anapospastos Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το έβαλα και εγώ, αλλά έχω πρόβλημα: Κάνει το κινητό να συνδέεται μόνο του συνέχεια στο "MMS" δίκτυο που βρίσκει. Δεν ξέρω αν στέλνει δεδομένα (ή τι χρέωση έχει, αφού δεν είναι το κλασσικό "Web Vodafone" που έχω για το data πρόγραμμα...). Δεν βρήκα επιλογή να το απενεργοποιήσω (ή έστω να το αλλάξω στο Web Vodafone, ούτε το οποίο θέλω, αφού θα ρουφάει τη μπαταρία γρήγορα...), και ακόμα και μετά από απεγκατάσταση συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά... Καμιά ιδέα? Με την εντολή apt-get remove --purge smscon πιστεύω θα το απεγκαταστήσει τελείως και θα λυθεί το πρόβλημα σου. Περισσότερα μπορείς να βρεις/ρωτήσεις στο thread του στο tmo. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Δεν άλλαξε τίποτα, και έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί ήταν ανοιχτό αρκετές ώρες σήμερα και δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς. Τι χρέωση έχει με αυτό το προφίλ? Το έχει κάνει σε κανέναν άλλο? Η μόνη λύση που βρήκα είναι να κρατάω το "Web Vodafone" ανοιχτό, το οποίο όμως μου σκοτώνει τη μπαταρία... Καμιά άλλη ιδέα? Έκανα post και στο thread του maemo talk... update: απεγκατέστησα το fmms και νομίζω λύθηκε το θέμα... Edited November 21, 2010 by WinMik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Όποιος έχει πρόβλημα με το pidgin σχετικά με ένα πρωτόκολλο ssl το οποίο δεν σε αφήνει να συνδεθείς ας κάνει το παρακάτω. Πηγαίνετε στη διαδρομή /home/user/.purple/certificates/x509/tls_peers και αντικαταστήστε τα περιεχόμενα του αρχείου omega.contacts.msn.com με αυτό. Είστε έτοιμοι. via Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Όποιος έχει πρόβλημα με το pidgin σχετικά με ένα πρωτόκολλο ssl το οποίο δεν σε αφήνει να συνδεθείς ας κάνει το παρακάτω. Πηγαίνετε στη διαδρομή /home/user/.purple/certificates/x509/tls_peers και αντικαταστήστε τα περιεχόμενα του αρχείου omega.contacts.msn.com με αυτό. Είστε έτοιμοι. via πως παμε σε αυτη την διαδρομη για εμας τους αρχαριους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 πως παμε σε αυτη την διαδρομη για εμας τους αρχαριους??? Και να το κάνεις το πρόβλημα θα παραμείνει. Η λύση του είναι η εξής: 1. Αρχικά απεγκαθιστούμε το pidgin. 2. Μπαίνουμε στο τερματικό και παίρνουμε root δικαιώματα με την εντολή "sudo gainroot" χωρίς τα ". 3. Διαγράφουμε τα cerificates του με την εντολή "rm /home/user/.purple/certificates/x509/tls_peers/*" χωρίς τα ". 4. Εγκαθιστούμε ξανά το pidgin και βλέπουμε ότι δουλεύει μια χαρά:rolleyes:. [via] Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Κατέβασε τα και εγκατέστησε τα πακέτα από εδώ, μετά θα κάνει εγκατάσταση κανονικά: http://repository.maemo.org/pool/maemo5.0/free/g/gupnp/libgupnp-1.0-2_0.12.8-0maemo2+0m5_armel.deb http://repository.maemo.org/pool/maemo5.0/free/g/gssdp/libgssdp-1.0-1_0.6.4-0maemo2+0m5_armel.deb Το παρακάτω θέμα μπορεί να βοηθήσει μερικούς : Εγκατάσταση αρχείων .deb μέσω του X-Terminal προσπαθω να περασω amsn στη καινουρια συσκευη και μου ζηταει αυτα τα πακετα , αλλα οταν προσπαθω να τα εγκαταστησω μου λεει incopatible, ξερει κανεισ γιατι και τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 προσπαθω να περασω amsn στη καινουρια συσκευη και μου ζηταει αυτα τα πακετα , αλλα οταν προσπαθω να τα εγκαταστησω μου λεει incopatible, ξερει κανεισ γιατι και τι μπορω να κανω ? Βαρύ και δύσχρηστο πρόγραμμα το amsn οπότε δεν ασχολήθηκα. Γιατί δεν δοκιμάζεις το pidgin; Σε λίγο σκάει υποστήριξη και για video calls οπότε..:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Βαρύ και δύσχρηστο πρόγραμμα το amsn οπότε δεν ασχολήθηκα. Γιατί δεν δοκιμάζεις το pidgin; Σε λίγο σκάει υποστήριξη και για video calls οπότε..:D λενε οτι ηταν οντως βαρυ και σερνοταν αλλα με τη νεα εκδοση το εφτιαξαν. εγω που το ειχα στη προηγουμενη συσκευη μου φανηκε μια χαρα ... pidgin καλο αλλα τπτ ιδιαιτερο. αν θυμαμαι καλα η κληση δε λειτουργουσε ? δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτά τα δύο εικονίδια το ένα για video και το άλλο για φωτογραφία που έχει σε αυτή την μπάρα ποιά είναι και πως τα βάζεις? http://i54.tinypic.com/o5niub.jpg http://talk.maemo.org/showthread.php?p=889833#post889833 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 @chek2fire Δεν θυμόμουνα πως λέγεται χτες αλλά σήμερα έπεσα τυχαία πάνω του. Load applet Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 thanks αυτό πρέπει να είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μπορεί κάποιο παλικάρι να μου πει βήμα βήμα τη διαδικασία εγκατάστασης, ενεργοποίησης & ελέγχου του fm transmitter? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 @chek2fire Δεν θυμόμουνα πως λέγεται χτες αλλά σήμερα έπεσα τυχαία πάνω του. Load applet Αψογο utility!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μπορεί κάποιο παλικάρι να μου πει βήμα βήμα τη διαδικασία εγκατάστασης, ενεργοποίησης & ελέγχου του fm transmitter? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Τι εννοείς με το ελέγχου; Για να το ενεργοποιήσεις απλά εγκαθιστάς αυτό. Αν θες να έχεις και widget ώστε να το ενεργοποιείς άμεσα βάζεις και αυτό μέσα από το οποίο μπορείς να το κάνεις boost για λίγο μεγαλύτερη εμβέλεια. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 καλησπερα και παλι απο εμενα... το προβλημα μου εμενα δεν λεει να λυθει. και σαν μ-_()κας που ειμαι πληρωσα και γνησιο το document to go . το πληρωσα λοιπον για να μπορω να ανοιγω τα συννημενα αρχεια απο το mail μου. μου ερχεται ενα ,το ανοιγω, unknown error λεει ..., δευτερο τα ιδια... φτιαχνω εγω ενα στο κινητο ... το ανοιγω δουλευει. τεσπα δεν ανοιγει αρχεια word αυτο το ριμαδι. υπαρχει λυση να μην πανε χαμενα τα λευτα ? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Γιατί δεν βάζεις από τα extra-dev το abiworld. Ανοίγει σχεδόν όλα τα αρχεία κειμένου σε ότι μορφή είναι. Στα extra-dev θα βρεις και πρόγραμμα και για pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Γιατί δεν βάζεις από τα extra-dev το abiworld. Ανοίγει σχεδόν όλα τα αρχεία κειμένου σε ότι μορφή είναι. Στα extra-dev θα βρεις και πρόγραμμα και για pdf Ποια έκδοση από αυτές είναι δοκιμασμένη στο Ν900 και δουλεύει αξιόπιστα? http://maemo.org/packages/view/abiword/ Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 το abiworld το δουλεύω και ανοίγει τα αρχεια μια χαρά συν ότι έχει πληθώρα ρυθμίσεων αλλά έχει μικρά τα μενού του για διαχείρηση του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Έχεις κάποιο link για να δοκιμάσω το πρόγραμμα? Στο link που έδωσα πιο πάνω, ποια έκδοση επιλέγω? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ποια έκδοση από αυτές είναι δοκιμασμένη στο Ν900 και δουλεύει αξιόπιστα? http://maemo.org/packages/view/abiword/ Εμενα μου δουλευει η 2.8.1-2maemo4 τελεια..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Σημερινό update για το documents to go. Επιτέλους μπορούμε να γράψουμε ελληνικά με το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν ξερω αν το εχετε δει ηδη. Μπειτε απο τον browser του Ν900 στο http://www.flashearth.com Στην ουσια ειναι ενα κανονικοτατο Google Earth για το N900! περισσοτερες πληροφοριες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εχει εγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή VU Meter ? Στο δικό μου κινητό δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Columbus Navigation Tool GPS Navigation Toolkit Columbus is a GPS navigation toolkit, providing advanced features for the GPS navigation enthusiast. http://stage.rubyx.co.uk/columbus/status-landscape.png http://stage.rubyx.co.uk/columbus/status-portrait.png http://maemo.org/packages/view/columbus/ Η εφαρμογή είναι αρκετά stable, βρίσκεται στα extra-devel και όπως θα διαπιστώσετε έχει πάρα πολύ καλό γραφικό περιβάλλον. Επιτέλους κάτι αξιόλογο. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εχει εγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή VU Meter ? Στο δικό μου κινητό δεν λειτουργεί. Εγώ την έχω εγκαταστήσει και λειτουργεί μια χαρά. Τι εννοείς, δεν ξεκινάει ή δεν καταγράφει τον ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts