stendor Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Μου αναβοσβήνει το κεντρικό λευκο πληκτρο (μια φορά ανα διαστήματα) . Εχω ελέγξει μηνύματα και αναπάντητες και δεν έχω κατι αδιαβαστο. Τι μπορεί να φταίει???? Απλά εκτός από το φωτισμό ειδοποίησης συμβάντων (smms/mms/, emails και αναπάτντητες) έχει ενεργοποιήσει και τον παλλόμενο φωτισμό. Για να τον ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις πήγαινε στο Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Φωτισμός ειδοποίησης > Παλλ. φ. αναμ. Αναφέρεται και στο βιβλίο με τις οδηγίες στην σελίδα 228 και 229. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Μου αναβοσβήνει το κεντρικό λευκο πληκτρο (μια φορά ανα διαστήματα) . Εχω ελέγξει μηνύματα και αναπάντητες και δεν έχω κατι αδιαβαστο. Τι μπορεί να φταίει???? Όταν αναβοσβήνει 1 φορά ανα διαστήματα απλά το κάνει προφανώς για να το βλέπεις σε περίπτωση που το άφησες κάπου σε σκοτάδι.Άν είχες αναπάντητες,μηνύματα κ.τ.λ. θα αναβόσβηνε 2 φορές συνεχομένα.Οπότε μην ανησυχείς Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Γειά σας και από εμένα!Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο (μιας ημέρας).Εχει ένα καμμένο pixel όμως...το ήξερα όταν το αγόραζα αλλά λέω μήπως μπορεί να γίνει κάτι με την εγγύηση?ξέρετε από πόσα pixel και πάνω το αντικαθιστούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Γειά σας και από εμένα!Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο (μιας ημέρας).Εχει ένα καμμένο pixel όμως...το ήξερα όταν το αγόραζα αλλά λέω μήπως μπορεί να γίνει κάτι με την εγγύηση?ξέρετε από πόσα pixel και πάνω το αντικαθιστούν? Άνω των 2 ,αλλά έχω καιρό να ακούσω κάτι σχετικό με αντικατάσταση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgster Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καλημέρα και από εμένα. Το έχω αγοράσει και εγώ εδώ και μια βδομάδα από το πλαίσιο. Γενικά ειμαι ευχαριστημένος απο το κινητό. Όντως δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 5800 σε επίπεδο χρήσης-επιδόσεων, αλλα (στα μάτια μου) ειναι πολύ πιο όμορφο-σοβαρό από το 5800. Εκει που υστερεί λίγο είναι στην ποιότητα κατασκευής του. Πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλα όταν το συγκρίνω με το προηγούμενο κινητό που είχα (Ε66), ειναι η νύχτα με τη μέρα. Το πλαίσιο μου έδωσε και το sygic μαζί με το κινητό. Το θέμα ειναι πως του κάνω εγκατάσταση και οταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή, μου βγάζει ενα μήνυμα "ανεπαρκής χώρος' ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι ακριβώς:O). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καλημέρα και από εμένα. Το έχω αγοράσει και εγώ εδώ και μια βδομάδα από το πλαίσιο. Γενικά ειμαι ευχαριστημένος απο το κινητό. Όντως δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 5800 σε επίπεδο χρήσης-επιδόσεων, αλλα (στα μάτια μου) ειναι πολύ πιο όμορφο-σοβαρό από το 5800. Εκει που υστερεί λίγο είναι στην ποιότητα κατασκευής του. Πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλα όταν το συγκρίνω με το προηγούμενο κινητό που είχα (Ε66), ειναι η νύχτα με τη μέρα. Το πλαίσιο μου έδωσε και το sygic μαζί με το κινητό. Το θέμα ειναι πως του κάνω εγκατάσταση και οταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή, μου βγάζει ενα μήνυμα "ανεπαρκής χώρος' ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι ακριβώς:O). Μάλλον "Ανεπαρκής μνήμη..." θα σου βγάζει,μήπως έχεις άλλες εφαρμογές ανοιχτές,πάντως με το NDrive ανοιχτο στο δικό μου και τίποτ΄άλλο ανοιχτό πάω στα 40 ΜΒ κατευθείαν οπότε καταλαβαίνεις δυο εφαρμογούλες να έχεις ξεχάσει πέφτει πολύ η ram και μάλλον γιαυτό στο βγάζει-το Sygic πως το εγκατέστησες-αντέγραψες τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης ή....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 προσπάθεια τοποθέτησης μεμβράνης στην οθόνη= πληρης αποτυχία Αγόρασα μια μεμβράνη (eshop) και προσπάθησα να την τοποθετήσω. Αν και δεν είναι δύσκολη διαδικασία, μου έμειναν 2 εκνευριστικές φυσαλλίδες αέρα αναμεσα στην οθόνη και την μεμβράνη και όταν δοκίμασα να βγάλω λίγο την μεμβράνη και να την ξαναβάλω... ενας κοκκος σκόνης ήταν αρκετός! Πλεον είχα και αέρα και σκόνη! Χάλια! έτσι η μεμβράνη κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με τα ταπεινά 3.95euro. Για την ιστορία .. το touch δουλευε άψογα και με την μεμβρανη, αν και η μεμβράνη ήταν ιδιαίτερα χοντρή και σκληρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 προσπάθεια τοποθέτησης μεμβράνης στην οθόνη= πληρης αποτυχία Αγόρασα μια μεμβράνη (eshop) και προσπάθησα να την τοποθετήσω. Αν και δεν είναι δύσκολη διαδικασία, μου έμειναν 2 εκνευριστικές φυσαλλίδες αέρα αναμεσα στην οθόνη και την μεμβράνη και όταν δοκίμασα να βγάλω λίγο την μεμβράνη και να την ξαναβάλω... ενας κοκκος σκόνης ήταν αρκετός! Πλεον είχα και αέρα και σκόνη! Χάλια! έτσι η μεμβράνη κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με τα ταπεινά 3.95euro. Για την ιστορία .. το touch δουλευε άψογα και με την μεμβρανη, αν και η μεμβράνη ήταν ιδιαίτερα χοντρή και σκληρή. Το μυστικό όταν βάζεις την μεμβράνη είναι εκτός από το να την βάλεις προσεκτικά, να αδιαφορήσεις στο τέλος για τις φυσαλίδες! Μετά από 1-2 μέρες ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) Πριν αρχισω να κατεβαζω καντιλια στην Cosmote μολις μου φερανε Χ6 16GB με Product code 0598785.Απο που ειναι βρε παιδια????Και τι πρεπει να κανω?Απλα ανοιξα μονο την συσκευασια. Edited April 15, 2010 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πριν αρχισω να κατεβαζω καντιλια στην Cosmote μολις μου φερανε Χ6 16GB με Product code 0598785.Απο που ειναι βρε παιδια????Και τι πρεπει να κανω?Απλα ανοιξα μονο την συσκευασια. Για Ελλάδα είναι το product code σου απλά η Cosmote αν κατάλαβα καλά βάζει τα δικά της product code (όπως έκανε η Vodafone με το 5800). Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google θα σου βγάλει το παρακάτω αποτέλεσμα, 0598785 Cosmote GR Black Black. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Παιδια πως γινεται οταν με καλούν να ακουγεται κ το ονομα του καλούντα; Επίσης το κινητο δεν εχει και ένα στικακι για να το παταμε ολο με το δακτυλο θα γινεται;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Δηλ. ειναι ολα ΟΚ?Μπορω να ξεκινησω να το λειτουργω κανονικα μετα την φορτιση?Δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο και θα εχει Ελληνικα κανονικα απο την μανα του?Δεν πιστευω να εχει τις βλακειες της Cosmote τυπου σε καποιο κουμπι το my view πχ? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgster Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 προσπάθεια τοποθέτησης μεμβράνης στην οθόνη= πληρης αποτυχία Αγόρασα μια μεμβράνη (eshop) και προσπάθησα να την τοποθετήσω. Αν και δεν είναι δύσκολη διαδικασία, μου έμειναν 2 εκνευριστικές φυσαλλίδες αέρα αναμεσα στην οθόνη και την μεμβράνη και όταν δοκίμασα να βγάλω λίγο την μεμβράνη και να την ξαναβάλω... ενας κοκκος σκόνης ήταν αρκετός! Πλεον είχα και αέρα και σκόνη! Χάλια! έτσι η μεμβράνη κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με τα ταπεινά 3.95euro. Για την ιστορία .. το touch δουλευε άψογα και με την μεμβρανη, αν και η μεμβράνη ήταν ιδιαίτερα χοντρή και σκληρή. την ιδια μεμβράνη έχω αγοράσει και εγώ, αλλα δεν έχω προσπαθήσει ακόμα να τη βάλω έχω ακόμα την εργοστασιακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) Παιδια πως γινεται οταν με καλούν να ακουγεται κ το ονομα του καλούντα; Επίσης το κινητο δεν εχει και ένα στικακι για να το παταμε ολο με το δακτυλο θα γινεται;;; Οι capacitive οθόνες (όπως του X6, iPhone, HD2) δεν χρειάζονται stylus ή κάποιου είδους πενάκι, χειρίζονται 100% από την αφή των δαχτύλων. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πενάκι με μαλακό υλικό στην μύτη αλλά δεν είναι και πολύ εύχρηστα. Με μια αναζήτηση στο ebay θα βρεις τέτοιου τύπου stylus. Πήγαινε Μενού > Ρυθμίσεις και Προσωπικό > Προφίλ, επέλεξε αυτό που χρησιμοποιείς και κοίτα για μια επιλογή που λέει Εκφώνηση ονόματος. Δηλ. ειναι ολα ΟΚ?Μπορω να ξεκινησω να το λειτουργω κανονικα μετα την φορτιση?Δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο και θα εχει Ελληνικα κανονικα απο την μανα του?Δεν πιστευω να εχει τις βλακειες της Cosmote τυπου σε καποιο κουμπι το my view πχ? Είναι εντάξει το κινητό, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει το μενού της Cosmote (myView), αυτό θα το δεις μόνος τους αν το ψάξεις μέσα στο μενού του κινητού. Χρησιμοποίησε το με όσο φορτίο έχει η μπαταρία και μόλις τελειώσει η μπαταρία τότε βάλε το στην φόρτιση. Αυτό θα το κάνεις για 2-3 φορές. Edited April 15, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) Ένα σημαντικό θεματάκι που μου έχει προκύψει έχει να κάνει με τη διαχείριση των επαφών... έστω ότι έχω επιλέξει προβολή των επαφών απο SIM. Εάν μια επαφή υπάρχει με το ίδιο λεκτικό περισσότερες απο μία φορές, αδυνατεί να κάνει την αναγνώριση κατά την εισερχόμενη ή την εξερχόμενη κλήση... Για παράδειγμα εαν έχω την επαφή "γραφείο" με αριθμο xxx και ξανά την επαφή "γραφείο" με αριθμο zzz (δεδομένου οτι στη SIM μου ανά επαφή αποθηκεύει μόνο έναν αριθμό), τη στιγμή που θα με καλέσει το xxx δεν θα βγάλει "γραφείο" αλλά απλά το νούμερο... Εάν η επαφή μετονομαστεί, τότε όλα οκ αλλά δε βολεύει... Σε παρόμοια περίπτωση, έχοντας μία επαφή στη SIM, επιλέγω να της προσθέσω εικόνα κλήσης. Για να γίνει αυτό, ζητείται (λογικό) αντιγραφή της επαφής στο τηλέφωνο... με το που επιλέγεις ναι, επανερχόμαστε στο πρώτο σενάριο όπου παύει να αναγνωρίζει την επαφή γιατί θεωρεί ξανα ότι διπλοϋπάρχει... Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το θέμα ή έχει κάποιος καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω; :O To προβλημα που εχω ειναι οτι στο παλιο Ν82 ειχα 2 -3 τηλεφωνα σε μια επαφη και με τον συγχρονισμό τώρα σρο Χ6 εμφανιζει μονο το ενα ξερετε γιατι;; Να υπενθυμισω μονο οτι ουτε στο Outlook τα περναει τα 2-3 τηλεφωνα Edited April 15, 2010 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πως έκανες τον συγχρονισμό? Δοκίμασε να τον κάνεις μέσω bluetooth με την εφαρμογή μεταφορά που έχει το X6 και το Ν82. Ανοίγεις και στα 2 το bluetooth και τρέχεις από το X6 την εφαρμογή μεταφορά.(μενού->εφαρμογές->μεταφορά). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πως έκανες τον συγχρονισμό? Δοκίμασε να τον κάνεις μέσω bluetooth με την εφαρμογή μεταφορά που έχει το X6 και το Ν82. Ανοίγεις και στα 2 το bluetooth και τρέχεις από το X6 την εφαρμογή μεταφορά.(μενού->εφαρμογές->μεταφορά). Σε όσα τηλέφωνα το έχω δοκιμάσει αυτό, πάντα κάτι δεν λειτουργεί καλά.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Σε όσα τηλέφωνα το έχω δοκιμάσει αυτό, πάντα κάτι δεν λειτουργεί καλά.... Μου δούλεψε αψογα η εφαρμογή μεταφοράς του X6 ( από 6120) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Σε όσα τηλέφωνα το έχω δοκιμάσει αυτό, πάντα κάτι δεν λειτουργεί καλά.... Το έχω δοκιμάσει μεταξύ Ν90 κ 6630, Ν90 κ Ν82 κ τώρα Ν82 κ Χ6. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Φίλοι μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα "φαλτσοπατήματα" είναι σε ωριαία βάση, στο 5800 τα πράγματα ήταν εντελώς αξιόπιστα, ενώ στο iphone, μια φορά την εβδομάδα. Λέγοντας φαλτσοπατήματα, εννοώ να ανοίγουν χωρίς να το θέλεις εφαρμογές, επαφές, e-mail... Σχεδόν μετά από κάθε εξερχόμενη κλήση, κλείνω μηνύματα, χάρτες, κλπ... Καλώ κάποιον, επειδή μιλώ με ΒΤ, βάζω τη συσκευή στην τσέπη του σακκακιού, αυτός μπαίνει σε αναμονή, ανοίγουν τα μηνύματα, οι χάρτες, από τις συντομεύσεις κάτω... Εκνευριστικό... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 καλημερα σε ολους. το πηρε ενας φιλος μου το κινητο και μου φανηκε αρκετα καλο. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι hackαρετε με το heloX :) ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) Φίλοι μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα "φαλτσοπατήματα" είναι σε ωριαία βάση, στο 5800 τα πράγματα ήταν εντελώς αξιόπιστα, ενώ στο iphone, μια φορά την εβδομάδα. Λέγοντας φαλτσοπατήματα, εννοώ να ανοίγουν χωρίς να το θέλεις εφαρμογές, επαφές, e-mail... Σχεδόν μετά από κάθε εξερχόμενη κλήση, κλείνω μηνύματα, χάρτες, κλπ... Καλώ κάποιον, επειδή μιλώ με ΒΤ, βάζω τη συσκευή στην τσέπη του σακκακιού, αυτός μπαίνει σε αναμονή, ανοίγουν τα μηνύματα, οι χάρτες, από τις συντομεύσεις κάτω... Εκνευριστικό... η βασική πηγή- κατά τη γνώμη μου και χρήση μου- των φαλτσοπατημάτων είναι η μικρή οθόνη σχετικά με το iphone πάντα. Όλα τα κινητά θέλουν προσοχή οταν τα βάζεις σε τσέπες ειδικά με τη χρηση ΒΤ. Το 5800 λόγω διαφορετικής τεχνολογίας είναι πιο αναίσθητο στην απλή επαφή αλλά αυτό δυσκολεύει ( σε σχεση με το Χ6) την πλοήγηση. έχω θέμα με τα ακουστικά: πολύ ωραίο design και καλή ένταση.. αλλα αυτά τα λαστιχένια μαξιλαράκια δεν μπορω να τα βολευτώ με τπτ. Αν βάλω μικρό μαξιλάρι δεν έχω καλά μπασα γιατι δεν εφαρμόζουν σωστα Αν τα εφαρμόσω με μεγαλύτερο μαξιλάρι κάθε φορά που κουνιέται το καλώδιο περνάνε διαφοροι ήχοι σαν...στηθοσκόπιο! Εν τω μεταξύ ο ηχός από το ραδιόφωνο ακουγεται τρομερά πριμαριστός. Στα mp3 βελτιώνεται σχετικά, από τον ισοσταθμιστή. Δοκίμασα κλασικά ακουστικά ψείρες από sony walkman χωρις μαξιλαράκια, απίστευτη διαφορά. Και το ραδιο και τα mp3 ακούγονται σωστά (με σωστά μπάσα) και ισως και πιο δυνατά! Edited April 16, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 γεια σας παιδια,ειχα εδω και 5-6 χρονια ενα 6630,το οποιο δυστηχως χαλασε.τωρα εχει ο πατερας μου επιδοτηση και επειδη δε θελω να δωσω αρκετα παραπανω χρηματα,θα αξιζε να παρω το χ6 με την επιδοτηση + περιπου 250 ευρω?(αν ειναι περιπου 100 ευρω η επιδοτηση :P).στην ουσια δλδ αν δινατε 250 ευρω για κινητο θα παιρνατε αυτο ή καποιο αλλο ?επισης διαβασα πως ισως κατεβει και αλλο η τιμη του κινητου(με τα 16 gb)...αν γνωριζει κανεις κατι... υ.γ. υπαρχει στην ελλαδα η συσκευη με το ροζ πανω-κατω και την ασπρη προσοψη πισω?ασχετα αν η προσοψη φαινεται ακομα πιο ψευτικη σε ασπρο χρωμα... Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) Μετα απο ενα 24ωρο με το Χ6 αναμεικτα συναισθηματα.Χωρις να το φτασω στα ακρα ανταποκριθηκε σχετικα καλα.Οι φωτο σαν ξεπλυμενες μου φανηκαν.Αχρωμες θα ελεγα.Καλη αποκριση οθονης αλλα μονο με τα δαχτυλα.Δοκιμασα το πενακι του 5800 αλλα τσου.Στην εισαγωγη αφης εχει μονο 2 υπομενου ενω στο 5800 ενα σωρο.Και το λεω αυτο γιατι με το 5800 ειχα βαλει το μπλε χρωμα και οταν εγραφα SMS για μενα προσωπικα ηταν πιο βολικο στα ματια μου διαφορετικο απο τα ασπρα.Εδω παλι τσου.Δεν εχει τετοιο υπομενου.Εντυπωση μου εκανε η ταχυτητα του GPS, στα 30'' ειχε κλειδωσει. Μετα απο τοσα χρονια με το Ν95 σαν κυριο τηλ. και το 5800 σαν δευτερο θα τα βρω λιγο σκουρα μεχρι να το συνηθισω.RIP N95.:( Edited April 16, 2010 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Το έχω δοκιμάσει μεταξύ Ν90 κ 6630, Ν90 κ Ν82 κ τώρα Ν82 κ Χ6. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Ναι σε ευχαριστώ πολύ δούλεψε πολύ καλα! Να ρωτησω κατι αλλο: Μπορω να συνδέομαι μέσω Wlan και να πέρνω τα video και τις φωτογραφίες στον Η/υ μου. Δεν εχω θεμα με το καλωδιο αλλα για καλύτερα.Πρέπει να κανω κατι share στο κιν. για να φαίνεται στο δίκτυο; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts