Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδέεις το κινητό, και μετά ανοίγεις το παράθυρο του ovi suite... Από τα εικονίδια που έχει πάνω (αρχικής σελίδας, επαφές κτλ) επέλεξε το τελευταίο που είναι για την ενημέρωση του κινητού σου και του ovi suite... Μετά θα σου βγάλει τις ενημερώσεις...:)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά πια έκδοση λογισμικού έχετε εσείς;Εγώ από πέρυσι που το είχα πάρει δεν έχω κάνει ενημέρωση και όπως βλέπω έχω την έκδοση 20.0.005

Από χθες δοκίμασα αρκετές φορές να κάνω ενημέρωση λογισμικού στην 21.0.004(αυτή μου εμφανίζει) αλλά όταν πατάω αποδοχή κάνει κανονικά επανεκκίνηση αλλά όταν ανοίξει πάλι δεν γίνεται η εγκατάσταση.Μου βγάζει πως το πακέτο ενημέρωσης δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο.:wacko:

Μάλλον η συσκευή σου είναι branded από πάροχο (πχ. COSMOTE) και έχει διαφορετικό product code από τα unbranded ελληνικά.

Συνήθως αυτός είναι ο λόγος που μια συσκευή δεν παίρνει τις τελευταίες ενημερώσεις.

Ωχ! Δηλαδή εγώ που το αγόρασα απ' τον Γερμανό παίζει να μην παίρνω ενημερώσεις;:blink:

Σύγκρινε το product code της συσκευής σου με αυτά που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα για να δεις αν η συσκευή σου είναι branded σε πάροχο ή όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

γεια σας παιδια... η αληθεια ειναι οτι θελω καποια ανανεωση για το κινητο... εψαξα και βρηκα πως γινεται να το κανω μετατροπη σε Symbian^3... μου αρεσε σαν ιδεα αλλα φοβαμαι αρκετα... μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα??? χανω την εγγυηση??? μηπως υπαρχει καποιο απλο skin ωστε να μην ρισκαρω??? δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω link για το που το βρηκα...

Να βάλεις symbian ^3 σε 5th edition δεν γίνεται.Αυτό που βρήκες δίνει μόνο κάποιες αλλαγές εμφανισιακά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να βάλεις symbian ^3 σε 5th edition δεν γίνεται.Αυτό που βρήκες δίνει μόνο κάποιες αλλαγές εμφανισιακά.

καλα κανεις και το αναφερεις γιατι αρκετος κοσμος την παταει και νομιζει πως κατι τετοιο ειναι πιθανο.

δεν εχουν το hardware οι S^1 συσκευες παιδια για να στηριξουν S^3 :O

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ακομη και αυτο να ειναι αν το κανω θα χασω την εγγυηση;;; Υπαρχει περιπτωση να αντιμετοπιζω προβληματα;;; Στην ιστοσελιδα ομως που το βρηκα λεει οτι μου προσφερει καποιες λειτουργιες του symbian 3 τις οποιες εγω τωρα δεν εχω... Αλλα εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να αλλαξει καπως το περιβαλλον του κινητου και οχι τα χαρακτηροστικα του κινητου... Υπαρχει κατι που ειναι εντελως ακινδυνο που μπορει να μου κανει το κινητο εστω να φαινεται σαν symbian 3??? Δεν μιλω για αλλαγη θεματος... Ευχαριστω για την βοηθεια...

αυτο ειναι που βρηκα αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω Edited by tasarasx6

Ακομη και αυτο να ειναι αν το κανω θα χασω την εγγυηση;;; Υπαρχει περιπτωση να αντιμετοπιζω προβληματα;;; Στην ιστοσελιδα ομως που το βρηκα λεει οτι μου προσφερει καποιες λειτουργιες του symbian 3 τις οποιες εγω τωρα δεν εχω... Αλλα εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να αλλαξει καπως το περιβαλλον του κινητου και οχι τα χαρακτηροστικα του κινητου... Υπαρχει κατι που ειναι εντελως ακινδυνο που μπορει να μου κανει το κινητο εστω να φαινεται σαν symbian 3??? Δεν μιλω για αλλαγη θεματος... Ευχαριστω για την βοηθεια...

αυτο ειναι που βρηκα αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω

Έβαλα το πρόγραμμα SPB MOBILE SHELL light (είναι δωρεάν) από το Ovi Store στο Χ6, και έγινε πανέμορφο, καταπληκτικό.Αν θέλεις μπορείς να το δοκιμάσεις.Εμένα , μου άρεσε πολύ.

Έβαλα το πρόγραμμα SPB MOBILE SHELL light (είναι δωρεάν) από το Ovi Store στο Χ6, και έγινε πανέμορφο, καταπληκτικό.Αν θέλεις μπορείς να το δοκιμάσεις.Εμένα , μου άρεσε πολύ.

οντως τωρα που το βλεπω ειναι πολυ ωραιο αν και εχω ενα θεματακι με την ram... ευχαριστω πλυ...

οντως τωρα που το βλεπω ειναι πολυ ωραιο αν και εχω ενα θεματακι με την ram... ευχαριστω πλυ...

Λογικά, μεγάλο θέμα πρέπει να έχεις με τη ram, αφού πρέπει να σ' έριξε κάτω από 30mb.

Δε λέω, χρήσιμο το SPB, αλλά μετά από πάρα πολλές δοκιμές, αποδείχτηκε ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

Εξάλλου, υπάρχουν ένα σωρό άλλα παρόμοιες εφαρμογές που εκτός του ότι "τρώνε" λιγότερη μνήμη, αποδείχτηκαν και πιο χρήσιμα.

Λογικά, μεγάλο θέμα πρέπει να έχεις με τη ram, αφού πρέπει να σ' έριξε κάτω από 30mb.

Δε λέω, χρήσιμο το SPB, αλλά μετά από πάρα πολλές δοκιμές, αποδείχτηκε ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

Εξάλλου, υπάρχουν ένα σωρό άλλα παρόμοιες εφαρμογές που εκτός του ότι "τρώνε" λιγότερη μνήμη, αποδείχτηκαν και πιο χρήσιμα.

Μπορείς να μας δώσεις το όνομα κάποιας εφαρμογής από αυτές που αναφέρεις; Καλά θα ήταν να δοκιμάσω και άλλες.

Γεια σας παιδια μολις σημερα αποκτησα ενα ολοκαινουριο χ6 :p Μου ειναι τελειως αγνωστη η συσκευη. Θα πεσει πολυ μελετη. :cool:

Σε μια βδομαδα θα το εχεις μαθει.

ειναι πανευκολο.

για οποια απορια: εγχειριδιο χρησης και Myphone.gr

με γεις!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σε μια βδομαδα θα το εχεις μαθει.

ειναι πανευκολο.

για οποια απορια: εγχειριδιο χρησης και Myphone.gr

με γεις!

Σ' ευχαριστω prodigy, σε ακουσα οπως ειδες και το πηρα. Εσυ θα την πληρωσεις αν δεν παει καλα :lol::whistle:

Κάποια ρύθμιση δεν χρειάζεται.Σιγουρέψου πρώτα ότι έχει κουμπώσει καλά,πίεσε το με λίγο παραπάνω δύναμη.Αν δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα σε κάποια άλλη συσκευή.Επίσης αν έχεις κάποιο άλλο hands free ή κάποια ακουστικά δοκίμασε να δεις αν δουλεύουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποια ρύθμιση δεν χρειάζεται.Σιγουρέψου πρώτα ότι έχει κουμπώσει καλά,πίεσε το με λίγο παραπάνω δύναμη.Αν δεν δεις αποτέλεσμα δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα σε κάποια άλλη συσκευή.Επίσης αν έχεις κάποιο άλλο hands free ή κάποια ακουστικά δοκίμασε να δεις αν δουλεύουν.

Εχεις απολυτο δικιο. Ευχαριστω πολυ. Ηθελε να το κουμπωσω με πιο πολυ δυναμη. Οκ. Να ρωτησω κατι ακομα. Μπαινω απο τους χαρτες και μαλλον ενεργοποιω το δικτυο και χρεωνομαι στην vodafone. Με ποιο τροπο μπορω να εχω ενεργοποιημενο μονο το gps χωρις χρεωσεις? Επισης γινεται να ακυρωσω τελειως το internet και να το ενεργοποιω οποτε θελω?

Ευχαριστω πολυ!

Με ποιο τροπο μπορω να εχω ενεργοποιημενο μονο το gps χωρις χρεωσεις?

Πας:

Ρυθμισεις--->Ρυθμισεις εφαρμογων--->Εντοπισμος Θεσης--->Μεθοδοι Εντοπισμου θεσης--->Ενεργοποιεις μονο το "ενσωματωμενο GPS"

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πας:

Ρυθμισεις--->Ρυθμισεις εφαρμογων--->Εντοπισμος Θεσης--->Μεθοδοι Εντοπισμου θεσης--->Ενεργοποιεις μονο το "ενσωματωμενο GPS"

Ρυθμισεις - Τηλεφωνο - Ρυθμισεις εφαρμογων ...........................

Ευχαριστω!