Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Παιδιά, μπορώ να κάνω update τον opera που έχει εγκατεστημένο η συσκευή? Ή αν βάλω κάποια πιο καινούργια έκδοση του opera, θα μπορέσω να απεγκαταστήσω τον παλιό? Και πως θα ανοίγει μέσω του touchflo ο νέος opera? Εάν βάλεις πιο καινούργια έκδοση του Opera θα καθίσει πάνω από την υπάρχουσα. Απεγκατάσταση της υπάρχουσας δεν μπορείς να κάνεις. Εάν βάλεις τον Opera 10, μπορείς να τον επιλέξεις ως default browser και θα ανοίγει και από το manila. (Συγνώμη αλλά από δικό μου λάθος βιασύνης κατά τη διάρκεια του moderating εξαφανίστηκε το post σου :O ) athanaso υποθέτω από την απάντηση σου ότι είναι ένα bug και μπορεί να επιλυθεί μόνο με χρήση της προτεινόμενης εφαρμογής και όχι με τον file explorer.O resco explorer είναι αν θυμάμαι καλά εμπορική εφαρμογή.Κάποια άλλη δωρεάν λύση υπάρχει ? O Resco explorer είναι αναντικατάστατος. Edited February 11, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Λοιπον το παραδοξο Εστησα και παλι το Outlook απο την αρχη αλλα και παλι τιποτε. Ιδια συμπεριφορα. Φοβαμαι οτι ειναι κατι στο τηλ που μπλοκαρει το συγχρονισμο. Επομενο βημα : Θα κανω μια προσπαθεια συγχρονισμου σε αλλο Η/Υ στον οποιο θα στησω το αρχειο .pst του Outlook που διαθετω τωρα . Αν δεν δουλεψει και αυτο, θα κανω ενα Hard Reset και μετα θα κανω restore με το Sprite Backup για να δω αν θα συγχρονισει :confused:. Για να δουμε :wacko: Λοιπον εχω αρχισει να τα μισω ολα αυτα τα προιοντα της Microsoft ειτε αυτα λεγονται Windows, είτε Windows Mobile, είτε Office, είτε WM συσκευη, ειτε οτιδήποτε αλλο :!: Ειχα αποξενωθει παντελως, αλλα τωρα που επανηλθα με την ευκαιρια του Touch2, δεν αλλαξα γνωμη. Εχω τωρα σχεδον μια εβδομαδα που προσπαθω να συγχρονισω τη συσκευη με : Mac, netbook με Win XP και PC με Win 7. ΤΖΙΦΟΣ. Συνεχεια παιρνω ΖΟΝΓΚ :!: Εχει καταντησει αηδια, εχουν σπασει τα νευρα μου. Δοκιμασα και πληρως και μερικως στημενη τη συσκευη (με προγραμματα εννοω μεσω Sprite backup), και μετα απο Hard Reset. Δοκιμασα με το Outlook που ειχα ηδη απο το Asus netbook μου, εκανα καινουριο κενο αρχειο pst στο Outlook και μετεφερα επαφες, ημερολογιο και σημειωσεις, ειτε και τα 3 μαζι, ειτε μεμονωμενα καθε κατηγορια, εκανα με αλλα παλιοτερα αρχεια pst, τιποτα. Μονο ΖΟΝΓΚ. Δεν παει αλλο. Αυριο με πιο καθαρο μυαλο θα κατσω να σκεφτω και θα αποφασισω αν θα το βαλω αγγελια το Touch2. Υποτιθεται οτι πηρα αυτη τη συσκευη για να την εχω backup στο μηλο μου ωστε να εχω οτι εχω μεσα σαυτο. Και να μπορω να συγχρονιζω, ωστε να μην μου λειπει τιποτε. Εγω δεν το εχω καταφερει αυτο ποτε. Δεν ξερω τι φταιει. :blink: Μετα εχει αδικο ο φιλος μου ο zografos που λεει η καλυτερη δευτερη συσκευη για ενα μηλο 3GS ειναι ενα μηλο 3G :shifty:? Ρε μπας και ξερει τιποτε περισσοτερο ;)? Με βλεπω να προσανατολιζομαι προς τα κει :mad: Edited February 11, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να δει τις καινουργιες πολεις μετατην εγκτασταση του WeatherCitiesGR.cab?Γιατι εγω δεν βλεπω καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Μάλλον δεν δουλεύει στη συγκεκριμένη έκδοση του manila. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι κάτοχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Λοιπον εχω αρχισει να τα μισω ολα αυτα τα προιοντα της Microsoft ειτε αυτα λεγονται Windows, είτε Windows Mobile, είτε Office, είτε WM συσκευη, ειτε οτιδήποτε αλλο :!: Ειχα αποξενωθει παντελως, αλλα τωρα που επανηλθα με την ευκαιρια του Touch2, δεν αλλαξα γνωμη. Εχω τωρα σχεδον μια εβδομαδα που προσπαθω να συγχρονισω τη συσκευη με : Mac, netbook με Win XP και PC με Win 7. ΤΖΙΦΟΣ. Συνεχεια παιρνω ΖΟΝΓΚ :!: Εχει καταντησει αηδια, εχουν σπασει τα νευρα μου. Δοκιμασα και πληρως και μερικως στημενη τη συσκευη (με προγραμματα εννοω μεσω Sprite backup), και μετα απο Hard Reset. Δοκιμασα με το Outlook που ειχα ηδη απο το Asus netbook μου, εκανα καινουριο κενο αρχειο pst στο Outlook και μετεφερα επαφες, ημερολογιο και σημειωσεις, ειτε και τα 3 μαζι, ειτε μεμονωμενα καθε κατηγορια, εκανα με αλλα παλιοτερα αρχεια pst, τιποτα. Μονο ΖΟΝΓΚ. Δεν παει αλλο. Αυριο με πιο καθαρο μυαλο θα κατσω να σκεφτω και θα αποφασισω αν θα το βαλω αγγελια το Touch2. Υποτιθεται οτι πηρα αυτη τη συσκευη για να την εχω backup στο μηλο μου ωστε να εχω οτι εχω μεσα σαυτο. Και να μπορω να συγχρονιζω, ωστε να μην μου λειπει τιποτε. Εγω δεν το εχω καταφερει αυτο ποτε. Δεν ξερω τι φταιει. :blink: Μετα εχει αδικο ο φιλος μου ο zografos που λεει η καλυτερη δευτερη συσκευη για ενα μηλο 3GS ειναι ενα μηλο 3G :shifty:? Ρε μπας και ξερει τιποτε περισσοτερο ;)? Με βλεπω να προσανατολιζομαι προς τα κει :mad: παρε Λεο Κωστη :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 παρε Λεο Κωστη :D Οχι δεν προκειται. Δεν ψαχνω 1η συσκευη ρε Δημητρη :(. Για 2η το πηρα και ειχε τις προδιιαγραφες. Τωρα γιατι δεν συγχρονιζει ? τι να σου πω, πρωτη φορα μου συμβαινει, μετα απο τοσες συσκευες WM που εχουν περασει απο τα χερια μου. :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Οχι δεν προκειται. Δεν ψαχνω 1η συσκευη ρε Δημητρη :(. Για 2η το πηρα και ειχε τις προδιιαγραφες. Τωρα γιατι δεν συγχρονιζει ? τι να σου πω, πρωτη φορα μου συμβαινει, μετα απο τοσες συσκευες WM που εχουν περασει απο τα χερια μου. :blink: Κωστη αυτες τις συσκευες πρεπει να της αγαπας και να μη τις..αποπερνεις για να δουλεψουν!!:):lol::p Περα απ τη πλακα επειδη παλαιοτερα μου εκανε και μενα κατι κουλα δοκιμασε ολα απ την αρχη,τι ενοω,απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση του device center,outlook και hard reset στη συσκευη και εκ νεου συγχρονισμο! Α,και κατα τη διαδικασια πες της και 2-3 γλυκολογα!!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 καλησπερα θελω να αντικαταστισω το HH_0408_WeatherCities.xml που ειναι στον φακελο windows με ενα τροποποιημενο με αλλες πολεις μεσα αλλα δεν με αφηνει λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση υπαρχει καποιος τροπος ? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 και σε μενα δεν βαζει καινουργιες πολεις το WeatherCitiesGR.cab, δε δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Μάλλον δεν δουλεύει στη συγκεκριμένη έκδοση του manila. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι κάτοχοι; Γιαννη, οπως ποσταρα και εδω ουτε και σε μενα δουλεψε :( Edited February 12, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Αφού ασχολήθηκα κάμποσες ώρες με το Touch 2 κατέληξα στο συμπέρασμα πως μπορείς να κάνεις ότι θέλεις τελικά αρκεί να το ψάξεις. Για το sip που σας είχα ρωτήσει παλιότερα τελικά βρήκα άκρη. Προσπάθησα αρχικά με την "κρυμμένη" δυνατότητα που έχουν τα wm και κατάφερα τελικά να συνδεθώ στον Sip Server και να καλώ αλλά να μην μπορούν να με καλέσουν. Τελικά χρησιμοποίησα μια άλλη εφαρμογή που λέγεται PortSIP και όλα καλά. Καλώ με καλούν με καλή ποιότητα κλπ. Και στις δύο περιπτώσεις είχα όμως ένα άλλο πρόβλημα. Δεν λειτουργούσε το earpiece ακουστικό αλλό το πίσω. Για να το λύσω αυτό χρησιμοποίησα το audioRoute. Χρήσιμο εργαλείο, επίλέγεις την έξοδο μόνος σου. Άρα έχω όλα μου τα e-mail να συγχρονίζουν σωστά, επαφές με Outlook τα ίδια. MSN τρέχει συνέχεια. SIP phone και αυτό. Διάφορες άλλες εφαρμογές για πράγματα που ήθελα βρέθηκαν και παίζουν. Γενικά όλα τέλεια. Εκτός από την διάρκεια της μπαταρίας. Η μία γεμάτη ημέρα είναι άθλος για εμένα. Αν το έχω χαλαρό το ξεπερνάει αλλά δεν με απασχολεί και πολύ. Απλά κάθε βράδυ φορτίζει. Θήκη πήρα αυτή Φτηνή και καλή για τα γούστα μου. Screen Protector δεν βρήκα πουθενά Ελλάδα και πήρα από ebay. Υπάρχει και κάτι τελευταίο, δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμα, αν το ξέρει κανείς θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Όταν αφήνω το κινητό για 1 λεπτό απενεργοποιείται σύμφωνα με την ρύθμιση που του έχω κάνει. Το ίδιο κάνει αν οποιαδήποτε στιγμή πατήσω το κουμπί κλεισίματος. Αν το κινητό βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και με καλέσουν στο SIP δεν ακούω την κλήση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην registry ή οπουδήποτε αλλού που να επιτρέπει τις εφαρμογές να παίζουν ήχο με απενεργοποιημένο το κινητό? Αυτά τα ολίγα (?) και ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λοιπον, με τα πολλα συγχρονισε :wacko:. Τη γλυτωσε και το σπασιμο και το σουταρισμα ;). Εκανα συγχρονισμο τμηματικα, 50 δεδομενα καθε φορα, μεχρι να τελειωσουν ολα, πρωτα επαφες, μετα ημερολογιο και τελος σημειωσεις. Τι να πω, μπλοκαριζε η διαδικασια του συγχρονισμου γιατι της επεφταν πολλα τα δεδομενα ? :blink: Τωρα ειμαστε ενταξει. Αφου χασαμε 1 εβδομαδα, το ημπορεσαμε και αυτο. :worry: Παντως αυτου του ειδους λυσεις ειναι μεσοβεζικες, επρεπε να συγχρονιζει με τη μια :mad: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 καλησπερα θελω να αντικαταστισω το HH_0408_WeatherCities.xml που ειναι στον φακελο windows με ενα τροποποιημενο με αλλες πολεις μεσα αλλα δεν με αφηνει λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση υπαρχει καποιος τροπος ? ευχαριστω Χρησιμοποίησε το resco explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarianos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πως θα γίνει να μην τρέχει αυτόματα το Sync Center με την εκκίνηση των windows? Έψαξα και στο msconfig και δεν μου το εμφανίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πως θα γίνει να μην τρέχει αυτόματα το Sync Center με την εκκίνηση των windows? Έψαξα και στο msconfig και δεν μου το εμφανίζει.. Υπάρχει ένα free προγραμματάκι για το PC που κάνει θαύματα και λέγεται ccleaner. Βάλε το και θα το χρειαστείς. Έχει και έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνεις disable ότι θέλεις από το start up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλησπερα!μηπως ξερει κανεις αν γινεται να απενεργοποιησουμε το κλειδωμα της συσκευης οταν το βαζουμε σε αναμονη? (Ολισθηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπερα!μηπως ξερει κανεις αν γινεται να απενεργοποιησουμε το κλειδωμα της συσκευης οταν το βαζουμε σε αναμονη? (Ολισθηση) Touch X autolock disable.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarianos Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Υπάρχει ένα free προγραμματάκι για το PC που κάνει θαύματα και λέγεται ccleaner. Βάλε το και θα το χρειαστείς. Έχει και έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνεις disable ότι θέλεις από το start up. Καλό προγραμματάκι φίλε κ χρήσιμο.. Το active sync όμως δεν μου το εμφανίζει ούτε εδώ Μήπως υπάρχει καμιά επιλογή μέσα από το πρόγραμμα? Έψαχα αλλά δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Αν και καπως καθηστερημενα, λεω και εγω να δωσω τις εντυπωσεις μου απο τη μπαταρια και αυτονομια του touch...Λοιπον κυριοι επανειλημμένα εδω και καιρο, δουλευω στο κινητο 30-40' wifi , 20' gps και λιγο σκαλισμα καθημερινα(φωτο,μνμ κα)...υπηρχαν και διαστηματα στη μερα που δεν το ακουμπω(2-3 ωρες).Ο μεσος ορος που μου προεκυψε ειναι γυρω στις 2.5 μερες και σε μια περιπτωση αντεξε και 3 μερες!!!:shifty: Μου φαινεται αδυνατο καποιος να εχει πιασει μεγαλυτερη αυτονομια, καθως πιστευω πως πιο light χρηση αυτου του διαμαντιου δεν γινεται... Τελος αφου το εχω επιτελους φερει καπως στα μετρα μου, θελω να ευχαριστησω ολους εδω μεσα για τις γνωσεις που μοιραζονται :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos1983 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους...:p Εκανα συγχρονισμο και ενθουσιαστηκα γιατι παρροτι οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα και το πληκτρολογιο στα αγγλικα (δεν κατεβασα ακομη το ελληνικο) δεν υπαρχει προβλημα και τις βρισκει (π.χ στο ονομα Δημος αν εγω πληκτρολογησω dhm θα το βρει απο τον καταλογο) 2-3 ερωτησεις. 1)εγκατεστησα το nodata.το ετρεξα απο την καρτα μνημης αλλα δεν το βρισκω τωρα πουθενα!!δεν ειναι στα προγραμματα.μηπως ξερει κανεις που θα πηγε?? 2)οι ενημερωσεις του καιρου γινονται κανονικα στο εικονιδιο του touchflo , αλλα στην αρχικη σελιδα δεν μπορω να βαλω καμια πολη και συνεχιζει να γραφει tap to update weather. καμια λυση για να μπει η πολη μου εκει?? 3)τα αρχει που περναμε στην καρτα μνημης πρεπει να ειναι .zip η και .rar??? το ρωταω αυτο γιατι προσπαθησα να εγκαταστησω το resco explorer και μου εγραψε οτι it is not a valid Pocket PC application... EDIT:το βρηκα το nodata.τεραστιο πρασινο εικονιδιο απορω πως μου διεφυγε (σορι που φορτωσα το φορουμ):( οι αλλες ερωτησεις παραμενουν:O Edited February 14, 2010 by kostantinos1983 προσθηκη πληροφοριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) 2)Αυτο ακομα το ψαχνω... 3)Πρεπει να εχουν καταληξη cab Edited February 14, 2010 by WR200 Διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simtsa Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Καλησπέρα εγώ έχω στο φοριτό μου win7 και bluetooth usb (όχι εργοστασιακό) και έχω δύο pda (glofiish, touch2) και τα συχρονίζω και τα δύο το μόνο που πρέπει να κάνω πρίν τον συχρονισμό είναι να επιλέξω την πόρτα όπου έχω βάλει το αντίστοιχο κινιτό (com11 ή com15, είναι οικονικές που ορίζονται από το bluetooth) και μετά ξεκινάω το συχρονισμό πάντα από το pda, με τα καλώδια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λειτουργούν με το που τα συνδέσω αμέσως. Στο γραφείο με win2000 έχω μόνο το καλώδιο και εκεί λειτουργεί κανονικά. Συγνώμη αλλά ξέχασα να σας κάνω μία ερώτηση στη δουλεία μας έχουμε ένα κρυφό δίκτυο με Ιντερνετ και ενώ στο glofiish το βλέπω κανονικά αλλά στο touch2 βάζω τις ρυθμίσεις και συνδέεται σταθερά χωρίς διακοπές δεν μπαίνει στο internet και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με ιντερνετ (καιρός youtube κ.α.) το δοκίμασα και χωρίς το nodata και χωρίς κάρτα sim και με το nodata αλλά τίποτα, από ότι μίλησα με τον admin μας δεν υπάρχει κάποια λειτουργία μα mac address ώστε να με εμποδίζει γιατί έχουν auto ρυθμίσεις. Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 15, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση :)) GEIA SOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 παιδια το πηρα και εγω απο expansys , γενικα ειμαι πολυ ευχασιτημενος και η καμερα τη κουτσοπαλευει , ειναι μια αρκετα διαφορετικη εμπειρια σε σχεση με το νοκια 5800 που ειχα πριν. Επισης παραγγειλα τη θηκη black velvet της htc και 5 αυτοκολητα προστατευτικα οθονης απο ebay 6 - 7 euro ολα . ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Αν καποιος κατοχος του τηλεφωνου με περασμενο καποιο λογισμικο GPS υπαρχει ας μου στειλει πμ , να μιλησουμε λιγο γιατι τα χω βρει μπαστουνια . Ευχαριστω εκ των προτερων για την ευγενη σας βοηθεια. και τα πολυτιμα σχολια σας για το τηλεφωνακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 1)εγκατεστησα το nodata.το ετρεξα απο την καρτα μνημης αλλα δεν το βρισκω τωρα πουθενα!!δεν ειναι στα προγραμματα.μηπως ξερει κανεις που θα πηγε?? 2)οι ενημερωσεις του καιρου γινονται κανονικα στο εικονιδιο του touchflo , αλλα στην αρχικη σελιδα δεν μπορω να βαλω καμια πολη και συνεχιζει να γραφει tap to update weather. καμια λυση για να μπει η πολη μου εκει?? 3)τα αρχει που περναμε στην καρτα μνημης πρεπει να ειναι .zip η και .rar??? το ρωταω αυτο γιατι προσπαθησα να εγκαταστησω το resco explorer και μου εγραψε οτι it is not a valid Pocket PC application... 1) Το βρήκες 2) Τις πόλεις του καιρού τις βάζεις από το σχετικό tab. Εκεί βάζεις όσες θέλεις. Μετά πας στο home tab και πατώντας πάνω στο ρολόι επιλέγεις όποια πόλη θέλεις από αυτές που έχεις προσθέσει στο weather tab. 3) Και rar μπορείς αν θέλεις αρκεί να έχεις στη συσκευή σου το pocketrar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 ρε παιδια μπορουμε να βαλουμε τα windows mobile 6.5.3 στο μικρο; ή τουλαχιστον ξέρουμε αν υπαρχει πιθανοτητα να γινει αυτο; μου φαινονται καλυτερα απο τα windows mobile 7 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts