Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
θα το παραγγειλω το βραδυ ή το πρωί έχει κανείς κωδικό έκπτωσης για expansys?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918803#post2918803

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το outlook στην νέα συσκευή ...χρησιμοποιώ το active sync για τα xp που έχω και δεν τα βάζει στις επαφές... τα εικονίδια που είναι στις επαφές μένουν κενά τελικά. γιατί ???

• Administrators
Είσαι σίγουρος ότι έχεις εγκατεστημένο το outlook της σουίτας Microsoft office στον υπολογιστή σου; (όχι το outlook express)

Modpic.gif

Έχεις δίκιο , έχω το outlook express.. γίνεται τίποτα με αυτό ή την έχω πατήσει? μήπως να κάνω μεταφορά απο κινητό σε κινητό μέσω bluetooth?

Παιδιά καλησπέρα. Πήγα σήμερα να κοιτάξω στον Γερμανό για το Xperia (299 €) λόγω επιδότησης και είδα το Touch 2. Καθώς κοίταγα το μενού είδα ότι υπάρχει εικονίδιο για το ράδιο. Το επιλέγω αλλά ζήταγε hands free. Νόμιζα ότι δεν είχε ράδιο το συγκεκριμένο κινητό για αυτό και δεν το είχα στις επιλογές μου.Εσείς που το έχετε, έχει ράδιο ή κάτι δεν πάει καλά???

VF Giga Unlimited Ultra

• Administrators
Έχεις δίκιο , έχω το outlook express.. γίνεται τίποτα με αυτό ή την έχω πατήσει? μήπως να κάνω μεταφορά απο κινητό σε κινητό μέσω bluetooth?

Βάλε το outlook του office. Είναι η μόνη και ενδεδειγμένη λύση.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα το πήρα και εγώ.Η πρώτη μου εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή.Εκανα συγχρονισμό αλλά μου βγάζει πρώτα το όνομα. π.χ. Κώστας,Βουτσάς . έχετε καμμιά ιδέα πως θα έχω πρώτα το επίθετο στις επαφές μου?

Έχει ράδιο!Αλλά δουλεύει μόνο όταν έχεις βάλει το handsfree. Οπότε ίσως πρέπει να ξαναβάλεις την συσκευή στις επιλογές σου. ;)
Αλέξανδρος

• Administrators
Έχει ράδιο!Αλλά δουλεύει μόνο όταν έχεις βάλει το handsfree.

Όπως σε όλες τις συσκευές της HTC.

Modpic.gif

Κυριοι το παραγγειλα και εγω απο Γερμανο με μεταφορα νουμερου απο Panafon σε Cosmote στο προγραμμα απεριοριστα 35...Θα το παραλαβω 8-1-2010...μηπως θα μου ερθει κλειδωμένο μόνο για Cosmote ? γνωριζει κανεισ?

Κυριοι το παραγγειλα και εγω απο Γερμανο με μεταφορα νουμερου απο Panafon σε Cosmote στο προγραμμα απεριοριστα 35...Θα το παραλαβω 8-1-2010...μηπως θα μου ερθει κλειδωμένο μόνο για Cosmote ? γνωριζει κανεισ?

Οχι δε δε θα ειναι κλειδωμενο!

Αν επιτρεπεται ποσο σου στοιχισε μιας και σημερα εκανα συνδεση σε Γερμανο στο ιδιο προγραμμα και ηταν να το παρω σα 2ο του HD2 που εχω αλλα μιας και δε το ειχε (ξανα)πηρα το 6710 Navigator!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στο συγκεκριμενο προγραμμα κανει με πιστ. καρτα 217 Ευρ και χωρις καρτα 229 Ευω αν θυμαμαι καλα, αεχικη του τιμη 345..κατι γλυτωνεις...αααα και 2 παγια δωρα

Στο συγκεκριμενο προγραμμα κανει με πιστ. καρτα 217 Ευρ και χωρις καρτα 229 Ευω αν θυμαμαι καλα, αεχικη του τιμη 345..κατι γλυτωνεις...αααα και 2 παγια δωρα

Περιπου τα ιδια μου ειπαν και εμενα!

Ειχα το TC09 πριν λιγες μερες και το ειχα σεταρι τελεια με το Spb shell 3.5 και το κινητακι πηγαινε σφαιρα και ηταν πολυ βολικο λογο μεγεθους αλλα ΚΑΙ ροδελας(D PAD) και το σκεφτηκα πολυ σοβαρα για το touch2 αλλα δε το ειχε και βαριομουν να περιμενω μιας και εχω και το HD2 να περναω την ωρα μου!

Αληθεια με ποση ελευθερη RAM/ROM ξεκινας??

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δεν το εχω παρει ακόμα λόγο μεταφορας συνδεσης απο αλλο παροχο..8 ιανουαριου το περιμενω..Πιστευω για την τιμή του ειναι η καλύτερη επιλογη απο όλα τα κινητα

Χρόνια Πολλά σε όλους παιδιά...Είμαι καινούριος στο χώρο και τα έχω βρεί λίγο δύσκολα...Για παράδειγμα γίνεται συγχρονισμός με το κινητό παίρνει τα ονόματα αλλά όχι τα νούμερα...ανακάλυψα οτι αυτό γίνεται γιατί δεν τα εχω καταχωρίσει ως κινητο στο οutlook αλλα ώς άλλο. Ξέρει κανεις πως μπορώ να τα αλλάξω μαζικά και να τα εχω καταχωρημενα ως κινητο?

Το hellenic Callendar μπορεί να συνεργαστεί με το ημερολόγιο και να προβάλει στην αρχική οθόνη τις γιορτές ή πρέπει να το ανοίγεις ξεχωριστά?

Μπορεί κάποιος να στείλει ένα link με τα free downloads για τα Nodata, destinator 7?

Στην σελίδα της HTC για update επιλέγεις europe1 ή 2 ?

Μπορεί κάποιος να στείλει ένα link με τα free downloads για τα Nodata, destinator 7?Στην σελίδα της HTC για update επιλέγεις europe1 ή 2 ?

Καλησπέρα παιδιά, καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε. Ένα link για το nodata : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806 . Υπάρχει link για .."δωρεάν" destinator7? Γιατί αν υπάρχει στείλτε το και σε μένα :p Όποιο και από τα 2 και να επιλέξεις (europe 1 ή 2) είναι το ίδιο, γιατί αυτά είναι servers.

Αλέξανδρος

• Administrators
Το hellenic Callendar μπορεί να συνεργαστεί με το ημερολόγιο και να προβάλει στην αρχική οθόνη τις γιορτές ή πρέπει να το ανοίγεις ξεχωριστά?

Αυτό δουλεύει ξεχωριστά. Για αυτό που ζητάς... μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Modpic.gif

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος πως μπορω να κανω συγχρονισμο του κινητου με τον υπολογιστη ολοκληρη την διαδικασια..Εχω τον outlook 2007 και προσπαθω αλλα δεν καταφερνω κατι..Πρωτο κινητο με windows mobile και θελει εξοικειωση..Ευχαριστω...

• Administrators
Εάν έχεις υπολογιστή με windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync εγκατεστημένο στον υπολογιστή. Εάν πάλι έχεις Windows Vista ή 7, χρειάζεσαι το το Windows Mobile Device Center.

Modpic.gif

ρε παιδιά λέω να το πάρω από e-shop γιατί το έχει σε καλη τιμή (339 ευρώ).

ξέρει κάποιος να μου πεί αν έχει ελληνικό μενού; πιστεύω πως ναι αλλα δε λέει κάτι σχετικό.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000984

το χω κανα μηνα το κινητο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος το λεω για οποιον θελει να το παρει.

τα προγραμματα navigation που εχω στο windows mobile pda θα κανουν στο κοσμηματακι :) που εχουμε η θελει καποια αλλη εκδοση διαφορετικη του pda?

προτεινετε αν θελετε και κανα καλο παιχνιδακι (οχι αλλα brain training games!!!)

ευχαριστω

• Administrators
τα προγραμματα navigation που εχω στο windows mobile pda θα κανουν στο κοσμηματακι :) που εχουμε η θελει καποια αλλη εκδοση διαφορετικη του pda?

Το πιο πιθανό είναι να ταιριάζουν και απλά να θέλουν μικροτροποιήσεις σε περίπτωση διαφορετικής ανάλυσης στην οθόνη.

Modpic.gif