Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Σωστός! Είναι γνωστό το συγκεκριμένο σημείο που κοιτάζουμε στη registry για αυτό το θέμα, έπρεπε να είχε πάει ο νους μου! :O

Ας το έχουμε στα υπόψιν λοιπόν!

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

'Εχω κάνει επαναφορά απ΄το κόκκινο κουμπί πίσω και το κινητό,

βρισκεται εδώ και μερικά λεπτά με μία οθόνη με 4 χρωμτα μου λέει κάποιες πληροφορίες και στο τέλος serial και δεν κάνει τιποτα.. :(

Το πρόβλημα συνεχίζεται...

ΟΚ όλα καλά.

Edited by Mrjohnnie

• Administrators
Ενημερωτικά... αυτή η οθόνη που είχες μπει είναι ο γνωστός bootloader που μπαίνει η συσκευή σε emergency καταστάσεις για να περάσεις μια άλλη ROM.

Modpic.gif

Ενημερωτικά... αυτή η οθόνη που είχες μπει είναι ο γνωστός bootloader που μπαίνει η συσκευή σε emergency καταστάσεις για να περάσεις μια άλλη ROM.

Σ'ευχαριστώ.

Το παρατήρησα αυτο που λές, έκανα το update καιρού και έγινε και update στη ROM.

Χωρίς να εγκαταστήω καποιο application για τον καιρό μπορώ να βάλω να μου δείχνει την πόλη μου? η οποία όμως δεν υπάρχει στην επιλογή προσθήκη τοποθεσίας.

Χωρίς να εγκαταστήω καποιο application για τον καιρό μπορώ να βάλω να μου δείχνει την πόλη μου? η οποία όμως δεν υπάρχει στην επιλογή προσθήκη τοποθεσίας.

Διαβασε εδω

• Administrators
Χωρίς να εγκαταστήω καποιο application για τον καιρό μπορώ να βάλω να μου δείχνει την πόλη μου?

By default, από ελληνικές πόλεις έχει λίγες και μόνο τις μεγάλες.

Modpic.gif

Δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα υπάρχει με τον καιρό.Εγώ σε όποια πόλη και να πάω όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου ενημερώνει τον καιρό στην εκάστοτε πόλη.Πράγματι by default έχει μόνο τις μεγάλες αλλά εδώ στην ξάνθη μου δείχνει τον καιρό της ξάνθης.

• Administrators
Επειδή κάνεις ανανέωση μέσω του My Location όπου βρίσκει μέσω internet την περιοχή σου αυτόματα και ανανεώνει αναλόγως τον καιρό.

Modpic.gif

"προειδοποιηση.

Η συσκευή δεν υποστηρίζει τα ακουστικα USB. παρακαλούμε αφαιρέστετα."

Αυτη την ειδοποίηση μου βγάζει ανά διαστήματα οταν ειναι συνδεμένο με USB και όταν δεν είναι. Τι μπορεί να είναι? Έχω κάνει και soft και hard reset και τίποτα.

• Administrators
Χμ... δεν είναι λογικό το παρακάτω μήνυμα. Ειδικά εάν δεν έχεις συνδέσει τίποτα στην usb θύρα. :confused:

Modpic.gif

Το επίσημο site της HTC ντύθηκε και στα ελληνικά http://www.htc.com/gr/ αλλά στον τομέα updates έχει μόνο το τελευταίο update " Update for HTC Touch2 MP3 Ringtone Setting" και όχι τα υπόλοιπα 2 που βρίσκοντα στο http://www.htc.com/europe/ στην αντίστοιχη ενότητα.

Μετά απο restart του κινητού εμφανίστηκε και πάλι ο bootloader και δεν πήγαινε στην αρχική οθόνη, έκανα reset, έβγαλα την μπαταρία και τίποτα. Έτσι πήρα τηλ. στην HTC του Ηρακλείου - Κρητης (είμαι απο Χανιά) του είπα το πρόβλημα, του είπα επιπλέον και την προειδοποίηση που μου εβγαζε, την οποία αναφέρω παραπάνω. Μου απάντησε οτι εφόσον το έχω αγοράσει εντός 14 εργάσιμων ημερών θα μου το αντικαταστήσουν άμεσα απο τα μαγαζί που το πήρα. Έτσι κι έγινε, το πήγα στο μαγαζί του παρόχου μου και τώρα περιμένω να μου φέρουν νέα συσκευή γιατί δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• Administrators
Είναι αρκετός ο καιρός που υπάρχει πλέον ελληνικό site htc.com. Όσον αφορά την αναβάθμιση, μπορείς άφοβα να βάλεις τα update που βρίσκονται στο European site.

Modpic.gif

Καλησπερα.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα λιγο περιεργο.εκανα εχτες την πρωτη φορτιση του κινητου , αφου περιμενα να αδειασει ολη η μπαταρια για πρωτη φορα.και το αφησα 8 ωρες οπως διαβασα στο forum. λοιπον εχουν περασει 12 ωρες απο χτες και ακομα μου δειχνει 100 %. μπορει να μου πει καποιοσ τι παιζει γιατι εχς αρχισει και ΦΡΙΚΑΡΩ

• Administrators

Προφανώς έχεις λάθος ένδειξη. Δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι οφείλεται, έχεις εγκαταστήσει κάτι μυστήριο στην συσκευή σου; Μάλλον πας για hard reset.

Εκτός αυτού, καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Modpic.gif

Και αλλη μια ερωτηση.το κινητο το πηρα απο expansys.σε περιπτωση που χρειαζεται αντικατασταση μπαταριας που πρεπει να πας expansys hellas h' ace hellas?

Thx εκανα λοιπον 2 hard reset και σαν να ξεκολησε αποτομα και πηγε στο 90 % .θα το παρακολουθισω και αν δεν ερθει θα το παω στην ace

Καλησπερα.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα λιγο περιεργο.εκανα εχτες την πρωτη φορτιση του κινητου , αφου περιμενα να αδειασει ολη η μπαταρια για πρωτη φορα.και το αφησα 8 ωρες οπως διαβασα στο forum. λοιπον εχουν περασει 12 ωρες απο χτες και ακομα μου δειχνει 100 %. μπορει να μου πει καποιοσ τι παιζει γιατι εχς αρχισει και ΦΡΙΚΑΡΩ

Το προβλημα αυτο με τη μπαταρια το εχω εντοπισει και εγω, οταν σε καποια φαση ειχε κολλησει στο 60% για μια ολοκληρη μερα.Με ενα reboot η ενδειξη πηγε στο 30% και απο τοτε ολα οκ.Βεβαιως κανω καθε πρωι και ενα reboot για τη σωστοτερη λειτουργια του mega.:cool:

Φιλε μου ομως, εντοπισα ενα λαθος στα λεγομενα σου, οτι περιμενες να αδειασει η μπαταρια για να κανεις τη πρωτη φορτιση.Κατι που δεν λεει η htc μεσα στο εγχειριδιο.Δεν ξερω αν εκανες σωστα ή λαθος και καλο θα ηταν να μας απαντησει καποιος σιγουρα...:worry:

Περα απο αυτο, δεν καταλαβαινω τι αλλο μπορει να πηγαινει στραβα με τη μπαταρια σου και μαλλον πρεπει να το πας στην ace...

Pε παιδια εχει αγορασει κανεις εφαρμογες απο το windows marketplace?μονο με πιστωτικη-προπληρωμενη μπορεις να αγορασεις?δεν υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης?

• Administrators
Thx εκανα λοιπον 2 hard reset και σαν να ξεκολησε αποτομα και πηγε στο 90 % .θα το παρακολουθισω και αν δεν ερθει θα το παω στην ace

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί και μετά το hard reset, καλύτερα να κάνεις μια επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Συγνώμη αλλά ξέχασα να σας κάνω μία ερώτηση στη δουλεία μας έχουμε ένα κρυφό δίκτυο με Ιντερνετ και ενώ στο glofiish το βλέπω κανονικά αλλά στο touch2 βάζω τις ρυθμίσεις και συνδέεται σταθερά χωρίς διακοπές δεν μπαίνει στο internet και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με ιντερνετ (καιρός youtube κ.α.) το δοκίμασα και χωρίς το nodata και χωρίς κάρτα sim και με το nodata αλλά τίποτα, από ότι μίλησα με τον admin μας δεν υπάρχει κάποια λειτουργία μα mac address ώστε να με εμποδίζει γιατί έχουν auto ρυθμίσεις.

Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εάν έχεις πρόσβαση (λέω αν) στο router πήγαινε στο: Maximum Number of DHCP Users: και βαλε ενα παραπάνω για να μπορεί να παίρνει και το HTC ιντερνετ, αν έχει ορισμένους πχ 5 (υπολογιστες) κάνε το 6[/QUO

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, τελικά ευτυχώς για εμένα έγινε ένα μπέρδεμα με την cosmote και μου άλλαξαν την συσκευή για να μου δώσουν αυτήν με το destinator και η καινούργια είναι εντάξει, αν και βλέπω πως η καινούργια έχει διαφορετικό radio (firmware για το gprs wifi & bluetooth ) παντός δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί μπορούσα να δηλώσω και άλλα κινητά με wifi να συνδεθούν.

Pε παιδια εχει αγορασει κανεις εφαρμογες απο το windows marketplace?μονο με πιστωτικη-προπληρωμενη μπορεις να αγορασεις?δεν υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης?

εγώ έχω βάλει το opnmarket έχει περισσότερες εφαρμογές που μπορείς να τις βρεις εύκολα!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".
:)) GEIA SOU

εγώ έχω βάλει το opnmarket έχει περισσότερες εφαρμογές που μπορείς να τις βρεις εύκολα!

Συμφωνώ και εγώ! Έχει αρκετές καλές δωρεάν εφαρμογές. Πέρα αυτού όμως, διάβασα σε ένα site, ότι επιτέλους το marketplace ξεπερνάει τα.."κόμπλεξ" του και από εδώ και πέρα θα μπορείς και να κατεβάζεις εφαρμογές ξένων χωρών, και να τις εγκαθιστάς στην κάρτα. Μακάρι να μην είναι φήμη! (http://pocketnow.com/software-1/new-version-of-windows-marketplace-for-mobile-released) Αν όντως ισχύει, πρέπει να κάνουμε download το νέο marketplace και αυτό θα "καθίσει" πάνω στο παλιό?

Αλέξανδρος

Συμφωνώ και εγώ! Έχει αρκετές καλές δωρεάν εφαρμογές. Πέρα αυτού όμως, διάβασα σε ένα site, ότι επιτέλους το marketplace ξεπερνάει τα.."κόμπλεξ" του και από εδώ και πέρα θα μπορείς και να κατεβάζεις εφαρμογές ξένων χωρών, και να τις εγκαθιστάς στην κάρτα. Μακάρι να μην είναι φήμη! (http://pocketnow.com/software-1/new-version-of-windows-marketplace-for-mobile-released) Αν όντως ισχύει, πρέπει να κάνουμε download το νέο marketplace και αυτό θα "καθίσει" πάνω στο παλιό?

Πήγα στη σελίδα του marketplace και έγραψα τον αριθμό μου για να μου στείλουν το link στο κινητό, με αυτό το link και έκανα αναβάθμιση το υπάρχον πρόγραμμα που είχα. Τώρα στο μενού έχει και ρυθμίσεις που επιλέγεις χώρες και βλέπεις τις υπάρχουσες εφαρμογές.

Έχει αρκετές καινούργιες αλλά και πάλι οι περισσότερες είναι επί πληρωμή

:)) GEIA SOU

Καλησπερα,οταν παω να συνδεθω μεσω wifi με το ρουτερ ενω ταυτοχρονα ειναι συνδεδεμενος και ο υπολογιστης μου δεν γινεται η συνδεση απο το κινητο,οταν ο υπολογιστης ειναι αποσυνδεδεμενος τοτε μπαινω κανονικα,μηπως γινεται να συνδεθουν και τα δυο ταυτοχρονα?

ναι, να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο router σου ώστε να δέζεται 2 συσκευές, για δες στο: Maximum Number of DHCP Users πόσες συσκευές εχει ορισμένες, αν εχει 1 κάνε το 2