octavian46 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 γινεται να ξαναβαλω τη τελευαταια εκδοση του λογισμικου ?γιατι αλλαξα product code, αλλα για να μου το περασει θελει να ξαναβαλω το λογισμικο.sto pc suite δν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) παιδια εκει που εχει το λινκ για τον οδηγο δεν υπαρχει πια.το εχουν διαγραψει απο το rapidshare.τι να κανω?φοβαμαι μην κανω κανα λαθος παιδια εχω αλλη μια ερωτηση .γινεται στο χ6 οπως στο 5800 να γραψουμε μηνυμα οπως στο paint?.δεν εχω αλλο παραδειγμα.σορρυ ψαξε το στο google θα το βρεις.και εγω ετσι το βρηκα. οχι δεν γινεται να γραψεις μηνυμα οπως στο 5800.πολυ πιθανον επειδη εχει capacity οθονη το χ6. γινεται να ξαναβαλω τη τελευαταια εκδοση του λογισμικου ?γιατι αλλαξα product code, αλλα για να μου το περασει θελει να ξαναβαλω το λογισμικο.sto pc suite δν γινεται. Σε πολλα τηλεφωνα γινεται να κανεις επανεγκατασταση λογισμικου οχι ομως σε ολα.δοκιμασε με nokia software update. :google: Nemesis NSS;) και τα πως θα τα βρείς επίσης έτσι,τώρα Product code βάλε όποιο θες από αυτά που υπάρχουν στην 1η σελίδα του παρόντος. Κατόπιν το αναβαθμίζεις με Νokia Software Updater(μέσω καλωδίου)-reinstall αν έχεις ήδη περασμένη την τελευταία έκδοση λογισμικού. Στην πρωτη σελιδα του παροντος δεν γραφει αν προσεξες τα product codes για το νοκια Χ6 8gb.Τα οποια και ειναι: azure (059Β7Ν7) black (059B7Q3) Edited October 11, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Το f/w 21 πότε θα είναι διαθέσιμο για όλους ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος για εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις? πχ φροντιστήρια Ευχαριστώ any help?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Σε πολλα τηλεφωνα γινεται να κανεις επανεγκατασταση λογισμικου οχι ομως σε ολα.δοκιμασε με nokia software update παιδια δοκιμασα με το NSU αλλα δεν γινεται.στο E52 πυ εχω γινεται αλλα σε αυτο οχι.:(.αλλα τροπο να βαλω το product code? thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Σε πολλα τηλεφωνα γινεται να κανεις επανεγκατασταση λογισμικου οχι ομως σε ολα.δοκιμασε με nokia software update παιδια δοκιμασα με το NSU αλλα δεν γινεται.στο E52 πυ εχω γινεται αλλα σε αυτο οχι.:(.αλλα τροπο να βαλω το product code? thanx! Ναι υπαρχει αλλα δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο.Να κανεις flashing with custom firmware με το JAF. Ψαξε στο google <flash nokia with custom firmware with JAF> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Υπάρχει κάποια βοήθεια για τις ρυθμίσεις που γράφω παραπάνω? thnks... any help?:( Αν το βάλεις σαν επαναλαμβανόμενη αφύπνιση? Edited October 11, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Ναι υπαρχει αλλα δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο.Να κανεις flashing with custom firmware με το JAF. Ψαξε στο google <flash nokia with custom firmware with JAF> ευχαριστω επισης εχω αλλη ερωτηση.γιατι ενω εχει φορτισει πληρως δεν λεει οτι εχει φορτισει.και μολισ βγαζω τον φορτιστη μου λεει αποσυνδεστε τον φορτιστη για να εξοικονομησετε ενεργεια.κατι τετοιο.γιατι δεν μου λεει οτι ειναι φορτισμενο? Edited October 12, 2010 by Itchrist86 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) επισης εχω αλλη ερωτηση.γιατι ενω εχει φορτισει πληρως δεν λεει οτι εχει φορτισει.και μολισ βγαζω τον φορτιστη μου λεει αποσυνδεστε τον φορτιστη για να εξοικονομησετε ενεργεια.κατι τετοιο.γιατι δεν μου λεει οτι ειναι φορτισμενο? Οταν σταματησουν να ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες το τηλεφωνο ειναι πληρως φορτισμενο.Απλα σου υπενθυμιζει να βγαλεις τον φορτιστη απ την πριζα για να μην σπαταλαει ασκοπα ρευμα. Edited October 12, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billiskate1 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 μπορει να ειναι χαζη απορια αλλα οταν χτυπανε αφυπνισεις η υπενθυμισεις στο κινητο δεν λειτουργουν τα κουμπια snooze και stop. μπορω μονο να πατησω το το κοκκινο κουμπι τερματισμου κλησης που ειναι κανονικο πληκτρο οχι αφης. για την ακριβεια οταν παταω στα snnooze stop δειχνει οτι πιεζεται (γκριζαρει το χρωμα) αλλα δεν γινεται τιποτα. υπάρχει καποιο tip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 μπορει να ειναι χαζη απορια αλλα οταν χτυπανε αφυπνισεις η υπενθυμισεις στο κινητο δεν λειτουργουν τα κουμπια snooze και stop. μπορω μονο να πατησω το το κοκκινο κουμπι τερματισμου κλησης που ειναι κανονικο πληκτρο οχι αφης. για την ακριβεια οταν παταω στα snnooze stop δειχνει οτι πιεζεται (γκριζαρει το χρωμα) αλλα δεν γινεται τιποτα. υπάρχει καποιο tip? Όταν εμφανίζονται τα εικονικά πλήκτρα δεν τα πατάς αλλά τα πατάς και σέρνεις προς την κατεύθυνση που δείχνουν έτσι ώστε να εκτελεστεί και η αντίστοιχη ενέργεια. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Χθες πείραζα το χ6 και μάλλον έκανα κάποια βλακεία με τους χάρτες από το ovi και άρχισε να μου κατεβάζει όλη την Ευρώπη.Το σταμάτησα στη μέση του download και σήμερα μόλις έβαλα το gps, έβρισκε τις συντεταγμένες αλλά χωρίς τον χάρτη από κάτω:confused:.Το ξανασύνδεσα στον ηλ/υπ και ξανακατέβασα από το ovi map την Ελλάδα και την Γαλλία που μ'ενδιαφέρουν.Πώς μπορώ να δω ότι έχουν εγκατασαθεί με επιτυχία; Πρέπει να σας πω ότι το gps πλέον με βρίσκει κανονικά με τον χαρτη από κάτω.Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Εφόσον βλέπεις χάρτη κάτω από το στίγμα και όχι κενό, είσαι okay! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billiskate1 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 αααααα :P σωστος... thnx κατι αλλο....η μπαταρια μου κραταει μια βδομαδα μονο ενω υποτιθεται οτι κραταει 17 μερες. και καποιες φορες σπανιως κατι παθαινει και τελειωνει στις 2 μερες. μου το εχει κανει 2-3 φορες μεχρι τωρα. δε χρησιμοποιω ουτε εφαρμογες ουτε ιντερνετ ουτε gps και σπανια βγαζω φωτο. στους υπολοιπους τοσο κραταει η εχει προβλημα η μπαταρια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Εμένα μια βδομάδα δεν κρατάει με τίποτα.Αλλά το δουλεύω πολύ. Edited October 13, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 αααααα :P σωστος... thnx κατι αλλο....η μπαταρια μου κραταει μια βδομαδα μονο ενω υποτιθεται οτι κραταει 17 μερες. και καποιες φορες σπανιως κατι παθαινει και τελειωνει στις 2 μερες. μου το εχει κανει 2-3 φορες μεχρι τωρα. δε χρησιμοποιω ουτε εφαρμογες ουτε ιντερνετ ουτε gps και σπανια βγαζω φωτο. στους υπολοιπους τοσο κραταει η εχει προβλημα η μπαταρια μου?Καλά 17 μέρες ούτε με σφαίρες, που το είδες αυτό ; Αν σου κρατάει 4 ημέρες να είσαι ευχαριστημένος Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Εμένα μια βδομάδα δεν κρατάει με τίποτα.Αλλά το δουλεύω πολύ. 2-3 μέρες είναι το φυσιολογικό να σου κρατάει. Από κει και πέρα, μόνο αν το έχεις μόνο για να το βλέπεις θα κρατήσει περισσότερο. Edited October 13, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 2-3 μέρες είναι το φυσιολογικό να σου κρατάει. Από κει και πέρα, μόνο αν το έχεις μόνο για να το βλέπεις θα κρατήσει περισσότερο. εμενα παντως που το πηρα πριν μια εβδομαδα παλι μου κραταει το πολυ 2 μερες.δηλαδη το φορτιζω το απογευμα στισ 5 και την αλλη μερα στις 5 μου δειχνει στο μισο.λετε να φταιει οτι δεν εβαλα να φορτισει 10 ωρες?αλλα και παλι διαβασα εδω στο φορουμ οτι δεν χρειαζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εμενα παντως που το πηρα πριν μια εβδομαδα παλι μου κραταει το πολυ 2 μερες.δηλαδη το φορτιζω το απογευμα στισ 5 και την αλλη μερα στις 5 μου δειχνει στο μισο.λετε να φταιει οτι δεν εβαλα να φορτισει 10 ωρες?αλλα και παλι διαβασα εδω στο φορουμ οτι δεν χρειαζεται.. Μην αφήνεις να σε παραμυθιάζει κανένας. Το κινητό από την πρώτη φόρτιση χρειάζεται να μένει στην πρίζα μέχρι να σου βγει το μήνυμα ότι το κινητό φόρτισε. Το γεγονός ότι το άφησες 10 ώρες βέβαια, ούτε σε βλάπτει, αλλά ούτε και φορτίζει περισσότερο. Να έχεις υπόψην σου ότι η αυτονομία εξαρτάται πάντα από τη χρήση. Εγώ π.χ. που το χρησιμοποιώ ελάχιστα, μου κρατάει σχεδόν 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Μην αφήνεις να σε παραμυθιάζει κανένας. Το κινητό από την πρώτη φόρτιση χρειάζεται να μένει στην πρίζα μέχρι να σου βγει το μήνυμα ότι το κινητό φόρτισε. Το γεγονός ότι το άφησες 10 ώρες βέβαια, ούτε σε βλάπτει, αλλά ούτε και φορτίζει περισσότερο. Να έχεις υπόψην σου ότι η αυτονομία εξαρτάται πάντα από τη χρήση. Εγώ π.χ. που το χρησιμοποιώ ελάχιστα, μου κρατάει σχεδόν 4 μέρες. δεν το εβαλα για 10 ωρες.τες πα.κατα τα αλλα μου αρεσει πολυ το κινητο.ακουγεται πολυ δυνατα απο ολα τα νοκια που ειχα.καμια 10ρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδια καλησπερα. εχω ενα ασύρματο δίκτυο κ αντιμετωπισα προβλημα γιατι εχω 2 ρουτερ.Για να το λύσω έβαλα ολους τους Η/Υ να εχουν καρφωτη IP κ ολα οκ. Το Χ6 πως γίνεται να του βάλω καρφωτη IP;;; Ευχαριστώ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 @tsafou Για να βάλεις "καρφωτές" ΙΡ θα πας ρυθμίσεις > συνδεσιμότητα > προορισμοί. Εκεί θα διαλέξεις την ομάδα στην οποία βρίσκεται το σημείο πρόσβασης για το wifi, θα το επιλέξεις και θα πατήσεις επιλογές > προχωρημένες ρυθμίσεις > ρυθμίσεις IPv4. Εκεί θα βρεις τις επιλογές για ΙΡ και DNS. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παιδια ξερει κανεις αν το X6 εχει fm transsmiter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παιδια ξερει κανεις αν το X6 εχει fm transsmiter? Οχι δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) @tsafou Για να βάλεις "καρφωτές" ΙΡ θα πας ρυθμίσεις > συνδεσιμότητα > προορισμοί. Εκεί θα διαλέξεις την ομάδα στην οποία βρίσκεται το σημείο πρόσβασης για το wifi, θα το επιλέξεις και θα πατήσεις επιλογές > προχωρημένες ρυθμίσεις > ρυθμίσεις IPv4. Εκεί θα βρεις τις επιλογές για ΙΡ και DNS. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ ! Θελω να λαβω καποια MMS αλλα μου λεει : Αδυναμία ανάκτησης μηνυματων multimedia. Ορίστε σημείο πρόσβασης πρωτα. Ενώ έχω ολες τις ρυθμισεις MMS κανονικα. Τι συμβαίνει; ? Edited October 14, 2010 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts