dimitriossara Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ρε παιδιά καμιά ημερομηνία δεν έχουμε τελικά....ακόμη.... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187342 Από την στιγμή που δόθηκε η τιμή,θεωρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187342 Από την στιγμή που δόθηκε η τιμή,θεωρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών:) Μακάρι αλλά τιν τιμή εκεί στο expansys που ειχα μπει πολλές φορές, θυμάμαι χαλαρά την έχει εδώ και κανα μήνα +παραπάνω οπότε... :confused: εδώ στο σκρουτζ αν κάνετε αναζήτηση xperia II δεν βγάζει τπτ .. και ο άπιαστος το είχε για άφιξη στις 2 μετά το πήγε για τις 9 χθες δλδ και τελικά το έβαλε σε αναμονή!!! άντε να δούμε!!! Edited February 10, 2010 by MaIdeN Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 παιδια μηπως ξερει καποιος γνωριζει αν γυρνοντας το τηλεφωνο οριζοντια γυρναει και η εικονα η αυτο γινετε μονο οταν ανοιξουμε το πληκτρολογιο γιατι καπου διαβασα οτι γυρναει και ετσι αλλα στο νετ βλεπω οτι γυρναει μονο με ανοιχτο το πληκτρολογιο.ευχαριστω!!!!!!!!!! Στο δικο μου γυρνοντας το τηλεφωνο οριζοντια γυρναει και η εικονα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187342 Από την στιγμή που δόθηκε η τιμή,θεωρώ πως είναι θέμα ολίγων ημερών:) Απελπιστικά υψηλή τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Απελπιστικά υψηλή τιμή! Καλά όντως υπερβολικά υψηλή τιμή το έχει... δεν νομίζω να είναι αυτή η τιμή του στην αγορά οταν ερθει.. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Και άλλες συσκευές έχουν ξεκινήσει με κάποια τιμή αλλά αυτή είναι υπερβολική για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 χαχα για κορόιδα ψάχνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) http://www.expansys.com/d.aspx?i=187341 Tελικα θα ερθει 22 -2 -10 ,τουλαχιστον ετσι λεει το παραπανω link .:) Edited February 11, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σίγουρα καλύτερη τιμή από την προαναφερθέν αλλά κατά τη γνώμη σου (μιας και το έχεις) αξίζει να ξεκινά σε υψηλότερη τιμή από το HD2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Σίγουρα καλύτερη τιμή από την προαναφερθέν αλλά κατά τη γνώμη σου (μιας και το έχεις) αξίζει να ξεκινά σε υψηλότερη τιμή από το HD2; athanaso77 πρωτα απο ολα θεωρω την γνωμη σου λογω εμπειριας καλυτερη απο την δικη μου , απο την πλευρα μου λογω του οτι και ο LΕΟ περασε απο τα χερια μου θεωρω οτι τα WM 6.5 δεν ειναι ωριμα για capacitive οθονη και οτι οτι το μεγεθος των 4.3'' καθιστα δυσχρηστο τον LΕΟ σε σχεση με το Χ2 που ειναι ακομη στην πρωτη ρομ και κανει θαυματα οπως εχω ξαναγραψει , επισης γι΄αυτο υπαρχουν τοσα διαφορετικα μοντελα για να ικανοποιουν του καθενος τις ιδιοτροπιες και αναγκες .Εγω πχ θεωρω ουκ ανευ το stylus, το Optical trackpad , το Full QWERTY keyboard, το 3.5 mm audio jack , το να εχει καλο σημα gsm gps wifi και στο Χ2 τα βρηκα ενω αλλος μπορει να εχει αλλες προτεραιοτητες . Τωρα οσον αφορα την τιμη ειναι και θεμα μαρκετινγκ και ειναι γνωστο οτι παντα η SE ξεκινα με ψηλες τιμες και μετα σιγα σιγα τις ριχνει , οχι ομως οτι ειναι κατωτερο το Χ2 απο τον LEO . Edited February 11, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ας περιμένουμε λοιπόν να το πιάσουμε και οι εμείς στα χέρια μας για να τα δούμε όλα αυτά και κατ' ιδίαν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Δεν ξερω αν χρησιμοποιεις το apmemo η καποιο παρομοιο προγραμμα (εγω λογω ''αμνησιας'' το εχω στην καθημερινη διαταξη ) ,τα οποια προυποθετουν την χρηση της γραφιδας , οποτε ειναι αχρηστα σε οθονες οπως του LEO .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Άλλο ένα δυσάρεστο νέο.. επειδή η εταιρία που δουλευει ο πατερας μου συνεργαζεται με την vodafone, είχαμε παραγγήλει το X2 και σήμερα τον ειδοποίησαν με το εξής μήνυμα: "Η συσκευή είναι τέλος παραγωγής και θα χρειαστεί να επιλέξετε κάποιο άλλο μοντέλο" :( Ό,τι καταλάβατε κατάλαβα και εγώ.. τώρα τι εννοούν με το "τέλος παραγωγής" δεν ξέρω.. :confused: Ελπίζω να εννοούν ότι δεν εχει ερθει ακόμα στην Ελλάδα.. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 "Τέλος παραγωγής" ...καθόλου επαγγελματική δικαιολογία εκτός και εάν υπάρχει πλήρης άγνοια. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το ανέφερα και πιο πάνω ότι η Vodafone δε θα διαθέσει το Χ2.Ας πρόσεχε η SE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Τελικα η ιστορια επαναλαμβανετε . Οπως εγινε με το Χ1 θα επαναληφθει με το Χ2 και τελος Φλεβαρη θα αρχισει να πουλιεται στις αλυσιδες καταστηματων . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Δυστυχώς όμως όπως και στην περίπτωση του Χ1... έχει αργήσει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα μόνο ή γενικά και σε άλλες χώρες? Δηλαδή στις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες έχει πάει ?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει ευρέως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 στο Hong Kong που βρίσκομαι τώρα είναι πάντως δισεύρετο...όλοι είναι "out of stock" Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει ευρέως. Ξέρεις μήπως από πότε άρχισε να κυκλοφορεί? Πρέπει να έγινε μετά τις 10 Φεβρουαρίου ετσι ? Για στο xperiancers.com στις 2 Φεβρουαρίου είχε γράψει ένας Γερμανός ότι ακόμα δεν είχε πάει στη Γερμανία (6ο σχόλιο στο link). Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Αν αναλογιστουμε την πορεια κυκλοφοριας του X1 περσυ και αυτη του Χ2 φετος... εμενα προσωπικα μου λεει οτι η SE δεν εστιαζει τοσο πολυ στα Win Mobile, προτιμαει να δινει βαση στο "κλασσικα" κινητα!! Γιατι αμα παρατηρησετε τετοιες καθυστερησεις δεν κανει στην απλη γκαμα. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Αυτό είναι αλήθεια αλλά χρειάζεται και διαφορετικό, μεγαλύτερο και πιο χρονοβόρο development για τέτοιου είδους συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Λοιπον εδω και αρκετες μερες ειμαι κατοχος του φαντασματος και πρεπει να πω οτι ειναι το πιο ομορφο και ευχρηστο WM PPC που εχω παρει στα χερια μου . Αν και φοραει ακομη την πρωτη επισημη rom ειναι εξαιρετικα σταθερο με φοβερο gsm , gps , bluetooth και wifi σημα .Το gps του πιανει και μεσα στην σπιτι με κατεβασμενα τα στορια ,τελεια καμερα και γενικα χαιρεσαι να το κρατας στα χερια σου . Επισης ειναι και δειχνει εξαιρετικα καλοφτιαγμενο . Αν εχετε αποριες η ερωτησεις που αφορουν το XPERIA X2 μπορω να σας βοηθησω . με ποιό gps software το δοκιμασες? στο igo8 δεν μου βρισκει το gps σαν device Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Σου συνιστώ να βάλεις το GPS Test, να το τρέξεις σε ανοιχτό ουρανό και να περιμένεις να βρει τη θύρα μόνο του μέχρι και να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά χρησιμοποίησε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts