Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Στις σύγχρονες συσκευές, πλέον δεν είναι τόσο απαραίτητο όπως στο παρελθόν το hardware πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tilion Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Μιας και το πληκτρολόγιο οθόνης του HD2 δεν παίζεται... :D Αλλά ας μη βγούμε άλλο off-topic, θα τα πούμε στο άλλο thread.. ,Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 and the wifi connection is pretty fast too also the camera works very well i have it rite hear with me just got it today well to tell u guys the truth the phone does not lag all that it moves very fast, the media auto rotates without sliding out the keyboard and u can see youtube videos directly from the site αυτά είναι κάποια πρώτα σχόλια για το κινητό. Δε ξέρω τι παίζει εδώ όμως, έχει επικοινωνήσει κανείς με το Πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 στο πλαισιο ακομα δεν εχουν ενημερωση.ηταν μεχρι τα μισα.αλλα παει παλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν ξέρω αν γράφτηκε εδώ, αλλά είχα πέσει πάνω του: http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=16092&news=Sony+Ericsson+Xperia+X2+Microsoft+Windows+Mobile+6.5 Τέτοιες αργοπορίες μόνο καλές δεν είναι... :( Ο ανταγωνισμός των έξυπνων τηλεφώνων τρέχει.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 νέα από το πλαίσιο από μέσα Ιανουαρίου τώρα πάμε για μέσα φεβρουαρίου ?? να δούμε που θα φτάσει... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εάν φτάσει μέχρι τότε, δεν βρίσκω λόγο να το περιμένει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 φάντασμα ήταν τελικά; το πλαίσιο το αφέρεσε εντελώς από την ιστοσελίδα του! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/with(OP_SYSTEM=Windows%20Mobile%206.5%20Prof).htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Λόγω της νέας επικείμενης καθυστέρησης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Μου θυμιζει περσινες καλες εποχες με το X1... που το περιμεναμε επισης τετοια εποχη αλλα τιποτα, ηρθε μεσα Φεβρουαριου!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ...κα με τις ανάλογες συνέπειες στο σύνολο των πωλήσεων της έν λόγω συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ...κα με τις ανάλογες συνέπειες στο σύνολο των πωλήσεων της έν λόγω συσκευής. Σωστα, λογικη συνεπεια αλλωστε ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέος εδώ :) Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο Χ2 (όταν βγει..) και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, είναι πιο πολύ αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τεχνολογίες που διαθέτει το Χ2, λοιπόν: 1) Το κινητό μπορεί να δουλέψει και ως GPS ? Είδα λέει "aGPS", υπάρχει καποια διαφορά? Για να χρησιμοποιήσεις το GPS πρέπει να πληρώνεις ? 2) Υποστηρίζει τεχνολογία WLAN σωστά ? Δηλαδή μπορώ να συνδεθώ με το router του σπιτιού μου και να περιηγηθώ? Αμα κατεβάσω κάτι ενώ είμαι στο internet με του router μου, πληρώνω? Αν ναι, γιατί? 3) Ποιες είναι οι μεγαλύτερες-κυριότερες διαφορές από το Χ1 ? 4) Ξέρουμε αν τελικά θα διαθέτει ραδιόφωνο το κινητό? (κατι διαβασα στις προηγούμενες σελίδες αλλά αμα δεν το διαθέτει, μπορεί να ενσωματωθεί μετά?) Με ενδιαφέρει πολύ να μπορεί έστω και μελλοντικά να διαθέτει ραδιόφωνο. Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει!! Αρης. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέος εδώ :) Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο Χ2 (όταν βγει..) και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, είναι πιο πολύ αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τεχνολογίες που διαθέτει το Χ2, λοιπόν: 1) Το κινητό μπορεί να δουλέψει και ως GPS ? Είδα λέει "aGPS", υπάρχει καποια διαφορά? Για να χρησιμοποιήσεις το GPS πρέπει να πληρώνεις ? 2) Υποστηρίζει τεχνολογία WLAN σωστά ? Δηλαδή μπορώ να συνδεθώ με το router του σπιτιού μου και να περιηγηθώ? Αμα κατεβάσω κάτι ενώ είμαι στο internet με του router μου, πληρώνω? Αν ναι, γιατί? 3) Ποιες είναι οι μεγαλύτερες-κυριότερες διαφορές από το Χ1 ? 4) Ξέρουμε αν τελικά θα διαθέτει ραδιόφωνο το κινητό? (κατι διαβασα στις προηγούμενες σελίδες αλλά αμα δεν το διαθέτει, μπορεί να ενσωματωθεί μετά?) Με ενδιαφέρει πολύ να μπορεί έστω και μελλοντικά να διαθέτει ραδιόφωνο. Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει!! Αρης. 1) Ναι μπορεις να του βαλεις μεσα εφαρμογη GPS (Destinator, iGo8 κλπ) ωστε να το εχεις κανονικα σαν GPS. Με το AGPS πρεπει να συνδεθεις στο internet (με λιγα λογια οταν το θες μεσα στο αυτοκινητο χρεωνεσαι). 2) Εχει wifi συνδεεσαι με το modem σου σαν να ειναι laptop δεν χρεωνεσε καθολου!! 3) Διαφορες αμα ριξεις μια ματια θα βρεις αρκετες!! Επισης μπορεις ευκολα και γρηγορα να συγκρινεις τα βασικα τους στοιχεια στο site της Sony Ericsson 4) Ραδιοφωνο στην μαμα εκδοση δεν θα εχει. Ισως βγει κατι εξωτερικο, να ενσωματωθει σαν software μου φαινεται καπως δυσκολο!! Edited January 24, 2010 by manolog3 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 να ενσωματωθει σαν software μου φαινεται καπως δυσκολο!! Είναι εφικτό αλλά στην παρούσα περίπτωση το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. Εάν κάποιος θέλει οπωσδήποτε ραδιόφωνο στη συσκευή, καλύτερα να κοιτάξει προς κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Είναι εφικτό αλλά στην παρούσα περίπτωση το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. Εάν κάποιος θέλει οπωσδήποτε ραδιόφωνο στη συσκευή, καλύτερα να κοιτάξει προς κάτι άλλο. Αυτο εννοω :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Είναι εφικτό αλλά στην παρούσα περίπτωση το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. Εάν κάποιος θέλει οπωσδήποτε ραδιόφωνο στη συσκευή, καλύτερα να κοιτάξει προς κάτι άλλο. Απο το site τους εδώ λένε αυτό: The FM radio: This won’t be available at launch (sorry) but we are listening to your feedback and will work to bring FM Radio in at our first post-launch software release that will be free of charge for all users. τι εννοούνε με αυτό που έχω υπογραμμίσει? Οτι ισως βγάλουν κάτι σαν update που θα περιλαμβάνει ράδιο? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Απο το site τους εδώ λένε αυτό: τι εννοούνε με αυτό που έχω υπογραμμίσει? Οτι ισως βγάλουν κάτι σαν update που θα περιλαμβάνει ράδιο? Ναι. Με λίγα λόγια υπονοούν ότι ναι μεν υπάρχει το απαραίτητο hardware για την λήψη ραδιοφωνικού σήματος αλλά δεν έχουν ακόμα έτοιμο το ανάλογο software που θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Απο το site τους εδώ λένε αυτό: τι εννοούνε με αυτό που έχω υπογραμμίσει? Οτι ισως βγάλουν κάτι σαν update που θα περιλαμβάνει ράδιο? Το έχω στα υπόψιν αυτό. Εάν όμως είχαν κάνει ότι είχαν ανακοινώσει, και θα είχαμε ήδη τη συσκευή στα χέρια μας και θα είχε βγει αυτό το πρώτο update. Κανένα από τα δύο όμως δεν έχει συμβεί ακόμα και για το λόγο αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις που εξέφρασα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 2) Εχει wifi συνδεεσαι με το modem σου σαν να ειναι laptop δεν χρεωνεσε καθολου!! Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λέει "διαθέτει WLAN" και στο "διαθέτει WiFi" ?? Γιατί βλέπω παλιότερες συσκευές έλεγαν το πρώτο, τώρα αυτό το X2 λέει Wifi.. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Το ίδιο πράγμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Το ίδιο πράγμα είναι. οκ, να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κινητο με windows? Αν ναι, εισαι γενικά ευχαριστημένος? Αν τελικά πάρω το Χ2, θα ειναι η πρώτη φορά που θα πάρω τετοιο κινητο και θα ήθελα να ακουσω εντυπώσεις από άλλους που εχουν ήδη τετοιου ειδους κινητα. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αν το ψαξεις λιγο, και ασχοληθεις με τις δυνατοτητες της συσκευης, θα δεις οτι δεν συγκρινονται!!:) Σε wm συσκευη μπορεις να περασεις τα παντα!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 οκ, να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κινητο με windows? Αν ναι, εισαι γενικά ευχαριστημένος? Για να τα χρησιμοποιώ σε αποκλειστική βάση τα τελευταία 6 χρόνια... μάλλον! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Λοιπον εδω και αρκετες μερες ειμαι κατοχος του φαντασματος και πρεπει να πω οτι ειναι το πιο ομορφο και ευχρηστο WM PPC που εχω παρει στα χερια μου . Αν και φοραει ακομη την πρωτη επισημη rom ειναι εξαιρετικα σταθερο με φοβερο gsm , gps , bluetooth και wifi σημα .Το gps του πιανει και μεσα στην σπιτι με κατεβασμενα τα στορια ,τελεια καμερα και γενικα χαιρεσαι να το κρατας στα χερια σου . Επισης ειναι και δειχνει εξαιρετικα καλοφτιαγμενο . Αν εχετε αποριες η ερωτησεις που αφορουν το XPERIA X2 μπορω να σας βοηθησω . Edited January 26, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts