kthanassis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εάν έχεις χάσει τις γνήσιες, η μόνη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις επανέκδοση κάρτας sim και μετά να κλωνοποιήσεις και τη νέα (εάν δε σου δώσουν usim με το στανιο) έχω την εντύπωση ότι η επανέκδοση κάνει 20€!!!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Σωστή εντύπωση έχεις! :lol: Αλλά άμα έχεις χάσει την κάρτα δε νομίζω πως έχεις και άλλη επιλογή! Εκτός κι αν δεν σε νοιάζει να αλλάξεις νούμερα οπότε ενεργοποιείς άλλες (στο κάτω κάτω βρωμάει ο τόπος) και τελειώνει. Αν το σκεφτείς, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ένα νούμερο για εισερχόμενες και τα υπόλοιπα για εξερχόμενες για να εκμεταλλεύομαστε τις προσφορές. Οπότε αυτά τα νούμερα δε παίζει και τίποτα αν τα αλλάξεις. Τώρα για το κύριο νούμερο σου που το έχει όλος ο κόσμος, κάνεις επανέκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Σωστή εντύπωση έχεις! :lol: Αλλά άμα έχεις χάσει την κάρτα δε νομίζω πως έχεις και άλλη επιλογή! Εκτός κι αν δεν σε νοιάζει να αλλάξεις νούμερα οπότε ενεργοποιείς άλλες (στο κάτω κάτω βρωμάει ο τόπος) και τελειώνει. Αν το σκεφτείς, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ένα νούμερο για εισερχόμενες και τα υπόλοιπα για εξερχόμενες για να εκμεταλλεύομαστε τις προσφορές. Οπότε αυτά τα νούμερα δε παίζει και τίποτα αν τα αλλάξεις. Τώρα για το κύριο νούμερο σου που το έχει όλος ο κόσμος, κάνεις επανέκδοση. ακριβώς!!! εξάλλου ο λόγος που έχεις τόσες κάρτες είναι για να μιλάς τζάμπα!! αν είναι να πληρώσεις 20€ χ 4 κάρτες π.χ. που έχεις στην καλύτερη των περιπτώσεων, δηλαδή 80€ κράτα ένα νούμερο και είσαι οκ!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Στο SIM MAX σου γράφει τον 20 ψήφιο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Στο SIM MAX σου γράφει τον 20 ψήφιο αριθμό. Aπό κάθε ορίτζιναλ κάρτα; Πού; :confused: Ερώτηση σε όποιους έχουν δηλώσει τα καρτοκινητά τους: Σας ζητάνε να δείξετε και την κάρτα ΣΙΜ για να γίνει η δήλωση; Ή έτσι απλα λες αριθμό και δίνεις την ταυτότητά σου; Σημειώνουν κάπου τον 20ψήφιο κωδικό της ΣΙΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Aπό κάθε ορίτζιναλ κάρτα; Πού; :confused: Ερώτηση σε όποιους έχουν δηλώσει τα καρτοκινητά τους: Σας ζητάνε να δείξετε και την κάρτα ΣΙΜ για να γίνει η δήλωση; Ή έτσι απλα λες αριθμό και δίνεις την ταυτότητά σου; Σημειώνουν κάπου τον 20ψήφιο κωδικό της ΣΙΜ; δίνεις την κάρτα σιμ να την βγάλουν φωτοτυπία!!! δεν νομίζω να δεχτούν να τους δώσεις εσύ τον αριθμό της κάρτας... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Aπό κάθε ορίτζιναλ κάρτα; Πού; :confused: Ερώτηση σε όποιους έχουν δηλώσει τα καρτοκινητά τους: Σας ζητάνε να δείξετε και την κάρτα ΣΙΜ για να γίνει η δήλωση; Ή έτσι απλα λες αριθμό και δίνεις την ταυτότητά σου; Σημειώνουν κάπου τον 20ψήφιο κωδικό της ΣΙΜ; Ορισμενοι ζητουν την sim ενω αλλοι σου δινουν να συμπληρωσεις εσυ την αιτηση χωρις να δουν καν την sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Aπό κάθε ορίτζιναλ κάρτα; Πού; :confused: υπαρχει προγραμματακι που διαβαζει το .dat αρχειο και σου βγαζει το 20ψηφιο νουμερο...δεν θυμαμαι πιο...πρεπει να κοιταξω....αν και με αυτο το νουμερο χωρις φυσικη παρουσια της καρτας δεν νομιζω να σου κανουν ονομαστικοποιηση..... Σωστή εντύπωση έχεις! :lol: υπαρχει μια πιο οικονομικη λυση αν ειναι f2g...τα κανεις 2 σε 1...εχει μικροτερο κοστος και κλωνοποιειται.... ΥΓ....δεν χρειαζεται κανενα προγραμματακι...στο Sim Scanner οταν διαβασεις το dat γραφει το νουμερο...ειναι στο πλαισιο ICCID....ειναι αυτο το νουμερο που γραφει το οριτζιιναλ σημακι επανω.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Τα LG γνωριζουμε πως τα πανε με τις αλλαγες? ΙΣως παρω κανενα τωρα που βλεπω κατι καλα μοντελα που εχει, και θα ηθελα να ξερω. Παρεπιπτωντος, Usim και 3g-sim ειπαμε δεν αν τιγραφεται καμμια, ή λαθως κανω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Τα LG γνωριζουμε πως τα πανε με τις αλλαγες? ΙΣως παρω κανενα τωρα που βλεπω κατι καλα μοντελα που εχει, και θα ηθελα να ξερω. Παρεπιπτωντος, Usim και 3g-sim ειπαμε δεν αν τιγραφεται καμμια, ή λαθως κανω? Στο GT505 η 12αρα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Usim και 3g-sim δεν αντιγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Οι αλλαγες στο LG ειναι γρηγορες οι θελουν επανεκκινηση και αργουν? Κατι τελευταιο, αν εχεις εναν αριθμο ενεργοποιημενο σε δυο διαφορετικες συσκευες, μπορεις ενω μιλαει ο ενας εσυ να στελενεις σμσ ή να μπαινεις ιντερνετ με το αλλο? Εχει ο πατερας μου αριθμο συμβολαιου με δωρεαν καποια MB και τον εχω αντιγραψει. Απλως αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπροω να συνδεομαι ιτνερνετ την ωρα που ο ιδιος αριθμος χρησιμοποειται απο τον πατερα μου για καθημερινη χρηση. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Οι αλλαγες στο LG ειναι γρηγορες οι θελουν επανεκκινηση και αργουν? Κατι τελευταιο, αν εχεις εναν αριθμο ενεργοποιημενο σε δυο διαφορετικες συσκευες, μπορεις ενω μιλαει ο ενας εσυ να στελενεις σμσ ή να μπαινεις ιντερνετ με το αλλο? Εχει ο πατερας μου αριθμο συμβολαιου με δωρεαν καποια MB και τον εχω αντιγραψει. Απλως αναρωτιεμαι κατα ποσο θα μπροω να συνδεομαι ιτνερνετ την ωρα που ο ιδιος αριθμος χρησιμοποειται απο τον πατερα μου για καθημερινη χρηση. Κανει επανεκκινηση, με ενεργοποιημενο pin χρειαζεται 1 λεπτο.Δεν νομιζω να μπορεις να συνδεεσαι στο ιντερνετ ενω χρησιμοποιειται η δευτερη σιμ, λογικα μολις μια απο τις δυο επικοινωνησει με το δικτυο, ειτε για εξερχομενη κληση ειτε για να συνδεθει στο ιντερνετ, θα απομονωνεται η αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλησπέρα σας .Εχω μια απορια. Αυτη η καρτα της wind (συμβολαιο Απριλιος 09) ξερει κάποιος αν αντιγραφεται? Ειναι απλη sim ή usim? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Οι 64k δεν αντιγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Οι 64k δεν αντιγράφονται. Eχω παραγγειλει αυτο το readerhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270484758044 που αναφερει οτι αντιγραφει και 64Κ καρτες ισχυει? Υπαρχει καποια λυση ή την πάτησα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Λογικά είσαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Υπάρχει περιπτωση να ειναι usim ? υπαρχει τροπος να το βρω η θα δειξει στην αντιγραφη? Μπορω να βαλω και cosmokatra στηυν νεα sim ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Στη νεα sim μπορείς να βαλεις ό,τι θες πλην Q/Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Φιλε souvlaki επειδη νομιζω οτι εισαι αρκετα εμπειρος ,μπορεις να καταλαβεις αν ειναι sim η usim ? Exει αντιγραψει καποιος φιλος αντιστοιχη καρτα της wind 64k? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλησπέρα σας .Εχω μια απορια. Αυτη η καρτα της wind (συμβολαιο Απριλιος 09) ξερει κάποιος αν αντιγραφεται? Ειναι απλη sim ή usim? Είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν αντιγράφεται.Μόνο οι 64αρες πρώτης γενιάς μπορούν να αντιγραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 οι πιθανοτητες ειναι....70 οχι 30 ναι η λιγοτερο? Υπαρχει λυση αν οχι? Αν τελικα μπορει να γινει κατα την διαρκεια της διαδικασιας υπαρχει κινδυνος να παθει κατι η original sim.....λεω αν.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να χαλάσει η original sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 οι πιθανοτητες ειναι....70 οχι 30 ναι η λιγοτερο? Υπαρχει λυση αν οχι? Αν τελικα μπορει να γινει κατα την διαρκεια της διαδικασιας υπαρχει κινδυνος να παθει κατι η original sim.....λεω αν.. Κατα τη γνωμη μου οι πιθανοτητες ειναι 99% οχι 1% ναι.Δεν υπαρχει κινδυνος για τη σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 ο λογος που κατα πασα πιθανοτητα δεν γινεται ειναι επειδη ειναι usim? αν δεν γινεται ?υπαρχει λυση? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 αν δεν γινεται ?υπαρχει λυση? Αν δεν γινεται, η λυση ειναι ενα κινητο dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts