ddr2 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Επειδη η κουβέντα ξέφυγε,για εμένα το πιο όμορφο εμφανιςιακα ήταν το Xperia Arc με διαφορα και κανένα αλλο εως σήμερα δεν με εχει κερδίσει ως προς αυτο το κριτήριο.:) Άντε μετά θα έλεγα το n9/925. Στο iPhone 5s μονο η πλάτη του μου αρέσει,οταν το γυρίσουμε απο μπροστα παει χαλάει μετα:lol: Τι σε χαλαει μπροστα; Ειδικα στο λευκο, με το ring γυρω απο home button, ειναι απιστευτα ομορφο. Βασικα, ειναι ενας απο τους λογπυα που το πηρα :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σύγχρονο smartphone: HTC One Black All time smartphone: Nokia N9 White All time phone: Nokia 8800 Carbon Arte (Δεύτερη θέση το Motorola Aura) Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σύγχρονο smartphone: HTC One Black All time smartphone: Nokia N9 White All time phone: Nokia 8800 Carbon Arte (Δεύτερη θέση το Motorola Aura) Αυτά... Συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα! Μαζί με το HTC One βάζω και το Nexus 4. Πραγματικά, μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ. Το λευκό Ν9 καλά εντάξει... η Alfa Romeo των κινητών ένα πράγμα. Στα απλά τηλέφωνα συμφωνώ με το Carbon όμως αντί για το Aura θα προσθέσω το 8850. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Nexus 4 Απίστευτα άσχημο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Το Aura ειναι ασχημο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Motorola RAZR i black. Πολύ μπροστά και σε εμφάνιση και σε επιδοσεις. Το μόνο που το ανταγνωνιζεται είναι το Motorola Razr i white. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Απίστευτα άσχημο :p Έλα ρε... ωραίο είναι. "Σκοτείνο" και μίνιμαλ με την τεχνοτροπία πίσω στο γυαλλί. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα! Μαζί με το HTC One βάζω και το Nexus 4. Πραγματικά, μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ. Το λευκό Ν9 καλά εντάξει... η Alfa Romeo των κινητών ένα πράγμα. Στα απλά τηλέφωνα συμφωνώ με το Carbon όμως αντί για το Aura θα προσθέσω το 8850. Το Aura το έβαλα για ποικιλία μάρκας. Πρακτικά θα μου ηταν πολύ δύσκολο να επιλεξω αναμεσα στα 8850, 8910(i) και 8600 Luna. Το Aura ειναι ασχημο. Κιεγω έτσι πίστευα μέχρι που το έπιασα στο χερι μου ;) Αξεπέραστη ποιότητα και προσεγμένο μέχρι λεπτομέρειας. Απο εκεί και πέρα αν αυτή η λεπτομέρεια είναι του γούστου του καθενός, υποκειμενικό. Edited January 19, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δίχως λόγια : http://s28.postimg.org/v1y3m64bx/paper_thinp6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimios4 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με γνώμονα ότι κρίνουμε πάντα τα νεότερα μοντέλα μιας και είναι καλύτερα των παλιών...οι τελευταίες υλοποιήσεις τις Sony, με το Ζ1 και ειδικά τώρα που είδα τη παρουσίαση για το Ζ1 Mini , που θα κάνει θραύση, είναι εξαιρετικές τόσο σε επίπεδο software, όσο και hardware. Στο software χωρίς να γεμίζει με περιττές εφαρμογές και βελτιώνοντας αυτές της Google, όπως της φωτογραφικής που είναι πάρα πολύ καλή, δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία δυσλειτουργιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εννοειτε το galaxy core, αλλα εξισου πανεμορφα ειναι και τα: s3, s3 mini,s4zoom,κοκ.. :Ρ Σοβαρα τωρα.. Απ τα συγχρονα: htc one (+mini) Απ τα παλαιοτερα smartphone: nokia e7 Και απ τα κλασσικα: nokia 8800 sirocco Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρότι μισώ παθολογικά την Apple και θέλω να καταστραφεί ως εταιρία θεωρώ ότι το iPhone 4 ειναι το πιο όμορφο κινητό που έχει κυκλοφορήσει. Ειδικά σε μαύρο είναι απίθανο. Μετά αγαπώ το ΟΝΕ σε ασημί γιατί σε μαύρο γρατσουνιεται εύκολα και το nexus 5 με το ματ industrial design του. Αντίθετα δεν μου αρέσει το Ζ1 γιατί παρότι όμορφο είναι αρκετά μεγάλο και πολύ γωνιωδες. Αυτά από εμένα. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θα σας πάω πίσω στο HTC Magic σε μαύρο όμως πάντα χρώμα!!! Κράταγες στα χέρια μία αξιόπιστη συσκευή με μια ιδιαίτερη πρωτόγνωρη αίσθηση στη μπίλια του. Στη όψη έμοιαζε σαν παιδικό παιχνίδι ενώ για την εποχή του ήταν το κάτι άλλο!!! Απο καινούργια αυτό που μου έκανε εντύπωση στο μάτι ήταν το HTC butterfly! Αρκετά όμορφα χρώματα και αίσθηση στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εγώ πάλι θα έλεγα 3 κινέζικα ως τα πιο όμορφα. Οppo Find 5 Huawei Ascend P6 Xiaomi Hongmi Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πλέον μαζί με κάποια παλαιότερα,έχουν βγει αρκετά νέα σχέδια τα οποία είναι πανέμορφα και είναι δύσκολη η επιλογή. Οπότε θα παραθέσω αυτά που μου αρέσουν περισσότερο. Ascend p6 σε λευκό HTC one φυσικά Ν9 λευκό=έρωτας One x πάλι σε λευκό Nexus 5 σε μαύρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 arc το μονο που μου εχει μεινει σαν εργο τεχνης.και το εσ4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Και εγώ θα πω τους κινέζους, Find5 για την οθόνη και τη σχεδίαση-λεπίδα, και φυσικά το P6, που παρ'όλο που είναι παρωχημένο και ακριβό, είναι πολύ όμορφο. Το δικό μου το βάζω κάπου σε 2η ή 3η βαθμίδα...:p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά χωρίς πλάκα βάζω ως πιο όμορφη συσκευή, τα εξής με σειρά : 1) iPhone, 2)Htc one 3)Nexus 5 Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ποιο iphone? γιατι το 3γ/3γς το θεωρω απαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εννοεί από τα σύγχρονα προφανώς. Δλδ το 5-5s Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Sharp Aquos 302SH... ερωτεύτηκα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και κάτοχος του πανέμορφου Huawei P6 βρισκω το artic blue Galaxy S4 αρκετά σεξι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Εμένα πάλι μου μοιάζει σαν ψεύτικο το Artic blue Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) http://everythingn9.com/wp-content/uploads/2012/10/12070112.jpg Edited February 27, 2014 by DynamicBio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ πάλι θα έλεγα 3 κινέζικα ως τα πιο όμορφα. Οppo Find 5 Huawei Ascend P6 Xiaomi Hongmi Παναγιώτης Ναι είναι όμορφα τα 2 πρώτα,αλλά θα έβαζα και ένα Sony μαζί τους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts