PointBlank Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Παίδες γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τις κλήσεις μέσω του 'μιλήστε τώρα' που εμαφανίζεται πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο έναρξης κλήσης? Χρόνια πολλά σε όλους εύχομαι με υγεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Δεν μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 οθόνη .. κόστος απο συνεργείο κάνα 100αρι Αντικατάσταση lcd N7mini 62.50 στο nokia care Π.Φαλήρου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Αντικατάσταση lcd N7mini 62.50 στο nokia care Π.Φαλήρου. α έπεσε τιμή ... και για touchscreen πόσο να θέλουν Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλή χρονιά παιδιά. τι λέτε αυτό το κινητό θα με βολέψει για καθημερινά?? για ομιλία σμσ κ μειλ και ιντερνετ κ gps με αυτή την σειρα?? δεν θέλω κολλήματα κ το θέλω εύχρηστο κ πολύύ γρήγορο:) σαν το e5 που είχα για λίγο. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaindino Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλή χρονιά παιδιά. τι λέτε αυτό το κινητό θα με βολέψει για καθημερινά?? για ομιλία σμσ κ μειλ και ιντερνετ κ gps με αυτή την σειρα?? δεν θέλω κολλήματα κ το θέλω εύχρηστο κ πολύύ γρήγορο:) σαν το e5 που είχα για λίγο. Έχω και τα δύο κινητά αλλά το Ε5 είναι πολύ πιο εύχρηστο και και με την ίδια χρήση η μπαταρία διαρκεί σχεδόν διπλάσιο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 πολύυυ καλό το ε5...............256 mb ram..........k sxetika γρηγορο.. αλλά ξηλώσαν καιράιες της voda στην περιοχή μου κ ξαφνικά πονοκέφαλος,μόνο που το κουβαλώ...:wacko: 0.88 σαρ υποθέτω φταίει.. βλακεία κ έχω από το 2006 να ''κλειδώσω'' αμέσως με τηλέφωνο.......... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chariskos Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 που θα μπορουσα να βρω λογισμικα και εφαρμογες για το ν97 μινι?καποιος να απαντηση παρακαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Μια πολύ καλή ιστοσελίδα όπου μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες όλες σχεδόν τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι http://www.my-symbian.com Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές μπορείς να απευθυνθείς στο επίσημο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirktop Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλημέρα, είμαι καινούριος και δεν ξέρω και πολλά πράγματα γι'αυτό την κατανόηση σας!! Λοιπόν στον τελευταίο λογαριασμό μου είχα μία χρέωση 9.48 Ευρώ για χρήση Ίντερνετ (κοντά 8 ώρες) αλλά εγώ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω απεγκατάσταση ή κάτι άλλο ώστα να μην μπαίνει μόνο του στο Ίντερνετ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια! προσωπικα αρκετα γερο, πολλες τουμπες και ουτε μια γρατζουνια:) Καλημέρα, είμαι καινούριος και δεν ξέρω και πολλά πράγματα γι'αυτό την κατανόηση σας!! Λοιπόν στον τελευταίο λογαριασμό μου είχα μία χρέωση 9.48 Ευρώ για χρήση Ίντερνετ (κοντά 8 ώρες) αλλά εγώ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω απεγκατάσταση ή κάτι άλλο ώστα να μην μπαίνει μόνο του στο Ίντερνετ;; δες τον συγχρονιζμο στα μειλ να μην τον κανει αυτοματα τα widget της αρχικης να ειναι σε εκτος συνδεσης αν ξερεις ποια ειναι η εφαρμογη που μπαινει και θες να την βγαλεις, πατας επεξεργασια στο μενου επιλογη και διαγραφη αν δεν χρειαζεσαι το ιντερνετ διεγραψε το σημειο της κοσμοτε (τελευταια λυση) και παντα οταν θα μπαινεις νετ με καποια εφαρμογη μετα να πατας απενεργοποιηση (καμια φορα μενει ανοιχτη η συνδεση) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια! δεν νιώθει τίποτα μου έχει πέσει πολλές φορές σε τέτοια μέρη και με τέτοιο τρόπο που θα έσπαγε οθόνη 100% άλλα δεν έσπασε τίποτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis87 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα παίδες! Καταρχήν πριν ρωτήσω αυτά που θέλω να πω οτι ήδη το έχω ψάξει άπειρα και δεν έχω βγάλει άκρη! Λοιπόν έχω το Ν97 mini/v.11.0.102/RM-555 αγορασμενο απο vodafone απο τον αύγουστο που μας πέρασε και θέλω να μαθω ΑΝ hack-αρεται και αν ναι με πιο τρόπο... (Αντε μπας και βαλουμε καμια εφαρμογη να γουσταρουμε! :D) Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα παίδες! Καταρχήν πριν ρωτήσω αυτά που θέλω να πω οτι ήδη το έχω ψάξει άπειρα και δεν έχω βγάλει άκρη! Λοιπόν έχω το Ν97 mini/v.11.0.102/RM-555 αγορασμενο απο vodafone απο τον αύγουστο που μας πέρασε και θέλω να μαθω ΑΝ hack-αρεται και αν ναι με πιο τρόπο... (Αντε μπας και βαλουμε καμια εφαρμογη να γουσταρουμε! :D) Ευχαριστω εκ των προτερων! θες απλα να βαζεις εφαρμογες που δεν ειναι υπογεγραμμενες? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 @fanis87 Η συσκευή σου χακάρεται.Επειδή όμως είναι branded σε πάροχο θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις το product code για να περάσεις την τελευταία έκδοση firmware.Μπορείς να το κάνεις αυτό είτε απευθυνόμενος σε κάποιο nokia care ή ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο faq Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Εφόσον γίνουν αυτές οι ενέργειες τότε οδηγίες για έναν από τους τρόπους που υπάρχουν για χακάρισμα μπορείς να βρεις εδώ S60 5th - Hacks & Patches Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 @fanis87 Η συσκευή σου χακάρεται.Επειδή όμως είναι branded σε πάροχο θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις το product code για να περάσεις την τελευταία έκδοση firmware.Μπορείς να το κάνεις αυτό είτε απευθυνόμενος σε κάποιο nokia care ή ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο faq Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Εφόσον γίνουν αυτές οι ενέργειες τότε οδηγίες για έναν από τους τρόπους που υπάρχουν για χακάρισμα μπορείς να βρεις εδώ S60 5th - Hacks & Patches καλα ρε παιδια το κινητο το εχω εδω και εναμιση χρονο και εχω παρει μονο μια αναβαθμιση, τι να πω, κριμα..ηταν που θα το υποστηριζε η νοκια, ισωσ ειναι το πρωτο κινητο που πηρε μονο μια αναβαθμιση απο τοτε που βγηκε, λεσ και το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εβγαλε ποτε η νοκια....τι να πω ολο υποσχεσεισ ειναι η νοκια.. ετσι εχω παψει να ελπιζω....και θα το ξανασκεφτω αν παρω νοκια, ισωσ και ποτε ξανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καλα ρε παιδια το κινητο το εχω εδω και εναμιση χρονο και εχω παρει μονο μια αναβαθμιση, τι να πω, κριμα..ηταν που θα το υποστηριζε η νοκια, ισωσ ειναι το πρωτο κινητο που πηρε μονο μια αναβαθμιση απο τοτε που βγηκε, λεσ και το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εβγαλε ποτε η νοκια....τι να πω ολο υποσχεσεισ ειναι η νοκια.. ετσι εχω παψει να ελπιζω....και θα το ξανασκεφτω αν παρω νοκια, ισωσ και ποτε ξανα.... φιλε... εχω και γω το κινητο και εχω παρει 2-3 αναβαθμισεις... πολυ απλα το κινητο σου ειναι branded και η κοτε/βοντα/wind δεν θελει να παρεις την αναβαθμιση... στην πρωτη σελιδα νομιζω υπαρχει οδηγος... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εγω 2 φόρες έκανα μονο και μετα το S3 δεν έχει τίποτα μαλών το παράτησαν και ασχολούνται με S^3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 @nikosvis πες μας ποια εκδοσή λογισμικού έχεις : Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 @nikosvis πες μας ποια εκδοσή λογισμικού έχεις : Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου; την 12.0.010 εχω,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxtak Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλημέρα, επειδή δεν βρήκα πουθενά... ξέρει κανείς πως γινεται να εμφανιζεται η ημερομηνία και ώρα επάνω στην φωτο??? εάν υπάρχει κανένα "κόλπο" για να πετύχουμε αυτό η ακομα και καποιο app για αυτη την δουλεια???? Thnks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Updates to Symbian 3.2 and 5.0 Νεο update και για το Ν97 mini δηλαδη. Με σημαντικες βελτιωσεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Λίγο άργησαν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxtak Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Λίγο άργησαν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. ;) ποια Version ειπαμε πως παιζει τωρα πριν απο το update????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts