djfog Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εγώ θα πεταχτώ μέχρι τη Λάρισα. Ελπίζω να υπάρχουν κομμάτια και εκεί. Θα τα κάνω τα update και αν είναι θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Καλορίζικο το τηλέφωνό σου. Ελπίζω αύριο να ισχύει και για μένα :) Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 χααχχαα τωρα το ειδα οτι εισαι Βόλο... Ολε... Καλη τυχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εγώ που είμαι επαρχία δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρω; Το βρήκε κανείς σε χρώμα άλλο από μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Έπαιρνα τηλέφωνο από το άνοιγμα και πριν κανά τέταρτο που έβγαλα γραμμή έμαθα τα δυσάρεστα...το κινητό εξαντλήθηκε :( Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 παιδια μια ερωτηση ,αν το παρω απο βονταφον υπαρχει περιπτωση να εχει μεσα vodafon live μενου? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 To πιθανότερο, αλλά καλύτερα να τους ρωτήσεις σε ένα κατάστημα. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) αν ειναι κοκκινο το κουτι θα εχει σιγουρα vodafone live ετσι?αν εχει ειναι τιποτα σοβαρο στο μενου μεσα η μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις να απομακρυνο ολα τα εικονιδια τις voda?εχει πανω και logo τις βονταφον?ευχαριστω :) edit. τελικα το κουτι ειναι κανονικο μπλε αλλα εχει ενα αυτοκολητακι πανω τις vodafone.το εχει παρει κανεις ετσι απο βονταφον για να δουμε αν ειναι με vodafone live μενου?το κουτι δεν λεει κατι αλλο απο εξω.στην vodafone πηγα δεν ηξεραν να μου απαντησουν και δεν μπορουσαν να ξεσφραγισουν καποιο για να το δουμε .θελω να το παρω απο καποιο παιδι αλλα οπως ειναι λογικο δεν θελουμε να το ανοιξουμε να το δουμε γιατι πολυ το θελουν σφραγισμενο να το αγορασουν.τωρα φυσικα αν εχει κατι μεσα στο μενου π/χ. συντομευσεις που μπορω να τις εξαφανισω απο της ρυθμισεις δεν με πειραζει πολυ .ευχαριστω! Edited December 31, 2010 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Nokia X6 Gets Software Update http://symbianworld.org/8065-nokia-c6-and-nokia-x6-gets-software-update/ What’s new with Nokia X6 update? Here and Now application New Version of Web Browser Updated Ovi Maps, Ovi Store, Ovi Contacts Chat Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 δεν εχει εμφανιστει ακομη στο κινητο μου να υποθεσω οτι δεν ειναι η 3.06 εκδοση στο Update? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Nokia X6 Gets Software Update http://symbianworld.org/8065-nokia-c6-and-nokia-x6-gets-software-update/ What’s new with Nokia X6 update? Here and Now application New Version of Web Browser Updated Ovi Maps, Ovi Store, Ovi Contacts Chat Ειναι για την παραλλαγη (RM-551) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) για την αλλαγη του product code στο x6 πρεπει να προσεξω τιποτα αλλο εκτος απο τον γενικο οδηγο για τα sympian?ευχαριστω.:) edit.. τελικα το εκανα ολα καλα ο οδηγος ειναι πολυ χρησημος απλος προσπερνας το βημα που λεει read και εισαι οκ. Edited January 2, 2011 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 αν ειναι κοκκινο το κουτι θα εχει σιγουρα vodafone live ετσι?αν εχει ειναι τιποτα σοβαρο στο μενου μεσα η μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις να απομακρυνο ολα τα εικονιδια τις voda?εχει πανω και logo τις βονταφον?ευχαριστω :) edit. τελικα το κουτι ειναι κανονικο μπλε αλλα εχει ενα αυτοκολητακι πανω τις vodafone.το εχει παρει κανεις ετσι απο βονταφον για να δουμε αν ειναι με vodafone live μενου?το κουτι δεν λεει κατι αλλο απο εξω.στην vodafone πηγα δεν ηξεραν να μου απαντησουν και δεν μπορουσαν να ξεσφραγισουν καποιο για να το δουμε .θελω να το παρω απο καποιο παιδι αλλα οπως ειναι λογικο δεν θελουμε να το ανοιξουμε να το δουμε γιατι πολυ το θελουν σφραγισμενο να το αγορασουν.τωρα φυσικα αν εχει κατι μεσα στο μενου π/χ. συντομευσεις που μπορω να τις εξαφανισω απο της ρυθμισεις δεν με πειραζει πολυ .ευχαριστω! εγω το εχω αγωρασει απο vodafone και ειχε στο μενου το σημα τις vodafone και καποιες υπηρεσιες της ομως νομιζω πως γινεται απο τις ρυθμισεις να τις αφερεσεις. εμενα στο δικο μου δεν υπαρχουν πλεον και νομιζω πως αυτο εγινε με αλλαγη του product code(δεν το εκανα εγω και δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε ετσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 εγω το εχω αγωρασει απο vodafone και ειχε στο μενου το σημα τις vodafone και καποιες υπηρεσιες της ομως νομιζω πως γινεται απο τις ρυθμισεις να τις αφερεσεις. εμενα στο δικο μου δεν υπαρχουν πλεον και νομιζω πως αυτο εγινε με αλλαγη του product code(δεν το εκανα εγω και δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε ετσι) ναι και γω το αλλαξα τωρα και εννοειτε πως καθαρισε απο την βονταφον.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ενημέρωση: Τα ποστ που αναφέρονται σε cfw μεταφέρθηκαν εδώ:[ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 5th - Hacks & Patches όπου είναι καλύτερο να συνεχιστεί η συγκεκριμένη συζήτηση. Επίσης αφαιρέθηκαν κάποια ποστ που ήταν off topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 να ρωτησω κατι?ακομα και τα 8αρια εχουν το τζογο στο πισω καπακι της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ναι το έχει και το δικό μου το 8αρη αλλά είναι πάρα πολύ μικρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εγω δυο 16αρια ειχα κανενα δεν ειχε τζογο το καπακι. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εγω δυο 16αρια ειχα κανενα δεν ειχε τζογο το καπακι. Σου εκατσε η παρτιδα.Εγω 3 φορες τους το πηγα πισω επειδη ειχε τζογο το καπακι.Και αυτο που εχω τωρα δεν ειναι και πολυ σοο.η ταπα του USB απο πανω δεν κλεινει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εγώ που είμαι επαρχία δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρω; Το βρήκε κανείς σε χρώμα άλλο από μαύρο; Ο γαμπρός μου που το αγόρασε από vodafone το βρήκε σε άσπρο-ασημί.Που στην ουσία καθαρά είναι άσπρο.Και προσωπικά μου άρεσε πολύ.Ήδη έκανα παραγγελία από Nokia να μου αλλάξουν παντελώς την συσκευή απο Black Red σε White-White.Αντικαθιστούν όλα μα όλα τα πλαστικά,τα frames ,τα καπάκια κ.τ.λ. με αυτά της άσπρης συσκευής Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ο γαμπρός μου που το αγόρασε από vodafone το βρήκε σε άσπρο-ασημί.Που στην ουσία καθαρά είναι άσπρο.Και προσωπικά μου άρεσε πολύ.Ήδη έκανα παραγγελία από Nokia να μου αλλάξουν παντελώς την συσκευή απο Black Red σε White-White.Αντικαθιστούν όλα μα όλα τα πλαστικά,τα frames ,τα καπάκια κ.τ.λ. με αυτά της άσπρης συσκευής ναι, αλλά το θέμα ήταν αν μπορούσε κάποιος από επαρχία να το πάρει με την τιμή των 179... Η vodafone πόσο του το χρέωσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bluejason Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ναι, αλλά το θέμα ήταν αν μπορούσε κάποιος από επαρχία να το πάρει με την τιμή των 179... Η vodafone πόσο του το χρέωσε? H Vodafone ξερω στα σιγουρα πως εχει στα δειγματα την εκδοση των 16gb και κοστιζει 350 ευρω!!!!! Εγω φιλε μου αγορασα το 8gb με 230 ευρω απο το e-shop!!!! Επισης δεν νομιζω να υπαρχει πλεον σε πολλα Media Markt αυτη η προσφορα....θα εξαντληθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 η προσφορα ηταν λεει μεχρι 5 του μηνος αρα μεχρι και σημερα ...μετα ανεβενη παλη η τιμη.οντως η voda εχει 354 το 16αρι και 299 το 8αρι. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bluejason Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 η προσφορα ηταν λεει μεχρι 5 του μηνος αρα μεχρι και σημερα ...μετα ανεβενη παλη η τιμη.οντως η voda εχει 354 το 16αρι και 299 το 8αρι. 299 το 8αρι???? Στο e-shop κανονικα το ειχανε 276 ευρω αλλα το βγαλανε προσφορα 230 ευρω....νομιζω συμφερει παρα πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα και κάλη χρονιά. μου έκαναν δώρο το έν λόγω κινητο προσπαθω να ρυθμίσω το e-mail Μου αλλά πάτα με βάζει στο δύκτιο της κάρτα δεν μπορεί να λειτουργήσει το e-mail με χρήση δυκτίου από wifi ? Ευχαριστώ! Πάντως όμορφο κινητο είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 299 το 8αρι???? Στο e-shop κανονικα το ειχανε 276 ευρω αλλα το βγαλανε προσφορα 230 ευρω....νομιζω συμφερει παρα πολυ!!!! που είναι αυτή η προσφορά; Δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts