Jump to content

captaindino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About captaindino

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

captaindino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για δοκίμασε τα παρακάτω: Πήγαινε πίνακας ελέγχου - ρυθμίσεις - τηλέφωνο - σύνδεση - πακέτα δεδομένων - σημείο πρόσβασης κανένα. Επίσης ιστός - επιλογές - ρυθμίσεις - γενικές - σημείο πρόσβασης ερώτηση πάντα Επιπλέον χρέωση έχεις μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps (πίνακας ελέγχου - ρυθμίσεις - γενικές - εντοπ. θέσης - μέθοδοι εντοπ. θέσης. Για να έχεις εύρεση θέσης πρέπει να έχεις σήμα gps. Με την ενεργοποίηση του υποβοηθούμενου gps έχεις πιο γρήγορο εντοπισμό θέσης.
  2. Έχω και τα δύο κινητά αλλά το Ε5 είναι πολύ πιο εύχρηστο και και με την ίδια χρήση η μπαταρία διαρκεί σχεδόν διπλάσιο χρόνο
  3. Κάνε επανεγκατάσταση του χάρτη της Ελλάδας και της φωνής με το OVI suite για να έχεις φωνητική καθοδήγηση.
  4. Όταν βάζεις την Q card σου ζητάει pin? Έχω το ίδιο modem αγορασμένο με κάρτα από το εξωτερικό και τη q card την αναγνωρίζει κανονικά με το software (autorun) του συγκεκριμένο παρόχου του εξωτερικού. Απλά κατά τη σύνδεση μου λέει ότι είμαι σε roaming κάτι που βέβαια δεν ισχύει.
  5. Απόκτησα τελικά το Ε5 αφού το Ν97 mini δεν με βόλεψε. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική και για μένα είναι πιο εύχρηστο από το Ν97 και την οθόνη αφής του. Όλα λειτουργούν σωστά εκτός από την πλοήγηση. Η μόνη φωνητική οδηγία που έχω είναι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Ενώ σε ένδειξη βγάζει διαδρομή, στροφές κλπ φωνητικές οδηγίες δεν έχω. Έχω κάνει κάποια ρύθμιση λάθος?
  6. Έχει το πλεονέκτημα ότι η μπαταρία του είναι ίδια με του Ν70 οπότε έχεις μια μπαταρία έξτρα όταν δεν το χρησιμοποιείς και επίσης η συσκευασία έχει φορτιστή αυτοκινήτου ΝΟΚΙΑ. Κατά τα άλλα το χρησιμοποιώ με Route66 χωρίς πρόβλημα. Το αγόρασα 105 ευρώ στον Γερμανό.
  7. Υπάρχει τρόπος να δούμε τους χάρτες του route66 σε PC? Επίσεις έχω κατεβάσει μερικούς χάρτες τμηματικά σε winrar files πχ Ιταλία part1, part2, part3. Πως μπορώ να τους ενώσω σε ένα .prm?
  8. Όταν είπα να γυρίσεις το τηλέφωνο στα αγγλικά ενοούσα από: Εργαλεία - Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Γενικές - Γλώσσα Τηλεφώνου - English - Επανεκίνηση και βάλε μία επαφή ακόμη και στα ελληνικά. Αν το έκανες έτσι χωρίς αποτέλεσμα τότε πήγαινε Εργαλεία - Φων. Εντολές - Επιλογές - Ρυθμίσεις -Σύνθεση φωνής Ενεργοποιημένη
  9. Άλαξε τη γλώσσα του τηλεφώνου σε Αγγλικά. Βάλε μια νέα επαφή δες αν έχεις φωνητική κλήση και πες μου.
  10. Αν έχεις κάνει συγχρονισμό των επαφών με το outlook τότε δεν έχεις φωνητική κλήση και πρέπει νε ξαναπεράσεις τις επαφές από την αρχή. Γνωρίζει κανείς τίποτε για την εφαρμογή MWDRec? Είναι εγκατεστημένη στην κάρτα μνήμης με μέγεθος 1Κ χωρίς να την έχω εγκαταστήσει εγώ.
×
×
  • Create New...