Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
To ΟΜΝΙΑ ΙΙ βρίσκεται στα μαγαζιά ?.. Δλδ. μπορώ να το αγοράσω?.. τί λέει σαν συσκευή? Σε σύγκριση πάντα με το X2 ?...

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50939&selectedCategoryId=93

Modpic.gif

• Απαντήσεις 653
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε σύγκριση με το X2 (το ΟΜΝΙΑ ΙΙ) είναι καλύτερο?.. το ίδιο?... χειρότερο?...

Θα με βοηθούσες πάρα πολύ...! ;)

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

• Administrators

Δες το παρακάτω συγκριτικό, θα σε βοηθήσει να αποφανθείς θεωρητικά τουλάχιστον. Πρακτικά πρέπει να τα πιάσω στα χέρια μου για να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα.

http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1944&id2=1932

Modpic.gif

Με μία πρώτη ματιά, βλέπω πως το OMNIA II υπερέχει ξεκάθαρα του Χ2 (πέραν του qwerty keyboard που έχει το Χ2)...

αλήθεια, το keyboard, είναι τόσο χρήσιμο ??? (απο την εμπειριά σας..)?

έχω μπερδευτεί ... :wacko:

ultraxmode θα παρακαλούσα να μην επεκταθούμε άλλο. Αν σε ενδιαφέρουν αυτές οι δυο συσκευές μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στους Διαξιφιμούς και να πάρεις τις απαντήσεις που επιθυμείς. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

OK ! έχεις δίκιο.. ανοίγω αμέσως τώρα ένα καινούργιο thread !:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256703

• 3 weeks later...
ρε παιδια μια απλη ερωτηση!!!Γνωριζει κανενας αν το xperia2 θα ειναι μεσα στις συσκευες με τις οποιες θα ασχοληθουν οι xda-developers????Ρωταω γιατι το xperia 1 επειδη το κατασκευασε η HTC εχουν ασχοληθει.Το 2 αν δεν κανω λαθος δεν το φτιαχνει η HTC!!Σωστα???Περιμενω πληροφοριες απο καποιον

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Από έγκυρη πηγή μέσα απο την Vodafone μου είπαν ότι οι συσκευές θα είναι Ελλάδα τέλος του χρόνου και θα βγουν στην αγορά αρχές του χρόνου...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Το 2 αν δεν κανω λαθος δεν το φτιαχνει η HTC!!Σωστα???

Σωστά,το παράγει η Foxconn.Το αν θα ασχοληθούν οι xda-developers άγνωστο.

ηρθε http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-2-1121010337801.htm καλουτσικη τιμη ε.το σκεφτομαι.για δευτερο μετα το μηλο φυσικα.μου ελειψαν λιγο τα WM.

tolisfar κι εγώ ακριβώς στην ίδια σκέψη είμαι... ομολογώ οτί το περίμενα πάνω από 600... σκέφτομαι για 2ο μετά το Iphone X2 ή hero...

Κανένας που να το έχει δει από κοντά το Χ2 εντυπώσεις.....

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

tolisfar κι εγώ ακριβώς στην ίδια σκέψη είμαι... ομολογώ οτί το περίμενα πάνω από 600... σκέφτομαι για 2ο μετά το Iphone X2 ή hero...

Κανένας που να το έχει δει από κοντά το Χ2 εντυπώσεις.....

ναι οποιος το χει παρει περιμενουμε με αγωνια.ειναι μουρατο......wm

Αναμένεται σύντομα λέει στο πλαίσιο που το είδατε οτι ήρθε !!!

ε αφου γραφει και τιμη δεν νομιζω να αργησει.ασε που πρεπει να μαζεψουμε και τα λεφτα.ισως με το δωρο των χριστουγεννων

το εχω παραγγειλει και μεσα στο πρωτο 10ημερο του δεκεμβρίου θα το 'χω.

απο που ?

το θελει ενα φιλαρακι μου που εχει το προηγουμενο ...

Γιατί να περιμένει κάποιος σήμερα μια συσκευή με έναν ήδη παρωχημένο επεξεργαστή;

άντε ντε ρε γιαννη πως τους ήρθε ! τους είχανε μείνει λες ? ;)

Γιατί να περιμένει κάποιος σήμερα μια συσκευή με έναν ήδη παρωχημένο επεξεργαστή;

Για κάποιον που θέλει απλως μια καινούρια συσκευή με hardware πληκτρολόγιο να κάνει τη δουλειά του, στην τιμή που ξεκινάει δεν νομίζω να είναι άσχημα!!! Άλλωστε ο επεξεργαστής δεν είναι και τελείως της πλάκας. Μια χαρά τα καταφέρνει στις καθημερινές διεργασίες.

Μην ξεχνάμε επίσης οτί σε λειτουργίες έχει σχεδόν τα παντα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι!!

Πάντως κάποιος που είναι fun των windows mobile ή κάτοχος του xperia x1 δεν πιστεύω να τρέξει να την πάρει. Κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει.... θα κοιτάξει σε κάτι πιο καινούριο και προχωρημένο π.χ htc hd2

Αναρωτιέμαι πόσο θα έχει μετά απο κανα τρίμηνο μετά την κυκλοφορία του...

Δεν περίμενα να κοστολογηθεί τόσο χαμηλά η συσκευή-ή,για να το θέσω πιο σωστά,δεν περίμενα το Aino να κοστολογηθεί σχεδόν στην τιμή μιας wm συσκευής που είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς!!Είναι λίγο κουνημένοι εκεί στη SE??Όσον αφορά την τιμή,θεωρώ πως είναι πολύ καλή και πως είναι ένα απ'τα ελάχιστα τηλέφωνα της εταιρίας που κοστολογήθηκε σε λογικα πλαίσια για τις δυνατότητές της.Άλλωστε,δεν τους πήρε και πολλά χρήματα να το αναπτύξουν..Ίδιο hardware με απειροελάχιστες διαφορές και ελαφρώς διαφοροποιημένο shell.Πιο πολύ κόστισε π.χ. το Aino παρά το Χ2!Και έχει και καλή ποιότητα κατασκευής συν τοις άλλοις το Χ2.

και η πλακα ειναι πως ειναι και πιο φτηνο ακομα απο το χ1 εκτος αν οταν βγει το 2 πεσει κιαλο το 1 αλλα ποσο ακομα? ! μακαρι ναναι αυτη η τιμη του πολυ καλη!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ίδιο hardware με απειροελάχιστες διαφορές και ελαφρώς διαφοροποιημένο shell.

Δυστυχώς με αυτές τις προοπτικές... δεν το βλέπω να ξεχωρίζει σε πωλήσεις. Εκτός από αυτούς που είναι λάτρεις της συγκεκριμένης εταιρίας ή αυτούς που αποζητούν μία WM συσκευή με εξωτερικό πληκτρολόγιο (αν και κατά τη γνώμη μου το HTC Pro 2 είναι καλύτερο παρόλο που κυκλοφορεί ήδη μερικούς μήνες).

Modpic.gif

απο που ?

το θελει ενα φιλαρακι μου που εχει το προηγουμενο ...

απο vodafone με επιδοτηση

Δυστυχώς με αυτές τις προοπτικές... δεν το βλέπω να ξεχωρίζει σε πωλήσεις. Εκτός από αυτούς που είναι λάτρεις της συγκεκριμένης εταιρίας ή αυτούς που αποζητούν μία WM συσκευή με εξωτερικό πληκτρολόγιο (αν και κατά τη γνώμη μου το HTC Pro 2 είναι καλύτερο παρόλο που κυκλοφορεί ήδη μερικούς μήνες).

νομιζω πως και η διαφορα της τιμης αναμεσα σε αυτα τα δυο τηλεφωνα θα παιξει ρολο. ωστοσο πιστευω πως το χ2 ειναι πληρες και παλι ομως συμφωνω πως το pro ειναι ''καλυτερο''.:)

σε λιγες ημερες, οταν το παραλαβω θα μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.:)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

• Administrators
σε λιγες ημερες, οταν το παραλαβω θα μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη.:)

Περιμένουμε νέα/εντυπώσεις/review λοιπόν. :rolleyes:

Modpic.gif

ξέρει κανείς εάν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα και με το μαύρο πληκτρολόγιο qwerty ?? γιατι το ειχα σε κάτι φοτος να υπάρχει στη μαύρη έκδοση το άσπρο qwerty και μαύρο qwerty με το μαύρο μ αρέσει πιο πολύ.. αλλά το θέμα είναι αν βγαίνει !
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

μια χαρα επαγγελματικο τηλεφωνο φαινεται και πολυ ομορφο..

τωρα οσον αφορα τους επεξεργαστες δε θα παιξουμε και

call of duty στο κινητο! :lol:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned