Balantis7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μέσω WLAN δεν γίνεται. Με bluetooth όμως μπορείς να το συνδέσεις ασύρματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ναι σε ευχαριστώ πολύ δούλεψε πολύ καλα! Να ρωτησω κατι αλλο: Μπορω να συνδέομαι μέσω Wlan και να πέρνω τα video και τις φωτογραφίες στον Η/υ μου. Δεν εχω θεμα με το καλωδιο αλλα για καλύτερα.Πρέπει να κανω κατι share στο κιν. για να φαίνεται στο δίκτυο; Με το καλώδιο όμως θα είναι ασύγκριτα πιο γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Με το καλώδιο όμως θα είναι ασύγκριτα πιο γρήγορα... Οχι καμια σχεση δεν εχω bluetooth στον Η/Υ ετσι κ αλλιως αλλα σε σχεση με το Ν82 παει σφαιρα το καλώδιο!Λες να εγινε ετσι επειδη ειναι τοσο κοντο;(καλα χιουμορ κανω)! Σκεφτομαι να βαλω την ζελατινα αλλα οι οδηγιες λενε να καθαρισω την οθονη με οινοπνευμα , λετε να παθει τιποτα;; By the way τα ακουστικα που ειχε μεσα η συσκευασια ειναι χρώματος λευκου και με καλώδιο;Γιατι κατι πηρε τ'αυτι μου για Bluetooth.... Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ερωτηση κι απο εμενα , μιας κι εχω τωρα αναβαθμιση απο Wind , και ειμαι αναμεσα στο Vivaz και στο Nokia Χ6 16gb. Αν εχει ηδη δοθει απαντηση ζητω συγνωμη. Βιντεοκληση κανει το κινητο? Γιατι δεν βλεπω 2η καμερα , ουτε στο Vivaz ουτε και στο Nokia. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ερωτηση κι απο εμενα , μιας κι εχω τωρα αναβαθμιση απο Wind , και ειμαι αναμεσα στο Vivaz και στο Nokia Χ6 16gb. Αν εχει ηδη δοθει απαντηση ζητω συγνωμη. Βιντεοκληση κανει το κινητο? Γιατι δεν βλεπω 2η καμερα , ουτε στο Vivaz ουτε και στο Nokia. Ευχαριστω πολυ.Το Χ6 κανει.Πανω μπροστα δεξια ειναι η 2η καμερα.Για το vivaz δεν ξερω Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ευχαριστω πολυ Navar για την απαντηση σου , αν και εχω βρεθει σε διλλημα αναμεσα σε αυτα τα 2 κι ακομη δεν εχω αποφασισει. Στους διαξιφισμους παλι , υπηρχε ενα αντιστοιχο topic για αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα , κι εκτος του οτι δεν πολυκατατοπιζε τον υποψηφιο αγοραστη , εχει κλειδωθει κιολας , κι ετσι ρωτω στα αντιστοιχα topic των συσκευων αυτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Ευχαριστω πολυ Navar για την απαντηση σου , αν και εχω βρεθει σε διλλημα αναμεσα σε αυτα τα 2 κι ακομη δεν εχω αποφασισει. Στους διαξιφισμους παλι , υπηρχε ενα αντιστοιχο topic για αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα , κι εκτος του οτι δεν πολυκατατοπιζε τον υποψηφιο αγοραστη , εχει κλειδωθει κιολας , κι ετσι ρωτω στα αντιστοιχα topic των συσκευων αυτων. Μια που πήρα και το Vivaz και τώρα έχω το Χ6 μπορώ να πώ με κλειστά το Χ6,το Vivaz δεν έχει εμπρόσθια κάμερα(νομίζω κάνει βιντεοκλήσεις με την κύρια κάμερα-το γυρνάς ανάποδα για να σε βλέπεουν αλλά εσύ δεν βλέπεις.....:confused::wacko:-κάτι τέτοιο,νομίζω-πιάστο αυγό και κούρευτο...:lol:) και είναι και μουγκαφών το ηχείο του...μόνο σε επεξεργαστή και μεγαλύτερη ram(256MB) υπερτερεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρώει τα περιεργα κολλήματα του που και που-το είχα 10 μέρες και προσπαθούσα να συμφιλιωθώ με την ιδέα πως μια που είναι χαμηλοφών θα πρέπει να έχω το νου μου για να το ακούω(ευτυχώς είχε καλή δόνηση όμως...:lol:),το Χ6 δεν έχει τέτοια ζητήματα-σταθερή αξία ΝΟΚΙΑ,ένα βελτιωμένο 5800 και πολύ καλή capacitive οθόνη,ποιοτικά ηχεία με καλή ένταση και απόδοση,ένταση ακουστικού στις κλήσεις πολύ καλή επίσης,όλα καλά. Edited April 18, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Οχι καμια σχεση δεν εχω bluetooth στον Η/Υ ετσι κ αλλιως αλλα σε σχεση με το Ν82 παει σφαιρα το καλώδιο!Λες να εγινε ετσι επειδη ειναι τοσο κοντο;(καλα χιουμορ κανω)! Σκεφτομαι να βαλω την ζελατινα αλλα οι οδηγιες λενε να καθαρισω την οθονη με οινοπνευμα , λετε να παθει τιποτα;; By the way τα ακουστικα που ειχε μεσα η συσκευασια ειναι χρώματος λευκου και με καλώδιο;Γιατι κατι πηρε τ'αυτι μου για Bluetooth.... Εμένα είχε λευκά ακουστικά με κοντό καλώδιο που έμπαιναν σε συσκευή ΒΤ που είχε κουμπιά ελέγχου μουσικής και κλήσεων. Είχε αυτό ακριβώς το headset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Από ποιότητα ήχου για μουσική τί λέει το bluetooth? Είναι πολύ χειρότερη απ' ότι αν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS189 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Σε ορισμενα βιντεο στο youtube κολλαει ελαφρως. το εχετε παρατηρησει? τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Από ποιότητα ήχου για μουσική τί λέει το bluetooth? Είναι πολύ χειρότερη απ' ότι αν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά? Δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Είναι το ίδιο. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο Α2DP για στερεοφωνικό ήχο. Τα ακουστικά δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά αυτό λύνεται αφού μπορείς να συνδέσεις στο BT ότι ακουστικά θες εσύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Εμένα είχε λευκά ακουστικά με κοντό καλώδιο που έμπαιναν σε συσκευή ΒΤ που είχε κουμπιά ελέγχου μουσικής και κλήσεων. Είχε αυτό ακριβώς το headset. καλα με επιασε κοτσο η Cosmote εμενα ειχε αυτα: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/wired-headsets/nokia-stereo-headset-wh-701 Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κοίταξε, τα μεγάλα ακουστικά της έκδοσης 32gb (που βλέπω σε φωτογραφίες από το εξωτερικό) θα ήταν δύσκολα στη μεταφορά, καλύτερα αυτά που έδωσε η Cosmote κι ας μην είναι bluetooth (θα μπορούσαν πάντως να δώσουν μαύρα κι όχι ασημί-άσπρο). Από την άλλη, αυτά που έδειξε ο Βαλάντης είναι κόσμημα, αν κι επειδή ήδη χρησιμοποιώ την έκδοση με το μονό ακουστικό (ΒΗ106) δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του ήχου και την αυτονομία τους σε σχέση με τα προηγούμενά μου (BH213 που έχασα). Πολύ φτωχότερο το κουτί πάντως του Χ6 σε σχέση με το 5800, ιδιαίτερα σε Cosmote... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 σιγα-σιγα βλεπω καποιους να εκτιμουν περισσοτερο το 5800,αλλωστε ειναι πλεον και αρκετα φθηνο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Στην πρώτη σελίδα βλέπω γράφεται πως τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 11.0.077. Το δικό μου έχει την έκδοση 12.0.91. Βέβαια δεν έχω ελληνικό product code. Έχω το 0595749: Nokia X6 RM-559 Country Variant United Kingdom GB V1 Black. Δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση αυτή για το ελληνικό product code ακόμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Αυτη ειναι και για τις ελληνικες συσκευες απλα δεν εγινε ενημερωση στην πρωτη σελιδα :) http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update Εdit: Ενημερωθηκε.. Edited April 19, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 σιγα-σιγα βλεπω καποιους να εκτιμουν περισσοτερο το 5800,αλλωστε ειναι πλεον και αρκετα φθηνο. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα για μένα που είχα 5800 και πλέον έχω Χ6. Απλά το 5800 ήταν αρχές 2009 revolution, το Χ6 είναι evolution... Κι αν είχε και μια κάμερα 8mp θα ήταν και completion. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιδια στο X6 μπορει καποιος να βαλει και αλλους χαρτες εκτος των ovi maps που εχει η nokia και αν ναι με ποιο τροπο ευχαριστω! σορρυ για την ερωτηση αλλα ειμαι κατοχος iphone και δεν ξερω τι παιζει με νοκια και ο πατερας μου θελει να μαθει τι γινεται με το θεμα των χαρτων. Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 παιδια στο X6 μπορει καποιος να βαλει και αλλους χαρτες εκτος των ovi maps που εχει η nokia και αν ναι με ποιο τροπο ευχαριστω! σορρυ για την ερωτηση αλλα ειμαι κατοχος iphone και δεν ξερω τι παιζει με νοκια και ο πατερας μου θελει να μαθει τι γινεται με το θεμα των χαρτων. Ευχαριστω προκαταβολικα Καλημέρα. Εκτός του Ovi maps μπορείς να περάσεις και τα παρακάτω Garmin Maps Mobile™ XT Sygic GPS Navigator Mobile - S60 5th Edition NDrive for S60 5th Edition Επίσης ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω θέματα Ποιον θεωρείτε καλύτερο χάρτη (όχι πρόγραμμα); Συγκρίσεις προγραμμάτων GPS Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 παιδια στο X6 μπορει καποιος να βαλει και αλλους χαρτες εκτος των ovi maps που εχει η nokia και αν ναι με ποιο τροπο ευχαριστω! σορρυ για την ερωτηση αλλα ειμαι κατοχος iphone και δεν ξερω τι παιζει με νοκια και ο πατερας μου θελει να μαθει τι γινεται με το θεμα των χαρτων. Ευχαριστω προκαταβολικα Πάντως και οι χάρτες που έχει (ovi maps) είναι πάρα πολύ καλοί κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Χθες πήρα και εγώ το Χ6 (κόστος 50 ευρώ καθως είχα εκμεταλλευτει επιδότηση 300 ευρώ απο Γερμανό). Καθώς το προηγούμενο κινητο μου ηταν το Κ770, αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Η κάμερα του καλή με αρκετές ρυθμίσεις, αλλά όντως τα χρώματα των φωτογραφιών ειναι κάπως..Το μενού του άν και μεγάλο μου φάνηκε βατό (σιγά σιγά θα το μάθω). Κατέβασα τους Nokia maps και άνοιξα GPS. Στην αρχή μου έσπασε τα νεύρα, ίσως να περίμενα και 30 λεπτά για να εντοπίσει την θέση μου. Μετά όμως αλλά και κάθε φορά που βάζω GPS με βρίσκει σε 10-15 δευτερολεπτα. Το ξυπνητήρι δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω όταν χτυπούσε, αλλά θα την βρω την ακρη..Τα λευκά ακουστικά που είχε η συσκευασία δε με γεμισαν το μάτι. Η απόκριση της οθόνης είναι καλή, δεν ειναι iphone αλλά είναι καλή (τουλάχιστον έτσι νομίζω εγω) Στη τελική, με 50 ευρουλακια εχω κινητο με 5 μεγαπιξελ, GPS, touch screen κτλ. οπότε δεν έχω παράπονο. Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 ίσως λίγο εκτος θέματος αλλα δεν ξέρω τελικά ποιο κινητό είναι καλύτερο.. vivaz η χ6 εννοώ όντως όπως λέει και ο rostropol στην αρχή είχε κάποια κολλήματα αλλα μετά από το update έχει στρώσει πλέον δεν τρώει καθόλου κολλήματα άρα το μονο που με απασχολεί είναι το θέμα ήχος... σε αυτόν τον τομέα πως είναι το χ6? κατά t αλλα πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλο κινητό με πολλές δυνατότητες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Το vivaz το είδα απο ενα φιλο. Πολύ καθαρές φώτο και βιντεο, όπως και ωραίο design, αλλά σε γενικές γραμμές δε με ενθουσίασε.. Ο ήχος του Χ6 τοσο κατα την ομιλια όσο και στα τραγούδια δυνατός και καθαρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Βγήκε αναβάθμιση για το Χ6,η 20.0.005-μόλις την έκανα μέσω Wifi(ελληνικό generic product code)-kinetic scrolling στο μενού και προστέθηκε και το Quickoffice και το Ovi sync:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Μου την βγάζει κ εμένα! Τώρα την περνάω! :D The Nokia X6 upgrades the firmware to v20.0.5. The Nokia X6 is a Flash Lite 3.0 enabled phone. http://blogs.forum.nokia.com/blog/li-yongfeis-forum-nokia-blog/2010/04/20/nokia-x6-upgrades-the-firmware-to-v20.0.5. Edited April 20, 2010 by Balantis7 Update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts