Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ν97 Mini

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.αυτο που με ενοχλει εντονα εμενα ειναι οτι ο φωτισμος της οθονης ειναι για τα μπαζα.υπαρχει κανενας τροπος να το διωρθωσουμε αυτο?εχω την εκδοση 10.....

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια.αυτο που με ενοχλει εντονα εμενα ειναι οτι ο φωτισμος της οθονης ειναι για τα μπαζα.υπαρχει κανενας τροπος να το διωρθωσουμε αυτο?εχω την εκδοση 10.....

Αν έχεις βάλει την φωτεινότητα της οθόνης στο μέγιστο και συνεχίζει να μην σε βοηθάει η ευκρίνεια της τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Μήπως έχεις τοποθετήσει κάποιο screen protector?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω βαλει.λες να επηρεαζει αυτο?παντως ενασ φιλος που ειχε το 5800 οταν εγω ειχα παλαιοτερα το ν95 ειχε χαλια φωτεινοτητα σε συγκριση με το δικο μου......ιδομεν σε νεα εκδοση.....παντως γενικοτερα ειμαι ευχαριστημενος

εχω βαλει.λες να επηρεαζει αυτο?παντως ενασ φιλος που ειχε το 5800 οταν εγω ειχα παλαιοτερα το ν95 ειχε χαλια φωτεινοτητα σε συγκριση με το δικο μου......ιδομεν σε νεα εκδοση.....παντως γενικοτερα ειμαι ευχαριστημενος

Αν το screen protector είναι τύπου καθρέπτη ή σχετικά σκούρο τότε πιθανότατα να επηρεάζει την φωτεινότητα της οθόνης. Σε 1-2 N97mini που έχω δει πάντως η φωτεινότητα μου φάνηκε καλή, βέβαια δεν έκανα σύγκριση με άλλες συσκευές.

καλησπερα παιδια....ποτε ποτε οταν μπαινω στις ρυθμισεισ μου πεταει ενα "σφαλμα ασφαλειας "...και κολαει.τι παιζει εδω?μηπως καμια εφαρμογη που εχω βαλει?

καλησπερα παιδια....ποτε ποτε οταν μπαινω στις ρυθμισεισ μου πεταει ενα "σφαλμα ασφαλειας "...και κολαει.τι παιζει εδω?μηπως καμια εφαρμογη που εχω βαλει?

Εμφανίστηκε μετά από εγκατάσταση εφαρμογής ή στο έκανε από την αρχή? Αν στο εμφάνισε μετά από εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής καλό είναι να θυμηθείς ποια εφαρμογή ήταν και να την αφαιρέσεις. Αν δεν θυμάσαι τότε θα σου πρότεινα να κάνεις format και να δεις αν στο ξανακάνει. Αναβάθμιση έχεις κάνει?

οχι δεν μου το εκανε απο την αρχη.....μαλλον μετα απο τις εφαρμογες που εβαλα...τρεχα γυρευε...φορματ πως κανω?....και τι σβηνει με αυτη ?οτι ειναι στη μνημη τηλ η και η ενσωματωμενη μνημη?

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σήμερα το παρέλαβα! Από τις τρεις το έχω να φορτίζει... Πόσο να το αφήσω συνολικά για πρώτη φόρτιση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ευχαριστώ! Αλλή μία ερώτηση. Δεν έχει την επιλογή για την προκαθορισμένη σύνδεση "ερώτηση πάντα"? Γιατί δεν την βρίσκω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ! Αλλή μία ερώτηση. Δεν έχει την επιλογή για την προκαθορισμένη σύνδεση "ερώτηση πάντα"? Γιατί δεν την βρίσκω...

Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Ερώτηση πάντα

Στο μενού που είσαι πάτα Επιλογές, μετά Προεπιλεγμένη σύνδεση και μετά επέλεξε Ερώτηση πάντα.

Στο μενού που είσαι πάτα Επιλογές, μετά Προεπιλεγμένη σύνδεση και μετά επέλεξε Ερώτηση πάντα.

Στο συγκεκριμένο μενού, τα μόνα που υπάρχουν είναι τα τρία που ανέφερα πιο πάνω... Πουθένα η επιλογή "ερώτηση πάντα"...

Θέλω όταν συνδέεται στο Internet, να ρωτάει με ποια σύνδεση να συνδεθεί. Στο μενού ρυθμίσεις-->συνδεσημότητα-->προορισμοί-->επιλογές-->προτ. σημείο πρόσβασης, δεν έχει ερώτηση πάντα... Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

Edited by Itchrist86
[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι οντος δεν την εχει αυτη επιλογη και σε μενα ... αν και θημαμαι οτι καπου ειναι

γιατι το 80% πλουγηση στο ιντερνετ ειναι απο κινητο και ος μοδεμ το εχω αλλα .....

:wacko:

για δοκιμασε να κανεις επαναφορα ριθμισεον :X

και στο διαδικτυο ποσα σημεια προσβασης εχεις ?

εκτος αμα δεν ειναι εκει :worry: γιατι στο browser της nokia>ριθμισεις>Γενικες>σημειο προσβασης>ερωτηση αν χρειαζεται

μονο εδω βλεπω αυτην επιλογη .... και μαλον ειναι αυτη :D

:ninja:

Ναι και εγώ μόνο το συγκεκριμένο έχω βρει, αλλά είναι μόνο για την πειρήγηση... Ρυθμίση για όλες τις συνδέσεις, δεν υπάρχει από ότι φαίνεται...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και εγώ μόνο το συγκεκριμένο έχω βρει, αλλά είναι μόνο για την πειρήγηση... Ρυθμίση για όλες τις συνδέσεις, δεν υπάρχει από ότι φαίνεται...

Φιλε CrazyDoc δοκιμασε να πας Συνδεσιμοτητα>Προορισμοι>Διαδικτυο>Επιλογες>Οργανωση και βαλε σε πρωτη προτεραιοτ. το WLAN που χρεισιμοποιεις και τελευταιο την συνδεση του δικτυου σου.

καλησπερα παιδια.ξερετε κανενα προγραμματακι να πειραζει την φωτεινοτητα στην συσκευη?καπου διαβασα στο φορουμ για το ν82 οτι υπαρχει.ξερει κανεισ τιποτε?

καλησπερα παιδια.ξερετε κανενα προγραμματακι να πειραζει την φωτεινοτητα στην συσκευη?καπου διαβασα στο φορουμ για το ν82 οτι υπαρχει.ξερει κανεισ τιποτε?

Όχι δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει πιο έντονη την φωτεινότητα της οθόνης. Για το Ν82 όντως υπήρχε και εφαρμογή και ένα κόλπο αλλά για τον λόγο του ότι όντως η φωτεινότητα της οθόνης του Ν82 ήταν πολύ χαμηλή, παρόλο που μπορούσε να είναι πιο φωτεινή.

καλημερα σας κανα νεοτερο για καινουργιο firmware?

Δεν υπάρχει κάποιο νέο για επερχόμενη αναβάθμιση. Μόλις υπάρξει κάποιο νέο σίγουρα θα το μάθουμε.

Έχω την έκδοση, 11.0.045 και παρατήρησα ότι όταν έχω το προφίλ αθόρυβο, η δόνηση δεν δουλεύει όταν με καλούν!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έχεις ενεργοποιημένη και δεν λειτουργεί? Το κάνει σε όλους τους αριθμούς που σε καλούν?