Jump to content

Bluejason

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bluejason

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Bluejason's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας! Αγορασα και γω σημερα το Nokia 500 και θέλω να μάθω πως απενεργοποιώ τις αυτόματες συνδέσεις γιατι με χρέωσε..... Διαβασα τις γενικες οδηγιες που υπαρχουν αλλα δεν συμβαδιζουν σε καποια πραγματα όπως γι αυτα που λεει στις Ρυθμισεις της Συνδεσιμοτητας! Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη καθημερινή χρέωση του 1ευρώ και να χρησιμοποιώ όμως αυτή την υπηρεσία μόνο όταν θέλω??? Στις ρυθμισεις έχει την επιλογή Δεδομένα Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας και πάτησα απενεργοποιημένα.... http://www.nokia.com/gr-el/support/product/500/userguide/?action=onlineuserguidepagechange&pFile=GUID-B92FCED2-E616-439B-9F07-40C8F790316E_FILE001.html Αυτα που λεει εδω δεν υπαρχουν στις ρυθμίσεις της συνδεσιμοτητας στο Nokia 500....
  2. Μπορείς να μου προτείνεις ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα για scan??
  3. Γεια σας!! Έχω τις τελευταίες μέρες το εξής πρόβλημα... Μετά από ένα κρασάρισμα όπου μου εμφάνισε μπλε οθόνη και τα άσπρα γράμματα με τις σχετικές πληροφορίες, η ανάλυση της οθόνης άλλαξε και δεν μπορώ να την επαναφέρω....Είναι στην ίδια επιλογή όπως παλιότερα απλώς τα δείχνει διαφορετικά (πιο στενά)....Επίσης κάποιες φορές το ανεμιστηράκι απο πίσω κάνει έντονο θόρυβο για λίγο αλλα το κάνει επανειλημμένες φορες...Τα κρασαρίσματα γίνονται σχεδόν καθημερινά και αναφέρει στην μπλε οθόνη κάτι για ενα αρχείο "nvlddmkm" και μετά από μια επανεκκίνηση που εκανα μου έβγαλε ένα σφάλμα γι αυτό το αρχείο και ότι ανακτήθηκε η εφαρμογή του...Μετά απο αναζήτηση βρήκα ότι το αρχείο αυτό είναι τύπου sy_, βρίσκεται στο φάκελο των drivers και ότι αφορά τα γραφικά της οθόνης μου....Άρα το κρασάρισμα και η αλλαγή της ανάλυσης συνδέονται μεταξύ τους....Τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι και λίγο άσχετος :worry: ???
  4. Γεια σας! Ξερετε πως μπορω να ακυρωσω ενα αιτημα φιλιας που εκανα??? Τωρα με το νεο προφιλ υπαρχει τροπος??? Σας προλαβα και το βρηκααα :P Κατω αριστερα υπαρχει ακυρωση αιτηματος!!!!
  5. Εχει τα: Asphalt 4, Spore και Dj Mix Tour Αλλα μπορεις να βρεις και αλλα παρα πολλα παιχνιδια στο ιντερνετ να κατεβασεις και να τα εγκαταστατησεις στο κινητο........
  6. Ναι την 8 GB εχω....απο βιντεο δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω τραβηξει ακομα και ουτε νομιζω να το κανω:lol:.....ουτε καν με το παλιο μου κινητο τραβουσα βιντεο....παντως δεν ειναι HD η ληψη του.....Παντως οπως ξαναειπα η φωτογραφικη του ειναι πολυ καλη! Κατι αλλο που θες να μαθεις?
  7. Το εχω απο τις αρχες Ιανουαριου και δεν μου εχει κολλησει καμια φορα μεχρι τωρα.....Εχω 6,9 GB ελευθερη μνημη :happy: και εχω περασει 80 τραγουδια........ Κατι αλλο που θες να μαθεις?
  8. Αναλογα με το τι ζητας απο ενα κινητο...... Λοιπον, το κινητο ειναι ολο απο πλαστικο εκτος απο τις μεταλλικες ακρες στην προσθια επιφανεια του..... Πολλα ειχα ακουσει για τα πλαστικα του συγκεκριμενου κινητου οπως οτι δεν εφαπτονταν σωστα, οτι τριζανε! Ομως η συσκευη που αγορασα εγω ηταν μια χαρα και εχω βαλει και την θηκη σιλικονης που κυκλοφορει για το συγκεκριμενο μοντελο και ολα μια χαρα!!! Η οθονη αφης του κινητου ειναι capasitive και με πολυ καλη αναλυση, δεν χρειαζεται πιεση και την χειριζεσαι με απαλες κινησεις..... Το κινητο εχει δυο κινητα τα οποια ειναι παρα πολυ καλα.....απο τα καλυτερα στην αγορα θα μπορουσα να πω καθως το X6 προοριζεται κυριως για μουσικη και multimedia! H camera του ειναι 5mp Carl Zeiss με διπλο LED flash και autofocuς! Βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες στις ιδανικες συνθηκες.....αλλα ακομα και βραδυ που ημουν σε ενα μπαρ με το διπλο Led και την ειδικη ρυθμιση για σκοταδι εβγαζε αρκετα καλες φωτος για Camera με τετοιο flash! Απο αποψη internet....εγω το ιντερνετ στο κινητο το θελω μονο για να μπαινω στο facebook και στο youtube...αυτα τα δυο sites μια χαρα τα υποστηριζει ο browser του κινητου! Κατεβαζεις και δωρεαν εφαρμογη απο το OVI για το chat στο facebook και ολα μια χαρα! Οσον αφορα την μνημη εγω πηρα αυτο με την 8GB και ειμαι βολεμενος καθως ημουν 6 χρονια με κινητο που ειχε καρτα μνημης 512 mb:lol:....συνεπως μου ειναι υπεραρκετη η ενσωματωμενη μνημη του...... Γενικως το κινητο ειναι για αυτους που δεν θελουν στο χερι τους εναν πολυπλοκο υπολογιστη, απλα θελουν ενα εξυπνο κινητο!
  9. Τελοσπαντων....τιποτα αλλο δεν κινδυνευει απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες ε?
  10. Για τους χαρτες οκ τους ξανακατεβαζω.... Αναφερομαι στα παιχνιδια που ειχε προεγκατεστημενα το κινητο....το Dj mix tour, το Spore και το Asphalt 4.... Στην διαχειρηση εφαρμογων μου δειχνει οτι ειναι εγκατεστημενα στην μαζικη μνημη :wacko: Επισης να σε ρωτησω....υπαρχει πουθενα επιλογη για εξοικονομηση ενεργειας?
  11. Σε ευχαριστω φιλε μου! Τελικα με τα προεγκατεστημενα παιχνιδια του κινητου τι μπορω να κανω??? Στην διαχειριση εφαρμογων μου δειχνει οτι ειναι εγκατεστημενα στη μαζικη μνημη....αρα θα χαθουν με την μορφοποιηση!!! Κινδυνευει τιποτε αλλο προεγκατεστημενο???
  12. Παιδες πως μπορω σε καθε εγκατασταση να με βαζει να επιλεγω την μνημη που θελω να γινει η εγκατασταση???
  13. Καθησα και εψαξα τι περιεχουν οι μνημες....Ολα οκ....απλα το μονο προβλημα ειναι οτι τα παιχνιδια που ειχε περασμενα το κινητο ειναι εγκατεστημενα στη μαζικη μνημη...δηλαδη θα χαθουν με την μορφοποιηση!!! Μπορω να κανω κατι να τα σωσω??? Επισης και οι εικονες που ειχε το κινητο ειναι στην μαζικη αλλα με αντιγραφη στον υπολογιστη τις σωζω! Τους ηχους κλησεις και μηνυματων δεν τους βρηκα πουθενα αλλα θα ειναι σιγουρα στην μνημη του τηλεφωνου!
  14. Back up σε επαφες και μνμ πως μπορω να κανω??? Απο εφαρμογες δεν εχω τιποτα το σπουδαιο οποτε δεν με πειραζει....oλες απο το Ovi ειναι....Εχω τα mp3s και τις φωτογραφιες που τα κανω αντιγραφη στον υπολογιστη...οκ αυτο! Αυτα που ειχε προεγκατεστημενα το κινητο δεν ειναι στην μαζικη ε?
  15. Αν κανω φορματ θα επανελθει η βιβλιοθηκη??? Γιατι το κυριως προβλημα ειναι οτι δεν διαγραφονται οι φακελοι που εχουν δημιουργηθει στην μουσικη....τα προβληματικα τραγουδια μπορεσα και τα πεταξα απευθειας απο το κινητο! Απλα τα tag τους δημιουργησαν φακελους που τους λεει οτι ειναι κατεστραμμενα αρχεια! Κανω μορφοποιηση μαζικης μνημης δηλαδη ε? Αυτα που ειχε απο πριν το κινητο (εικονες, θεματα...) θα χαθουν????
×
×
  • Create New...