Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες θυμαται κανεις πως λεγεται η εφαρμογη που επιτρεπει το ν900 να διαβαζει στικακια ?? καπου το χε παρει το ματι μου εδω μεσα και τωρα που το χρειαζιμαι δε το βρισκω..

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είσαι σίγουρος οτι έχει βγει τέτοια εφαρμογή για το ν900??Γιατί εγώ θυμαμαι μια συζήτηση για το θέμα αυτό και κάποιος ανέφερε πως σίγουρα κάποιος developer θα φτιάξει κάτι.Πάντως,αν βρεις κατι τέτοιο ενημέρωσε! :)
tempelis :cool:

είσαι σίγουρος οτι έχει βγει τέτοια εφαρμογή για το ν900??Γιατί εγώ θυμαμαι μια συζήτηση για το θέμα αυτό και κάποιος ανέφερε πως σίγουρα κάποιος developer θα φτιάξει κάτι.Πάντως,αν βρεις κατι τέτοιο ενημέρωσε! :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3326985#post3326985

α ρε αναποσπαστε

Καλησπέρα,

Μετά από 10 μήνες κάτοχος του Ν900 θα ήθελα να αναφέρω κάποια παλιά και καινούργια προβλήματα μήπως κάποιος έχει λύση και απλά δεν τη πρόσεξα εγώ.

Παλιά:

1) Ακόμα δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργάζομαι τις ετικέτες από τις επαφές, μεγάλο πρόβλημα όταν υπάρχουν παραπάνω από ένα νούμερα σε μια επαφή.

2) εδώ και δέκα μήνες αν και έχω δύο νούμερα στην ίδια κάρτα δεν μπορώ να επιλέξω ποιο να είναι ενεργό, ή και τα δύο ή κανένα.

3) Αν και έχω βρει αρκετές εφαρμογές ακόμα μπερδεύομαι με το GPS και τη φωνητική καθοδήγηση, Ποτέ δε δουλεύουν σωστά όλα.

4) Αν και έχω περάσει αρκετές φορές τις ρυθμίσεις για wind mms ποτέ δε δούλεψε.

Καινούργια:

Α) Κάποιες φορές χωρίς καμία αφορμή χάνει τη μνήμη των μηνυμάτων και των κλήσεων και στην επανεκκίνηση για να τα εμφανίσει μου ζητάει από την αρχή ώρα ημερομηνία κλπ. σα να το ανοίγω πρώτη φορά.

Β) Συνέχεια ¨κολάει¨ το touch και πρέπει να πατήσω στην οθόνη αρκετές φορές για να ξεκινήσει, όταν δε βρίσκομαι στον ήλιο η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη.

Γ) Έχει γίνει τρομερά αργό, αν και δεν του έχω φορτώσει πολλές εφαρμογές.

Δ) Δεν μπορώ να πάρω πλήρες backup στον υπολογιστή, παρά μόνο μερικό στην κάρτα, τι θα γίνει όμως αν το χάσω ή μου το κλέψουν?

Παράλληλα θα ήθελα να ρωτήσω:

1 α) Τι γίνεται με την ελληνική μετάφραση του menu, και

2 β) Αν υπάρχει κάποια λίστα των εφαρμογών που να εξηγεί στα ελληνικά τι κάνει η κάθε μία.

Δεν σας κρύβω ότι λόγω περιορισμένου χρόνου, σκέφτομαι μέχρι και να το αλλάξω, με ένα άλλο που σίγουρα θα κάνει πιο λίγα αλλά θα είναι πιο ¨λειτουργικό¨ στη καθημερινότητά μου.

Συγνώμη αν κούρασα με τόσες ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιο φίλο μπορεί να βοηθήσει.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Τελικά είχες δίκιο!!!Πάω αμέσως να την δοκιμάσω την εφαρμογη!!!! :):)

tempelis :cool:

Παλιά:

1) Ακόμα δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργάζομαι τις ετικέτες από τις επαφές, μεγάλο πρόβλημα όταν υπάρχουν παραπάνω από ένα νούμερα σε μια επαφή.

2) εδώ και δέκα μήνες αν και έχω δύο νούμερα στην ίδια κάρτα δεν μπορώ να επιλέξω ποιο να είναι ενεργό, ή και τα δύο ή κανένα.

3) Αν και έχω βρει αρκετές εφαρμογές ακόμα μπερδεύομαι με το GPS και τη φωνητική καθοδήγηση, Ποτέ δε δουλεύουν σωστά όλα.

4) Αν και έχω περάσει αρκετές φορές τις ρυθμίσεις για wind mms ποτέ δε δούλεψε.

1) Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις επεξεργασία των ετικετών στην επαφές? Επειδή δεν έχω μαζί μου το Ν900 θα το δω μόλις είμαι σπίτι και θα επανέλθω.

2) Αυτό δεν γνωρίζω πως γίνεται και αν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.

3) Δοκίμασες να περάσεις το Sygic? Sygic Mobile για Maemo 5

4) Τα MMS είναι πονεμένη ιστορία στο Ν900. Θα σου πρότεινα να συνηθίσεις να στέλνεις φωτογραφίες με email. Εγώ αυτό έκανα και κάνω τώρα πια.

Καινούργια:

Α) Κάποιες φορές χωρίς καμία αφορμή χάνει τη μνήμη των μηνυμάτων και των κλήσεων και στην επανεκκίνηση για να τα εμφανίσει μου ζητάει από την αρχή ώρα ημερομηνία κλπ. σα να το ανοίγω πρώτη φορά.

Β) Συνέχεια ¨κολάει¨ το touch και πρέπει να πατήσω στην οθόνη αρκετές φορές για να ξεκινήσει, όταν δε βρίσκομαι στον ήλιο η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη.

Γ) Έχει γίνει τρομερά αργό, αν και δεν του έχω φορτώσει πολλές εφαρμογές.

Δ) Δεν μπορώ να πάρω πλήρες backup στον υπολογιστή, παρά μόνο μερικό στην κάρτα, τι θα γίνει όμως αν το χάσω ή μου το κλέψουν?

Για όλα αυτά εγώ θα έκανα ένα flashing στο Ν900 και θα το έστηνα από την αρχή. Δεν δικαιολογούνται τόσα θέματα χωρίς να το έχεις πειράξει ή χωρίς να το έχεις τσακίσει. Σου προτείνω να κάνεις ένα flash-αρισμα, Πως κάνω flashing στο Ν900;

Παράλληλα θα ήθελα να ρωτήσω:

1 α) Τι γίνεται με την ελληνική μετάφραση του menu, και

2 β) Αν υπάρχει κάποια λίστα των εφαρμογών που να εξηγεί στα ελληνικά τι κάνει η κάθε μία.

1. Για Ελληνικά διαβάσεις το πρώτο post από το θέμα Μετάφραση του Μaemo στα Ελληνικά. Έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περάσεις Ελληνικά.

2. Υπάρχει θέμα με προτάσεις εφαρμογών Προτάσεις Εφαρμογών για Maemo 5, τις οποίες δημοσιεύουν διάφοροι χρήστες του Ν900. Ρίξε μια ματιά. Για ότι άλλη απορία έχεις σχετικά με κάποια εφαρμογή το ρωτάς στο συγκεκριμένο θέμα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τελικά είχες δίκιο!!!Πάω αμέσως να την δοκιμάσω την εφαρμογη!!!! :):)

Καλά δεν είναι και έτοιμη ακόμη και δεν είναι μία εφαρμογή που θα την εγκαταστήσεις και θα παίξει έτσι απλά. Είναι pre-alpha ακόμη οπότε αναμένουμε μια πιο stable και πιο λειτουργική (εγώ πάντως τον adaptor από female σε female usb τον έχω έτοιμο:p)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Καλά δεν είναι και έτοιμη ακόμη και δεν είναι μία εφαρμογή που θα την εγκαταστήσεις και θα παίξει έτσι απλά. Είναι pre-alpha ακόμη οπότε αναμένουμε μια πιο stable και πιο λειτουργική (εγώ πάντως τον adaptor από female σε female usb τον έχω έτοιμο:p)

αυτην την εφαρμογη την περιμενω πως και πως....:p

δεν βλεπω την ωρα να την ολοκληρώσουν....πο πο πο......τρελα....

τον adaptor αν επιτρέπεται απο που τον πηρες.....?

http://static.maemo.org/static/4/4acc284e901011df93b96b69eca57fbf7fbf_per-contact-ringtones_iconCustom ringtones for your contacts

Προσθέτει την επιλογή set custom ringtone σε κάθε επαφή οπότε μπορείτε και επιλέγετε διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε μία.

Η εφαρμογή είναι stable, έχει περάσει στα extras και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

http://static.maemo.org/static/4/4acc284e901011df93b96b69eca57fbf7fbf_per-contact-ringtones_iconCustom ringtones for your contacts

Προσθέτει την επιλογή set custom ringtone σε κάθε επαφή οπότε μπορείτε και επιλέγετε διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε μία.

Η εφαρμογή είναι stable, έχει περάσει στα extras και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Την είχα δοκιμάσει πριν κανα μήνα , όταν έβαζες διάφορα ringtones “ lagare” ο ήχος κλήσης , το έχουν διορθώσει αυτό ?

Μηπως βρηκε/ξερει κανεις καμμια εφαρμογη που να δινει αυτοματη απαντηση οταν εχουμε συνδεδεμενα ακουστικα;ειχα ξαναρωτησει σε παλαιοτερο ποστ αλλα δεν απαντησε κανεις.προφανως δεν θα υπηρχε.μηπως τωρα ξερει κσνεις κστις

Την είχα δοκιμάσει πριν κανα μήνα , όταν έβαζες διάφορα ringtones “ lagare” ο ήχος κλήσης , το έχουν διορθώσει αυτό ?

Εγω παλι την εχω βαλει απο την αρχη αυτη την εφαρμογη και ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

name απ την εφαρμογη που σου επιτρεπει να κανεις χρηση wifi σε offline mode πλς...[/ QUOTE]

cellular modem control buttons φιλε μου μηπως ξερει κανεις αν με το transmission μπορουμε να κατεβασουμε ταινιες πανω απο 300 mb ?καπου διαβασα οτι δεν γινεται.κι αν ναι πως γινεται;

Edited by geoflo

εχουμε κανενα νεοτερο εδω.....?:)

με ενδιαφερει παρα πολυ...το ολο θεμα.....:)

εχουμε κανενα νεοτερο εδω.....?:)

με ενδιαφερει παρα πολυ...το ολο θεμα.....:)

Σύμφωνα μ αυτό το post τα πράγματα γίνονται ευκολότερα:D

Σύμφωνα μ αυτό το post τα πράγματα γίνονται ευκολότερα:D

πο πο πο φιλε να πετυχει αυτο και τιποτα αλλο δεν θελω.....:lol::lol:

τοτε ειναι που δεν προκειται να αλλαξω κινητο για τα επομενα 100 χρονια...:p

αντε να δουμε...

πο πο πο φιλε να πετυχει αυτο και τιποτα αλλο δεν θελω.....:lol::lol:

τοτε ειναι που δεν προκειται να αλλαξω κινητο για τα επομενα 100 χρονια...:p

αντε να δουμε...

Δεν υπάρχει θέμα του να πετύχει, έχει ήδη δουλέψει. Οπότε περιμένουμε μία πιο stable έκδοση χωρίς bugs:)

Δεν υπάρχει θέμα του να πετύχει, έχει ήδη δουλέψει. Οπότε περιμένουμε μία πιο stable έκδοση χωρίς bugs:)

οκκκ μολις μαθεις κατι νεοτερο σφύρα....:lol:

τωρα που σε πετυχα...σε περιπτωση που βγει η νεα εκδοση...χωρις bugs κτλ τι πρεπει να προμηθευτούμε....????

τον ανταπτορα πχ για την συγκεκριμένη δουλεια του n8/....?

οκκκ μολις μαθεις κατι νεοτερο σφύρα....:lol:

τωρα που σε πετυχα...σε περιπτωση που βγει η νεα εκδοση...χωρις bugs κτλ τι πρεπει να προμηθευτούμε....????

τον ανταπτορα πχ για την συγκεκριμένη δουλεια του n8/....?

Και ο αντάπτορας που θα έχει το Ν8 κάνει, εγώ προς το παρόν πήρα ένα απλό usb converter female to female και με περιμένει:rolleyes:.

παιδες υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας κρατα ενημερους για τα τελευταια ποστ σε φορουμ ? δοκιμασα rss αλλα ποτε δε μου δουλεψε οποως περιμενα στο ν900 για φορουμ οπως το myphohe. οχι οτι ειχα ποτε δουλεψει rss ποτε ξανα πριν και ξερω να το χρησιμοποιω και σωστα αλλα δεν ειδα φως μ αυτο ...

παιδες υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας κρατα ενημερους για τα τελευταια ποστ σε φορουμ ? δοκιμασα rss αλλα ποτε δε μου δουλεψε οποως περιμενα στο ν900 για φορουμ οπως το myphohe. οχι οτι ειχα ποτε δουλεψει rss ποτε ξανα πριν και ξερω να το χρησιμοποιω και σωστα αλλα δεν ειδα φως μ αυτο ...

Αυτό δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή απ' όσο ξέρω. Μια εφαρμογή για forums είναι το tapatalk αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για maemo.

Όσο αφορά το myphone μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα μέσω email για τα νέα μηνύματα στα θέματα που παρακολουθείς. Αυτό γίνεται μέσα από τον πίνακα ελέγχου και την επιλογή Θέματα υπό παρακολούθηση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτό δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή απ' όσο ξέρω. Μια εφαρμογή για forums είναι το tapatalk αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για maemo.

Όσο αφορά το myphone μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα μέσω email για τα νέα μηνύματα στα θέματα που παρακολουθείς. Αυτό γίνεται μέσα από τον πίνακα ελέγχου και την επιλογή Θέματα υπό παρακολούθηση.

σωστο αλλα θα πεσει πολυ spam ετσι .. μια εφαρμογουλα να σου λεει 3 ποστ εδω 5 εκει θα ηταν τελεια ... θα το ψαξω και σε html μηπως εχει φτιαξει κανεις τιποτα τετοιο σε σελιδα

Παιδια το subtitle support πως λειτουργει;κατεβασα μια ταινια με το transmission και δεν εχει υποτιτλους.τι πρεπει να κανω;

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)