Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!!

Έχω κι εγώ εδώ και 2 εβδομάδες στα χέρια μου το htc touch 2.

Κατέβασα πριν 2 μέρες το iGΟ8 v8.3.2.83157 Cyprus-Greece Pack και το iGO 8 R3 v8.3.2 (Greek Pack)....αλλα έχω και με τα 2 πρόβλημα...

Στο 1ο ενω μπαινει κανονικά....οταν παω να πατήσω καποια διευθυνση....ειναι ηδη πατημενο το γραμμα Α και δε σβηνει με τιποτα κι οταν παω να πατησω αριθμο διευθυνσης ειναι ηδη πατημενο το νουμερο 1 και δεν σταματαει με τιποτα.

Στο 2ο μολις παταω το igo.exe κανει 300 χρονια να φορτωσει και στο τελος μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet.Please try again in a few seconds or soft-reset your device."...περιμένω...ξαναπροσπαθω...κανω επανεκκινησεις...τίποτα!

Μπορει καποιος να με βοηθησει plzzzzzzz.....????

• Administrators
Μην επεκταθούμε στα του iGO εδώ αφού υπάρχει το σχετικό thread όπου έχεις υποβάλλει ήδη την ίδια ερώτηση.

Modpic.gif

Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά.Το κίνητό το έχω και εγώ από την τετάρτη 23/12.Είχα sonyericsson και είναι το πρώτο μου με windows.Αν και δεν το σύνδεσα σχεδόν καθόλου με υπολογιστή ακόμη,είμαι ενθουσιασμένος.Είναι αρκετά γρήγορο και εύχρηστο.Τον τηλεφωνικό κατάλογο τον έστειλα με bluetooth από το sony και τον δείχνει τέλεια.έβαλα και μία κάρτα microsd 4g και σιγά σιγά το φορτώνω.

• Administrators
βάλε destinator το καλύτερο για ελλάδα

[OFF TOPIC]Όχι πια (κατά τη γνώμη μου πάντα). Είναι κρίμα σήμερα να χρησιμοποιεί κάποιος ένα τόσο απαρχαιωμένο πρόγραμμα όπως το Destinator όταν μπορεί να κάνει τη δουλειά του και με το μακράν πιο σύγχρονο iGO.

(Εντούτοις οφείλω να ομολογήσω ότι και το Destinator σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναντικατάστατο όπως και το αντίστροφο).[/OFF TOPIC]

Modpic.gif

εχεις δικιο οσον αφορα το απαρχαιωμένο αλλά απ' όλα οσα εχω χρησιμοποιήσει (βόρεια ελλάδα) είναι το μόνο που σου δείχνει σωστά τους δρόμους, όλα τ'αλλα με στέλναν απο μονόδρομους, δεν είχαν καν την εγνατία αν είναι δυνατόν και πολλά άλλα κουφά, γι' αυτό επειδη εχω δοκιμασει πολλά, επιμένω στο destinator γιατί είναι αξιόπιστο.

• Administrators
Έχεις δοκιμάσει και τους 5 σύγχρονους διαθέσιμους χάρτες για το iGO; Οι περισσότεροι είναι ενημερωμένοι με όλη τη νέα δρομολόγηση της εγνατίας.

Modpic.gif

Έχεις δοκιμάσει και τους 5 σύγχρονους διαθέσιμους χάρτες για το iGO; Οι περισσότεροι είναι ενημερωμένοι με όλη τη νέα δρομολόγηση της εγνατίας.

Μια και το συζητατε μηπως ξερεις πιος απ τους 5 εχει τη νεα οδο Σχηματαρι Χαλκιδα γιατι αυτος της Navteq που εχω εχει μεινη πισω(Sorry για τη συνεχεια του off topic αλλα δοθησης της ευκαιριας!!...:):D)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators

Απευθύνσου στο thread του iGO. Ίσως εκεί κάποιος το έχεις δοκιμάσει. Και γενικότερα οτιδήποτε σχετικό εκεί...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681

Modpic.gif

το εχω στα χερια μου απ' το πρωι πραγματικα καταπληκτικό και με ελληνικο μενου αλλα θέλω βοηθεια, δε ξερω να ρυθμισω το gps, οταν λες να βαλω το αρχειο cab για το gps test στην αποσυμπιεση μου βγαζει πολλα αρχεια, ποιο να βαλω στο τηλεφωνο;

επισης πειτε μου πως να ρυθμισω τον καιρο γιατι σαν επιλογη εχει συγκεκριμενες πολεις τις ελλαδας και οταν γραφω τη δικη μου και παταω αναζητηση δε κανει τιποτα

• Administrators
Το gps test μην το αποσυμπιέζεις. Πέταξε το όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τρέξτο από εκεί.

Modpic.gif

• Administrators
ευχαριστω θα δοκιμασω τωρα, για τον καιρο καμια ιδεα;

WeatherCitiesGR.cab

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καινούριος κάτοχος του Touch (T3333) και εχω και εγω π΄ροβλημα με το Navigation.

Ότι έχω δοκιμάσει (iGo ή Destinator) δεν βρίσει το gps.

Καμμιά ιδέα γιά το τι μπορώ να κανω?

Ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic.

ρε παιδιά λέω να το πάρω από e-shop γιατί το έχει σε καλη τιμή (339 ευρώ).

ξέρει κάποιος να μου πεί αν έχει ελληνικό μενού; πιστεύω πως ναι αλλα δε λέει κάτι σχετικό.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000984

Από εκεί το πήρα και εγώ φίλε.Ναι είναι όλα στα ελληνικά.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

• Administrators
Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καινούριος κάτοχος του Touch (T3333) και εχω και εγω π΄ροβλημα με το Navigation.

Ότι έχω δοκιμάσει (iGo ή Destinator) δεν βρίσει το gps.

Καμμιά ιδέα γιά το τι μπορώ να κανω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2931408#post2931408

Modpic.gif

για πες για το weathercities το εκανα εγκατασταση, μετα που το βρισκω; παω στον καιρο μπαινει ινερνετ και βρισκω την πολη, ολα καλα, μετα όμως πως την προσθετω στο κινητο; στην πρωτη σελιδα του τηλεφωνου φαινεται η πολη μου αλλα οταν παω στο μενου του καιρου, μου δειχνει θεσ/νικη και οταν παω να κανω αναζητηση δε μου την εμφανιζει

• Administrators
Εάν βρεις και προσθέσεις την πόλη της επιλογής σου στο weather tab του manila, μετά στο ρολόι θα μπορείς να επιλέξεις την συγκεκριμένη πόλη.

Modpic.gif

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου!

Περασα το update της htc για τον καιρο και ακομα δεν μπορω να αλλαξω την πολη στο αρχικο tab του touchflo(στο tab με τον καιρο εχω βαλει κανονικα αθηνα)!

Οποιος εχει να προτεινει θα του ειμαι υποχρεος!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB