Aplaz_ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Συμφωνω! Το Game ειναι πολυ ωραιο :D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ενα παιχνιδι που ειναι σαν την monopoly αλλα εχει να κενει με εμπορους ναρκωτικων και ξεπλυμα χρηματος το ξερετε?αν ναι,πως λεγεται? ακουσα οτι υπαρχει στο play house αλλα δεν εχω παει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ενα παιχνιδι που ειναι σαν την monopoly αλλα εχει να κενει με εμπορους ναρκωτικων και ξεπλυμα χρηματος το ξερετε?αν ναι,πως λεγεται? ακουσα οτι υπαρχει στο play house αλλα δεν εχω παει ποτε. κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδια εχω βρει Διλωτη! οποιος την θελει ας μου πει να του την στειλω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 για τους φαν της monopoly!! στο http://www.mymonopoly.com μπορειτε να παραγγειλετε την δικη σας μονοπολυ,δινοντας εσεις τα ονοματα των δρομων!! δυστυχως δεν στελνουν στην Ελλαδα...μπορειτε να αγγαρεψετε καποιον να σας το στειλει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 καλημερα!!! ξερετε κανενα καλο επιτραπεζιο που να παιζουν 2 και οχι παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 καλημερα!!! ξερετε κανενα καλο επιτραπεζιο που να παιζουν 2 και οχι παραπανω; ξερη,αγωνια και διλωτη! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 σε επιτραπεζιο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εχει βγει καινουργια εκδοση της Ξερης! μηπως την εχει κανενας σας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ψάχνω με την κοπέλα μου να βρούμε κανένα παραδοσιακό παιχνίδι απο διάφορες χώρες ξέρετε κανένα? πρόσφατα ανακαλύψαμε το okey ένα τούρκικο, είναι κάτι σαν μπιρίμπα αλλά σε επιτραπέζιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ψάξτε τ hotel είναι κορυφή το παιχνίδι... :) το παλιό εννοω γτ έχει βγει και καινούρια έκδοση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Παιδιά, ψάνχω να αγοράσω ένα παλιό επιτραπέζιο της Hasbro αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Hotel λέγεται, όποιος το έχει και το δίνει το αγοράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Παιδιά, ψάνχω να αγοράσω ένα παλιό επιτραπέζιο της Hasbro αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Hotel λέγεται, όποιος το έχει και το δίνει το αγοράζω. Δες εδώ: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/1502/hotels. Μου έκαναν τις προάλλες δώρο το «Το παιχνίδι της ζωής σου». Ωραίο παιχνίδι αν και θέλει αρκετό στήσιμο κάθε φορά και δεν διαρκεί πολύ. Αν το παιχνίδι δεν έχει διάρκεια πάνω από 1 ώρα τι να το κάνεις (Monopoly Addicted); :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Δες εδώ: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/1502/hotels. Μου έκαναν τις προάλλες δώρο το «Το παιχνίδι της ζωής σου». Ωραίο παιχνίδι αν και θέλει αρκετό στήσιμο κάθε φορά και δεν διαρκεί πολύ. Αν το παιχνίδι δεν έχει διάρκεια πάνω από 1 ώρα τι να το κάνεις (Monopoly Addicted); :p παρε τοτε την μαζη των φυλων..κραταει πολυ(αν μαλιστα δεν τηρησεις ολους τους ορους,κραταει ακομα περισσοτερο) το μονο κακο ειναι πως αν το παιζεις σχετικα συχνα,μαθαινεις τις σωστες απαντησεις και δεν εχει πλακα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Προχθες αγορασα το κερδιστε χανοντας, εχω να το παιξω πανω απο 15 χρονια αλλα ειναι φοβερο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos_kos09 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 παιδια γεια σας..ειδα το τοπικ σας και ειπα να απαντησω με τν ελπιδα.. υπαρχει κανεισ που να εχει το ιστορικο παλερμο παιχνιδι με χαρτια? και να το πουλαει..? :( το ψαχνω εδω και καιρο απεγνωσμενα.. ξερω οτι εχει βγει μια εκδοση με λυκανθρωπους αλλα ψαχνω τν κλασσικη με τους μαφιοζους.. παρακαλωωωω αν το εχει καποιος να απαντησει.. :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 γιατι δεν μπορεις να παιξεις παλερμο με απλη τραπουλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos_kos09 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 μπορω..αλλα θελω το οριτζιναλ για να εχω και τς υπολοιπες καρτες για ενα ολοκληρωμενο παιχνιδι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k3LLitA Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 μπορει κάποιος να μου πει πως παίζεται ο θανάσης..? Ξέρω ότι είναι παραλλαγή του κουμ καν αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου πει ακριβώς πως παίζεται..!! ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 μοιραζεις απο 12 χαρτια στον καθε παιχτη και τα υπολοιπα τα βαζεις σε στιβα το ενα πανω στο αλλο χωρις ομως να φαινεται τι ειναι το επομενο χαρτι. παιρνεις το πανω πανω και το αποκαλυπτεις αφηνοντας το στο τραπεζι. Ξεκινα να παιζει ο καθενας παιρνοντας ειτε το φυλλο που αποκαλυψες ειτε ενα απο τα κρυφα(της στιβας) για καθε φυλλο που παιρνει(ενα καθε φορα) αφηνει ενα. σκοπος του παιχνιδιου ειναι να κανεις τριαδες(πχ Q-Q-Q ή 3-3-3 ή 9-9-9 κτλ κτλ-ολα τα φυλα παιζουν) ή να κατεβασεις 1-2-3-....κολλωντας οσα φυλλα θελεις απο πισω (πψ 6-7-8-9-10) κερδιζει αυτος που δεν εχει κανενα φυλλο στο χερι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλημερα!!! ξερετε κανενα καλο επιτραπεζιο που να παιζουν 2 και οχι παραπανω; ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ ΦΥΣΙΚΑ. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Threadstarter Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ψάξτε τ hotel είναι κορυφή το παιχνίδι... :) το παλιό εννοω γτ έχει βγει και καινούρια έκδοση Τι διαφορές έχει η παλιά με την καινούρια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Εχει αγορασει κανεις το επιτραπεζιο του mad?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Η δηλωτή επδ έχω ξεχάσει.. πώς παίζεται? :D Εγώ αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο poker.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 θα ηθελα να μο πειτε αν ξερετε που μπορω να βρω τραπουλα tichu;;; εχει γινει λιγο χαμος τελευταια με αυτο το παιχνδι και θα ηθελα να εχω μια τραπουλα στο σπιτι.....καποιο on-line μαγαζι η καποιο γνωστο στην αθηνα;;τα jumbo π.χ θα εχουν ;;; ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts