει θραύση, είναι εξαιρετικές τόσο σε επίπεδο software, όσο και hardware. Στο software χωρίς να γεμίζει με περιττές εφαρμογές και βελτιώνοντας αυτές της Google, όπως της φωτογραφικής που είναι πάρα πολύ καλή, δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία δυσλειτουργιες

Εννοειτε το galaxy core, αλλα εξισου πανεμορφα ειναι και τα: s3, s3 mini,s4zoom,κοκ..

Σοβαρα τωρα..

Απ τα συγχρονα: htc one (+mini)

Απ τα παλαιοτερα smartphone: nokia e7

Και απ τα κλασσικα: nokia 8800 sirocco

haters still hate...

Παρότι μισώ παθολογικά την Apple και θέλω να καταστραφεί ως εταιρία θεωρώ ότι το iPhone 4 ειναι το πιο όμορφο κινητό που έχει κυκλοφορήσει. Ειδικά σε μαύρο είναι απίθανο. Μετά αγαπώ το ΟΝΕ σε ασημί γιατί σε μαύρο γρατσουνιεται εύκολα και το nexus 5 με το ματ industrial design του.

Αντίθετα δεν μου αρέσει το Ζ1 γιατί παρότι όμορφο είναι αρκετά μεγάλο και πολύ γωνιωδες. Αυτά από εμένα.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Θα σας πάω πίσω στο HTC Magic σε μαύρο όμως πάντα χρώμα!!! Κράταγες στα χέρια μία αξιόπιστη συσκευή με μια ιδιαίτερη πρωτόγνωρη αίσθηση στη μπίλια του.

Στη όψη έμοιαζε σαν παιδικό παιχνίδι ενώ για την εποχή του ήταν το κάτι άλλο!!! Απο καινούργια αυτό που μου έκανε εντύπωση στο μάτι ήταν το HTC butterfly! Αρκετά όμορφα χρώματα και αίσθηση στο χέρι.

Εγώ πάλι θα έλεγα 3 κινέζικα ως τα πιο όμορφα.

Οppo Find 5

Huawei Ascend P6

Xiaomi Hongmi

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Πλέον μαζί με κάποια παλαιότερα,έχουν βγει αρκετά νέα σχέδια τα οποία είναι πανέμορφα και είναι δύσκολη η επιλογή. Οπότε θα παραθέσω αυτά που μου αρέσουν περισσότερο.

Ascend p6 σε λευκό

HTC one φυσικά

Ν9 λευκό=έρωτας

One x πάλι σε λευκό

Nexus 5 σε μαύρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και εγώ θα πω τους κινέζους, Find5 για την οθόνη και τη σχεδίαση-λεπίδα, και φυσικά το P6, που παρ'όλο που είναι παρωχημένο και ακριβό, είναι πολύ όμορφο.

Το δικό μου το βάζω κάπου σε 2η ή 3η βαθμίδα...:p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εννοεί από τα σύγχρονα προφανώς. Δλδ το 5-5s

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Sharp Aquos 302SH... ερωτεύτηκα..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν και κάτοχος του πανέμορφου Huawei P6 βρισκω το artic blue Galaxy S4 αρκετά σεξι... :p

Εμένα πάλι μου μοιάζει σαν ψεύτικο το Artic blue

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 1 month later...
Εγώ πάλι θα έλεγα 3 κινέζικα ως τα πιο όμορφα.

Οppo Find 5

Huawei Ascend P6

Xiaomi Hongmi

Παναγιώτης

Ναι είναι όμορφα τα 2 πρώτα,αλλά θα έβαζα και ένα Sony μαζί τους ;)

• The topic was unpinned