Jump to content

Xarianos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xarianos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Xarianos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλό προγραμματάκι φίλε κ χρήσιμο.. Το active sync όμως δεν μου το εμφανίζει ούτε εδώ Μήπως υπάρχει καμιά επιλογή μέσα από το πρόγραμμα? Έψαχα αλλά δεν βρήκα κάτι..
  2. Πως θα γίνει να μην τρέχει αυτόματα το Sync Center με την εκκίνηση των windows? Έψαξα και στο msconfig και δεν μου το εμφανίζει..
  3. Θέλω να συνδέσω το κινητό σε δίκτυο LAN(Homegroup)με το pc που τρέχει windows 7 για να μην χρειάζεται να το συνδέω με αυτό κάθε φορά που θέλω να προσθέσω κάτι. Δηλαδή να γίνεται ασύρματα η επικοινωνία σαν να είναι φορητός.
  4. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω τη συσκευή σε homegroup?
  5. Τώρα τελευταία έχω ένα πρόβλημα. Όταν συνδέω το τηλέφωνο με το pc δεν μου κάνει συγχρονισμό. Πατάω active sync από το τηλέφωνο κ δεν κάνει τίποτα...
  6. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Στειλτες με bluetooth και ειναι μια χαρα..
  7. Μπορειτε να μου δωσετε link για το Destinator, sktools και resco explorer? Εχω ψαξει και δεν βρηκα τιποτα:wacko:
  8. πως θα παω στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI :confused: και πια βασικα προγραμματα μπορω να κατεβάσω τώρα για αρχη?
  9. Χρονια πολλα και απο μενα παιδια! Το εχω το κινητακι εδω και καμια 3 βδομαδες, εχω μαθει τα περισσοτερα αλλα δεν μπορω να βρω κανα καλο site με free εφαρμογες για το φορτωσω.. Ξερετε κανα καλό? Επισης πως γυρναει η οθονη στο οριζοντιο?.. δεν το εχω καταφερει..
×
×
  • Create New...